1. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 195

Konu: Basından Haberler

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    Basından Haberler

    Bizim bebe Özhan Yüksel Karabükspor maçımızı klasspor'da yazmış:

    http://www.klasspor.com/tr/yazilar/8...uran_Adam.html

    Bu arada biz de yazıyı hortumlayıp BLOGLAR kısmında yayınlamışız, basından haberler başlığında ya da Haberler arasında yitip gitmesine gönlümüz razı olmayan buna benzer yazıları BLOGLAR kısmında yayınlayacağız..
    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  2. #2

  3. #3
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    abicim nereye gidiyor bizim mesajlar yaa??..

  4. #4
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336
    Abicim yavaş yavaş alışacağız hepimiz, biz sana yıllardan beri "dur bi!" demiyor muyuz??
    Forumdaki mesajın yukarıda, onda bir sorun yok.. Haber yorumuna gelince, oraya üye olmayanlar da yorum yapabiliyor, bu nedenle -sadece haberlere yapılan yorumlar- Hamdullah Abi onay verirse yayınlanıyor O yüzden uzayabilir biraz...
    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  5. #5
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    özür.. özür..
    nasıl olsa bizi herkes tanır diyerek "beni hatırla" kutucuğunu işaretlememişimde ondan bir kereliğine mesaj gönderebiliyormuşum..

  6. #6
    Ben de diyordum, "ne zaman çıkacak bu haberler" diye?
    Fleminks, bjk'ye gidiyormuş.
    http://www.paralimani.com/gol-makine...campaign=media

  7. #7
    Gaziantepspor maçının ardından yazdığım "Kaybediyorduk... Değer Verdiğimiz Her Şeyi..." başlıklı yazım: http://www.klasspor.com/tr/yazilar/877-Ozhan_.html

  8. #8
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    eskiden bir istanbul takımına attığımızda bağırırdık: “güzel basın, bunu da yazın” diye.
    gazete sayısı azdı ve spora ayrılan sadece bir sayfaydı.. oda tahmin edeceğiniz gibi sadece istanbul takımlarının haberleriyle doldurulmuştu. öyle ki ankara’da bir maça gidecek olsak değil haberini maçın saatini bu sayfada bulabilme imkanımız yoktu. anadolunun her yerinde üç istanbul takımının taraftar bulmasının nedenlerinden biride bu olmalı..
    bizde bilenmiş ve dolu olduğumuz için olacak istanbul takımlarına her attığımız golden sonra “sevgili basın” yada “işte basın” bunuda yazın diye tepkimizi koyardık..

    tabiki bütün takımları olduğu gibi anadolu kulüplerinide ayırmadan takip eden, doğruları aktarmayı görev bilmiş mensuplarını ayrı tuttuğumuzda bu yalaka basın işi tümüyle azıtıp istanbul içinde de ilginç bir kurama soyundu.. tur atlaması kuvvetle muhtemel bir takımı bırakıp, real madrid’i çektiği andan itibaren galatasay’la yatıp, galatasaray’la kalkmaya başladı. bunu yapmayanlara da hayret ettiklerini açıkça dile getirip, beklenen sonuç; elenmeyi zafere döndürdüler.. halada sürdürmekteler.. bende buna hayret ediyorum..

    gözardı ettikleri, görmezden geldikleri bu haftaki rakibimiz fenerbahçe’ye sonradan eğildikleri ve birşey göremedikleri için hemen bir yafta yapıştırdılar: kontrollü oynuyorlar, italya gibi defans yapıyorlar ve sabırlarının mükafatını alıyorlar.. tabii bu kadar basit olsaydı, onlarda olurdu gazeteci.. yalaka basın diye boşuna mı söyledik?.

    lütfen dikkat; kontrollü savunma yapan takıma bakıyoruz şimdi:
    zigler’i sürekli soldan orta yaparken yada fırsatını bulduğunda kaleyide yoklarken görüyoruz.. rakiple omuz omuza didiştiğini, akınları keserken görebileniniz olduğunu sanmıyorum..
    sağbekleri gökhan gönül’ü anlatmaya gerek var mı?. geri gelmiyor desek yerinde bir yorum olur..
    son maçlarında kaleye savurdukları on şut var; en az dördünü egemen’in attığını saydım.. ikisini kafayla attığına şahit olduğumuza göre bunu kendi kalesinin önünden nasıl yaptığını bu “cici basın” açıklar herhalde..
    bir tek yobo çıkmıyor defanstan.. kontrollü oynayan takıma bu ismi yakıştırabilmek için ne yaptı?. merak etmeye başladım..

