Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Transfer Beklentileri, Önerileri ve Haberleri



Sayfa : [1] 2

Arda_Kucukahmetler
13-May-2013, 21:54
Arkadaşlar selamlar...
Malum, lig bitiyor ve transfer sezonu da açıldı açılacak.
Oyuncularımız için gelen tekliflerin yanında bizim de iyi transferlere ihtiyacımız var. Bu başlık içinde transfer
beklentileri, önerileri ve haberlerini paylaşabiliriz.

Benim önerim düşmesi büyük olasılık olan İBB'den Holmen.
Orta sahada kurgucu sıkıntımız var. Azofeifa tek başına bu görevi yeterince yapamıyor ve ileriyi yeterince besleyecek kurguya bir türlü
ulaşamıyoruz. Holmen, ileriye yönelik ortasaha oyuncusu sıkıntımıza ilaç olabilecek yetenekte bir oyuncu. Fleminks kalırsa onu beslemek
için etkili olabilir.

Sizler de görüşlerinizi yazarsanız iyi bir paylaşım yapabiliriz. :-)

Ozan_Güler
13-May-2013, 22:17
Transferleri biraz da Fuat Çapa'nın kalmasına bağlı olan Björn ve Randall gider. Hatta Fuat Çapa'nın önümüzdeki sezon çalıştıracağı yeni takıma giderler.
Önceliğimiz esaslı bir golcü bulmak olmalı.
Benim önerim Lekiç de gönderilsin ve Artun + Atabey ikilisine şans verilsin.

Mehmet_Doruk
13-May-2013, 22:41
Karabükten Shelton, Sivastan Eneramo,

İlkay_Albayrak
13-May-2013, 23:19
Sivas'tan Erman, Antep'ten Murat Ceylan'ın sözleşmeleri bitiyor, özellikle Erman takıma çok faydalı olur, topla adam geçmekten daha çok pasla geçen bir oyuncu, ileriye dönük çok katkısı olduğu gibi orta sahada savunma hususunda da faydalı bir oyuncu, hep ortada hem de solda oynaması da takımın eksiklerini kapatabilecek bir özelliği. Ayrıca Karabük'ten Yiğit için de girişimde bulunulabilir, bırakr mı Karabük bilemem tabii. Özgür'n formsuz zamanlarında veya cezalı olduğun da Petrovic'in yanına koyacak adam bulamadık, hem rekabet olur hem de orta sahamız güçlenmiş. Azo'nun da sözleşmesi bitiyor, bence yenilenmemeli, iki senedir çok istikrarlı olarak hücumda takımın en fazla gol pası veren oyuncularından oluyor ama çok sabit oynuyor, oyunu kendi sahasında kabul eden (kapanan takım demiyorum, orta sahada baskı kurmayan takımdalardan bahsediyorum) takımlara karşı etkili olabiliyor sadece, savunmaya hiçbir katkısının olmaması da cabası, takımın tüm ritmini yitirmesine neden oluyor, Kasımpaşa maçında daha ikinci yarının başında kaptığımız topla hızlı hücuma çıkarken orta sahada pası verip olduğu yerde kaldı bu hücum! oyuncusu. Bir de savunmanın sağına bir oyuncu alınabilir, Serkan son şansı olarak geldiği Gençler'deki şansını kullanamadı, Cem çok yetenekli bir oyuncu fakat ya yaşı ya da rekabetsizlik, iki sene evveline göre çok etkisisz kalıyor, iyi bir yedek onu da forma sokar belki. Tosic bu sene neredeyse bütün maçlarda oynadığı için (Sanırım oynamadığı maçlarda da Mehmet veya Curri oynadı, İlkay'ı görme şansımız olmadı yani) savunma soluna bir oyuncu lazım mı bilemiyorum.

Vleminckx ile ilgili Fuat Hoca'nın ayrılmasının ardından gidebileceği yönünde haberler çıktı, kendisi de bu haberleri Facebook sayfasından paylaştı, açıkçası giderse yeri dolar mı bilmiyorum. Artun'u Hacettepe'deyken de izlemiştim her Gençler taraftarı gibi benim de beklentim yüksekti Artun'dan fakat sanki kendini geliştirmemek için çabalıyor, maçlara gidenlerin dikkatini çekti mi bilmem ama devre arasında ısınma esnasında iki yedek forvetimizden Lekic ile Artun'un profesyonellikleri arasındaki fark gözle görülüyor, Lekic ısınma hareketlerinden paslar ve şut çalışmasına kadar gayet ciddi ve düzenli ısınırken Artun halı saha maçına gelmiş çocuk gibi tamamlıyor 10-15 dakikayı. (Bursa maçında isteyen biraz dikkat eder). Daha maç esnasında bu kadar ciddiyetsiz davranıyorsa antremanları tahmin edemiyorum, zaten Vlemickx gelmeden evvel Lekic in isteneni verememesi sayesinde yakaladığı şansları kullanamadı, başarılı olduğu maçlarsa 3. lig takımlarına karşı oynanan kupa maçları oldu. Tek avantajı daha 19 yaşında , hatalarını düzeltmek için önünde çok uzun yol var. Atabey'i ise henüz izlemedim fakat ismini son 2 senedir çok duyuyorum, Çarşamba günü A2 takımımız Ankaraspor'u yenerse en büyük katkısı olan oyuncu olacak muhtmelen, A2 liginde hem şampiyon hem de 29 golle gol kralı olacak, 17 yaşındaki bir oyuncuyu Süper ligde oynatacak kadar cesur çalıştırıcı var mı seneye de göreceğiz bakalım.

Arda_Kucukahmetler
13-May-2013, 23:54
Artun'a ısınamayanlardan birisi de benim... biraz laubali ve havalı buluyordum ama çok da yazmak istemiyordum. Daha fazla mücadele etmeli ve ortaya birşeyler koymak için
çabalamalı. Sadece genç takımda ve A2'de yapılanlarla A takımda tutunamaz. Ben şahsen kendisinin bu sene oynadığı maçlarda katkısının çok sınırlı olduğunu düşünüyorum.
Sadece gol atma veya atmama, skor olarak değerlendirmiyorum. Saha içi tavırları ve oyun katkısı olarak değerlendiriyorum.
Tavrını değiştirmeyecek ise kiralık gönderilmeli.

Bu arada... Metin Diyadin, Çapa'ya göre daha etkili oynatan bir td. Ligi de iyi tanıyor...Diyadin'in gelmesinden sonra Çapa'nın gidişine
aşırı derecede üzülmedim. Azo'ya da çok fazla üzülmem ama Fleminks'e gerçekten üzüleceğim.
Taraftarın gözünde şu an çok iyi bir konumda. Yeri hem "ikon" olarak hem de oyuncu olarak dolmaz.
Bir şekilde kulübüyle beraber kendisi de ikna edilmeli!

celiltoruner
14-May-2013, 01:41
Takımda bariz bir oyun kurucu eksikliği var.. Kazandığımız topları etkili bir biçimde kullanamıyoruz.. Çok durağan oynuyoruz.. Atağa çıkarken herkes birbirine bakıyor ve oyun kuramadığımızdan dolayı ya yan ya da geri pas yapıyoruz.. Gelecek sezonun kadrosunda bence Özgür'ün yanında Petroviç'in üstlendiği göreve eğer kalırsa Azo'nun geçip önlerine Alanzinho veya Fuat hocanın da sezon arasında almak istediği İbricic alınmalı.. ve eğer Gaziantep'ten dönerse Oktay'da alternatif olarak kulüpte kalmalı..

Ayrıca bir de bek sıkıntımız var bana göre ama seneye Serkan Kurtuluş'a şans verilirse form tutup bu şansı iyi kullanacaktır..sağ bek için zaten mevcut şartlarda daha iyi yerli bir oyuncu alınamaz..

Forvet hattı içinde yedek kulübesinde oturacak isimler Lekic-Ekigho değil Atabey-Artun olmalı.. Gereksiz yabancı kontenjanı kaplayan bu oyuncular gönderilmeli..

Not : Tabi seneye yeni teknik direktörümüz olacak..hangi taktik ve oyun anlayışıyla oynayacağımızı bilemediğim için bunları Fuat Hoca'nın sistemine göre yazdım..

Tunc_Girek
14-May-2013, 10:09
Ramazan: Ramazan zaman zaman saçmaladı (örn Sivasspor maçı) ama geçen senelere göre bu sene daha iyiydi. Kaleci yerli olmalı.
Cem Can: Sağ bekte Serkan yada yeni bir transfer olacaktır. Cem Can'da joker gibi görülmesi sebebiyle takımda kalacaktır bence.
Aykut: Son 2 senedir nasıl ciddi bir talibi çıkmadı bilmiyorum ama bu sene kalması çok zor, giderse Ahmet Kulusic mi oynar yoksa yedek stoper yerine direk ilk 11'e stoper mi alınır, bu stoper yabancı mı yerli mi olur, yerli olursa kimler olabilir ? Kesin olan şu ki Aykut giderse 2 stoper alınacaktır.(Currininde gönderileceğini düşünürsek)
Kulusic: Talibi çıkmaz bizde bırakmayız zaten.
Ahmet Çalık: Bence Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında güzel oynadı. (özellikle Kasımpaşa maçında) Hazırlık kampı ve ligin ilk maçları kritik ilk 11 şansı için. En kötü 3. stoper olacaktır.
Tosic: Bence Tosic'i bu sene daha Gençlerbirliğinde izleriz. Ama giderse milli takım performansı iyi olan İlkay mı oynar yoksa 11'e transfer mi yapılır acaba ?
Özgür: Sanırım hepimizin Aykut ve Tosic ile bu seneki favorimiz. Gerçekten çok faydalı, kalacaktır ve seneyede ilk 11 olacaktır diye düşünüyorum. Kendini geliştirirse, topu daha iyi kullanabilirse bizim içinde çok büyük bir şans.
Petrovic: Ben bu adamı çok beğeniyorum. Kendine özgü bi stili var, Sırbistan milli takımına sürekli çağırılıyor, yaşı göz önüne alınırsa bence potansiyeli yüksek bir oyuncu. 11 oynayacaktır.
Azofeifa: Azo iyi hoş ama çok ağır, kontra atakta başarılı olamamızın en büyük faktörlerinden biri ortasaha oyuncularımızın çok ağır olması. Ben sözleşmesinin yenilenmemesinden yanayım.
Tomic: Hakkında çok şey bilmiyoruz henüz, ama direk söylenebilcek bişey varsa bu adam çok güzel orta yapıyor! Daha öncesinden bildiğim kadarıylada çok yetenekli ama problemli bir oyuncu. Hazırlık kampı çok önemli.
Hurşut: Sana neler oldu böyle?! Ben Hurşutu bu sene hiçbir maçta beğenmedim.
Jimmy Durmaz: Sezon öncesi izlediğimiz maçlarda, o Youtube'a "Jimmy Durmaz Amazing!!!" yazdığımızda çıkan; 25-30 metreden şut atıp örümcek ağlarını alan, sıfıra inip etkili ortalar açan adam gitti yerine Burhan Eşer'in 3. sezonu geldi. Acilen toparla kendini Jimmy!
Vleminckx: Youla'dan sonra sezonda 10 gol üzerine çıkan az forvetimiz oldu, Isaac ve Tum. Vleminckx belki hepimizin istediği tarzda bir forvet değil ama hepimiz çok seviyoruz. İyi ki de kaldı(mı?)
Lekic: Ben Lekic'ide beğeniyorum, uzun boyuna göre iyi top süren iyi top dağıtan bir oyuncu. Golcü özelliği yok belki ama uygun bir sistemde başarılı olabilirdi. Her neyse şansını değerlendiremedi, ve yüksek maliyetiyle kalması zor. Kendisinin kalmak istediğinide sanmıyorum.
Artun: Fuat Hoca takımda ayağı en düzgün oyuncu demişti. Dersimspor ve Tepecik BLD. maçında gördük ki gerçekten ayağı düzgünmüş! Ama şöyle bir problem var ki Artun hakemle çok uğraşıyo ve kendini sürekli yere atıyo. Sportoto Liginde diri görünemedi, beklediklerimizi veremedi. Umarım güzel bi U20 Dünya Kupası geçirir ve 11'de şans bulmaya devam eder. Isaac 18 yaşında 15 gol atıyodu ama bir arpa boyu yol alamadı sonrasında. Artun'un gelişimi sürekli olur inşallah!

Önceliğimiz ortasaha olmalı, bu sene ortasahamız ligin en ağır ortasahası heralde. Azofeifa'nın yerinde dinamik, hızlı bir oyuncu kullanmalıyız. Holmen Beşiktaş ile anlaşmadıysa elimizi çabuk tutmalıyız, olası bir Aykut Demir - Galatasaray flörtünde Yekta'yı masaya koymalıyız, Oktay Delibalta kadro derinliği için takımda tutulmalı. Bunun dışında belli bir yaşın altında potansiyelli yabancılar alınabilir, İskandinav ülkelerinde maliyeti düşük bize uygun çok oyuncu var. Alacağımız oyuncu topla hızlı gidebilen bir oyuncu olmalı ki bu sene bir türlü beceremediğimiz kontra atağa çare olsun. Sağ bek ve Sol açığa da mutlaka transfer yapılmalı.
Ligin yaşı geçmiş, sıradan oyuncularından uzak duralım lütfen.

onur_aydogan
14-May-2013, 10:30
Güzel analiz yapmışsın Tunç. Samsun'a liralık verilen Mustafa Kayabaşı da seneye kadroda düşünülebilir. Sivasspor'da sol kanat için sözleşmesi sona eren Ziya Erdal düşünülebilir. Orta sahaya dikine oynayan Lua Lua alınabilirse çok iyi olur. Yine aynı özelliklere sahip Cernat, Holmen, İbricic düşünülebilir. Ben G.Saray'a giden bir oyuncunun Anadolu takımında mutlu olacağını sanmıyorum. Bu oyuncuların maliyeti de yüksek oluyor. Hiç bulaşmamak lazım.

canbasaran
14-May-2013, 14:07
1.Altyapıdan Atabey'e mutlaka şans verilmeli.
2.Lekic ve Petrovic gönderilmeli. Çok ağır iki futbolcu.
3.Lekic'İn yerine Gekas ya da Nobre transferi yapılsa oldukça verimli olur diye düşünüyorum. Ayrıca sağ-sol açıkta ve forvette alternatif olabileceğine inandığım Adana Demirspor'lu Erçağ Evirgen alınsa oldukça kullanışlı olur diye düşünüyorum.
4.Trabzonspor'dan gönderilecek olan Alanzinho, Karabükspor'lu Lua Lua orta sahayı dikine oynayacak futbolcu olarak alınabilir.
5. Fuat Çapa ayrılmış olsa da Azo ve Vleimincx'i takımda tutmak gerekir. Yine gelecek teklifler ne kadar ciddide olsa Aykut Demir takımda tutulmalı.

Arda_Kucukahmetler
14-May-2013, 14:28
Colman da çocuklarının okul durumundan dolayı Trabzonspor'dan ayrılacakmış. Talibi çıkmaz ise araya girip yüksek bonservisi düşürülebilir...
Karabük düşerse Lua Lua da güzel tercih.
Petroviç gönderilse de olur gönderilmese de olur. Çok çok yararlı oynamıyor nasıl olsa. İyi bir yedek olabilir...
Bu arada Tunç'un son paragrafını çok beğendim güzel değerlendirmeler var. Fakat Lekiç değerlendirmesine katılmıyorum.
Top kontrolü, top dağıtması, timing'i vs zayıf bir adam. Futbolculuğu gerçekten zayıf. Nokta golcüsü imajı ağır basıyor.
Fuat hoca devre arası rüştünü ortaya koyup Lekiç'i bertaraf etmese ve Fleminks gelmeseydi daha da can çekişiyorduk.
Büyük olaslık gönderilir. Diyadin özellikle istemezse satışa çıkartılır.

