bence fuat hocanın kalitesini tartışmak veya tereddüde düşmek son derece gereksiz ve zaman kaybettirici bir süreç olur.
derhal gönderilmeli..

ters ayaklıların ters kanatta oynamasından daha kötüsüde varmış. kanat oyuncularının olmadığı, bir tek orta yapmadığın bir maçta üç tane santroforla oynamak. hoca bunuda yaptı.
pivot santroforların sonuncusu belkide en başarılarıyla oynuyorsun ve bir orta yapmıyorsun. adama gülerler. ama bizden hocaya körü körüne destek çıkıyor.
fuat hoca ne santroforla oynamayı biliyor nede santroforsuz oynamayı biliyor. geçen sene bizimde övgülerimize mazhar olan isabetli çabuk pas, hızlı ve basit oyundan da bir eser kalmadığına göre hoca ne biliyor sorusu gündeme geliyor.
galatasaray'ın 6 tane santroforu var genede en fazla çift satrofor çıkıyor; onda da bi ton eleştiri.. bizim topu topu üç tane santroforumuz var, kanat oyuncularının olmadığı bir maçta üçünüde oynattık.. inanması zor ama bunuda yaptık..

hemde 10 kişi kalmasına rağmen oyunun tamda mesut bakkalın istediği gibi oynandığı bir maçta yaptık bunu..
ama artık santrofor kalmadığı için orta sahada yaptığımız değişiklikler sonucu allah rızası için bir orta çıktı, gol girdi.. bence hocaya övgüler düzmeden önce ucuz yırttığımıza sevinelim..
ya mesut hocanın düşündüğü gibi olsaydı, ya gözüne gelseydi?. karabük nerede biz neredeydik?.

elimizdeki kadroyu bu lig için yetersiz gören arkadaşlarıma şunu demek isterimki; üçüncünün kadrosuna bakarmısınız?. onların eksiği var bizim yok..
cemcan sağbekte oturmuşken orta sahaya beyin görevine getiriliyor, ideal geri dörtlü serkan kurtuluş’un katılımıyla felakete döndürülüyor, tarumar edilmiş orta saha hem ileriye hemde geriye küskün bir durumda, 7 gölün 5'ini kafayla atmış bir pivota bir tek orta atılmıyor ama etkin görüş: kadromuz yetersiz hoca daha ne yasın?.

böylesine saçma ve paçoz bir ligde. 28 puanın kaybolduğu, birinci olanın topladığı puanın yarısından fazlasını heder ettiği, iki maçlık seri(!) yakalayanın ilk dörde girdiği bir ligde yapıyor bunu.. kepazeligin böyleside görülmemişken hemde..
doğru yapacağı bir şey kalmamış gerçektende..