Doll dan önceki dönemlerde senede 3-4 hoca değiştirdiğimiz olurdu. Hoca yönünden istikrara kavuştuk diyebilirim. Fuat Hocanın değerini tartışmak yersiz olur, Serkan Abininde ifade ettiği gibi. Bizim transfer politikamızda hoca aktif rol oynayamıyor. Her sene aynı nakarat baştan takım kur, önceki sene sivrilenleri sat. Sonra ilk yarının ortasına takım kendisini bulsun vs vs...

Halbuki bu yıl idareten iyi bir kadromuz var. Seneye bu kadroyu bozmayıp( sürekli oynayan ve de istikrarlı oyuncular kastım yedek ve istikrarsız olanlar değil) aksayan bölgelerimize takviye yapsak gelecek yıl daha iddalı konuma gelebiliriz. Tabi Fuat Hocada kalmak şartıyla.

Ertuğrul Sağlam uzun süre Bursa da kaldı başarı getirdi. Mehmet Özdilek, Abdullah Avcı ve Trabzonda Şenol Güneş örnekleri.(sonradan ayrılsalar da bir dönem başarılı oldular)

Bence aynı hocayla her sene üste birşeyler katarak takımı bozmadan ilerlemeliyiz. Geçen sene 9. bitirdik bu sene Avrupa ligi olmasa bile 5-6 yapabilirsek gelecek sene ilk 4 hedefi koyarız.