    mehmet topal’ın, topuz’un ve mierelles’in orta sahada adam kovaladığınımı, pres yaptığınımı, yoksa rakip ceza sahasına bindirmeler yaptığınımı hatırlıyorsunuz.. salih uçan’ın attığı goller hafızamızdayken, ileriye arada bir çıkan oyuncunun yapacağı işler olup olmadığıda aklımızda olsun..

    kuyt’mu defans yapıyor, sow mu?.. webo mu yoksa?.
    arkadaşlar karşımızda kontrollü oynayan değil, kollayan bir takım var.. topu gezdirerek, top tekniklerinin yüksek olması gereği topu ayaklarında tutarak açık düşüren, bulduğu açığı genişletip kalemize akacak bir takım var.. aykut kocaman’a rağmen..

    bizde eski biz değiliz lakin.. bu sabah 06:00 da kalkıp maçı tekrar izledim. maçı izlerken stresten çok şeyi kaçırmışız..
    sivasspor maçında çok ilginç birşey oluyor; takımımız dibe vurduğunda, hocanın etkisinin kalmadığı son maçlarda yaptığını gene yapıyor.. tek top oynamaya ve bunuda çok ve hızlı yapmaya başladı.. sivassporun bunaltan baskısını kırıp, göstere göstere attıkları gol ve tosiç-zec ikilisinin attıkları golün kopyası iki golüde kaçırması bunun en basit örneği.. gene tepki koyan, kabul etmeyen, isyan çıkaran gençlerbirliği olduk..

    dikkatle izleyelim çünkü çok güzel bi maç olacak; hakem müsade ederse eğer.. birbirinin kopyası gibi iki takım bu hafta karşı karşıya gelecek.. eğer fuat hocamız çapalamazsa hurşut orta sahanın solunda çok faydalı olabilir.. dirençsiz orta sahalarını hallaç pamuğu gibi atarız.. zigler’in olduğu kanadı cemcan ve önündeki tomiç’le; gökhan’ın olduğu kanadı ancak ve ancak tosiç-hurşut ikilisiyle delebiliriz..

    anlaşıldığı gibi ortada 4’lü dizilişle kanatları çalıştırıp ileride vleminckx ve zec’in kanatta değil ortada yer aldığı çift santrofor oynamayı işaret ediyorum.. budur bizim gerçeğimiz ve sahada gerçekler tokuşur..
    Konu MehmetGUNER tarafından (16-Apr-2013 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: sebep mebep yok..

  9. #9
    http://www.klasspor.com/tr/haber/293...nutamiyor.html
    Risp tekrar Ankara'ya gelmek istiyormuş. Feleminks ve Risp'li bir kadro düşünsenize. 2 sarı kafa nasıl bir hava katardı seneye kadromuza ama hayal işte. :-(

  10. #10
    Cavcav'ıb fb maçı yorumu... yenip Avrupa'ya yaklaşacakmışız. Sanki çok istiyor da Avrupa'ya gitmeyi. Masraf kapısı değil mi Avrupa!
    http://spor.haber3.com/ilhan-cavcavi...i-1914965h.htm

  11. #11

  12. #12
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Angara'nın göbüğü
    Mesajlar
    177
    Sitemiz üyesi Mahir Ünsal Eriş' in 4 yıldır Gençlerbirliği formasını giyen Aykut Demir ile yaptığı söyleşi Vatan Gazetesinde yayınlandı.
    Nereye Koysalar Oynarım.

    Duyduk, duymadık demeyin.

    Not: Link vermeyi beceremedim
    Konu Ozan_Güler tarafından (27-Apr-2013 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

  13. #13
    Alıntı Ozan_Güler demiş ki... Mesajı göster
    Sitemiz üyesi Mahir Ünsal Eriş' in 4 yıldır Gençlerbirliği formasını giyen Aykut Demir ile yaptığı söyleşi Vatan Gazetesinde yayınlandı.
    Nereye Koysalar Oynarım.

    Duyduk, duymadık demeyin.

    Not: Link vermeyi beceremedim

    Vatan'ın linkini bulamadım babadostu. Ama Eurosport'ta da çıkmış söyleşi... Okumak isteyen arkadaşlar için...

