Adeta G.Saray maçının kopyası oldu. Maça anlamsız bir telaş ile başladık. Bireysel bir hatadan rakibe bir gol ikram ettik. Sonra kendimize gelip oyunu rakip sahaya yıktık. Rakip takımın kalecisinin yıldızlaştığı maçta saysız gol fırsatını kaçırdık. Beraberliği bulduk. Tam kazanmak için yüklenirken ikinci büyük bireysel hata ile yeniden mağlup duruma düştük. Ve anamızın ak sütü hakkımız olan bir maçta daha mağlup olduk.

Uzun lig maratonunda bu puan kayıpları telafi edilir ve hak ettiğimiz yere geliriz. Ancak rakiplerimizden üstün oynadığımız şu son iki maçımızı kazanmış olsaydık, puan sıralamasındaki yerimizin öz güveni ile hedef büyütecektik. Çok yazık oldu.

Bu maçın daha başında oyuncularımız çok sinirli idi.Maçtan önce ortamı geren tatsız bir olayın olduğunu tahmin ediyorum. Bireysel hatalar da bu konsantrasyon eksikliğinden geldi.

Maçtan sonra İbrahim Üzülmez "G.Birliği bu kadar oynar" diyerek kadronun yetersiz olduğunu ima etti. Ben süper ligde bir takımın diğerini bizim Rize maçının ikinci yarısında ezdiğimiz kadar ezdiği bir maçı yıllardır izlemedim. Bu takım çok daha iyisini oynar, bir teknik direktörün oyuncularının özgüvenini zedeleyecek söylemlerden kaçınması gerekir.