Tunc_Girek
14-May-2013, 16:33
Ben aslında Lekic değerlendirmesini Osasuna'da oynadığı oyunuda katarak yapmıştım. Türkiye'de özelliklerini gösteremedi bir türlü.
Bunun dışında alınacak Lualua, Cernat, Gekas gibi oyuncuları 1 sene kullanabiliriz. Bu 3 oyuncuda seneye 34 yaşında olacak. Ben uzunvadeli transfer yapılmasından yanayım, zira en büyük derdimiz istikrar oluyor sonrasında. Sezon öncesi Hoca belli olduğuna göre iyi bir planlama ile optimum oyuncuları bulabiliriz. Ayrıca alt liglerede bakılabilir, çok detaylı takip edilmesede önemli istatistikleri olan genç oyuncular düşük maliyetlerle alınabilir. Özgür İleri, Engin Baytar örnekleri mevcut.

mehmet galip
14-May-2013, 17:05
lekiç ve petroviç haricindekiler takımda tutulmalı bence de.
bu 2 arkadaşı mevcut maliyetleri ile taşımak yük. faydalı olamadılar, gelecek sezon olurlarmı bilmem.
önyargılı da olmak istemiyorum çünkü ante de hacettepeden gelince az zıplamamıştık zamanında:cool:

onurakdogan
15-May-2013, 00:51
Fuat Hoca' nın oyun sistemine Lekic çok uyum sağlayamadı diye düşünüyorum ben. Eminim ki Lekic kalması durumunda Metin Hoca ile beraber güzel işler yapacaktır.
Vleminckx bizim takımımızın ihtiyacı olan bir forvet, eyvallah, ancak oyun karakteri açısından çok da mantıklı bir seçim olduğunu düşünmüyorum. Sürekli faul yapması başlıca sıkıntı.
Artun' dan ziyade Atabey çok daha mantıklı bir tercih olur. İlkay' a şans verilmeli, Azo kesinlikle gönderilmeli, güzel bir talibi çıkarsa Hurşut' da gidecekler listesine eklenmeli.
Ortasahanın kesinlikle yerli bir takviyeye ihtiyacı var.
Bir de Petrovic konusu var ki, adamın tek sıkıntısı saçma anlarda kaleyi yoklaması (düşük bir oranda olsa da tutup gol olmuşluğu da var), onun dışında cidden gayet güzel bir oyuncu.

mehmet galip
15-May-2013, 10:56
bence lekiç kadroda kalacaksa sağ ve sol açığa onu sürekli havadan besleyecek kalifiye 2 adam almak lazım.
bu da mümkün olamayacağına göre mevcut sistemde lekiçten verim almak çok zor.
hızlı değil, adam geçme özelliği yok...tek özelliği son vuruşları.
ligimiz bu anlamda üst düzey ve defansif yapıları güçlü takımların.
lekiçe o şansı vermezler kolay kolay.
ptt 1. ligde gol kralı bile olur lekiç.
ceza sahası içerisinde çok pozisyon bulur orada.

diyeceğim o ki, sanki lekiç tamamı iyi kadrolu olan takımlara santrafor olarak uygun gibi?

onur_aydogan
15-May-2013, 11:37
Lekiç'i göndereceğiz.

mehmet galip
15-May-2013, 11:44
onur aydoğanla onur akdoğan çok yakın isimlermiş:)
inşallah bir de oyaaydoğan filan üye olmaz siteye.
iyice kafamız karışır:cool:

onur_aydogan
15-May-2013, 11:49
Fotoğraf koyarız karışmaz.

onurakdogan
15-May-2013, 12:16
takip ettiğim kadarıyla çoğu konuda farklı düşünüyoruz, ordan ayırt edebilirsin bizi :)

onur_aydogan
15-May-2013, 15:18
takip ettiğim kadarıyla çoğu konuda farklı düşünüyoruz, ordan ayırt edebilirsin bizi :)
Sezon başlayıp da ikna olduğunda ne yapacağız adaş:)

MehmetGUNER
15-May-2013, 16:01
çok önemli bir konuya dikkat çekmek isterim; inşallah yönetimimiz bunu atlamaz..
geri dörtlümüz cemcan'ın sağbeke çekilmesiyle iyi oldu ama hani şöle kapı gibi değil..
burası önemli: bu güne kadar memlekette solbek bulunmazdı bu sene solbekten geçilmiyor.. en iyileride bizde.. ondan olacak.. fakat memlekette sağbek yok.. olsa sabri yıldız olmaz. olsa serkan rafatan indirilip sahaya sürülmez..
orhan şam alınabilirliği açısından bu seneki en öncelikli transferimiz olmalı..
kayserispordan eren güngör.. ortada da ihtiyaç doğacaktır.

ne oynayacağımızı nereden biliyoruzda eksik mevkilere adam öneriyoruz ki?. bence metin hoca kalacaksa eğer, 4-4-2 oynar..
o halde ileride ermin zec ve vleminckx ikilisi, yedeklerinde artun'la beraber ligin kalburüstü çift santroforunu oynarlar..
orta sahanın sağında tomiç, solunda hurşut iyi ama yedekleri yok..

ahanda liste: hem ucuz, hem kolay temin edilebilir..
yekta kurtuluş.. yaratıcımız yok kesin alınmalı..
yiğit incedemir.. inanılmaz bir sert savunmacı orta saha.. tam bir dinamo..
erkan taşkıran.. en iyi sol ayaklı orta saha.. hurşut isterse varyete yapsın.. özgür'ünde ilavesiyle ve tenten, azo seçenekleriyle uzun lig maratonunda en çok yıpranacak bölgemiz kuvvetli görünüyor..

4-3-3 oynarsa; ki fuat hocanın saçmaladığı gibi değil, ancak bu orta saha olursa oynayabiliriz..
aydın karabulut ve köksal'ın da kanatlara alınması şiddetle tavsiye olunur.. millette bir forvet görmüş olur.. amaaa nerdee onu yapacak babayiğit..
unutulmaması gereken birşey var. bu ikisi evveldende vardı tabiki ama yılmaz vural gelince hücum ağırlıklı oyunda ortaya çıkıp parladılar.. sinan kaloğlu 40'ından sonra santroforluğunu hatırladı.. sezon boyunca şeyimizi yırttık vleminckxs'e top kaldırın diye.. kaldırınca böyle oluyor.. elazığspor en basit örnek.. dedik ya eldeki oyuncu yapısına göre taktik.. dedik demesine de; kendimiz dinledikten sonra ne fayda.. boşa lakırdı..
elazığsporun ikinci yarıda en çok puan toplayan takımların arasında yer almasının en önemli iki ismi bunlar..

İlkay_Albayrak
15-May-2013, 17:30
Takımın kesinlikle orta saha ortasına ve de sol kanada oyuncu ihitiyacı mevcut, zikredilen ismleden LuaLua ve Cernat -ki Cernat 10 yıl kadar evvel Harbuzi ile beraber Gençler'e gelmesini istediğim iki isimden biri idi, sonrasında Harbuzi geldi ama maalesef başarılı olmadı - yaşları ilerlemiş oyuncular, istediğimiz dinamizmi sağlayacaklarından kuşkuluyum, Cernat'ı izleme şansımız olmadı Ankara'daki maçta fakat LuaLua fazla abartılıyor diye düşünüyorum. Holmen ve İbricic, özellikle de Holmen, çok yararlı olabilecek oyuncular ve yanlışım yoksa Holmen'in sözleşmesi bitiyor fakat İbricic'in alınacağını sanmam maliyetinden dolayı yoksa sezon ortası alınırdı, ayrıca Kasımpaşa almak isterse oyuncuyu ki isteyecektir diye düşünüyorum, bizden fazla para verecekleri aşikar. Fakat takımın eksikleri için yabancı oyuncu önerirken zaten halı hazırda 10 yabancımızın olduğu -iksinin sözleşmesi bitiyor olsa da- sadece 6'sının oynayabileceği gözden kaçıyor sanırım.

Lekic'in de gönderileceğini sanmam. Yaklaşık 1 milyon € verdiği oyuncuyu bir sene sonunda bedavaya bırakmaz Cavcav, ikinci yarı neredeyse hiç oynamamış oyuncuya da talip çıkacağını sanmıyorum. Ayrıca Lekic iyi bir seçenek olabilir kulubede, bence en büyük sorunu güçsüz olması, hazırlık kampında bu şekilde bir çalışma ile seneye faydalı olabilir. Ben çoğu kişi aksine Petrovic'i de beğenenlerdenim, maçlarda hem hücumda hem de savunmada kesinlikle katkısı oluyor. Bu husus da bir muhalefet daha yaparak bu sene ki Özgür'ü maalesef hiç beğenmediğimi söyliyebilirim, (Tunç'un yaptığı güzel değerlendirme de belki de katılmadığım tek kısım) bir orta saha oyuncusu olarak her ne kadar savunma önü de oynasa, Petrovic'i sık sık ceza sahası içinde ve etrafında görürken Özgür orta yuvarlığın ötesinde mayın varmış gibi oraya adım atmamakta, savunmada da rakiplere hamle yapmak yerine orta sahadan ceza sahasına kadar eskort etmekteydi bu sene geçen sene ki oyununun aksine, bunun da kondisyon olarak yetersiz olmasından kaynaklanıyor olması ihtimal.

Yekta ve Yiğit'in de takıma fayda sağlıyacağına inanıyorum hatta Yiğit benim de kafamdaki oyunculardan biri fakat Karabük ligde kalırsa Karabük yönetiminin bırakacağını sanmam. Yekta için de aynı şey geçerli aslında, 3 küsür milyon € bedelle alıp taksitlerini bitirmedikleri oyuncuyu ucuza bırakmazlar. Cavcav'ın en son süperligden bonservis verip oyuncu aldığı zamanı ben hatırlamıyorum açıkçası, anca Tunç'un -isminle hitap ettim ama :) - dediği gibi GS'nin Aykut'u istemesi halinde takas ismi olarak ısraredilebilir. Bunun dışında emin olun bu sen alacağımız Türk oyuncular gene bonservissiz olacaktır (Ben Cavcav'ın Karabük'ten Kagan'ı getireceğine kesin gözüyle bakıyorum misal.)

Son olarak da, Mehmet Bey, affınıza sığınarak yazdıklarınıza bir iki eleştirim olacak, daha evvel de yazdıklarınızda denk geldim, kanatların iyi çalışmadığı -katılıyorum buna- bunun nedeni olarak da takımın 4-3-3 oynadığı ve kanatlarda Fuat Hoca'nın ters ayaklı oyuncular oynattığını yazmışsınız ama takımımız hiç bir zaman 3 forvetli oynamadı, biliyorum genelde fazla bir farkı yoktur ama bizim oynadığımız oyun 4-3-3'ten çok ayırt edici oluyordu. Bu sene 3 lü forvet arkası olacak şekilde 4-2-3-1 ve lig başlarında 4-4-1-1 oynadık çoğunlukla ve Hurşut sol ayaklı bir oyuncu olarak sağ kanatta oynatılmış olsa da solda oynayan Jimmy ve Zec ters ayaklı oyuncular değildi. Elbet Fuat Hoca'nın da yanlışları olmuştur ama bu sene kanatların iyi çalışmaması konusunda benim nacizane görüşüm kanat oyuncularının özellikle de Jimmy'nin yetersizliği veya formsuzluğu -buna kanıt olarak da Tomic'in oynadığı maçlarda etkili olması sorunun takım yapısından çok kişilerden kaynaklı olduğunu gösteri bence- ve orta sahada üçlüsünün -genelde Petrovic, Özgür, Azo oldu bu son maçlarda- ileriye yeterli katkı vermeyerek kanatların seçeneğini azaltıp etkisiz bırakmış olmalarıdır. Ayrıca Elazığ, Aydın'ın kendi performansının üzerinde oynaması haricinde pek de olumlu futbol oynamadı benim kanaatim, yanlışım olabilir ama sanırım ikinci yarı bizden sadece 3 puan fazlaları var ki son maçlar oynanmadı daha.

Arda_Kucukahmetler
15-May-2013, 21:07
Konu sanki Özgür vs. Petroviç olayına gelmiş...
Ben Özgür'ü tek geçerim. Geldiği ilk günden beri destek veriyorum ama eleştirimi de yapıyorum. Eleştirim "top kullanmaması".
Fakat defansif özellikleri muhteşem. Tek kelime ile "direnç" sembolü.
Onun 100% defansını Petroviç'in %50 ofans ve %50 defansif özelliğine tercih ederim.
Petroviç ne defansta çok etkili ne de ofansta... defansif özelliklerini çoğu zaman "el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış" misali gösteriyor.
Özgür gibi "topa kafa uzatan futbolcu" tiplemesinde değil. Olmasını da bekleyemeyiz.
Ofansif özellikleri de çok ahım şahım değil. Daha iyisini yapanı bulabiliriz. O boyu avantaja da çeviremiyor.
Özgür biraz daha top kullansa ve ayağına geleni bekletmese tabi daha iyi olacak ama o açığını da zamanla td telkini doğrultusunda ve sitemizi okuyarak kapatır
herhal.
Özgür İleri, ileride çok parlayacak... :-)

Tunc_Girek
15-May-2013, 22:44
Bence Özgür'e veya Petro'ya haksızlık ediyoruz. Özgür 4'lü ortasahada bu oyununu oynarsa olmaz tabiki. Ama 4-3-3 ortasahasında defansif rolünün hakkını veriyor. Müdahaleleri temiz ve oyun içinde her zaman doğru yerde. Ofansif özelliklerinide göstermedi değil.. İleri çıktığı zaman gol atabiliyor, hatırlarsak geriye düştüğümüz maçlarda golleri var Özgür'ün. (Geçen sene 2-0'dan 2-2 olan Bursa maçı, bu sene 4-2 biten Eskişehir maçı) Tabiki gol atmak ofansif özelliklerin yeterli olduğu anlamına gelmiyor. Pas özelliğini geliştirmeli ve hızlanmalı..
Petrovic 24 yaşında, 22 yaşında Premier Lig'e transfer olmuş potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Enteresan da bir stili var, benim hoşuma gidiyo. Oyunu rahatlatıyo, boşa çıkıyo top alıyo, şut atıyo. Mental yönü kuvvetli. Doğru sistemde, doğru hocayla çok başarılı olur. Abes bi örnek olabilir ama Busquets'i sıradan bir takıma koyarsan olur size Hüseyin Çimşir.

İlker_Karabulut
16-May-2013, 10:17
Özgür bence bu sene Vleminckx'ten sonra takımın en iyisiydi. Özellikle sezonun ikinci yarısında çok iyi oynadı. Elde böyle bir defansif orta saha varken (ki son maçlarda topu dikine oynama konusunda baya mesafe kaydetti) onu defansın önüne koyarım, bir sağiç ve soliçle 4-3-3 oynarım.

Bu sene takımın en büyük sıkıntısı orta saha organizasyonunu çözememek oldu. Azo, Petro ve Özgür, üçü birden çabuk oyuncular değil. Orta sahada sıkı pres yediğimiz maçlarda bunun sıkıntısını çektik. Üç orta sahadan en az ikisi deli fişek oyuncular olmalı. Mehmet Abi'nin Erkan Taşkıran önerisine katılıyorum. Potansiyelini gösterememiş çok iyi sol ayağı olan bir oyuncudur. İyi bir antrenörün elinde birinci sınıf bir futbolcuya dönüşebilir.

Orduspor'dan Nizamettin Çalışkan makul bir bonservis karşılığında alınabilir. Ersun Yanal'ın Almanya'dan Manisaspor'a getirdiği bir oyuncuydu. Orta sahaya dinamizm katar.

Sivasspor'dan Erman Kılıç çok yönlü bir oyuncu. Hücumun her yerinde oynayabilir. Sözleşmesi bitiyor, bonservissiz transfer edilebilir.

özhan_yüksel
16-May-2013, 11:23
Finaller başlıyor diye köşe yazısını yazmadım -gerçi yazacak bir şey var mıydı o da ayrı bir konu-, ama bu başlıktaki tartışma oldukça keyifli olunca kendimi tutamadım ben de:)

Siyasal'daki söyleşiye Cavcav'ın Fuat Hoca'yla yolları ayırdığımızı açıklaması damga vurdu, fakat önemli iki açıklama daha vardı o söyleşide. İlki; takımın skor üstünlüğü elde edildikten sonra geri çekilmesiyle ilgili soruya Özgür ve Cem Can "içgüdüsel", "istem dışı" gerçekleşen reaksiyonel bir durum olarak cevap verirken(ki hatırlayalım Beer Bus'ta yaptığımız kısa söyleşide Jimmy de aynı yorumda bulunmuştu), Tosiç'in ise, diğer oyuncuların gösteremediği bir cesaretle, bunu hocadan kaynaklı bir problem olarak beyan etmesiydi.

