Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 58

Konu: Fuat Çapa

Threaded View

  1. #11
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    köleliğin kabulü diyosunuz yani..
    zaten bizim doğru olanı aramak, bir adım dahi ileri gitmek için yapılması gerekenleri arayıp bulmak ne haddimize.. çok sevgili duayenimiz inşallah giden oyuncuların yerine daha iyilerini alırsa, eksik bölgelerimizede kimsenin görmediği bilmediği starları bulup getirirse, eh o zamanda hocamız doğru olanı bulmuş olursa bizde 20 sene önceleri olduğu gibi estirir uçtururuz artık..

    yukarıdaki mesajlarda yer alan verilerle cavcav'ı suçlamanında bir alemi kalmadı artık.. çünkü karşımızdaki bir duayen ve bize ilk söyleyeceği şu: "ben size messi'yi alsam ne olacak ki?. hocanın solbek oynatmayacağını hanginiz garanti edebiliyor?"
    gerçek mesleği santrofor olan oyuncularımzdan 3 tanesiyle forvet hattını oluşturan, ve bu forvete vede geri dörtlüye küskün kalmış bir orta sahanın beyninde cemcan'la çıkan bir hocamız varken sn. cavcav'dan oyuncu istemek herhalde yapabileceğimiz en büyük hata olur..
    ki; bu ükedeki tek hoca olduğu kesinleşen ersun yanal'ı daha antremana bile çıkmadan kovan birinden bunu beklemekde hayal..
    burada sorun yönetilememek.. idareten kurulan kadroların başına kariyersiz, vasıfsız ve söz dinler hocalar getirip daha nice 30 yıllara doğru yola devam etmek..

    devre arasında takıma katılan oyuncularla bu ligi domine edecek kadromuz oldu artık.. inanmayan üstümüzde yer alan takımların kadrolarınla kıyaslayabilir.
    ama bu kadronun doğru dizilip, doğru yönlendirilememesi cavcav'ın önünde sütre görevi görmektedir. takım doğru olanları yapacak, hoca doğru şekilde oynatacak ki; oklar yönetimi göstersin.. dimi ama?. şu anda yönetimi suçlayacak veya ondan birşey talep edecek durumda değiliz..

    senin sağbekin topun 18 içinde yere düşmesini beklerken, yerden seken topun başının üzerinden geçmesini seyredeken, başının üzerinden geçen topu rakip oyuncu şutlarken engel olamayıp golü izleyici olarak takip ediyorsa;
    en azından bu işi yapacak cemcan bu mevkiden alınmış, orta sahada top dağıtmaya görevlendirilmişse.. ve bütün bunlar özgür, tomiç, doğa gibi orta saha oynayacak oyuncular kenarda bekletilirken yapılmışsa bizim cavcav'dan kalkıpta himmet göstermesini beklemek köleliğin kabulü değildir de nedir?.

    bütün bunlar ölümcül hatalardır ve bir çocuğun bile yapmayacağı şeylerdir. ister üzülün, ister dövünün tümüde bu kadroyu bu şekilde kuran ve oynatan hocanın sorumluluğundadır.
    ve cavcav şu anda "ben yapmadım, o yaptı" diyecek rahatlıktadır.
    "işte sizin çok beğendiğiniz hocanız, işte cimri dediğiniz benim takıma harcadığım para sizi dinliyorum" dese, kimsenin diyeceği birşey yok..
    Konu MehmetGUNER tarafından (28-Mar-2013 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: sebep yok

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •