Öncelikle selamlar. Bu benim ilk yorumum.
Fuat hoca özverili ve çalışkan bir hoca, kimse buna itiraz etmiyor.
Yalnız kaçak döğüşen boksör gibi defans ağırlıklı futbol felsefesi oyunun ve taraftarın tadını kaçırıyor.
Ne zaman gol atsak defansa çekilip gol yememeyi bekliyoruz. Geçen sene takım öne geçmiş sivas ve mersin ,ibb maçlarındaa hemen defans ta ecelini bekleyen hasta sendromu gibi vaziyeti acibane?
Forvetlerimiz ??? Zec geçen sene kulübede bitirdi ligi. Erdal devre arası yollandı, Tum alelacele gönderildi. Vlemiks gelene kadar en skorer Aykuttu.
İlginç olanı da şuki ileri top sürmeyi düşünen futbolcu yok, varsa da büyük günah ilşlemiş gibi topu veriri vermez defansa kaçıyor.
Sanki bir hat var da ileri gitmek suçmuş gibi. Gümbür gümbür eze eze bir maç seyredemedik 2 sezondur belki doll dönemi dahil 3-4 sezondur. Kötüyü kötüye kıyaslayıp ; en kötüye şükretmek basiretsizliktir bence.
3 sezon önce geldi kovuldu, k.paşaya gitti küme düşürdü ,sonra bize geldi 2 sezondur işte ateşli futbolcu dediklerimizin hepsi gitti. Oktay-soner-yasin-Tum-Erdal-Burhan vb. ve sahada varlığıyla yalnızca kendini tatmin etmek için oynayan Hurşuta inatla sabrediyor. şu 2 haftadır oynamıyor ve takım 11 kişi oynadığı için gs ve karabük maçlarını kazandık. Hurşutun becerisini tartışmıyorum. Sadece bunu sahaya yansıtmıyor veya takım oyununa katkı sağlamıyor.
Maç ketuma gidiyor yedek kulübesinden bir adam arıyorum takımı ateşleyecek adam yok.. Bu kadar güzel kadroyla malesef başarısızlık sayılacak bir performans gösterdiğinie inandığım Fuat hocamız Hacettepede 2 sezon ofansif futbol nedir? bunun stajını yaptıktan bizde Yardımcı antröner olabilir. Antröner olacaksa Metin Diyadin bize ve başarıya yabancı olmayan birisi.