    Link:
    http://tr.eurosport.com/futbol/super...12/story.shtml

  14. #14
    "Biz Brüksel’e kampa gittik mesela sezon öncesinde. Bizim antrenman yaptığımız sahanın yanındaki sahada, Genk’in ufacık çocukları da antrenman yapıyorlardı. Biz idmana başladık, bitirdik. O kadar zaman boyunca o çocuklar hep ayakiçi pas çalıştılar. Bizde çocukları çalıştıramazsın öyle, sıkılırlar."

    röportajda futbol adına söylenen en önemli şey budur bence... süper lig'de iki ayağının ayak içini kullanamayan adam var daha...

  15. #15
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...cav-sert-cikti

    yabacı futbolcu sayısının 10 olacağını düşünerek, aykut'u alelacele trabzonspor'a 3 milyon avro gibi değerinin çok altında bir değere satarsan, sonra böyle ağlarsın!

  16. #16
    Alıntı serkan_gungordu demiş ki... Mesajı göster
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...cav-sert-cikti

    yabacı futbolcu sayısının 10 olacağını düşünerek, aykut'u alelacele trabzonspor'a 3 milyon avro gibi değerinin çok altında bir değere satarsan, sonra böyle ağlarsın!
    Sadece para mı aldı CavCav?
    Karşılığında topçu istemedi mi?
    1461 trabzona gerek yok Gençlerbirliği trabzona yeter!!!!

  17. #17
    www.futbolburada.com 'a bir yazı yazdım. Sizinle de paylaşmak isterim.

    İlhan Cavcav için duayen başkan derler. Nasıl denmesin? Tam otuz iki senedir Gençlerbirliği'nin başında.Takımını alt liglerden çekip birinci lige çıkarmış, onlarca teknik direktörle, yüzlerce futbolcuyla çalışmış, bol bol orta sıralarda yer almış, bazen küme düşme mücadelelerinin içinde olmuş, iki Türkiye Kupası kazanmış, Avrupa Kupaları'nda bir kaç tur atlamış, hatta bir kerecik bile olsa, ucundan kıyısından şampiyonluk mücadelesinin içinde yer almış bir büyük başkan.

    Futbol aleminde onun kadar görmüş geçirmişi yoktur herhalde. Tecrübe kulağa güzel bir şey gibi geliyor. Çok da önemlidir ama bu kadar uzun seneler futbolun içinde, aynı görevde yer almak belli ki İlhan Başkan'ı sıkmış biraz. O da bu sıkıntıyı yenmek için kendi kendine küçük oyunlar oynuyor. Kimseye söylemediği, sadece kendisinin bildiği küçük oyunlar. Neler mi? Hemen anlatayım.

    İlhan Başkan için Gençlerbirliği'nin orta sıralarda yer alması artık bir rutin haline geldi biliyorsunuz. Tezahüratı bile var: "Onuncu olmamız engellenemez". Bence, duayen başkan aynı sonucu farklı yollarla nasıl elde edebilirim diye düşünüp her sezon kendisine zorluklar yaratıyor. Mesela, 2007-2008 sezonunda "4 kez teknik direktör değiştirip nasıl kümede kalırım" oyununu oynadı ve kazandı. 2012-2013 sezonunda takımın en çok gol atan 3 oyuncusunu gönderip 11. oldu. Unutmadan ekleyelim iki defa da antremana çıkmadan teknik direktör gönderme oyunu oynadı ara sıcak niyetine (herhalde yaz aylarını da böyle eğlenceli hale getiriyor). Ve bu sene duayen çıtayı en tepeye koydu . Takımın teknik direktörünü, golcüsünü, en yaratıcı oyuncusunu, defanstaki liderini, kaptanını ve hatta belki (haberler henüz kesin değil) kalecisini gönderip yine orta sıralarda olmanın hesaplarını yapıyor. Eğer başarılı olursa bu sezon onun başyapıtı olacak. Orta sıra takımı koleksiyonunun en nadide parçası!

    Tribünde bütün bu gizli gerçeklerden habersiz Gençlerbirlikliler (söylenişi bile güzel) belki kahrolacak, sinirlenecek, hatta "Cavcav istifa" diye bağıracak. Ama bilemeyecekler ki O bir duayen başkan ve şampiyon olmak, Avrupa kupaları'na katılmak gibi sıradan hedeflerin adamı değil. Zaten onun yapıtlarının değerinin günümüzde anlaşılmasını beklemiyorum ben. Ama gelecek nesiller onu mutlaka anlayacak. Heykellerini dikecek (Gerçi tesislerde bir tane var ama yetmez). Spor tarihine bir deha olarak geçecek.