Bir diğeri ise futbolcuların geleceklerindeki "büyük takım" hedefine yönelik soruya Özgür'ün "Gençlerbirliği de büyük bir takım" minvalinde verdiği cevaptı. Özgür hem bizim hasret olduğumuz bu tip söylemleriyle hem de saha içindeki savaşçılığı, arzusu ve karakteriyle özel bir sevgi seline mazhar olmayı hakediyor. Topsuz oyunda ligin en özel bir iki orta saha oyuncusundan birine dönüştü ikinci yarıdaki performansıyla. Zaten günümüz önliberoculuğuna son derece uygun bir fiziği var, bir de bu fiziği böylesine özel bir çabayla birleştirince, tribünlerden Aykut, Vleminckx, Ante gibi koşulsuz saygı ve sevgi gören oyuncuların arasına kendisini de katmış oldu. Ancak Özgür'ün hala ciddi bir özgüven problemi yaşadığı yadsınamaz. Bu özgüvensizlikten doğma iki tane problem var. İlkine yukarda sık sık değinilmiş zaten; "top kullanma ürkekliği". Diğeri ise topsuz oyunda stoperlerin arasına çok fazla girmesi. Bu hem savunma çizgisinin ve dengesinin bozulmasına, ama daha önemlisi orta sahayla defans çizgisi arasında kocaman bir boşluğun açılmasına sebebiyet veriyor. O boşluğun açılması sayesinde ceza sahası yayının gerisinden yediğimiz pek çok gol var bu sezon. Özgür bu problemini çözebildiği takdirde -ki işin teknik boyutuna dahi girmeden, telkinler üzerinden dahi çözülebilecek bir problemden bahsediyoruz- dört dörtlük bir önliberoya dönüşecek. Biraz pas hususunda da aşama kaydederse, İlker Karabulut'un da belirttiği üzere sadece 4-3-3'ün çapası olmaktan kurtulup, 4-4-2'de oynayacak bir oyuncuya dahi dönüşebilir. Arzu olduktan sonra ne oyuncular ne aşamalar kaydediyor; çaba gösterdiği takdirde Özgür'ün de dönüşebileceğinden şüphem yok benim.

Petroviç'in ne kadar büyük bir potansiyel ihtiva ettiğine inandığımı sayısız kez yazmıştım. Ancak şu tespit de doğru ki, Özgür ve Petro gibi boy ortalaması 1.91 olan bir arka orta saha oyuncu ikilisinden de dinamizm üretmelerini beklemek hayalcilik oluyor. Fakat ne zaman ki topa ön alanda hakim olmaya çalışan, oyunu kurgulayan takım oluruz; önceliğimiz de savunma dinamizmden önce kontrol, hakimiyet olur; işte o zaman bu ikili oynadığımız oyuna uygun bir ikili halini alır. Petroviç'in o hantal fiziğiyle hiç mi hiç bağdaşmayan üst düzey bir top tekniği ve pas kabiliyeti var. Teknik direktörün görevine oyuncuların verimini maksimize etmesi de dahil şüphesiz. Fuat Hoca Petroviç'ten çok çok az verim alabildi; Metin Diyadin'in alacağı verimi arttırması halinde çok çok daha iyi bir Petroviç izleyeceğimizden eminim.

MehmetGUNER
16-May-2013, 12:01
daha öncede böyle bir tartışma olmuştu da gene aynı şeyleri söylemiştim.. kusura bakmazsanız tekrar etmek zorunda kalacağım.
hocanın tahtaya yazdığı veya ben 4-1-2-1-2 oynayacağım demesi bizi ilgilendirmez.. ben sahada ne görüyorsam onu söylüyorum..

bir orta saha oyuncusu pres yapar, geriden top çıkarır, hücuma destek verir, rakibine baskı yapar ve baskı altında da defansla birlikte hareket eder..
ters ayakla harikalar yarattığını -dünyada iki örneği var- ileri sürdüğünüz hurşut bunların hangisini yaptı?. geri gelmeyen orta sahamı olur?. cimi içinde aynı şeyler geçerli değil mi?.
ama bunun dışında tam bir açık gibi oynuyor.. yürür gibi adam geçebiliyor, rakibini karşısına alıp çalımlarla panik çıkarabiliyor.. ha bunların sonunda orta yapması lazım çünkü iki ortanın birini gol yapabilen çok etkili bir santroforumuz var..
bizde ne dedik: şu adama biraz olsun orta yapın.. quantum fiziği sormadık arkadaşlar?. ortada yapılması gereken çok ama çok basit bir hamle varken kalkıpta kulağımızı diğer tarftan gösteremeyecek şeyleri hiçmi hiç konuşmayalım..
hurşut sağdan çok rahat gidiyor, çizgiyede iniyor ki; inebileceğini söyledik zaten.. ama orta yapmak için geri dönüp sol ayağına almak zorunda kalıyor.. rakibe bu kadar uzun zaman tanıdıktan sonra hücumda yokuz demektir bu.. hurşut kendi kendini tatmin ediyor ki; bunda kabahati hurşutta aramıyorum. direk sorunun müsebbibi hocasıdır..
söylenen bir başka konuda vardı: sağdan girip, içeri katedecek ve gol yapacakmış.. bu güne kadar hiç oldu mu?. bunu gören var mı?. hala mucize bekleyenler var..
bekleyin beklemesine ama bu arada hurşut gibi bir yetenek ölüyor.. o noolacak?. biz mucize görecez diye çocuk niye ölsün?.
limitlerde kullanması gerekirken, elindeki bütün imkanları bizzat kendi yokeden fuat hocanın tutulacak yanı yoktur..

zec ters ayakla olsa veya düz ayakla olsa ne?. adam bir kere kanat oyuncusu değil gerçek bir santrofor..
onu kanatta oynatmak cinayetle eşdeğer.. adam eksiltebildiğini, top sürebildiğini gören oldu mu?. ama buna karşın 18 içinde veya çevresinde topla buluştuğu anda rakibinden sıyrılıp, önünü açabiliyor. çok etkili noktalara isabetli şutlar çıkardığını hepimiz görüyoruz. bizde görünce söylüyoruz zaten: bu santroforu kanatta oynatmak ancak ve ancak bir işbilmezin tercihi olabilir diye.. halbuki istisnasız bütün hava toplarına vurabilen vleminckxs ile muhteşem ikiliyi oluşturabilirlerdi ama bizim o taraklarda bezimiz olmadığı için tüm gücümüzü boşa harcamış bulunuyoruz..

özgür için arkadaşlarım niye bu kadar telaş yapıyorlar anlayamadım. özgür bu takımın vazgeçilmezi.. hele hele metin diyadin'in 4-4-2'sinde gözbebeği olacak bir oyuncumuz..
birde forvete yapabildiği kadar destek veren ama geriye hiç yardımı dokunmayan azo'da ısrar edeceksek kesinlikle orta sahada en ihtiyaç duyduğumuz isim olacak..
biz niye yekta kurtuluş dedik.. yaratıcı oyuncumuz yok.. özgür ile birlikte bizi üst sıralara taşıyacak orta sahanın oyuncusu bu.. fiatı bizi neden ilgilendiriyor?. biz bu kulübün başkanımıyız?.
onu en yaratıcı oyuncumuz hem hücumda hemde defansta en sıkıntılı bölgelerde sorumluluk alabilen ve o bölgelerde takımımızı rahatlattığına şahit olduğumuz tenten'i satanlar düşünecek?.
azo'nun 34 maçı çıkaramayacağı belliyken, ben böyle bir orta sahadan tenten'in satılmasına inanamıyorum..

erkan, yekta ve yiğit sadece işini yapan, sürekli işini yapan, ısrarla işini yapan, maç boyuncada bunu yapan orta saha oyuncuları oldukları için mutlaka alınmalı.. biri eksik olsa olmaz..
bunlar olmadan 3'lü orta saha oynamak zır cahillik olur.. bizde bu sene bunu yaptık..

onur_aydogan
16-May-2013, 13:49
Ben takımın hocası olsam, maça bir kişi ile çıkacaksın deseler Özgür'ü yazarım. Adam uzun bacaklarıyla rakibe müdahale edecek mesafeye geldiğinde tereyağından kıl çeker gibi topu alıveriyor. Hem hava toplarına hakim, hem boyuna göre çok çevik. Takımda ona topu kullanma görevi verseler onu da en iyi şekilde yapabileceğini belli ediyor. Sadece G.Birliği için değil, Aykut ile birlikte A milli takım için bile mevkisinin en iyi oyuncusu bence. Özgür'ün sahada olmadığı F.Bahçe maçının ikinci yarısı ve Beşiktaş maçlarında yediğimiz üçer gol ve savunmanın dağınıklığı sanırım maçların gizli kahramanı hakkında bir fikir verdi.

Petroviç ise Özgür'den farklı olarak topu çok iyi saklayan, kısa alanda rakiplerinden sıyrılabilen, doğru ve zamanında paslar atan, etkili şutlar çıkarabilen bir oyuncu. Baskı yediğimiz dakikalarda top Petroviç'e geldiğinde takım nefes alıyor, rakibin hızı kesiliyor. Ancak top rakibe geçtiğinde yalandan savunma yapan bir oyuncu. Hocası onu gönülden savunma yapmaya ikna edebilirse zaten mevcut top tekniği ile süper lige iki gömlek fazla gelir.

Vleminckx'in kalacağı heniz kesinleşmedi. Menejeri ile sorun yaşanıyor. Bugünlerde belli olacak. Kalacaksa sağ açıkta mutlaka Tomiç oynamalı. İkisi çok iyi anlaşıyor. Takımın iyi orta yapan diğer oyuncusu Hurşut'u (bu sezon 8 asist) Metin Hoca zaten alternatifimiz olmadığı sol açıkta oynatabilir. Bu hareketi ile Mehmet Abi'nin de gönlünü ve desteğini kazanır.

Orta sahanın ortası sezon sonuna kadar tecrübe kazanması için Samsun'a kiralanan ve kulübümüzle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mustafa Kayabaşı ile takviye edilebilir. Yanına bir de yukarı saydığımız kaliteli yabancı oyun kuruculardan birini alırsak çok mutlu bir sezon geçiririz.

Azofeifa için net bir karar veremiyorum. Duran topları çok etkili ortalıyor. Hücumda ince paslar atabiliyor. Ancak bizim orta sahayı hızlı geçememizi sağlayacak daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız var gibi. Savunmaya katkısı da zaman zaman yeterli olmuyor. Bu nedenle Metin Diyadin'in kurmak isteyeceği dinamik ve savaşçı orta saha kurgusunda yer bulamayabilir. Aynı durum Petroviç için de geçerli.

Ozan_Güler
16-May-2013, 15:45
Mehmedim Günerim, yapma etme sanki takımdan hiç bir futbolcu gitmiyormuş gibi kadro kurma.
Sarı bebe, Azo, Cem Can'ın sözleşmeleri bitiyor ve % 99 gidiyorlar.
Onur Aydoğan kaynaklı habere göre Lekiç de gidiyormuş.
Sen şimdi kadroyu yeniden kur.
Örneğin; kalede: Ramo, Özkan, Ferhat
Sağ bek: Serkan Kurtuluş, ????

MehmetGUNER
16-May-2013, 16:39
arapça öğrenecem.. bazı mesajlar anlaşılmıyo, bundan sonra arapça yazmaya karar verdim.. birde öyle deneyelim..
abicim o yekta ve orhan şam transfer önerilerini hangi bölgemiz için yazdık?.

karcemaskas ve serkan kırıntılı önerimizde çok evvelki topikte var bu arada..
onlarıda kanatlarda oynatmayı düşünüyorum..;)

İlkay_Albayrak
16-May-2013, 17:04
Özgür konusunda şunu söylemek isterim ki ben Özgür'ün çok yetenekli olduğuna inanıyorum, özellikle geçen sene en beğendiğim oyuncuydu, fakat bu sene için -yazdıklarınızı okuyunca sanırım ben birşeyler kaçırıyorum diye düşündüm- maçlarda ileriye çıktığını, rakipteki topa orta sahada hamle yaptığını veya dikine oynadığını - burada tüm suç onda değildi tabii- görmedim. Özgür yeteneklerinde bir oyuncunun takıma katacağı çok şey varken bu kadar az katkı yapmasını istemiyor ondan daha fazlasını bekliyorum sadece. :)

Mehmet Güner Ağabey'in tekrar affına sığınırak, dizilişle ilgili bir iki kelam edeceğim gene, Fuat Hoca'nın nasıl oynattım dediği değil de ben de sahada gördüğüm kadarıyla konuşmaya çalıştım aslında, daha evvel de yazdığım gibi çok fark yoktur aralarında ama üçlü forvette de 3 lü forvet arkasında da hücumda 3 hatta 4 lü forvet gibi oynar takım ve ceza sahası içinde en az 2 ya da 3 oyuncu olur takım hucümdayken fakat ben bu sene Vleminkx'in yanında ceza sahasında veya savunmadayken karşı sahada bir oyuncu dahi görmedim, yanlış gözlemim olduysa bilemiyorum. Kanat oyuncuları için yazdığınız özellikler çok doğru, Hurşut bunları sene içerisinde biraz da yapmaya çalıştı- savunmaya yardıma gelmek, ileriye top taşımak gibi- ama yetersizdi fakat ben Jimmy'i beke koysanız savunma yapacağını sanmam. Ters ayak konusunda da sadece Hurşut'un ters ayaklı oynadığını, bahsettiğiniz sorunların ondan kaynaklanmadığını yazmak istemiştim. Zec bence değil takımda ligde Battala ile beraber ayağına topun en çok yakıştığı iki oyuncudan biridir. Fakat onun da kanatta oynamasına, sağda Hurşut'tan başka oynayacak oyuncu olmaması-Tomic maalesef 6 yabancıya takılıyordu- solda da Jimmy'nin istikrarsızlığı neden oldu. Bence de Zec'ten ileride yaralanmak en verimli yol olacaktır, bu yüzden de üçüncü kez, orta saha soluna ve ortasına -Azo yerine- transfer yapılmalı diye yazıyorum.

Ayrıca kimsenin hevesini kırmak istemem ama bonservis bedeli ödenip de ligden oyuncu alınacağını hiç sanmam, seneye gene kısıtlı ve hatta Vleminckx ve Aykut'un gitmesi durumunda daha da kısıtlı bir kadro görünüyor. Son bir maçımız daha var gerçi kazansak bile en üst 6.lık -diğer maçlarında sonucuna göre elbette- oluyor ama ben önümüzdeki sene için de daha yukarısının geleceğini sanmıyorum. (Daha şimdiden sermiş gibi oldum kusura bakmayın, umarım yanılırım)

MehmetGUNER
16-May-2013, 18:16
yavaş yavaş takım şekilleniyor.. böyle olmalı. -bence-
sıcak örnek: ersun yanal - mesut bakkal çatışmasında olduğu gibi çatışmadan başarılı sonuç doğar..

daha önceki mesajlarımda hatta hiç gereği yokken bile maç topiklerinde yazmıştım.. savunmaya dönük orta saha nasıl olur görmek isteyen özgür'ü izlesin diye..
pekii bu kadar iddialı bir lafın üzerine 3'lü orta sahaya neden yazmadım da erkan-yekta-yiğit diye belirttim?. neden olacak sevgili ilkay, tamda o bahsettiğin sebepten..
üçlü forvet oynamaya karar vermişsen orta sahanda oynattığın 3'lünün tamamı dinamo ve ayağına top yakışan cinsten ve bunu maç boyunca yılmadan, bıkmadan yapabilecek oyunculardan oluşmalı.. bkz. barça orta sahası..
biz ne bu üçünü alırız, nede alsak bile metin hocamız 3'lü forvet oynar.. sıkıntı yok özgür, 4'lü orta sahanın değişmez oyuncusu.. sol hafta hurşut, sağhafta tomiç ve hücuma dönük azo yada tenten'le transfer yapmadan bile çok sağlıklı bir dörtü orta saha kurulabiliyor ama dediğimiz gibi 4'lü orta saha hocaya zaman kazandırır, işini devan-m ettirmeye yarar.. takıma ve seyirciye vede oynayana 4-3-3 kazandırır..

ermin zec asla ve asla kanat oyuncusu değil yalnız.. ne bir adam geçebiliyor, nede top sürebiliyor. orta attığını gören olmamıştır sanırsam..
ama buna karşın 18 üstünde ve civarında topla buluştuğu anda markajcısından ayrılıyor. bu çok müthiş bir santrofor özelliği.. tek vuruş ustası.. önünü açıp köşeyi çok güzel görüyor.. aslında vleminckxs'in yanına arayıpta bulamadığın birisi ama onu kanatta oynatarak rakip takımın hocasının yapmak istediğini yapıyoruz..

dikkat eden olduysa;
bu defaki mesajda hiç yeni isim kullanmadık.. eski oyuncularımızı hiçde yapamayacakları mevkilerde değilde en verimli olacakları mevkilere yazıp mantıklı bir kadro kurabiliyoruz.. bunu yapmak bu kadar mı zor?. e aklın herkese mavi boncuk dağıtmak gibi başka yerlerde olursa elindeki cevheri göremez, eksiğim var deyip durursun.. 11 tane oyuncu almışız hala eksik var öylemi?. bizdede bir duayen var..

yekta ve yiğit isimlerini duyunca pahalı veya cavcav almaz diyenleriniz olabilir..
son sezonlarda ucuz transfer yapmıyoruz arkadaşlar.. lütfen dikkat skoko'dan beri her sene şu lafı duyuyorsunuz: "gençlerbirliği'nin tarihindeki en pahalı transferi".
yani her sezon artan bir şekilde bir önceki pahalı transferimizi geride bırakacak daha pahalı bonservislere para ödüyoruz..
e bizde diyoruz ki: 11 tane oyuncu alacağına bu üçünü al.. kim karlı çıkar bi görelim..

onur_aydogan
16-May-2013, 22:47
Onur Aydoğan kaynaklı habere göre Lekiç de gidiyormuş.
Yönetimin niyeti bu yönde, talip çıkarsa gönderilecek.

Ozan_Güler
16-May-2013, 23:36
arapça öğrenecem.. bazı mesajlar anlaşılmıyo, bundan sonra arapça yazmaya karar verdim.. birde öyle deneyelim..
abicim o yekta ve orhan şam transfer önerilerini hangi bölgemiz için yazdık?.

karcemaskas ve serkan kırıntılı önerimizde çok evvelki topikte var bu arada..
onlarıda kanatlarda oynatmayı düşünüyorum..;)

Tamam o zaman, ben de Farsça yazmaya karar verdim.
Bizden İstanbul takımlarına transfer olup da bize geri dönen bilmem var mı? Bu yüzden sağ bek olarak Orhan Şam'ı düşünmesek iyi olur. Azonun yerine Yekta cuk oturur ama onu da Fatih Terim bırakmaz.
Karcemaskas ise yalnızca bizim değil tüm takımların hayalini kurduğu bir kalecidir ama ... Aması şu ki, taraftar bakış açısıyla transfer komitesi(yani Cavcav+Onuk) bakış açısı farklı biliyorsunuz. Onlar Kolombiyalı bir kaleci alacaklarmış.
Falan filan...

Tunc_Girek
17-May-2013, 00:03
Kolombiyalı David Ospina'nın adı geçmişti, inanmamıştım. Ciddi ise müthiş bir kaleci, maliyetini duyunca vazgeçmişizdir tabiki. Karce'den çok çok daha iyi..

İlker_Karabulut
17-May-2013, 11:13
Kaleci arayışına anlam veremiyorum. Altyapımızdan bir kaleci yetiştirmişiz. Son iki sezonda 60 maç kalemizi teslim etmişiz. Bazı maçlarda hataları olmuş olsa da genel olarak başarılı bir performans göstermişken, şimdi yabancı kaleci arayışı niyedir? Üstelik yabancı sınırlaması gelecek sezondan itibaren artacak.

Aklıma iki neden geliyor: Ya Ramazan'ın çok ciddi sakatlığı var, uzun süre oynayamayacak, ya da ciddi talibi var satılacak.

İnşallah transfer komitesi saçma sapan işler yapmaz yine transferde.

MehmetGUNER
17-May-2013, 14:38
son yıllarda ucuz transfer yapmıyoruz.. bunu bi kere aklımıza koyalım..
yanılmıyorsam zec'e 2.5 vermiştik. e bizde buna dayanarak 3 civarında alınacak yekta'yı önerdik..
hem bunu tenten'i gönderen adam düşünecek size ne?. yekta'ya galatasarayın orta sahasında yer yok.. yönetim onu satmak için oynatıyor zaten..
alabileceğimiz orhan'dan başka sağbek varsa buyrun yazın.. vardıda galatasaray niye sabriye muhtaç kaldı?. tarbzonspor 36 yaşındaki serkan'a katlanıyor..
bursanın sağbekinin adını bile bilmiyorum.. beşiktaş'ınki veli.. buyur.. diğerlerini niye sayayım ki; benim rakibim değilki onlar..

cavcav'ın anlamadığını bize anlatmaya uğraşmayın.. biz artık parası olan bir kulübüz.. cavacv'ın hedefi yok ama bu takımın var..
bizde aynı istanbul takımları gibi artık oyuncu yetiştirmekle uğraşamayız.. bundan böyle bize olmuş, pişmiş oyuncu gerek.. takımın değeri yüksek, bunu görelim lütfen..
yada böyle önerdiğiniz gibi cavcav babamız bize yetenek bulup getirecek de, bizde avunacaz da, falan filan meseleleri daha öncede bahsettiğimiz üzre boyun bükmedir, kaderine razı olmaktır, köleliğin kabulüdür..
kendimizi inkar da; nereye kadar?. bize kim lazımsa gidip alacağız.. gücümüz var.. mustafa pektemek, okan koç meselelerinde olduğu gibi istanbulluların veremeyeceği imkanlarımız mevcuttur..
sorun bu imkanları cavcav'ın egosu için değil takım için kullanıp kullanmamakta..
yekta pahalıda takım ucuz mu?.

MehmetGUNER
17-May-2013, 15:36
engin bekdemir'i nasıl unuttuk..
alın işte çok etkili bir sağaçık.. ööle forvet hattının sağ tarafı, sağ ileri orta saha, sağ kanat oyuncusu (ne demekse) falan değil..
nokta tarifi, net ve kesin sağaçık.. pire gibi, çalımlarla çizgiye inebiliyor ve ortaları santrofora nişanlıyor..
sağbek soran vardı.. bunlarda birde sağbek var ama 1.90 boyunda.. iyide oynuyor ama bana 1.90 boyunda bir sağbek biraz garip geliyor..
salih dursun..

Arda_Kucukahmetler
18-May-2013, 00:51
Mehmet abi... Bursaspor'un sağ beki Polatlı Bugsaşspor'dan devre arasında transfer edilen çok yetenekli bir çocuk. Şimdi ismini hatırlamıyorum ama çok sağlam oynuyor...
hatta bir maçta ceza sahasının sağ çaprazından galibiyet golünü atmıştı.
Böyle bir adamı biz de bulmalıyız... 2.lig'den al, takıma koy ve direkt oynasın.

Bu arada güzel başlık açmışım... taraftarın çok söyleyeceği şey varmış. :-)

EDIT= Şener Özbayraklı'ymış çocuğun ismi... Bu da haberi.
http://www.gazete5.com/haber/bursaspor,-polatli-bugsas-spordansener-ozbayrakli-ile-anlasti-272451.htm

MehmetGUNER
18-May-2013, 11:22
evet.. gerçektende güzel başlık olmuş çünkü hepimizin bu konuda söyleyeceği şeyler var.. yerine getirilmeyeceğini bilsek bile..

hep söylediğimiz birşey var:
çıkışa götüren yollar mevcut ama kimse bu yolların nerede olduğunu gerçekten bilmemektedir.
gençlerbirliğini yakından takip eden taraftarlarının bile çözüm önerileri konusundaki fikirleri çeşitlilik gösterse, bu konuda tam bir fikir konsesyonu sağlanmamış olsa bile bu yolların mevcudiyetinden ve ulaşılabilir olduğundan bahsetmemek için bir sebep olamaz..
yeri geldikçe bahsediyoruz: gençlerbirliğimiz yine bu yönetimimizin bu güne kadarki basşarılı hamleleriyle tarihi bir dönüm noktasına gelmiş bulunuyor.. ama bu noktadan sonra profesyonel bir kulüp yönetimine geçiş en önemli işimiz olarak önümüzde duruyor.
böyle bakıldığında; kulüp sorunlarına kayıtsız, kendini içinden geçmekte olduğumuz sürecin dışına atmış, yozlaşmış parasal iktidarını güç belleyen, önerilere kapalı, sportif başarı endişesi taşımayacak derecede rakipsiz kalmış yönetimimizin kendiliğinden bizi çıkşa götüren yollara ulaştırması beklenemez..

Tunc_Girek
18-May-2013, 12:22
Başkan Ziya Eren, Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ile 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı. Birkaç gün içerisinde transferlere başlayacaklarını Gençlerbirliği'nden 2 yabancı, Orduspor ve Sivasspor'dan 2 oyuncuyla anlaştıklarını söyledi.

Azofeifa ve Vleminckx'dir bu yabancılar muhtemelen.

Arda_Kucukahmetler
18-May-2013, 15:57
Az önce babamla telefonda konuşuyorduk bu haberi o da söyledi. Benim de aklıma ilke gelen Azo ve Fleminks oldu. Azo muhtemelen ailesini Ankara'da bırakıp kendisi
3 saat mesafedeki Kayseri'de top oynar. Bu arada Fleminks'i oraya kaptırırsak çok amatör bir görüntü veririz. Çok yazık olur...
Seneye yine Lekiç ve Ekigho benzeri bir golcü ile idare etmeyiz umarım.

Erdem Ceydilek
19-May-2013, 00:43
İBB'ye güle güle deyip göz yaşlarına boğulduğumuza göre, Holmen'i transfer etmek için girişimlere başlayabiliriz bence.

İlkay_Albayrak
19-May-2013, 08:12
İBB'ye güle güle deyip göz yaşlarına boğulduğumuza göre, Holmen'i transfer etmek için girişimlere başlayabiliriz bence.

Lig iyice İstanbul ligine dönmüştü, 18 takımdan 5'i İstanbul'dan, hani oynayana oyuncular için üzücü olmuştur ama iyi oldu İBB'nin düşmesi, Holmen de iyi bir transfer olur, ihtiyacımız olan bir oyuncu ama bize yar ederler mi bilemiyorum.

Arda_Kucukahmetler
19-May-2013, 10:54
Fenerbahçe devredeymiş Holmen için... bize düşmez Holmen. :-/

efesavas
19-May-2013, 16:13
Transferde tek ve yegane öncelik Bjorn olmalı. Ne yapıp, edip bu işi bitirmeliler. Adam kesinlikle seneye ligin gol kralı.. Eger lige yeni çıkan Erciyes karşısında bu oyuncuyu Ankara'da tutmayı beceremiyorsa Gençlerbirliği kulübü başka hiçbir işe kalkışmasına değmez.. Zahmet etmesinler

onur_aydogan
19-May-2013, 17:08
Vleminckx büyük ihtimal Erciyes'e gider. Menajerine ayın 15'ine kadar süre verilmişti. Tercihi Fuat Hoca'nın çalıştıracağı takımda oynamak. Kulübün de yapacağı fazla birşey yok. Bundan sonra bizde kalırsa büyük sürpriz olur.

Arda_Kucukahmetler
19-May-2013, 18:50
Zaten maç çıkışı seyirciye gelmeyip direkt içeri girdi hızla... herhalde yüzlşmek istemedi. :-(

mehmet galip
19-May-2013, 23:45
erciyesspor başkanı gençlerbirliğinden 2 yabancı futbolcu ile görüşüyoruz demiş basına bugün.

efesavas
20-May-2013, 00:35
Vleminckx büyük ihtimal Erciyes'e gider. Menajerine ayın 15'ine kadar süre verilmişti. Tercihi Fuat Hoca'nın çalıştıracağı takımda oynamak. Kulübün de yapacağı fazla birşey yok. Bundan sonra bizde kalırsa büyük sürpriz olur.

Süreç içerisinde giderek zor bir transfere dönüştüğü açık, ancak zaten iyi yönetimler bu tip transferleri bitirebildikleri için iyi olurlar. Yapılacak birşey her zaman vardır, Bjorn profesyonel bir futbolcu Fuat Çapa da babasının oğlu değil... Yönetimin teklifini iyileştirip, Bjorn ve menejerini de adam gibi karşısına alıp ciddi bir görüşme yapması lazım..

Aslında yapılması gereken önce Bjorn'un transferini bitirip, hocayı daha sonra göndermekti. Ancak o tren kaçtı..

Bizimkiler bu işi yapmanın gerektirdiği fedakarlıkları yaparlar mı ve/veya beceriyi gösterirler mi, bence de gösteremezler.. Gösteremezlerse de bizim ligde "idareten" duran bir takım olduğumuz milyonuncu defa tescillenmiş olur..

Bjorn ise giderse hata yapar. Zira Çapa'nın Erciyes'den 3 ay sonra gönderilmesi ve Bjorn'un de parasını UEFA aracılığıyla istemek zorunda kalması ihtimali çok yüksek.. Ama işte bunları oyuncuya anlatmak lazım.

Fatih_Salman
20-May-2013, 02:32
Sorun şu ki Fuat Çapa ile Bjorn Vleminckx çok iyi arkadaş ve ailecek görüşüyorlar. Bence Fuat Çapa devre arasında onu ikna ederken söz verdi ben nereye sen oraya dedi. Erciyes ile görüşürken de Kayseri'ye gelirim ama ön koşulum Vleminckx'in de gelmesi dedi.

Erciyes başkanını şahsen tanımam ancak okuduklarım ve bana anlatılanlara göre takımda istikrara çok önem veriyor, ayrıca Mustang ve Porsche’nin tedarikçisi olan, cirosu 500 milyon lirayı bulan bir iş adamı imiş.

Şu anda Erciyes'in amacı ligde kalıcı olabilmek ve Fuat Çapa bunun için biçilmiş kaftan. Erciyesspor'un ligde kalıcı olmasını başarabilirse -ki benim tahminim o yönde- Fuat Çapa uzun yıllar Kayseri'de.

onur_aydogan
20-May-2013, 09:46
Vleminckx kafayla ve ayakla her türlü gol vuruşunu yapabilen iyi bir golcü. Ancak top sürme, adam geçme gibi özellikleri yok. Kontra atak girişimlerinde oyunu yavaşlatıyor, ağır kalıyor. Seneye oyunu rakip alana yıkabilecek bir kadro ve oyun anlayışımız olacaksa Vlemincikx ideal santrafor. Bu sezonun ikinci yarısı olduğu gibi geriye yaslanacaksak daha hareketli bir santrafor daha etkili olabilir. Son haftalardaki suskunluğunu transferinin netleşmemesi nedeniyle kafasının karışık olmasına bağlıyorum. Benim edindiğim izlenim, yönetimimizin Vleminckx transferi için ilave çaba harcamaya niyetinin olmadığı yönünde. Menajerinin işi yokuşa sürmesinin de sadece kendi insiyatifi ile değil, aldığı talimat nedeniyle olduğunu tahmin ediyorum.

Aykut satılırsa önümüzdeki sezon küme düşme korkusunu iliklerimize kadar yaşarız. Yeni gelen takımlardan Rize ve Erciyes arkalarındaki parasal ve siyasi destek ile ligde kalıcı olacağa benziyor. Bu sezon kümede kalma mücadelesi veren takımların sütten ağzı yandığı için seneye yoğurdu üfleyerek yiyeceklerdir. Mutlaka kadrolarını takviye edecekler. Kayseri, Bursa, Kasımpaşa, Eskişehir gibi takımlar istikrarı yakaladılar ve gözlerini üst sıralara diktiler. Sezon başında yönetimimiz rehavete girerse sonrasında bunun telafisi mümkün olmayabilir.

İlker_Karabulut
20-May-2013, 16:19
Ramazan - Aykut Kulusic - Özgür - Azo - Vleminckx. Takımın omurgası.

Muhtemelen önümüzdeki sezon Azofeifa ve Vleminckx bizde olmayacak . Yani omurgadan çok önemli iki adamı kaybediyoruz.

Azofeifa takımda saha görüşü en yüksek oyuncuydu. Belki ağırdı, oyunun defansif tarafında yetersizdi çoğu kişiye göre ama top onun ayağına geldiğinde pek bir bereketleniyordu. En az ona bağırıyorduk "bomboş adamı görmüyor ya!" diye.

Vleminckx'ten bahsetmeye gerek yok. O geldikten sonra takımın çehresi değişti. Takım pozisyona girdiğinde bizi de santraforsuzluk stresi basıyordu ilk devredeki maçlarda. İkinci devrede ise keşke her pozisyon Sarı Bebe'ye gelse diye dua eder olduk.

Mutlaka ikisinin yerine de adam alınacaktır ama eğer ki Lekiç gibi bir iki transfer ıskası yapılırsa yine kabuslar yaşamaya başlarız. Forvet ve forvet arkası da ha deyince adam bulunacak mevkiler değil.

O yüzden transferde birinci öncelik omurgadan başka kayıp vermemek olmalı. Högh - Uche - Kemalettin tadı vermeye başlayan Aykut-Kulusic-Özgür üçlümüzü tutmalıyız. Sezon başı hazırlık kampında Metin Diyadin'in gözü arkada kalmasın, hücuma odaklanabilsin.

Ozan_Güler
20-May-2013, 16:35
... Yani omurgadan çok önemli iki adamı kaybediyoruz
O yüzden transferde birinci öncelik omurgadan başka kayıp vermemek olmalı. Högh - Uche - Kemalettin tadı vermeye başlayan Aykut-Kulusic-Özgür üçlümüzü tutmalıyız. Sezon başı hazırlık kampında Metin Diyadin'in gözü arkada kalmasın, hücuma odaklanabilsin.
Aykut, Ante ve Özgür önümüzdeki sezonda da Gençlerbirliği'nde oynarlar ama Tosiç gidebilir.

