Gösterilen sonuçlar: 1 ile 22 ve 22

Konu: 2015-16 Süper Lig 21. hafta / Gençlerbirliği - Bursaspor

Threaded View

  1. #2
    İkinci yarıya çok iyi başlayan iki takımın maçı gene çok keyifli olacak. Her iki hoca da rakibinin son haftalarda aldığı sonuçlardan ürküp önlem almak isteyecek. Bunu bizim hoca başaracak, rakip hoca başaramayacak. Neden mi? Az sonra...

    Bursaspor'un son haftalardaki başarının mimarının Sercan Yıldırım olduğunu görmek için futboldan anlamaya gerek yok. Özetleri seyretsen yeter. Dik başına bir adam, Bursa'nın hücum gücünün yarısı gitti.

    Bursa'nın Hamza Hoca'sının önlem alma şansı yok. Maçlarımızı izleyecek, El-Kabir'e bakacak bi numara yok, Stancu'ya bakacak sahada kayıp, "kim kazandırmış bu maçları" diyecek ve gördüğü manzara karşısında "Bu ne la?" diyecek. Neyi mi görecek, kazandığımız maçlarda maçın adamının Selçuk olduğunu görecek. Ön libero yani. Ne önlem alabilirsin ön liberoya? Başına adam diksen gülerler, baskı uygulayayım desen adam ayağında top tutmuyor, geleni yıldırım hızıyla ileri servis ediyor ve pas isabet yüzdesi çok yüksek, çözümü yok yani.

    Sonra kanatlara bakacak, sağdan Djalma ve Ahmet Oğuz gözünü korkutacak, solda oynayan Serdar Gürler'in ilk onbirde olmadığına şükredecek ama ikinci yarı diri bir şekilde oyuna girince kaderine razı olacak. Takım oyunu oynayan bir takıma önlem almak kolay değil. Merak etmeyin arkadaşlar, bu sezon göbeğinizi kaşıya kaşıya keyfile maç seyredebilirsiniz. Bursaspor'un da fiyakasını bozacağımızı tahmin ediyorum.
    Konu onur_aydogan tarafından (11-Feb-2016 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •