maçı bitiren kadro en ideal kadromuzdu.. bu dizilişte ısrarcı olmamız lazım.
şurası unutulmamalı ki; rakip hoca -hani şu milletin yere göğe sığdıramadığı- beraberliğe gelmişti.
irfan can kahveci diğer maçların aksine daha erken oyuna dahil oldu. hücum üstünlüğünü ele geçirip rakibi geriye yasladıktan sonra hocaların hocası hamza hamzaoğlu djuczak, stoch ve osakai oyuna aldı.. veya sıralaması değişik şekilde olabilir ama hücumcuları neden sonra düşündüğü ortada..
işte biz bu durumdaki, son kozlarını sahaya sürmüş, maçı gene beraberliğe taşımayı kafasına koymuş ve bunuda kolay bilmiş bir bursasporu; irfan, aydın karabulut, hakan aslantaş takviyeli, yaş ortalaması boğuşmaya ve yıpratmaya uygun bir orta saha dizilişiyle bursasporu geçtik. vede akşit abinin dediği gibi kazancımız bilek zoru..
bu kadro ve bu taktik diziliş bizim ideal sitemimiz olmalı ve bunda ısrar etmeliyiz. deli değil, delikanlı İbrahim üzülmezden beklentimiz budur.

aydın karabulut adım atamayan ama nerede duracağını bilen 100 yaşındaki orta sahamıza alternatif olmaya adaydır.
irfan can kahvecinin daha fazla süre aldığı oyun sisteminin nerelere vurduğunu gördük.. gördük dimi..
hah işte bu aydın karabulut eski halinden çok uzak olsa bile yüz yaş ortalamasındaki orta saha oyuncularımızın hepsinden daha çok hakkediyor formayı..
topu ileri taşıyan, topla kolayca adam geçebilen ve oyunu ileride tutmamızı sağlayacak özellikte oyun stiline sahip..
aydın karabulut ve köksal -soyadını unuttum- takibimdeki oyunculardı. çok iyi yerlare gelebilirlerdi ama kayboldular.. biri bizden çıktı, diğeri elazığsporda sanki..
aydın eski günlerine dönecek gibi.. en azından o ışığı görebiliyoruz.. sonuçta 36 yaşında, beklesen dahada azalacak, feri sönmüş yıldızlara tanınan şansı oda hakediyor..

siz ahmet çalıka bakmayın, gençliğine verin o dediklerini; takım ileri doğru oynamaya başlayınca ne hale geldiğini görün.. kulusiçi sorun ona.. nerede oynuyormuş..
ki; bundan kelli durum değişti artık.. bundan kelli böyle oynamazsak hata ederiz..
artık adımız çıktı..