Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 39

Konu: İyisiyle Kötüsüyle Düşmek

Threaded View

  1. #11
    Başkanın hocayı daha beşinci günde kovmasını hepimiz yadırgadık ve basında alay konusu olduğunu gördük. İyi de, Yılmaz Hoca'nın hiç mi suçu yok?

    Daha maçın 30. dakikasında 2 oyuncu değiştirerek yanlış çıkardığı onbiri düzeltmeye çalışmasından aslında takımı hiç tanımadığı açıkça belli olmuştu. Daha elindeki oyuncuları tanımadan 13 oyuncunun gitmesi gerektiğini söylemek ne kadar mantıklıdır? Bilgisayarda CM mi oynuyorsun? Her birinin tazminatı, maliyeti var. 13 oyuncu gitsin demek bana yeni bir takım kur demek. Devre arasında yeni bir takımı kuracak kadar oyuncuyu nereden bulacaksın, nasıl takım haline getireceksin, bütün bunları 3 haftaya nasıl sığdıracaksın? Samimiyetle söylüyorum, başkanın yerinde ben olsaydım aynı şeyi yapardım. Burada eleştireceğim tek şey, transfer politikasının imzalar atılmadan önce konuşulup karşılıklı mutabakata varılmamış olması.

    Hele Yılmaz Vural'ın Ahmet Çalık'ı medya önünde eleştirmesi spor adamlığından ne kadar uzak olduğunu gösterdi. Telefon açmışsın, oyuncu da açık sözlü bir şekilde görüşlerini söylemiş. Ne var bunda? Oyuncu hocayı eleştiremez mi? Sonuçta kulüple mukavelesi birkaç yıl daha devam eden genç bir oyuncu ve takımın küme düşmesinden hayatı en çok etkilenecek kişilerden biri. Eleştiriye tahammül edememek, dediğim dedik, çaldığım düdük zihniyeti toplumda giderek kök salmış. İdarecilik yapan biri olarak söylüyorum, daha beşinci günde oyuncuların yarısı gelip hocayı şikayet ediyorsa hocada bir kusur vardır ve o hocayla devam etmek küme düşmeyi peşinen kabul etmek olur.

    Transferde beşte sıfır isabet oranını yakalasak da kadromuzun zayıf olduğuna katılmıyorum. Geçen sene orta sahada oynayan Petroviç, Hleb, Gosso üçlüsünün aynı anda gönderilmesinin sıkıntısını yaşıyoruz. Takımda revizyon yaparken aynı mevkiden 3 adam gönderilirse o bölgenin dikiş tutması zaman alır. Savunmamızı ve forvet hattımızı beğenmeyen var mı?
    Konu onur_aydogan tarafından (02-Jan-2016 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •