tartışma çok güzel bir noktaya geldi..
fuat hocanın çok yetenekli olduğunu ve bu dahi hocaya cavcav'ın oyuncu almayarak ve taktiğine müdahale ederek yönetim kabahati işlediğini öne sunanlar var..
birde benim gibi hocalık değilde başka işlerde yetenekli olduğunu, bu kariyersiz ve bilgisiz hocayı kulübümüze getirmekle cavcav'ın yönetim kabahati işlediğini iddia edenler var..

ama ben bir çocuğun bile yapmayacağı hataları tek tek sayarak fuat hocanın neden konuya uzak olduğunu pozisyon pozisyon anlatıyorum.. asla uzağa gidemeyeceğimizide söylüyorum..
fuat çapa'nın hoca olduğunu savunan arkadaşlarım genelde iyi ve doğru konuşmasını, güzel tewet atmasını, taraftarla diyaloğunun iyi olmasın vede çok ilginç futbola kafa yormasını falan gerekçe gösteriyorlar..

elimizde ama öyle ama böyle pivot santroforların en iyisi filemincyx var.. daha geldiği gün 4 gol çakmış ve bu güne kadar attığı 7 golün 5'ini kafayla atmış.
şimdi futbol adamı olmaya gerek yok.. evde yemek yaparken kanalı değiştiremediği için bir futbol programını izlemek zorunda kalmış sıradan bir ev hanımı bile bu adama orta yapılması gerektiğini söyler..
bende eklerim: takımda yürür gibi adam geçen, hızla çizgiye inebilen iki tanede yetenekli açık oyuncusu var.. bu ev hanımı futbola hiç kafa yormamış, hani biz kafa yoruyoz ya ondan dedim bunları..

bu çok yetenekli ama ne hikmetse kariyeri düşük hocanın takımnda bir tek sol ayaklı tosiç sol bekten çıkarak orta yapıyor; oda maç başına 2 veya 3 orta..
ben fylemincix'in yeterince iyi beslenemediği kanaatindeyim..