İlker_Karabulut
20-May-2013, 16:42
Aykut, Ante ve Özgür önümüzdeki sezonda da Gençlerbirliği'nde oynarlar ama Tosiç gidebilir.

Tosic omurgadan sayılmaz ama beynin sol lobu!

Ozan_Güler
20-May-2013, 21:54
Cem Onuk tan açıklama gelmiş.
Sözleşmeleri sona eren Azo ve Curri ile sözleşme yenilenmeyecektir.
Sözleşmeleri devam eden Ekigho ve Kerim ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz.
Sözleşmesi biten Cem Can'a ise çarşambaya kadar beklemesini söyledik.

Cavcav dan da bir açıklama: Tosiç'i İngiltereden isteyen kulüp 3 milyon Avro veriyormuş ama 5 milyon Avrodan aşağıya olmazmış. Fener bu parayı verirse öncelik Fenerinmiş.

İlkay_Albayrak
20-May-2013, 22:54
Ramazan - Aykut Kulusic - Özgür - Azo - Vleminckx. Takımın omurgası.

Muhtemelen önümüzdeki sezon Azofeifa ve Vleminckx bizde olmayacak . Yani omurgadan çok önemli iki adamı kaybediyoruz.

Azofeifa takımda saha görüşü en yüksek oyuncuydu. Belki ağırdı, oyunun defansif tarafında yetersizdi çoğu kişiye göre ama top onun ayağına geldiğinde pek bir bereketleniyordu. En az ona bağırıyorduk "bomboş adamı görmüyor ya!" diye.

Vleminckx'ten bahsetmeye gerek yok. O geldikten sonra takımın çehresi değişti. Takım pozisyona girdiğinde bizi de santraforsuzluk stresi basıyordu ilk devredeki maçlarda. İkinci devrede ise keşke her pozisyon Sarı Bebe'ye gelse diye dua eder olduk.

Mutlaka ikisinin yerine de adam alınacaktır ama eğer ki Lekiç gibi bir iki transfer ıskası yapılırsa yine kabuslar yaşamaya başlarız. Forvet ve forvet arkası da ha deyince adam bulunacak mevkiler değil.

O yüzden transferde birinci öncelik omurgadan başka kayıp vermemek olmalı. Högh - Uche - Kemalettin tadı vermeye başlayan Aykut-Kulusic-Özgür üçlümüzü tutmalıyız. Sezon başı hazırlık kampında Metin Diyadin'in gözü arkada kalmasın, hücuma odaklanabilsin.

Aykut satılır
Curri ve Azo ile sözleşme yenilenmez
Vleminckx ile anlaşılmaz
Ekigho bırakılır
Cem ile anlaşılır
Kerim ve Doğa ile de sözleşme iptal edilebilir.
Hurşut'u geçen sene Bursa istemişti, benzer bir talep olursa o da satılabilir.
Tosic ve Lekic iyi tekliflerle satılabilir.
Yazdığım ilk 5 madde banko, sonraki 3 madde plasedir. :)
Gençler de omurgalı yönetim olmadığı sürece iki sene üst ste takımın omurgası bir olmaz.

mehmet galip
21-May-2013, 11:42
normal şartlarda hiçbirimiz tosiç in gitmesini istemeyiz. ama gerçek varki bu adam bize 2 gömlek büyük.
ve tosiç bu kısa beraberlikte hepimizi o kadar mutlu etti ki, daha iyi bir kariyer yapacağı kulube gitmesini desteklerim. 3 sezonluk tatminliği 1 sezonda verdi adam bize.
fener e bile gitse başımın tacı. açıkçası orda taraftarın 1 numarası olur. fenere çok uyan bir oyun tarzı var. gökhanın sol bek versiyonu.
full adam çıktı her yönüyle tosiç.
2013ün skokosu...

MehmetGUNER
21-May-2013, 14:22
..................................
Yazdığım ilk 5 madde banko, sonraki 3 madde plasedir. :)
Gençler de omurgalı yönetim olmadığı sürece iki sene üst ste takımın omurgası bir olmaz.
tahtaya vur, kulağını çek bişey yap işte sevgili ilkay.. ilk beş madde gerçekleşmek üzere..
erciyesspor'un (aslında eski kayserispor) vlemincikxs ile anlaştığı yazıyor.. "erciyesspordan gençlere büyük çalım" başlığıyla..

yönetimimimizin oyuncu kadromuza bizim gibi bakmadığı açık.. biz bu takım kaç puan çıkarır, onlar satacak bişeyler çıkarmı diye bakıyorlar..

anlamadığım bişey var: fuat çapa neden ısrarla vlemincikxs'i istiyor ki?.
gözlemlediğiniz üzere fuat hoca onun gibi bir santroforla oynamayı bilmiyorki.. daha doğrusu hiç bir oyuncusuyla oynamayı bilmiyor.. ha vlemincikxs ha cemcan.. onun için "bir oyuncu" ötesinde bir değer taşımıyorki..
aksi olsaydı hiçbir mevkide eksiği olmayan ama bizzat kendisi tarafından çar-çur edilen kadro böylesine kebap gibi bir sezonu kaçırırmıydı?.
haftalar önce şampiyon belli oluyor, genede 31 puanı kayıp.. düşecek takım ise son hafta belli oluyor..
ligin dibindeki mücadele tepasindeki mücadeleden daha heyacanlı ve daha çetin geçiyor..
bu kepazeligi dünyanın en zor ligi olarak yorumlayanlar var birde.. zor lig?. alla alla..

İlkay_Albayrak
21-May-2013, 17:44
Vleminckx kendi Facebook sayfasından "Muhtemelen Kayseri Erciyes Spor'dayım" diye açıklama yaptı. Aykut için sene başından beri haberler çıkıyor zaten, önümüzdeki sene sözleşmesinin de biteceğini göz önüne alırsak o da gidici, Tosic için de FB haberleri çıkmaya başladı, Milliyet Cavcav ağzından 5 milyon istediğini, gönlünün Tosic'i
İngiltere yerine FB'ye göndermekten yana olduğu haberini verdi. Diyadin de Avrupa da oyuncu arıyormuş, elindeki oyuncuları tutamayıp (geçen sene Tum'u yaşından dolayı saymasak da 3 oyuncumuzu zaten verdik, bu sene de 4 oyuncu gibi duruyor) iki haftada oyuncu bulup gelecek takımın üst sıralara oynamasını beklemek hayalcilik olur. Ligi orta sıralarda bitiriyor olmamazın yegane nedeni de diğer takımların da en az bizim kadar kötü ve sistemsiz olmalarıdır.

efesavas
21-May-2013, 18:06
Aylardir elimizde olan oyuncunun bonservisini alamiyoruz. Lige yeni cikan takim iki gunde sakir sakir alip, seninle dalga geciyor.. Fiyat dussun diye beklemisler! Fiyat, fiyat, fiyat, fiyat 20 senedir bu takimi takip ediyorum artik bu sozden kusacagim.. Futbol takimi degil mezat mubarek...

Nefret ettirdiler artik

Arda_Kucukahmetler
22-May-2013, 00:34
Sivasspor sözleşmesi biten 4 yabancısı ile yolları ayırıyormuş... Enaramo, Pedriel Rajnoch ve Senecky.
Enaramo fena olmaz gibi...sanki??? :-)

Ergunİnal
22-May-2013, 05:38
bence dördü de bize yarar gibi geliyor

onur_kutuk
22-May-2013, 11:51
Metin Diyadin ile anlaşıldığını öğrendiğimizden beri "Metin Hoca Avrupa'da oyuncu bakıyor" yazıyor her yerde. Ben de bir türlü bu cümleye anlam veremiyorum:
- Hemen hemen tüm Avrupa'da ligler bitmedi mi? La Liga'dan mı oyuncu getirecek?
- Metin Diyadin sezon başından beri çalışmıyor. 1 yıldır hiç bir yere gidip oyuncu seyredip kendine bir portföy oluşturmamış mıdır ki bir takımla anlaşınca paldır küldür oyuncu bakmaya gidiyor?
- Avrupa'da Mayıs ayının ortasında hangi futbolcu kendi potansiyelinde oynar ki, bir kupa finali, lig finali ya da düşme/kalma maçı olmadıkça.
Bütün bu sorulara anlamlı yanıtlar bulamıyorum.
Ama belki Metin Diyadin'in Avrupa'da bizim farkında olmadığımız bir namı vardır ve ouyuncular onun geldiğini duyunca "ooo, Metin Hoca gelmiş, gösterelim kendimizi" diyorlardır. Ya da maçlar bitse bile bir halı saha turnuvası falan ayarlıyorlardır Metin Diyadin için, kim bilir..

onur_aydogan
22-May-2013, 17:28
Benim tahminim Vleminckx çoktan K.Erciyes ile anlaştı ve seneye Kayseri'de oynayacak. Bu anlaşmanın Bursa maçından önce yapıldığını tahmin ediyorum.

Aykut'un Beşiktaş ya da Trabzon'a gitme olasılığı çok yüksek.

Tosiç de büyük ihtimal Fener'e satılır.

Bu üç mevki takımın en kuvvetli olduğu bölgelerdi.

Bu oyuncular ayrılırsa keyif veren bir takım oluşturmak için, kaleci, stoper, sağ kanat ve önlibero dışındaki 7 mevkiye gözü kapalı ilk onbire koyabileceğimiz kalitede oyuncular alınması gerekir ki son yıllarda transferlerdeki isabet oranımız göz önüne alındığında kaygılı bir sezon geçireceğimiz aşikar.

Ben Metin Diyadin'e güveniyorum. Mevcut kadro muhafaza edilip bir kaliteli bir sol açık ve bir oyun kurucu alabilseydik ilk dörde oynardık. Şimdilik tüm takımlar alırken biz satıyoruz.

haci_senol
22-May-2013, 19:28
Metin hoca ve yönetim acilen oturup kimler kalacak, kimler gönderilecek yada kiralanacak karar verip ihtiyaç duyulan yerlere Metin hocanın benim kadrom diyebileceği oyuncular alınmalı. Yoksa atı alan üsküdarı geçiyor.Kaldı ki metin hoca eminim takımı izlemiş, raporlar hazırlamıştır.
satılacaksa ve iyi para veriliyorsa varsın aykut satılsın ama Tosiç bir sene daha kalmalı.
Wleminx anladığım kadarıyla Fuat hocayla kader birliği yapmak istiyor keyfi bilir. Kimseyi zorla oynatacağız diye bir şey yok.
Son söz olarak da Cavcav adam satacaksan lütfen üstüne oyuncu alma.BJk den ağzımız yandı zaten.

Arda_Kucukahmetler
22-May-2013, 20:22
Hacı abiye katılıyorum... her sene bir tane "İstanbul eskisi kazığı" yiyoruz.
Tayfun Korkut, Fatih Akyel, Ceyhun Eriş, Mehmet Yozgatlı, Kerim Zengin, Ali Kuçik...
Lütfen oynamayacak adama para vermesinler.
5 tane vasat adam alacaklarına Tosiç, Fleminks ayarında 1-2 nokta transfer yapsınlar, gerisini de altyapıdan vs oluşturabiliriz.
2.ligde Oktay, Özgür gibi gelecek vadeden 1-2 oyuncu ile kadro zengileştirilebilir.
Her sezon bir dolu vasat adamı takıma doldurup takımın parasını! ( :-D ) heba etmeye gerek yok. Sonra da 3 kuruşun hesabı yüzündne elimizdeki
fubolcuyu tutmuyoruz. (bknz Fleminks)
Mehmet Akgün, Aytaç Sulu, Cem Atan, Billy Mehmet gibi vasat gurbetçileri de bir ümit getirmeye gerek yok.
İyi bir ligde kendisini kanıtlayan oyuncuları keşfetmek güzel ama vasat liglerden gelen oyuncular Türkiye'deki sert futbol anlayışında
yararlı olamıyorlar.
Transfer komitesi Avrupa'dan iş ahlakı oturmuş oyuncuları bulup getirmeli.
"Bir Brezilyalı yarar ama çoğu zarar" diye bir mentalite var.. Sıcak iklim oyuncularının disiplinsizlikleri biliniyor.
İş ahlakı oturmuş Avrupalı transferler ile gösterişsiz ama disiplinli bir anlayış yaratabiliriz. Çek ve Slovak ligleri, İskandinav ligleri bu iş için gayet ideal.
Belçika ligi gibi vasat sayılabilecek bir pazara devamlı dadanmamız da iyi değil. Daha soğuk, daha kuzey taraflara çıkmak gerek.
Bonservis bedeli olarak da çok para harcamayız...

İlker_Karabulut
23-May-2013, 18:00
NTVSpor haberi

Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, futbolcuları Aykut Demir ve Dusko Tosic için kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

Onuk, iki savunma futbolcusunun adının gazetelerde başka takımlarla sık sık anıldığını belirterek, "Aykut ve Tosic için henüz bize ulaşan resmi bir teklif yok. Resmi teklif yapılırsa bunun kararını kulüp yönetimi verir" dedi.

İç ses: Hadi kardeşim bekliyoruz. Daha siftah yapamadık. Gel Bizans geeel!! Stoperin, sol bekin hası burdaaaa!

Takıma yeni katılacak futbolcuları ise teknik direktör Metin Diyadin'in raporuna göre belirleyeceklerini ifade eden Onuk, "Hocamızla oturup konuşacağız. Sağ bek, forvet, orta saha ve kanat bölgelerine transfer düşünüyoruz. Kaleci transferini şu an düşünmüyoruz ama alternatif olursa bakacağız" diye konuştu.

Oturup konuşmakta fayda var tabi. Böyle şeyler ayaküstü konuşulmaz. Önce bir oturun, soluklanın, bir çay için, bir tane daha için. Hiiiç acele etmeyin. Nasıl olsa etraf futbolcu kaynıyor. Nasıl olsa bulunur kelepir bir şeyler. Nasıl olsa birileri açıkta kalır.

İlkay_Albayrak
23-May-2013, 21:37
NTVSpor haberi

Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, futbolcuları Aykut Demir ve Dusko Tosic için kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

Onuk, iki savunma futbolcusunun adının gazetelerde başka takımlarla sık sık anıldığını belirterek, "Aykut ve Tosic için henüz bize ulaşan resmi bir teklif yok. Resmi teklif yapılırsa bunun kararını kulüp yönetimi verir" dedi.

İç ses: Hadi kardeşim bekliyoruz. Daha siftah yapamadık. Gel Bizans geeel!! Stoperin, sol bekin hası burdaaaa!

Takıma yeni katılacak futbolcuları ise teknik direktör Metin Diyadin'in raporuna göre belirleyeceklerini ifade eden Onuk, "Hocamızla oturup konuşacağız. Sağ bek, forvet, orta saha ve kanat bölgelerine transfer düşünüyoruz. Kaleci transferini şu an düşünmüyoruz ama alternatif olursa bakacağız" diye konuştu.

Oturup konuşmakta fayda var tabi. Böyle şeyler ayaküstü konuşulmaz. Önce bir oturun, soluklanın, bir çay için, bir tane daha için. Hiiiç acele etmeyin. Nasıl olsa etraf futbolcu kaynıyor. Nasıl olsa bulunur kelepir bir şeyler. Nasıl olsa birileri açıkta kalır.

Eline sağlık, ağlanacak halimize güldürdün. Biri yorum olarak yazmış Cavcav'ın Aykut ve Tosic ile alakalı parayı verene satarım manasına gelen açıklamasının olduğu gazete haberlerinden birinin altına, muhtemelen de İstanbul takımlarından birinin taraftarı, helal olsun tam iş adamı, 1 e alıp 3 e satıyor gibisinden. İşte biz artık iş adamı değil (öyle iş adamı da olmaz ya) futbol adamı hatta hepsinden önce tek adam değil hakikaten sorumluluk alan,bir adamın ağzının içine bakmayıp beraber iş yapan yöneticiler istiyoruz takımın başına.

