facebook'a yazdım, buraya da ekleyim.

1-bu sezon takımın uyguladığı oyun karakterini nasıl tanımlar? bu karakterin başat etkenleri nelerdi? buna bağlı olarak, bu karakteri kendi uygulamak istediği karakter olduğu için mi, yoksa kadro yapısı buna uygun olduğu için mi tercih etti?

2-mourinho'nun kendi yarı alanını koruma içgüdüsü taşıyan defansif futbolu mu; guardiola'nın tiki-takası mı, klopp'un karşı-pres temelli dinamik futbolu mu; dünya futbolunda kendisini en çok cezbeden futbol biçimi hangisi? (nasıl ki faşist faşistim demeyi kendine yediremezse bir teknik direktör de defansif oynattığını söylemeyi yediremiyor ama yine de soralım)

3-neden takımda bariz bir 10 numara ve alternatif forvet eksikliği varken, mehmet özdilek'in son derece memnun olduğunu belirttiği bir bölgeye yabancı bir stoper alındı? ihtiyaç olmayan bir yabancı stoper alındıktan sonra nasıl oldu da forvet transferinin rafa kalkmasına sebep olarak yabancı kontenjanını gösterdi? madem tüm bunları yaptı, bunları yaptıktan sonra nasıl çıkıp antalyaspor mağlubiyetini forvetsizliğe bağladı?

4-erdem ve bülent abi 3. soruyu sormaya cesaret edebilirler mi?

5-hemen her maç yanında 2 stoperle -sedat,ferhat- ve 2 bekle -serkan, uğur-otururken, kulübede oyuna etki edecek bir hücümcü bulamıyor. kadronun yapısı hakkında ne düşünüyor? buna bağlı olarak önümüzdeki sezon nasıl bir transfer politikası izlenecek ve kadro yapılanmasına gidilecek? (evet, sorunun muhattabı mehmet özdilek değil; ama cavcav'ın karar mekanizmalarına karşılık nasıl bir pozisyonda bulunduğunu görebiliriz bir ihtimal)