Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 58

Konu: Fuat Çapa

Threaded View

  1. #13
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    geçen sene hocamızın takıma oynattığı zannedilen futbolun, dibe vurmuş takımın kendiliğinden silkinişi, kendiliğinden insiyatif koyması sonucu ortaya çıktığına eminiz artık.
    bu kadar basit oyun, kısa ve çabuk paslarla forvet hattına taşınan garantili oyunun istenildiği zaman oynanmasında hiçbir engel olmadığını hepimiz biliyor olmamız lazım.
    bisiklete binmek gibi bir şeydir bu. asla unutulmaz istediğin zaman bin sür.. bu kadar basit.. adıda basit oyun zaten.. bunu hızlı yapması zor. zaten onuda yaparsan olursun barça..

    bu ligde kaç tane hoca kendi istediği transferleri yapabiliyor. fatih terimi istifanın eşiğine getiren neydi acaba?.
    istediğin oyun düzenine uygun futbolcu tarnsfer edemiyorsan -ki imkansız böyle bir şey- elindeki kadro yapısına uygun bir oyun planı geliştirmek olmalıdır önceliğimiz. plan yapabilme ve geliştirebilme yeteneğimiz varsa tabi..
    her hafta aynı takımla, aynı stadda ve aynı kadrolarla mücadele etmediğinize göre doğru olan budur. her durumda ve her şartta kazanabilmeyi amaçlayan bir oyun anlayışını bulacak hocayı tarif ediyorum..
    içeride üçlü forvet, dışarıda üçlü forvet.. forvet oyuncusu olmasa bile sağbeki sağaçığa koyup genede üçlü forvet diyenleri değil.. orta saha allahlık ali bey; illede üçlü forvet.. üçüde santrafor olsa dahi..

    burası süperlig.. alt yapı değil..
    ölümcül hatalar geçiştirilecekse, zaman tanınacaksa, hacettepeye, A2 takımına tanınır. çünkü onların vakti boldur, misyonu A takımına oyuncu yetiştirmektir vede verilen kredilerin geri döneceği aşikardır. sn. cavcav satış olarak değerlendirir o başka..
    süperligde ise senede 3-4 hoca değiştirmek doğrudur. hoca seçimini yapanın bu kararları alanın sorumluluğundadır isabet oranı.. çünkü süperlig hoşça vakit geçirilecek bir yer değildir. bütün gücümüzün, bütün emeklerin ve tüm imkanlarımızın sergilendiği yerdir orası.. böyle bakıldığında ise 28 puanın kaybedildiği bu kepazeligi domine edecek tek takımın biz olduğu ortamda tesadüflere dayanan galibiyetler, hasb-el kader alınan puanlar kimi mutlu eder; düşünmek lazım..

    yapamayan gider yapabilecek olan gelir.. bundan başka kural yoktur bu ligde.. bu kadar yapamayan hocayı bulup getiren cevaplasın bu soruyu size ne oluyor?.
    ersun yanal döneminden sonra değiştirdiğimiz hocanın haddi hesabı yok.. bazı hocaların ise iki kere geldiği bir ortamda nasıl oluyor da mustafa denizli, ertuğrul sağlam, hikmet karaman, rıza çalımbay, ersun yanal gibi hocalara denk gelmeden bu trafiği düzenlemişiz esas onu düşünelim derim ben..

    26. haftasında 28 puanın yitirildiği, başkentin tek temsilcisi kaldığın kepazeligin içinde, idareten kurulan kadrolar, söz dinler hocalar.. bu şekilde hiçbir yarışmanın kazanılamayacağı gün gibi ortadayken neyin rekorunu kırmaya çaılışıyoruzki biz?.
    Konu MehmetGUNER tarafından (23-Mar-2013 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •