İbrahim Hoca'nın bize hiç göstermediği iki oyuncuyu izleme şerefine nail olduk.

Kamal Issah orta sahaya müthiş bir dinamizm kattı. Son derece atletik ve hızlı bir oyuncu. Gözünü budaktan esirgemiyor. Genç yaşına rağmen topu biliyor. Basit oynuyor. Gene bana kızanlar olacak ama Geremi'nin bize geldiği ilk zamanları aklıma geldi Issah'ı görünce. Bu performansından sonra haftaya tekrar kulübeye çekilirse çok ayıp olur.

Diğeri Cosmin Matei. Adam bebekliğinden bu yana Romanya milli takımının tüm yaş gruplarında oynamış. En son Romanya A milli takımına seçilmiş. Romanya milli takımı İstanbul kulüplerinin gözde oyuncularından oluşan Türkiye A milli takımından aşağı kalmayan, hatta üzerinde olan bir takım. Attığı golde tek dokunuş ile hem rakibini ekarte etmesi, hem kendini vuruş pozisyonuna sokması, neden milli takımda olduğunu gösterdi.

Maçın gene en iyisi Serdar Gürler oldu. İbrahim Üzülmez, Djalma gitti diye ağlarken elinde ligin en verimli sağ açığının olduğunun farkında değildi. Her maç bir gol bir asist garanti, bir de golcüler al da at dediği gol paslarını golle sonuçlandırsa devre arası İstanbul kulüpleri kapıda sıraya girecek.

Bundan sonra İrfan'ı 90 dakika izleme ayrıcalığına nail olacağız sanırım.

Ümit Özat ilk maçında şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmadı. Mevcut kadro ile fazla oynamadı. Bu durum da zaten kadro olarak Kayseri'nin çok üzerinde olan takımımızın deplasmanda rahat bir galibiyet almasını sağladı. Trabzon maçından sonra takımın oyun anlayışı hakkında biraz daha fikir sahibi oluruz.