Transfer konusunda da daha kafalarında isim oluşmamış, takip ettikleri futbolcu yok, düşündükleri isim yok, seçenek filan hak getire zaten, transfer yapacakmış beylerimiz. İsveç 3. lig takımları bunlar kadar sallapati iş yapmıyordur yav, onların bile iyi kötü bir futbolcu izleme komiteleri, çalışanları vardır, milyonlar dönüyor artık Türkiye'de kimlerin elinde ama takımlar, daha konuşacaklarmış, ohhoo. Ya Cavcav için de ucuza adam bulup pahalıya satıyor, futbolcu sarrafı, duayen filan diyorlar da, hikaye, her sene elli adam al, 5 sene de bir biri para etsin, o da İstanbullular bizden daha salak, hepsi bu, geçen sene Ekigho'yu aldı ne oldu, evvelki sene ki Mununga'yı, ondan önce aldıkları kanatla forvetin ismini ben bile hatırlamıyorum. Harcadıkları paranın hesabı yok, sonra da ona buna para istediler gönderdik, Gençlerin parasını harcatmayız diye caka satıyorlar. Gençlerbirliği üstünden sayısal oynuyorlar asıl, ya tutarsa diye. Sonra da Cavcav efendi yapacakmış takım çalıştırıcılığını, başkanlığı bitirdi de.

Arda_Kucukahmetler
25-May-2013, 20:23
Aykut için bjk devreye girmiş...
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/329602.php

Arda_Kucukahmetler
26-May-2013, 11:10
http://www.sporyolu.com/HD31908_erciyes-mutlu-sona-yakn.html

Arda_Kucukahmetler
26-May-2013, 14:27
Yine Sırbistan piyasası, Kamerunlu forvet ve 85 maçta 30 gol.
http://www.klasspor.com/tr/haber/29693-Cavcav_forvet_izlemeye_gidiyor.html

Sanırım yine vasat bir şeyler peşindeler. :-/ Öylesine yapılan bir transfer mi geliyor acaba?
Avrupalı forveti bırak Kamerunlu bak.
Umarım ben yanılırım.

Tunc_Girek
26-May-2013, 14:59
UEFA Ön elemelerinde 4 maç 3 gol. Ligde 10 golün yanında 6 asist. Videolara baktım, öyle ekstra bi özellik göremedim.

İlkay_Albayrak
26-May-2013, 20:34
Kızılyıldız'dan oyuncu bakacaklarsa geçen sene Tosic transferinden sonra farkettiğim -sağolsun sayesinde Sırp - Boşnak - Hırvat liglerinden pek çok oyuncu biliyorum artık - Kızılyıldız'ın savunma sağı Mikic i de izlesinler, Tosic'e çok benziyor stili ve sözleşmesi de sona eriyor, merak edenler için; http://www.youtube.com/watch?v=-e9UOem8Y0c Videolardan kısıtlı bilgi edinilir illa ki ama eminim Gençlerin herhangi bir oyuncu izleme sorumlusundan daha fazla bilgininiz olacak.

Erdem Ceydilek
27-May-2013, 12:24
Kaleci hocamız Levent Zorluer dün Arjantin'de bir stadyumdan fotoğraf paylaştı twitter'da. hayırdır inşallah?

Tunc_Girek
27-May-2013, 12:27
Levent Zorluer Kayseri Erciyesspor ile anlaşmıştı, yine Fuat Çapa'nın ekibinde yani..

Erdem Ceydilek
27-May-2013, 13:16
Levent Zorluer Kayseri Erciyesspor ile anlaşmıştı, yine Fuat Çapa'nın ekibinde yani..

durum anlaşıldı :)

Arda_Kucukahmetler
27-May-2013, 15:24
FB'den Semih'i istiyormuşuz. Aslında iyi bir transfer olabilir... fakat karşılığında Tosiç veya Aykut gidecekse iyi değil. :-D
http://www.klasspor.com/tr/haber/29696-Genclerbirligi_Semihi_mi_istiyor.html

mehmet galip
28-May-2013, 09:50
bu habere biz de fenerliler kadar sevindik:cool:


Fener'e yeni sol bek: Dennis Aogo!
Alman Milli Takımı'nda da görev yapan 26 yaşındaki oyuncunun fiyatı 7 milyon euro. Hamburg fiyatı 5 milyon euro'ya çekerse transferin biteceği konuşuluyor.

Tunc_Girek
28-May-2013, 12:43
Gençlerbirliği'ne Fransız golcü

Belçikalı forvet Vleminkcx ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, Fransız Anthony Modeste'yı transfer etmek için düğmeye bastı.

Gençlerbirliği'nde yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belçikalı golcü Björn Vleminkcx'in transferinin gündemden çıkmasının ardından forvet arayışına giren kırmızı- siyahlılar aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Bastia takımında forma giyen 24 yaşındaki Anthony Modeste ile ilgilenen Gençlerbirliği, bu futbolcuyu yakın takibe aldı. Bonservisi Bordeoux takımında bulunan 24 yaşındaki Modeste'nin de Türkiye'ye gelmek için teklife sıcak baktığı öğrenildi.

LİGDE 34 MAÇTA 14 GOL KAYDETTİ

Geçen sezon Bastia forması ile çıktığı 34 maçta 14 gol atan Modeste, önceki sezon İngiltere'nin Blackbourne Rovers takımında da forma giydi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Fransız golcünün menajerlerinin Gençlerbirliği'ne önerdiği Modeste ile önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturulacak.

http://www.yurtspor.com/haber/genclerbirligi/genclerbirligine-fransiz-golcu/5268.html

onur_aydogan
28-May-2013, 15:01
Mersin İdman Yurdu'ndan Serkan Yanık'ı transfer etmişiz. Sağ bek oynuyor. Nasıl bir oyuncudur fikrim yok, MIY maçlarında hiç dikkatimi çekmemişti bu sezon.

onur_aydogan
28-May-2013, 16:30
Hurşut'un Bursaspor'a gitme ihtimali var. Hikmet Karaman ile Hurşut'un Antalya'da temas halinde olduğu bilgisi geldi. Hurşut'un yerinde olsam Ankara sınırları dışında futbol oynamam. Giderse Ankara'yı çok arar.

İlker_Karabulut
28-May-2013, 16:54
Gençlerbirliği'ne Fransız golcü

Belçikalı forvet Vleminkcx ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, Fransız Anthony Modeste'yı transfer etmek için düğmeye bastı.

Gençlerbirliği'nde yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belçikalı golcü Björn Vleminkcx'in transferinin gündemden çıkmasının ardından forvet arayışına giren kırmızı- siyahlılar aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Bastia takımında forma giyen 24 yaşındaki Anthony Modeste ile ilgilenen Gençlerbirliği, bu futbolcuyu yakın takibe aldı. Bonservisi Bordeoux takımında bulunan 24 yaşındaki Modeste'nin de Türkiye'ye gelmek için teklife sıcak baktığı öğrenildi.

LİGDE 34 MAÇTA 14 GOL KAYDETTİ

Geçen sezon Bastia forması ile çıktığı 34 maçta 14 gol atan Modeste, önceki sezon İngiltere'nin Blackbourne Rovers takımında da forma giydi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Fransız golcünün menajerlerinin Gençlerbirliği'ne önerdiği Modeste ile önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturulacak.

http://www.yurtspor.com/haber/genclerbirligi/genclerbirligine-fransiz-golcu/5268.html

İyi bir forvete benziyor videolarından. Fransa Ligi'nde 14 gol az buz bir sayı değil. Neredeyse bütün maçlarda da oynamış. Ama Transfermarkt'ta 4 milyon euro gibi bir bonservis bedeli yazıyor.

Arda_Kucukahmetler
28-May-2013, 22:16
Diyadin, Fleminks'i istememiş ve uygun fiyata daha iyisini buluruz demiş.
Bu yüzden de anlaşma zeminin zorlamamışlar.
Hoca umarım bu hareketinden pişman olmaz. Taraftarın tepkisini çekecek bir hareket bu ve bir nevi "kumar" oynamaya benziyor.
Ya daha iyisini bulamazsan hoca!!!
Bu taraftar istatikçidir ve unutmaz kolay kolay. :-/

http://www.klasspor.com/tr/haber/29698-Vlemincnx_konusunda_Diyadin_ne_dedi.html

onurakdogan
28-May-2013, 22:23
4 milyon orta halli bir forvet için bile çok para değil, bu parayı verecek durumumuz var zaten. vlemincks in saha içerisindeki topsuz alan tavırlarını fark eden bi tek benmiyim anlamadım, tamam yaptığı katkı eyvallah da, bu adama aşık olmayan bi tek benmiyim bilemedim :/

mehmet galip
29-May-2013, 00:32
4 milyon orta halli bir forvet için bile çok para değil, bu parayı verecek durumumuz var zaten. vlemincks in saha içerisindeki topsuz alan tavırlarını fark eden bi tek benmiyim anlamadım, tamam yaptığı katkı eyvallah da, bu adama aşık olmayan bi tek benmiyim bilemedim :/

walla ben aşıktım.rüya gibiydi onunla gençler. en son youla da yaşamıştım bunu. daha öncesinde de kona ile.

İlkay_Albayrak
29-May-2013, 08:52
4 milyon orta halli bir forvet için bile çok para değil, bu parayı verecek durumumuz var zaten. vlemincks in saha içerisindeki topsuz alan tavırlarını fark eden bi tek benmiyim anlamadım, tamam yaptığı katkı eyvallah da, bu adama aşık olmayan bi tek benmiyim bilemedim :/

4 milyon € yu Modeste için diyorsanız o sadece Transfermarkt sitesinin tahmini rakamı o fiyata satılacak diye bir şart yok, ligeu 1 de 15 gol atmış 25 yaşındaki bir oyuncuyu da öyle herkese yar etmezler, Niang 30 yaşında 18 gol attığında 8 milyon € bedelle transfer olmuştu fenere, artı, hani 4 milyona verecek olsalar bile para para diye ortalıkta dolaşan Cavcav o 4 milyonu da oyuncunun isteyeceği parayı da vermez, ha hani gelse ne güzel olur da, ben beklemeyin boş yere derim, Cavcav ortalama bir ligde 7-8 gol atmış bir afrikalı veya afrika asıllı bir oyuncu getirecek gene muhtemelen. Vleminckx için de, dünyanın en iyisi değildi ama takımımıza cuk oturuyor, eksiğini kapatıyordu, ben özellikle de rakip toptayken baskı yapmasını ve yaptığı bu baskıya takım arkadaşlarını da yönlendirmesine bayılıyordum, kime nerede durması gerektiğini nereye pas vermesi gerektiğini süreki olarak işaret ediyor, yönlendirmesine uyulduğu zaman da takım top kapıyor ya da tehlike oluşturuyordu, bu yüzden futbol bilgisinin de yüksek olduğunu düşündüğüm bir oyuncu idi, yazık oldu.

Abreg Çelem
29-May-2013, 10:22
Metin Diyadin bir de şunları söylemiş:

".......kulüp menfaatlerini de düşünmek zorundayız. Kulübü, kendisi ve menajeri için ödeyeceğimiz rakamları ve tüm riskleri göz önünde bulundurmamız gerekiyor"

Yahu bunları kulüp başkanı ve kulüp menajerinin düşünmesi ve ifade etmesi gerekmiyor mu? Arkadaşlar imza töreni yapılmamasına dikkat çekmiş, törenden vazgeçtik, bunlar nasıl bir görev dağılımı yaptılar da haberimiz yok, meraktayım... Cavcav teknik direktör ağzıyla konuşur, Diyadin kulüp menajeri takılır, bunela!?

MehmetGUNER
29-May-2013, 11:22
geride bıraktığımız sezonda konuşacak, birbirimize anlatacak en azından bir vlemincikxs olayı vardı bu sezon oda yok.. -büyük ihtimalle-
gözlerimizi babamızın eline dikmiş, getireceği oyuncakları bekleyen boynu bükükler gibiyiz..

yönetim kurulunun yetkilendirdiği, verdiği görevleri harfiyen ve eksiksiz yapan başkan yerine yönetim kuruluna emirler veren, istediğini atıp istediğini görevlendiren ve hiçbir kurumsal yönetimde olmayacak biçimde kendisinden sonra gelecek olanıda seçen bir başkanlık düzeni biraz ters düşmüyormu?.
böyle başkana böyle hoca.. neyi tartışıyoruz ki?. kulübün menfaatlerini düşünse kulübümüzü yukarılara taşıyacak, son zamanlarda ödediğimiz transfer ücretlerine değecek oyuncular ister.. kulübün menfaatini düşünecek olana yağcılık yapmakla başta kendisinin olmak üzere ne kazanacağımızı sanıyorki sevgili yeni hocamız..
bu yönetim anlayışıyla kazanacak olsaydık 33 yıldır kazandığımız birşeyler olurdu.. 33 yıl boyunca olmamış bişeyi 33 yıldır uygulanan taktikle birde sen dene bakalım olacak mı?.

taraftar yönetimden güçlü takım ister ve bu gücü boşa aktarmayacak, çağı yakalamış günün başarı kriterlerini elindeki oyuncu grubuna uyarlayacak birde hoca ister..
bizde taraftar elini yüreğine koymuş, boynunu bükmüş sevgili başkanımızın hala biryerlerde kalmış ama kimseninde görememiş olduğu genç yetenekleri bulup getirmesini bekler..
kendini bu takımın hocası yerine koyduğundan olacak; eksik gördüğü mevkilere "ah başkan birde şunu alsa var ya" diye hayaller kurar..
alsa noolcak ki?. yada aldı da nooldu?. gibi soruları kendine sormaya korkar.. cevabı ürkütücü gelirde ondan.. hoşca vakit geçirmek varken düşünmenin, araştırmanın, sorgulamanın ne alemi varki?.
herşeyin ters olduğu kulübümüzde geçen gün söylediğimi tekrar etmek durumundayım: bizim iyi bir takımımız olacak ama iyi bir hocamız asla olmayacak..
çünkü kendini hoca yerine koyan bir başkası daha var.. çünkü bu ikisi bir araya gelse bu kepazeligden sıyrılıp çıkmak işten bile değil..
hasbel kader yanlışlıkla bile bu ikisi bir araya gelmiş olduğu durumlarda ise gönderilmesi daha kolay olan teknik direktör üç gün içinde kovulacak..
hiç böyle birşey olmayacak diyebilen çıkar mı?.

uefa kriterlerini sağlayan tek takımın daha ne eksiği olduğunu bilmeyen ama 33 yıldır bekleyen biz dervişler yine yeniden sabırla 34. bekleme yılına umutla giriyoruz..
elimizde bi hırka, bi kombine beklemekle başımıza türlü türlü işler geldiği rivayet olunsada biz yine ün yaptığımız sabrımızla beklemeye devam..

celiltoruner
29-May-2013, 19:44
Yeni transfer.. ve yine ön liberoya.. ve bu oyuncuda Sırp.. http://www.transfermarkt.com.tr/tr/genclerbirlii-srp-milan-lola-smiljanic-ile-anlat/news/anzeigen_124018.html

Arda_Kucukahmetler
29-May-2013, 20:10
Yeni kazanovamız hayırlı olsun... Tosiç'ten daha fenaymış bu! :-D
Videoya bakın
http://www.youtube.com/watch?v=X78J_1u7uEE

Mehmet_Doruk
30-May-2013, 03:36
ön liberoda sorun yokki, forvet arkası sağ bek ve forvet sorunu var, ucuz bulunca alıyorlar demek ki

Ozan_Güler
31-May-2013, 14:08
Mersin İdman Yurdu'ndan Serkan Yanık'ı transfer etmişiz. Sağ bek oynuyor. Nasıl bir oyuncudur fikrim yok, MIY maçlarında hiç dikkatimi çekmemişti bu sezon.
Fransa doğumlu bir oyuncu olup Türkiyede sırasıyla Kocaelispor, Bucaspor ve Mersin İdman Yurdu takımlarında oynadı.
Bence sağ bekte Serkan oynayacaksa sol bekte Tosic olmaz. Sağ kanat kevgire döner.

Bu arada Cem Can da Kayseri Erciyes ile anlaşmış.

Mustafa Ates
31-May-2013, 15:00
Fransa doğumlu bir oyuncu olup Türkiyede sırasıyla Kocaelispor, Bucaspor ve Mersin İdman Yurdu takımlarında oynadı.
Bence sağ bekte Serkan oynayacaksa sol bekte Tosic olmaz. Sağ kanat kevgire döner.

Bu arada Cem Can da Kayseri Erciyes ile anlaşmış.

Vay bee. Büyük kaptan da gitti demek..

Sağ bek kesinlikle Devre arasında Hacettepe'ye gönderdiğimiz Tayfur olmalı. Denemekte ve ısrar etmekte fayda var

Ergunİnal
31-May-2013, 21:44
sağ bekte serkan oynayacak ama hangisi Çare kurtuluşta gibi geliyor bana

Ergunİnal
31-May-2013, 21:46
forwet bakarken ön libero alan bir biz varız herhalde:D:confused:

Ergunİnal
02-Jun-2013, 07:04
Gençlerbirliği golcü avında!
Gençlerbirliği, Belçikalı golcü Björn Vleminckx'in yerini doldurmak için arayışlarını Fransa'da sürdürüyor
Fuat Çapa ile yolların ayrılmasında sonra takımın başına gelen Metin Diyadin ile genel menajer Cem Onuk, dün Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Diyadin ve Onuk, Fransa Kupası finalinde Bordeaux ile karşılaşan Evian'ın golcüleri Saber Khelifa ve Yannick Sagbo'yu izledi.

