hemen üzerinize alınmayın sevgili atila çınar.. sorun çok büyük ve bizim dışımızda..
diğer kulüplerde aşağı yukarı böyle yönetiliyor ama tek adamlığın, anti demaokratik yönetimin, padişahlığın bile hafif kaldığı yönetilememenin acısını en çok biz çekiyoruz.
endüstriyelleşen futbol yalaka istiyor ve yalaka bir spor medyası oluşturuyor. sevgili ahmet kaya bunları çok güzel tarif etmişti. yalakalığın en güzel tarifi olduğu için burada hatırlatmakta fayda görüyorum. hiçbir talep gelmeden salt tapabilmek için yine kendilerinin yarattığı güce ihtiyaç hissedenlere "elleri telefona kendiliğinden uzanıyor" derdi sevgili ahmet kaya. karşımıza "duayen" diye ulaşılması mümkün olmayan bir mertebede birini çıkaran, olmadık başarılara orantısız övgüler düzen bu yalaka basın bizi ne gibi bir çukura soktuğunun farkında mı?.
33 yıldır ortada bir başarımı var ki; bir duayen tarafından yönetidiğimizi bize pompalıyorlar?. bizim dışımızdaki spor kamuoyunu geçtik -zaten başka birşey beklemek hayalcilik olurdu- kendi içimizde bile bu duayen safsatasına inananlar var.
her sene iki elin parmaklarından daha fazla oyuncu alıyoruz ve artık bizde futbolcu öğüten bir değirmeniz.. bumu başarı?. bumu duayenlik?. son zamanlarda artık ucuz transferde yapmıyoruz. ama ne hikmetse antreman eksiği kalmasın diye bila bedel gönderilen fylemincx takımı ipten alıyor.. diğerlerine harcanan milyonların heba edilmesi tokadını yüzümüze vuracakken duayen transfer yaptı oluyor.

her sene en az 10 transfer yapan ve artık transfere çok para harcayan, çok daha önemlisi avrupayı kıskandıracak yapılanmaya sahip kulübümüzü kümede tutmak hoca başarısı gibi gösteriliyor..
daha futbolun en basit gereklerini bile sahaya yansıtamayan hocamızın, elimizdeki bu gücü boşa harcamak ve doğru kanalize edememekle suçlanması gerekirken salt bizi kümede bıraktı diye bir duayenin hoca seçimi olarak birbirimize sunuyoruz..
arkadaşlar bu tip söylemler mesnetsiz ve tutarsız. çünkü ortada ne başarılı bir takım var nede başarılı bir hoca.. elimizdeki imkanlarla kıyasladığımızda durduğumuz yer utanç verici..
haa yukarıda da dediğim gibi şu yapılanmamızı gözardı edip kümede kalmayı bir başarı gibi göstereceksek... evet başarılı bir hocaya sahibiz ve onu bulup getiren birde duayene..