Daha son dört maç oynanmamışken "arkanıza yaslanın, çekirdeklerinizi hazırlayın, çok keyifli bir sezon bizi bekliyor. Her şey çok güzel olacak" demiştim. Bu kadar kaliteli bir kadromuz olduğunu hatırlıyor musunuz?

Maça çok iyi başladık. İlk 20 dakika 3-0 olmalıydı. Sonra Bursa oyunu dengeledi. Bugün Hleb gününde değildi. El Kabir ilk yarıda biraz daha dikkatli olsa ve gol pozisyonlarında egoist olmasa daha ilk yarı bitmeden maçı koparırdık. Stancu ve ikinci yarı oyuna giren İrfan da beklediğim katkıyı sağlayamadı.

Bursa'da Sercan ve santraforun cezalı olması hücum gücünü sekteye uğrattı. İlk yarı Uğur'un olduğu kanattan bir kaç kere çizgiye indiler ama kademeye iyi girdik. Bugün çok pas hatası yapan Selçuk bir pozisyonda topu çok iyi çıkardı. Yine de İrfan'a attığı gol pası on numaraydı.

Aydın Karabulut yetenek olarak bence Beşiktaş'lı Gökhan Töre'den daha üstün ancak mental sorunlar nedeniyle ulaşması gereken seviyeye gelemedi. İkinci yarı sahanın en iyisiydi diyebilirim.

İbrahim Hoca yine tam zamanında Hleb'i oyundan aldı. Takımın savunma anlayışı savunmayı ve futbolu ne kadar iyi bildiğini gösteriyor. Kadro süper, hoca süper, rakiplerimiz dökülüyor, artık seneye zirveyi düşünme zamanı gelmedi mi?

Bursa maçın sonlarına doğru 10 dakika iyi yüklendi, bir topları direkten döndü. Maç boyunca genç oyuncularının ilk yarıda ıska geçtiği pozisyon en net pozisyonlarıdı. Son 4 maçlarında en az 3 gol atan takımdan gol yememek az bir başarı değil.

Şimdi önümüzde Beşiktaş deplasmanı var. Artık üzerimizde puan baskısı ve küme düşme korkusu yok. Rahat oynayacağız, kazanmaya gideceğiz.