    Gençlerbirliği taraftarlarına da naçizane tavsiyem, artık bu gerçeği görüp, özümsemeleri. Kimse boşu boşuna şampiyonluk, Avrupa Kupaları hayalleri falan kurmasın. Herkes İlhan Cavcav'ın bu dahiyane oyunlarına ortak olmaya çalışsın. Belki o zaman sinir katsayılarınız normal seviyelerde seyreder bu sezon.

  18. #18
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336
    Alıntı İlker_Karabulut demiş ki... Mesajı göster
    www.futbolburada.com 'a bir yazı yazdım. Sizinle de paylaşmak isterim.
    İlker, yazını futbolburada'da da okumuştum. Harika tespitler var, eline sağlık... Bu arada, sorun olmayacaksa yazının daha kalıcı olması için blog'da da yayınlamak istemez misin? Mesajının altındaki "bloga ekle" linkine tıklarsan gerisi gelir zaten..
    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  19. #19
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Münih
    Mesajlar
    16
    NÜRNBERG-GENCLERBIRLIGI

    20.07.2013
    Saat:15.00
    Sportpark ASV Grassau

    Hafta sonu Avustuya'ya Bad Zell'e (300 km) gidecektim.Takim bi iyilik yapmis yol'u 200 km kisaltmis yani bana dogru iki adim atmis.Ben de bi adim atip yarin mac'i seyretmeye gidecegim.Yarin ögleden itibaren Grassau'dayim.

  20. #20
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    [SIZE=5Kulüpler Birliği başkanı belli oldu...][/SIZE]

    Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav yeni başkan oldu.
    Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav oldu.

    Bugün toplanan Kulüpler Birliği Vakfı'nda Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın isimleri ön plana çıkıyordu.

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, daha önce yaptığı açıklamalarında Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a destek olacağını söylemişti.

    Ancak, başkanların ısrarı üzerine aday olan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, vakfın yeni başkanı oldu.

    Başkan yardımcılıkları görevine ise Eskişehirspor yeni başkanı Mesut Hoşcan ve Antalyaspor'un yeni başkanı Gültekin Gencer getirildi.

    klasspor

    Bizim başkan acaba kaç kez başkan olup, kaç kez bıraktı......

  21. #21
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    Haberleri bekliyoruz o zaman maçtan sonra.

    Mesela: "Lekiç bu sene çok farklı. Adamın içine sanki Mario Gomez kaçmış. Mervan'la çok iyi bir ikili olmuşlar"

    Alıntı selim_soyipek demiş ki... Mesajı göster
    NÜRNBERG-GENCLERBIRLIGI

    20.07.2013
    Saat:15.00
    Sportpark ASV Grassau

    Hafta sonu Avustuya'ya Bad Zell'e (300 km) gidecektim.Takim bi iyilik yapmis yol'u 200 km kisaltmis yani bana dogru iki adim atmis.Ben de bi adim atip yarin mac'i seyretmeye gidecegim.Yarin ögleden itibaren Grassau'dayim.

  22. #22
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Münih
    Mesajlar
    16
    Büyük bi paket cekirdek aldim yola cikiyorum.Mactan sonra tabiiki izlenimlerimi iletecegim.

  23. #23
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    RTÜK, şifresiz ve ücretsiz yayınlanacak programları belirledi

    RTÜK bir süredir üzerinde çalıştığı listeye son şeklini verdi.

    RTÜK'ün, 16 maddelik hazırladığı listede Türk takımlarının Avrupa'da oynayacağı maçların şifresiz olacağı maddesine de yer verildi.

    16 maddelik ilk listeye CHP ve MHP kontenjanından seçilen RTÜK üyelerinin isteğiyle ‘Hacı Bektaşi Veli anma törenleri’, ‘Nevruz etkinlikleri’ ve ‘Boğaziçi kıtalararası yarışmalar’ı da eklendi. İşte televizyon kanallarında şifresiz ve ücretsiz yayımlanması zorunlu önemli olaylar listesi:

    1- Yaz, Kış ve Paralimpik Olimpiyat Oyunları, 2- FIFA Dünya Kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- UEFA Avrupa Kupası Kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- Türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- Türkiye Kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- Avrupa kupalarında (futbol) Türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları ve UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları, UEFA süper kupa maçları, 7- Dünya Şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- Avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- Türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, 11- Akdeniz Oyunları, 12- Avrasya Maratonu, 13- İslam Dayanışma Oyunları, 14- Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 15- Mevlana anma törenleri (Şeb-i Arus), 16- Yunus Emre şenlikleri, 17- Hacı Bektaşi Veli anma törenleri, 18- Nevruz etkinlikleri, 19- Boğaziçi kıtalararası yarışmalar.

    mynet

    İşallah karar değişmez.... izleyici açısından iyi kapital şirketlerin geleceği açısından kötü bir haber....(cine 5 ve teleon ile aynı gelecek)

  24. #24
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Münih
    Mesajlar
    16
    NÜRNBERG 1
    GENCLERBIRLIGI 0

    Kuzey Almanya'da yaz tatili nin baslamasiyla güneye dogru yola koyulan tatilciler nedeniyle bir saatlik yol bütün kacamak yollarida kullandigim halde iki saate yakin sürdü.Benzinlikler'e girip bi kave almak en yarim saat kaybettireceginden oyalanayim diye alman seyircilerede ikram eder,biz de mac böyle izlenir derim diyerek aldigim büyük bi paket cekirdegi trafik yüzünden acmaz olaydim bi türlü vazgecemiyom yemekten.Bi avuc bi avuc daha derken sonunda paketin ucunu kivirdigim gibi arka koltugun en uzak tarafina atip kurtuldum.

    Sportpark'a vardigimda saat 1:30 olmustu.Takimlar henüz ortalikta yoktu.ikiyi ceyrek gece Nürnberg isinmak icin cikmaya basladiginda bizim takim hala ortalikta yoktu taa ki 1:45 e kadar.Isnmaya ciktiklarinda ögrendikki onlarda tatilci trafigine takilmislar.Ben onlari yakinlarda bi otelde kaliyorlar saniyordum oysa Münih'te bizim semte yakin bi otelde kaliyorlarmis ve o otelide degistireceklermis.Bir gün önce bütün ugrasima ragmen kaldiklari oteli ögrenememistim.Bu kamp dönemini önceden her yaniyla planlamayip sanki günübirlik kararlarla devam ettiriyorlarmis izlenimi birakti bende.

    Mac yarim saat gecikmeyle basladi.Ilk yarinin tamaminda ileriye pek cikmayan ,cok az adamla hücum deneyen Nürnberg'e karsi daha atak oynuyor gibi gözüksekte ilk yari boyunca tek bi gol pozisyonuna giremedik.Lekic etkisiz ,Mervan cok hareketli,mücadeleci fakat bunlari dogru toplarla bulusturacak kreatif bi orta saha olmadigi icin ataklar saman alevi gibi parlayip sönüyor.Tomic zamanla bu eksikligi giderebilir gibime geliyo.Bu sezonun en iyi transferi Tosic'in takimda kalmasi bence.En etkili ve hizli ataklari onun tarafindan yaptik fakat genelde henüz saglanamamis uyum nedeniyle organize bi pas trafigi olusturamadigimiz icin ataklar basladigi anda etkisiz hale getiriliyo.8-9 oyuncu degisikliginin yapildigi bi hazirlik macinda bi cok yeni oyuncununda oldugunu göznünde bulundurursak cok detayli ve elestirel bi teknik analiz yapmak icin henüz erken.Fakat su an icin en büyük eksikligin golcü oldugu tespitini bir cogumuzun da ortak kanisi olarak yapabiliriz.

    Lig'de ki cogu takimin kadro istikrarini koruduguna bakarak yeni sezonun ilkyarisini uyum,istikrar,zaman lazim diyerek tamamlariz gibime geliyor.
    Metin Diyadin her zaman böylemidir kendisini fazla tanimam fakat cok soguk,durgun ve bir cok sorunla karsi karsiya ve sanki kafasi onlarla mesgulmüs izlenimi birakti bende.Herzamanki halide olabilir tabii.
    Hursut cok candan,sohbeti icten, sahadaki sempatikligi harbiden geldi.
    Resimler ve mac'tan kisa kisa kamera kayitlarini da becerebilirsem iletecegim.

    Bu yazi yi ücüncü yazisim .Ilk ikisi biraz daha detayliydi fakat göndermek icin tikladigimda giris yapmaniz gerek yazisi cikti .Giris yaptigimda yazi gitmisti kayitli yaziyi göster yazisina tikladigimda ise sadece yazinin cok az bi kismi vardi.Bi yerde bi yanlislik mi yaptim acaba?

  25. #25
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara Yenimahalle
    Mesajlar
    62
    Selim bey analizler için teşekkürler.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •