ahmet oğuza nazar değdirdik.
bu sezon sergilediği performansa bakıp o kadar da maşallah çektik ama genede nazarımız değdi.
benzer pozisyonda gene aynı kanattan gelen yerden ortayı ahmet çalık rahat bir vuruşla kornere gönderdi. ahmet oğuzun yapacağıda buydu ama olmadı.

neyse ne futbolda bunlar var.. bunlar var da karşılığını vermek de var..
onlar bize vuruyorsa bizde onlara vuracağız.. başka yolu var mı?. başka yolunu bilen varsa sabaha kadar açığız.. bu oyunun özeti bu.. o sana, sen ona..

bu dediğimi yapacak kadro maçın ikinci yarısını oynayan kadro..
forvet hattında aydın'ın, vedat muriçin olduğu kadro.. tabiki messi veya suarez olsaydı daha iyi olurdu ama elimizdekiler bunlar.. geçen seneki kadroya takılmayalım şimdi..
sahaya çıkan kadro ise beraberlik kadrosu. 1 puana razı, açık vermek istemeyen, mücadeleci ve debelenen kadro.. ama bir ıska hesabedilmemiş..
ben bunu anlatamadım gitti eğer bir hoca oyuna yaptığı müdahalelerle maçı çevirebiliyorsa ve bunuda sürekli yapıyorsa, o hoca oyunu iyi okuyor değil, ilk 11'i yanlış çıkarıyor demektir..
ibrahim üzülmezin deplasmanda, yaralı rizesporun üzerine neden gitmediğini konuşabiliriz. ne kadar risk alıp alamayacağını sorgulayabiliriz..
kim alır ki?.

ona duayen derler.. sevgili ibrahim..
sezon başında o kadar teklifi reddedip, maraza çıkaran başkana rağmen bu kulüpte kalıp bişeyler vermeye kalkarsan ahanda böyle olur..
satar iki tane kilit oyuncunu yada bila bedel gitmelerine sesini çıkarmaz.. ahanda böyle apışıp kalırsın.. bir tek irfan can ile bundan başkasını yapamazsın..
bu kadronun yapabileceği en fazla budur.. bundan bir tık daha fazla yapamaz.. sağlam bir defans, ileride belli mi olur..
dün gece en çok hangi oyuncularımızı aradın?. çık söyle..