Gösterilen sonuçlar: 1 ile 12 ve 12

Konu: 2016-17 Süper Lig 11. Hafta / Kayserispor - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #3
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    hepimiz cavcav'ız..
    sn. başkanımızda aynı bizim gibi düşünmüş olacak ki; kötü gidişin sorumlusunu takımın yıldızlarını kadroda tutmayan kendisinin değil de 6 ayda evrim geçiren ve geri çekilen hocada olduğunu sanıp, karaya ayak basar basmaz hocayı sepetledi..
    38 yıldır bu senaryoyu hiç değişmediği halde izliyoruz da; ibrahimin 6 ayda değiştiğine inanıyoruz ama.. bizde değil tüm dünyada sıkıntısı çekilen, topu ileri taşıyan ve orada tutabilen yegane iki oyuncumuz vardı. el kabir ve djalma.. sen bunlara takviye yapacakken kaybettikten sonra, dripling özellikleri olmayan, topla adam geçemeyen stancuyuda boşa çıkarıyorsun ve sıfır forvetle oynamaya başlıyorsun ve bu hamlede hiç haberi olmayan hocanın kucağına bu takımı atıyorsun: hadi ibrahim gene yap.. yapamayan naçar ibrahim suçlu oluyor..
    ibrahim üzülmez yeniden yapılanabilmek için mükemmel bir fırsattı.. onun için gitti..
    dini imanı neden para olsun?. kocaelinin yarısı onun.. paraya ihtiyacı olmayan tek hocaya bunu dedik.. "hocanın dini imanı para"
    hocanın değil, galibiyetleri peşpeşe alan dermansız takımın istediği para..
    bu işi öpücükle yapan var mı?.

    çelişe çelişe geldik bu güne..
    yıldızlarını kaybetmiş kadromuz derin deniliyor bize.. ama bir oyuncu değiştirilince takımın kimyası bozuluyor.. hani derindi?.. derin kadroda bu dediğim olur mu?.
    olmaz ama ikisini de peş peşe söyleyen arkadaşlarım ve sevgili cavcav..

    36 ve üzeri yaştaki ama derin olduğu söylenen bir kadroda forma kapma savaşı olmaz mı?. yada nasıl oluyor 24 yaşındaki oyuncunun kulübede oturması, emeklilerin formayı kaptırmaması.. bu nasıl derinlik?.
    kadro derin merin değil, çoğu fason.. kulübe tam bir kulübe gibi derme çatma ve çakma..

    .....................................

    neyse gelelim maça..
    nede olsa her şart ve koşulda üç puanı kapmamız lazım.. ama özellikle bu maçı muhakkak kazanmalıyız..
    bacı bi koca ille bu gece.. bu maçın önemi yeni bir hoca iyi bir başlangıç olmasından ziyade, kaybedersek zemine kadar çakılacağımız bir konumda durmamız..
    stancu'yu işe yarar hale getirebilmek için, onun tartışılmaz üstün özelliği tek ve kat'i vuruşlarından yararlanabilmemiz için: vedat ve stancu'yu çift santrafor oynatmalıyız..
    arkada 4'lü bir orta saha, irfan ve getirebilirse aydın'ın getirdiği toplar la -çift forvet değil- çift santrofor oynarsak belki.....

    aksi takdirde iyi top oynayan ama bunu sonuca döndüremeyen kayserispor, uzun süredir özlemini çektiği puan veya puanları alır..
    defansımız iyi, dengeli, oturmuş diyoruz da; nereye kadar?.
    Konu MehmetGUNER tarafından (19-Nov-2016 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •