Bu maç için: Gaziantep'te hedefsizlikten son maçlarda düşüşte. Bizde ise Kulusiç ve Selçuk'un cezası bitti. Ahmet Çalık, Hleb ve Hoff iyileşmiş. Skalason ve Aydın'ın sakatlıkları devam ediyor. Kazanabileceğimiz bir maç. İlk yarıda Ankarada'ki dramatik 2-2 yi düşündükçe çıldırıyorum. Geçen sene deplasmanda 3-0 kazanmıştık sanırım.

İlerisi için: Sezon bitince bazı şeyleri en azından kendi içimişzde konuşup tartışacaz. Ama kalan 5 maçımızdan en çok kazanmamızı istediğim, Kadıköyde Fb galibiyeti. Fb yarışa havlu atarsa bu kolaylaşır. Yıllardır kazanamıyoruz, şeytanın bacağını kırarız....

Konu dışı: Gittiğim ortamlarda Gençlerbirliği taraftarı olmayıp takımımızla alakalı çok insana denk geliyorum. Oyuncularımızı tanıyorlar. Bana aklına takılanları soruyorlar. Bende neden maçlara gelmiyorsunuz diyorum. Önceden bu soruma iddası yok, hedefsizlik cevabı alırken, şimdi bunun yanında pasolig cevabı alıyorum. Yalnız şimdiden taraftarımız olmayan 2 kişi bana kombine zamanı haber ver paso konusunda da yönlendir dediler. Bu bence güzel düşünce.