Karşılaşmayı 3-2 kazanan Bordeaux, Fransa Kupası'nı müzesine götürdü. Gençlerbirliği'nin takip ettiği golcü futbolcular Khelifa ve Sagbo, sahaya ilk 11'de çıktı. Sagbo, 51. dakikada skoru 1-1'e getiren golü atsa da bu gol Evian'ın kupayı kazanması için yeterli olmadı.

Futbolcuların menajerleri ve Evian Kulübü yetkilileriyle karşılaşmanın ardından bir de görüşme yapan genel menajer Onuk ile Diyadin, bugün Ankara'ya dönecek.

- İzlenen iki oyuncu
Gençlerbirliği'nin transfer için izlediği Tunus Milli Takımı formasını da giyen, 1986 Gabes doğumlu Khelifa, bu sezon 25 lig maçında 13 kez gol sevinci yaşadı. Evian ile 2014'ün Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan 1.83 metre boyundaki Khelifa, bu yıl Fransa Kupası'nda 3, Lig Kupası'nda ise 1 gol atma başarısını gösterdi.

Fildişi Sahili asıllı Fransa vatandaşı 25 yaşındaki Yannick Sagbo da 35 lig maçında rakip fileleri 6 kez havandırırken, 4 de asist yaptı. Kanatlarda da görev alabilen Sagbo, 2 kez de Fildişi Sahili Milli Takımı'na davet edildi. Forvet oyuncusunun, 2014 yılına kadar Evian ile sözleşmesi bulunuyor.

- Transferler Fransa dönüşü netlik kazanacak
Diyadin ve Onuk, Fransa'dan döndükten sonra başkan İlhan Cavcav ile bir araya gelerek, bugüne kadar izlenen oyuncuların transfer şartları hakkında bilgi verecek ve takıma kazandırılacak golcünün ismi netleştirilecek.

Bu arada, Almanya 2. Lig takımlarından Paderborn'un forması giyen Deniz Naki ile İtalya'nın Pescara takımına geçen yıl transfer olan Mervan Çelik'in de kırmızı-siyahlı kulübün gündeminde olduğu öğrenildi.

- İsviçre'de genç takibi
Kırmızı-siyahlılarda, genel menajer Cem Onuk'un yardımcılığını yapan Ferda Ramanlı'nın da İsviçre'ye gittiği öğrenildi.

Bu ülkede bir süredir izlediği genç futbolcuların son durumu hakkında rapor hazırlayan Ramanlı, dönüşünde değerlendirmelerini yönetime sundu.

İsviçre'de özellikle uzun zamandır takip edilen genç bir futbolcuyu kırmızı-siyahlı takıma kazandırmak için çalışan Ramanlı'nın, transferin önündeki ufak pürüzleri çözmeye çalıştığı ve genç yeteneğin Türkiye'de yerli statüsünde oynayabilme şartlarını araştırdığı ifade edildi.
kaynak: ajansspor.com

Ergunİnal
02-Jun-2013, 07:14
Khalifa 27 yaşında 1.83 boyunda. bu sezon oynadığı 25 maçın 21'inde ilk 11 başlamış. 13 golü var 2.500.000 € bonservisi var.
Sagbo 25 yaşında 1.89 boyunda. bu sezon oynadığı 35 maçın 23'ünde ilk 11 başlamış 6 golü var 2.500.000 € bonservisi var.
Khalifa klasik santrafor Sagbo ise kanatlarda da oynayabiliyor.

benim gönlümden geçen Khalifa...

Ozan_Güler
04-Jun-2013, 20:47
Geçtiğimiz sezon Orduspor forması giyen Nizamettin Çalışkan artık Gençlerbirliği'nde!
Hayırlı uğurlu olsun.

İlker_Karabulut
05-Jun-2013, 17:22
Orduspor'dan Nizamettin Çalışkan makul bir bonservis karşılığında alınabilir. Ersun Yanal'ın Almanya'dan Manisaspor'a getirdiği bir oyuncuydu. Orta sahaya dinamizm katar.

Şerefsizim benim aklıma gelmişti :)

Kaan Özen
05-Jun-2013, 21:23
Gençlerbirliği, Hollanda 2. Lig takımlarından Oss'ta forma giyen defans oyuncusu Ferhat Görgülü ile anlaştı.

Hollanda basınına konuşan 21 yaşındaki Görgülü, Gençlerbirliği forması giyecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birinci lig düzeyinde bir takımda oynamayı hedefliyordum. Hayalimin gerçek oldu, çok mutluyum" dedi.

Gençlerbirliği yetkilileri de Ferhat Görgülü transferini doğruladı.

Oss formasıyla Jupiler Lig'de 28 maça çıkan gurbetçi futbolcu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak:http://www.transfermarkt.com.tr/

nasıl bir transfer sizce?

İlker_Karabulut
26-Jun-2013, 10:53
Ümit Eminoğlu. Aşağıya linkini koyduğum videosuna bakınca heyecan verici bir gence benziyor. Çok iyi sol ayağı var. Oyun görüşü yüksek. Hadi bakalım.

http://www.genclerbirligi.org.tr/umit-eminoglu-imzayi-atti/
http://www.youtube.com/watch?v=kA1Lx6DxZ8E

Ozan_Güler
01-Jul-2013, 15:21
Trabzonspor Aykut Demir'e karşılık para(? Miktar belli değil?) Yasin'i önermiş miş miş . . .

mehmet galip
01-Jul-2013, 19:34
oktay delibalta nın geri dönüşü de benim için süper transfer.
oktay hem oyun hem kişilik olarak beğendiğim futbolcu.

Erdem Ceydilek
03-Jul-2013, 09:46
Mervan Çelik en sonunda imzayı attı. Deniz Naki de her ne kadar kariyerinde düşüşte olsa da potansiyelini kanıtlamış bir oyuncu. Güzel bir hocanın elinde güzel bir sistemde eski günlerine dönecektir.

efesavas
03-Jul-2013, 15:09
http://spor.gazetevatan.com/aykut-icin-trabzona-sozumuz-var/550788/5/spor. In, in.. Hatta bedava ver!

Arda_Kucukahmetler
03-Jul-2013, 15:53
Gezi parkı olayları yüzünden uzun süredir foruma yazmaya ara vermiştik..
Şuan olaylar belirli bir raddeye geldiği için tekrardan foruma takımla ilgili yazmaya geri dönebiliriz sanırım. En azından kendim adına böyle konuşayım.

İşin aslı, son yapılan genç gurbetçi transferler ilgi çekici olsa da Fleminks'in gönderilmesi birçoğumuzun hevesini çok kırdı.
Bir yönetim 30 küsür yıllık macerasında bir kez olsun taraftarını düşünmez mi? Varsa yoksa kasaya girecek veya kasadan çıkacak 3 kuruş para...

Fleminks sahada önemli bir oyuncu olmasının yanında karizması ve profesyonelliği ile tribünleri etkileyen ve heyecan uyandıran bir adamdı. O sahadayken
içimizde hep bir güven duygusu hakimdi.
Ligin son maçlarına sırf onu görebilmek için gelen İstanbul takımı taraftarlarını gördüm. Tamam hesabımızı bilelim ama bazen de bazı şeyleri gözardı edip taraftarın ve takımın heyecanını yüksek tutacak oyuncularla da anlaşalım.
Sevdiği kız başka adamla çıkmaya başlayan saf Anadolu delikanlısı gibi oldu taraftarın bu konudaki hissiyatı. Bu kadar sevdiğimiz bir oyuncunun Erciyesspor forması
ile maça çıkıyor olmasını görmek epey bir kötü hissettirecek taraftara.:-/

Bir önceki sene Tum'u gönderdiler ve yarım sezon gol konusunda zorluk çektik, şimdi de Fleminks gitti ve ortada golcü yok, yine zorlanacağız.
Yeni golcü transfer edilse de bunca gurbetçi vs arasında takım yine bulamaç halinden uyumlu bir hale geçmeye çalışacak. Aykut da %99 gidecek, Azo da gitti.
Uyum sorununu bakalım kısa sürede aşabilecek miyiz?

Bu arada, Diyadin'deki de ne özgüvenmiş kardeşim..."ben daha iyi golcü bulurum" deyiverdi. Bir bulama da o zaman taraftar seni buradan nasıl topa tutuyor görürüz sayın Diyadin.
Umuyoruz ki, ceza sahasına kadar sokulup da gol pozisyonuna giremeyen, girse de atamayan, son senelerin klasikleşmiş Gençlerbirliği'ni seninle de izlemeyiz hocam. :-/

mehmet galip
03-Jul-2013, 19:20
benim bu süreçte tahammül edemediğim şey;
avrupanın bilmem ne takımından gelen gelecek vaad eden türk futbolcu reklamlarının ilk 11e bile giremeden şutlanması.

her avrupada yetişen türk futbolcu iyimidir? bir dönem her siyahi kardeşten harikalar beklememiz ama sonra patiyoya toslamamızdan ders alan olmamışmıdır?

Ozan_Güler
04-Jul-2013, 00:30
Mehmet Akyüz, Jimy, Hursut, Aykut ve Yasin ...
Bu 'gurbetçi' arkadaşlar Gençlerbirliği'ne gelir gelmez takıma girdiler ama.

Arda_Kucukahmetler
04-Jul-2013, 01:06
Mehmet Akyüz, Bozüyükspor'dan gelmişti Ozan abi.
Sen, Mehmet Akgün'den bahsediyorsun sanırım..

Ozan_Güler
04-Jul-2013, 01:11
Mehmet Akyüz, Bozüyükspor'dan gelmişti Ozan abi.
Sen, Mehmet Akgün'den bahsediyorsun sanırım..
Evet Mehmet Akgün diyecektim ama diyememişim.

serkan_gungordu
04-Jul-2013, 14:03
geçen sezonu iki bölüme ayırabiliriz: vleminckx'den önce ve vleminckx'den sonra...

en az vleminckx kalitesinde bir forvet gelmediği sürece ne kadar transfer yaparsak yapalım anlamsız olacaktır.

Erdem Ceydilek
05-Jul-2013, 09:52
aykut trabzonda. http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=13934#Icerik

İlkay_Albayrak
06-Jul-2013, 11:31
Ne güzel youtube'dan bir videosunu bulmuşsun da, o videodakilerden hangisi bu Ümit? :)

İlker_Karabulut
06-Jul-2013, 14:42
Ne güzel youtube'dan bir videosunu bulmuşsun da, o videodakilerden hangisi bu Ümit? :)

Gençlerbirliği'ni tutmanın tatlı zorlukları :)

Mehmet_Doruk
07-Jul-2013, 23:45
Gana milli takımındaki 5 numaralı Baba, 7 numaralı Acheampong , 10 numaralı aboagle, başta olmak üzere baya iyi futbolcular var, Şili deki golcü Henrique gayet iyi bir golcü, habire sırp Alacaklarına memleketimizdeki bu U20'den güzel transferler yapılabilirdi.

Ergunİnal
08-Jul-2013, 05:01
Vlemnicxs ten iyi forvet hala bulunamadı galiba. o kadar dedikodu çıkardılar amma velakin Lekiç kazmasına mahkum kaldık

Ergunİnal
08-Jul-2013, 05:11
bir de metin Diyadin'in yardımcıları kimler? hiç bir yerde bulamadım

Ozan_Güler
09-Jul-2013, 16:16
Sedat Bayrak imza atmış.
Hayırlı olsun.
Başka ? ? ?

umityasar
09-Jul-2013, 16:28
Sedat Bayrak imza atmış.
Hayırlı olsun.
Başka ? ? ?

Tnıdığım biriyle anlaşsa CavCav, dişimi kıracağım.

umityasar
09-Jul-2013, 16:29
bir de metin Diyadin'in yardımcıları kimler? hiç bir yerde bulamadım

Allah yardımcısı olsun :D

Arda_Kucukahmetler
09-Jul-2013, 18:38
http://www.klasspor.com/tr/haber/30018-Ramazan_Galatasaraya_mi_.html
Ramazan'ı da Gs istiyormuş!!!
Onu da satarsak bu sefer kaleci almak zorunda kalırız. Yani "1000'e Ramo'yu sat yerine 300'e yeni kaleci al 700, hadi bilemedin 400-500 kar yap"
taktiğine başvuracaklardır haber doğru ise. :-/

celiltoruner
09-Jul-2013, 18:49
Oyun kurucu eksikliğimizi Ceyhun Eriş, forvet eksikliğimizi de Fatih Tekke veya Mehmet Yılmaz'la kapatarak transferi kapatalım en iyisi..bonservissiz adamlar, para harcamaya ne gerek var şimdi..!!!

hakan_türkmen
09-Jul-2013, 21:25
Rize, Hurşut'u istiyormuş.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130709/rize%E2%80%99nin_gozdesi_hursut.html

84 doğumlu Ferhat Görgülü de transfer edilmiş. Stopermiş mevkisi.

http://www.genclerbirligi.org.tr/yeni-transferlerimiz-ferhat-gorgulu/

Arda_Kucukahmetler
10-Jul-2013, 08:45
Ramazan gs'de...
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/335958.php

İlker_Karabulut
10-Jul-2013, 11:29
Ramazan gs'de...
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/335958.php

Satın ağalar satın! Ne var ne yoksa satın!

serkan_gungordu
10-Jul-2013, 13:23
yine bir tuttuğunu sat dönemi başladı. metin diyadin buna izin verecekse, durmasın yaırn hemen istifa etsin!

umityasar
10-Jul-2013, 15:25
yine bir tuttuğunu sat dönemi başladı. metin diyadin buna izin verecekse, durmasın yaırn hemen istifa etsin!

Abi niye istifa etsin ki?!
Cavcav tam da bunun için "evladını" getirdi o koltuğa.

Nereeyse 10 kişiyi ayarlamıştım seneye toplu kombine alalım diye
Takımdaki bu heyecansızlık bana da yansımaya başladı :S
Bu böyle giderse
Bu sene beer busta deplasman maçlarını sizle izler
seneye de cebeci inönüde izlerim Gençlerbirliğimizin maçlarını

celiltoruner
10-Jul-2013, 15:58
Gençlerbirliği'nden Kalu Uche atağı..

Haberdeki şu bölüm dikkat çekici '' Futbolcuları yüksek bonservis bedelleriyle satmasına alışık olduğumuz Gençlerbirliği, bu sefer elini cebine atarak golcü sorununu çözmek istiyor. Bu nedenle geçen sezon adından fazlasıyla söz ettiren Uche'nin transferini bir an önce çözmek istiyor. ''

Vleminckx'i unutturacak, kalitesinde şüphe olmayan, şuan alınabilecek en iyi adam bence umarım transferi gerçekleşir..

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-genclerbirligi-nden-kalu-uche-atagi_sto3836888/story.shtml

efesavas
10-Jul-2013, 17:01
Kulüp kulüp değil açık büfe. Artık kimse bizim takımın "planlarından" laf olsun, ayıp olmasın diye bile bahsetmediği gibi, bizim oyunculara göz koyan kulüpler pazarlık bile yapmıyor. Bir gün oyuncu ile ilgilenildiğini duyuyoruz, ertesi gün gittiğini.. Fiyatı ise alıcı belirliyor!

Kulüp adeta mezata dönmüş..

Her sene aynı film dönüyor. Lakin pervasızlığın bu dereceye vardığı sezon azdır. Çünkü Cavcav'ın satış temayüllerine hocalar değişen derecelerde, güçleri nispetinde direniyorlardı. Metin Diyadin ise Cavcav'ın keyfini yapma stratejisini benimsemiş durumda..

Kulübün transferde iki "prensibi" var. Her teklif geleni sat. Yerine bedava kimi bulursan onu al...

YUH!

Ahmet_Ay
13-Jul-2013, 00:00
Kalu Uche söylentisi var Kasımpaşadan...İnşallah olur diyelim....

umityasar
15-Jul-2013, 14:43
Her şeyi bıraktım Ramazan GS ye gitti.
Mehmetin BJK ye gitmesi gibi bir durum bu.
Benim cavcavdan transfer beklentim 0 (sıfır) dır.
cavcav nasıl istiyorsa hoca da o şekilde oynatacaktır.
Boşuna kafa patlatmaya lüzum görmüyorum.

Ahmet_Ay
15-Jul-2013, 23:34
Ramazan için Cem Onuk haberim yok dedi ama bilmiyorum. Transfermatikte de hala bizde gözüküyor. Bildiğim kadarıyla bizim veya Gs nin kampındada görünmedi. Gs nin ve bizim hazırlık maçı kadrolarında da göremedim.

serkan_gungordu
16-Jul-2013, 00:22
ramazan henüz transfer olmadı ama ben gideceğini düşünüyorum. Cem Onuk "Aykut kaldı" dediği gün transfer gerçekleşti.

Ahmet_Ay
16-Jul-2013, 21:54
Kırmızı-karanın yeni sezon öncesi kalesinde ‘tatlı’ bir rekabet var.
Altyapıdan yetişen üç eldiven; Ramazan, Özkan ve Mert’in yanı sıra iki sezon önce Dardanelspor’dan takıma katılan Ferhat arasındaki rekabet dolayısıyla kaleci antrenörüi Adnan Karahan büyük mutluluk yaşıyor.

Talebelerini yeni sezona en iyi şekilde antre eden Karahan’ın çalışma temposu, Gençlerbirliği’nin kalesindeki performansı üst düzeye çıkartıyor.

Aralarındaki rekabetin, ligde en iyi mücadeleyi sergilemesine katkı sağlayacağının bilincinde olan dörtlü, “Lige tatlı rekabet içinde hazır olacağız” mesajı verdiler

KLASSPOR

Bu haber Ramazanın şuan için gitmediğini doğrular mı?

Ergunİnal
17-Jul-2013, 16:52
Süper bir forvet(!) peşindeymişiz. Vleminxi ututturacak ondan 10gömlek (!) üstün forvet adayımız buyrun...

http://www.yurtspor.com/haber/genclerbirligi/genclerbirliginin-forvet-adayi-kim/5726.html

Ergunİnal
18-Jul-2013, 13:03
Hurşut da gidici gözüküyor
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130718/bursaya_yerli_robben.html

MahirUnsal
19-Jul-2013, 01:01
zaten bir sezon, "altyapıya ve yerli oyunculara yöneliyoruz" tarzında açıklamalarla başlıyorsa, o "yabancıları satıp onun yerine bonservissiz eskileri topluyoruz, başka da transfer niyetimiz yok." demek oluyor. fuat hocanın ikinci gelişinin ilk sezonunda da aynı şey olmuştu. fuat hoca akıllı hamlelerle en azından ilk yarıda biraz ümit veren bir tablo çıkarmıştı. zaten cavcav, ikinci sezon transfere ikna olmuş göründüğünde de (tosiç'i ayırıyorum) aldığı adamları gördük. hiçbirinden tam randımanlı verim alamadık. şimdi yine aynı şey olacak. muhtemelen bu kadroyla ilk yarı bitmeden diyadin gider, biz yine "acaba eski kaşarlardan hangi hoca gelecek" diye konuşuyor oluruz. şu takımın bir tane bile "taraftar-yönetici"si yok mu yahu? gerçi cavcav'dan başka yöneticisi mi var, o da ayrı mesele.

emre_ozyildiz
19-Jul-2013, 09:18
Gençlerbirliği’nde her şeye akıl sır eriyor da konu transfere gelince herkesin aklı şaşıyor.
Alın size taze bir örnek ve geçmişte yaşananlar…

Sahaya inen ve yıllar sonra futbolcu izlemeye Sırbistan’a giden İlhan Cavcav’a sunulan isim Vojvodina’nın Kamerunlu forveti Oumarou Aboubakar idi.

Cavcav ve Metin Diyadin, Vojvodina ile Kızılyıldız arasındaki maçı izledi. Diyadin daha sonra Romanya’ya geçti.

O arada olanlar oldu ve İlhan Cavcav Partizan’dan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Smiljanic’i Ankara’ya getirdi.

Uzaktan bakan ve transferlerin ayrıntılarını bilmeyenler Partizanlı oyuncunun iyi bir transfer olduğunu düşünebilir.

Gelin sizin biraz geriye götüreyim…

2008-09 sezonunda Antalyaspor’un Ankaragücü’nü 1-0 yenmesi ile Gençlerbirliği ligde kaldı.(Maç berabere bitse Gençlerbirliği 3’lü averaj sonunda küme düşecekti.)

O karşılaşma sonrasında İlhan Cavcav bugün de yaptığı transfer cinliğini o zaman itiraf etmişti.
Cavcav “Tabi canım tüm transferleri aynı menajerden yaparsan olacağı bu” demişti.

Kurt başkan suçu sürekli aynı menajerden transfer yapan menajeri Cem Onuk’a yükleyip işin içinden sıyrılmıştı.

O menajerler Erdem Alataş ve Zoran Zevtiç’ti…

Cavcav’ın o açıklaması sonrası sanırsınız ki Erdem Alataş ve Zoran Zevtiç artık kulüpten içeri giremez.

Ama beklenen olmadı. Gençlerbirliği Cem Onuk’un menajer olduğu her dönemde nerdeyse Erdem Alataş ve Zoran Zevtiç’in menajerliğini yapmadığı futbolcu almadı.

İlhan Cavcav da menajerlik paralarını takır takır ödedi.

Bu arada alınan bir çok oyuncu takıma katkı sağlayamayıp üstüne para verilerek gönderildi.
Transfer ustası İlhanCavcav adeta Cem Onuk ve Erdem Alataş ile Zoran Zevtiç’in maskarası oldu çıktı.

Gençlerbirliği mi? Sürekli ligde kaldığına sevindi.

İşte son yıllarda hep fiyasko çıkan Yugoslav ekolü futbolcu transferlerinin arkasında İlhan Cavcav, Cem Onuk ve Erdem Alataş - Zoran Zevtiç ikilisi var.

Ne mi demek istiyoruz?

Orasını da siz anlayın artık…


http://www.yurtspor.com/makale/yetkiner-mayda/cacvav-ve-onuk-sirplari-neden-seviyor/32.html

Arda_Kucukahmetler
23-Jul-2013, 18:06
Şu Semih'i alsalar da golcü işini düşünmesek. Hem de yerli oyuncu.
http://www.klasspor.com/tr/haber/30214-Timsaha_Nobetci_golcu.html

İlkay_Albayrak
24-Jul-2013, 09:21
Geçen sene Tosic geldiğinden beri -imkanlar elverdiğince- takip ettiğim ve Gençlere gelmesini istediğim savunma sağı Nikola Mikic Manisa ile anlaşmış, bonservissiz ve tam da ihtiyacımız olan bölgeye ilaç olabilecek bir oyuncu idi, sanırım menajerini Onuk tanımıyordu. PTT maçlarında izlerim artık. http://www.transfermarkt.com.tr/tr/nikola-mikic-manisasporda/news/anzeigen_129686.html

Tunc_Girek
24-Jul-2013, 15:02
İlhan Cavcav "Metin Diyadin'e güveniyoruz" açıklamasında transferede değinmiş. Bir transfer daha yapabilirmişiz. Hoca talep ettiği içinmiş.. Abi Lekiç evrim geçirdiyse söyleyin bizede boşuna santrafor diye yırtınmayalım. Geçen sene Vleminckx olmasaydı ne olurdu halimiz Allah bilir, adamı gönderdiniz. Transfer ettiğimiz Nizamettin, Serkan Yanık, Gosso, M. Çelik küme düşen takımlardan geldi. Deniz Naki Almanya 2. ligine serbest transfer olmuş geçen sene. Takımda santrafor diyebileceğimiz Lekiç, Artun, Atabey var. Artun şu haliyle yılda en fazla 2 gol atar. Stancu'nun geleceği söyleniyor, küme düşen takımlardan yapılmış 5. transfer olacak olursa. Aykut ve Vleminckx takımın %75' iydi, artık yoklar. Şuana kadar yapılan transferlerden zerre kadar ümidim yok. En kötü şeyde hergeçen sene sıradanlaşıyoruz. O farklı yapımız Sedat Bayrak transferiyle sonlandı.

emre_ozyildiz
24-Jul-2013, 17:03
Hem tecrübesi hem duruşu hemde abilik rolleriyle takıma ilaç gibi gelecek Johan Elmanderi keşke alsak derim ben. Hem Gs'de elinden çıkarmak istiyordur.

Ahmet_Ay
25-Jul-2013, 03:35
Gekas Akhisarla anlaşamamış. Şuan ortallarda birnin aklına gelse de ilgilensek keşke...Elmander, Semih Gekas üçünden birisi olsa iyi olur.

volkan_celik
25-Jul-2013, 07:50
Gekas Akhisarla anlaşamamış. Şuan ortallarda birnin aklına gelse de ilgilensek keşke...Elmander, Semih Gekas üçünden birisi olsa iyi olur.

geçici çözüm ve hevesler peşinde koşmayalım. kadromuzda Zec, Atabey, Artun varken istanbuldan çıkma parçayla bu araba yürümez. hurşut'un gidişiyle taşlar yerine oturacaktır. bu sezon onaylamadığım iki transfer var, serkan yanık, sedat bayrak. deniz naki'nin mervan'ın jimmy'nin bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum. ferhat ahmet ikilisi defansta, özgür, deniz, mervan, jimmy, tomiç orta sahada istikrarlı oynarsa zec, atabey ve artun'u kazanırız. orta üçlü özgür, petroviç ve milan dan oluşacaksa doğa, nizamettin, gosso, ve diğerleri ne olacak. bu sorunun yanıtını diyadin verecektir. umarım gereksiz ısrarlara girmez (gosso ve nizamettin'e yer açmak için özgür'ü kesmek gibi)

selim_turker
25-Jul-2013, 10:10
ramazan gs'ye gitmiş.

http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/335958.php

volkan_celik
25-Jul-2013, 12:52
Galatasaray borsaya kote olan bir şirket bu nedenle kamuyu aydınlatma platformuna düşmeden bu haberlere itibar etmemek gerek, bu haberi görünce benim aklıma ramazan'ın menajeri var mı? acaba ramazan'ın ücretini mi artırmak istiyorlar? soruları geliyor nedense.

Gürbüz Güreşci
25-Jul-2013, 13:11
Stancu'yla anlaşıldığı söyleniyor.

Edit: Anlaşılmış.. Kulüpten açıklama geldi.

Mustafa Ates
25-Jul-2013, 13:50
Haber doğru. Dün İstanbul dönüşünde havaalanında Cavcav'ı görünce ayaküstü konuştuk;
-Başkanım, kombineleri aldık, hazırız ama iyi bir golcü isteriz.
-Tamam o iş. Ordu'dan Stancu'yu aldık. Zaten 10 yabancımız oldu. 4'ü trübünde oturacak. Hoca istedi, alıyoruz.
-Sorun değil başkanım, maratona gelsinler :)....

selim_turker
25-Jul-2013, 17:05
stancu kötü bir adam değil. ama yüzü eskidi. magazin forever :rolleyes:

emre_ozyildiz
25-Jul-2013, 17:08
Kulup doktorumuz Savaş Kudaş twitter hesabından Hurşut'da gitti demiş :confused:

Gürbüz Güreşci
25-Jul-2013, 17:20
Bir Ordu'lu olarak Stancu'nun Gençlerbirliği'nde iş yapacağını düşünüyorum. Hurşut'un Çaykur Rizespor ile anlaştığı söyleniyor.

cengizirken
25-Jul-2013, 18:03
Hurşut oynamadı geçen sene.Aldığı ücret düşük sanırım. Hayırlısı olsun. Dört tane yabancıyı tribünde oturtacak zenginmişiz. Federasyon bu kararını önceden bildirmedi mi?Yazık oluyor. Hem paramıza hem gençlerimize.

İlkay_Albayrak
25-Jul-2013, 22:04
Kulusic, Tosic, Petrovic, Smiljanic, Gosso, Tomic, Zec, Lekic, Stancu, 9 yabancı yapıyor, 10. yu söyliyebilecek olan var mı, Jimmy, Mervan veya Ferhat üçlüsünden biri yabancı mı sayılıyor yoksa. Bu arada 6 yabancı sınırlamasında 3 forvet, 3 önliberoyu yabancı alan yönetimi de takdir etmek istiyorum.

celiltoruner
25-Jul-2013, 22:12
Ekigho hala duruyor.. sözleşmesi feshedilmedi edilecek gibi de durmuyor, en azından şimdilik.... 10.yabancı konumunda şuan ve o da forvet 'sayılır'..

Aksit Ozkural
26-Jul-2013, 00:41
Bu arada Malaga'yı 1-0 yenmişiz.
Bu Malaga o Malaga mı?

Aksit Ozkural
26-Jul-2013, 00:43
Malaga'yı 1-0 yenmişiz.
Bu Malaga o Malaga mı?

Ahmet_Ay
26-Jul-2013, 00:52
geçici çözüm ve hevesler peşinde koşmayalım. kadromuzda Zec, Atabey, Artun varken istanbuldan çıkma parçayla bu araba yürümez. hurşut'un gidişiyle taşlar yerine oturacaktır. bu sezon onaylamadığım iki transfer var, serkan yanık, sedat bayrak. deniz naki'nin mervan'ın jimmy'nin bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum. ferhat ahmet ikilisi defansta, özgür, deniz, mervan, jimmy, tomiç orta sahada istikrarlı oynarsa zec, atabey ve artun'u kazanırız. orta üçlü özgür, petroviç ve milan dan oluşacaksa doğa, nizamettin, gosso, ve diğerleri ne olacak. bu sorunun yanıtını diyadin verecektir. umarım gereksiz ısrarlara girmez (gosso ve nizamettin'e yer açmak için özgür'ü kesmek gibi)
Gekas geçen sene neler yapabileceğini gösterdi...
Elmander ve Semih içinde diyebileceğim, Zamanında fena değillerdi, fakat yeni transferler gelince yedek duruma düşüp fazla forma şansı bulamadılar. Ayrıca İkisininde ben saha dışı vukatlı bir olayını hatırlamıyorum. O konuda da içim rahat...

Zec kaç yıldır bizde geçen sene bir ara sola hapsoldu. Artunda geçen sene pekte beklentileri karşılamadı. U20 Dünya kupasında patlama bekliyorduk o da olmadı. Atabey Akdeniz oyunları milli takımı kadrosundaydı. A2 de çok iyiişler yaptı, hatta bir ara M.City söylentisi vardı. Bu üç oyuncuyu kazanmayı bende isterim, eldeki kaynakları maksimun kullanmak adına ama Zec i kaç yıldır kazanamadık. önüp dolaşıp Belçikalıyı bıraktığımıza üzülüyorum aslında. Stancu neler yapar onuda kestiremiyorum.

Gürbüz Güreşci
26-Jul-2013, 08:15
Stancu 650 bin € karşılığında Gençlerbirliği'ne geldi. O para da alacaklarından dolayı Orduspor tarafından Stancu'ya verildi ve sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Galatasaray'dan 2,5 milyon € karşılığında Orduspor'a gitmişti.

volkan_celik
26-Jul-2013, 09:12
merhaba
klüp sitesinin malaga maç detayını aşağıdaki gibi aktarmış, gol pasını veren Uğur'u kadro sayılırkene göremedim, yeni bir transfer midir? yoksa 12. oyuncumuz mudur :confused:
Bir ağlara bir direğe 1 – 0
Almanya’da sezon hazırlıklarına devam eden ekibimiz oynadığı özel karşılaşmada La Liga ekiplerinden Malaga karşısında etkili futboluyla sahadan Oktay’ın golüyle 1 – 0 üstün ayrıldı. Mücadelede Jimmy’nin şutu üst direkten dışarı gitti. Karşılaşmaya; Ramazan, Serkan , Ante, Sedat, Tosiç, Mervan (Dk.80 Deniz), Petroviç (Dk.70 Milan), Doğa, Nizamettin (Dk.64 Tomiç), Jimmy (Dk.75 Oktay) ve Zec (Dk.83 Artun) ile başlayan ekibimiz ...

87.dakikada Uğur-Oktay verkaçında topa en son Oktay vurdu top direğin yanından dışarı çıktı ve mücadeleyi ekibimiz 1 – 0 kazandı.

mehmetsoylu
26-Jul-2013, 09:17
Takımı ne kadar küme düşen futbolcu varsa bu yıl bize geldi. (gosso,nizamettin,stancu) Sadece Mervan iyi transfer.

İlkay_Albayrak
26-Jul-2013, 11:48
merhaba
klüp sitesinin malaga maç detayını aşağıdaki gibi aktarmış, gol pasını veren Uğur'u kadro sayılırkene göremedim, yeni bir transfer midir? yoksa 12. oyuncumuz mudur :confused:
Bir ağlara bir direğe 1 – 0
Almanya’da sezon hazırlıklarına devam eden ekibimiz oynadığı özel karşılaşmada La Liga ekiplerinden Malaga karşısında etkili futboluyla sahadan Oktay’ın golüyle 1 – 0 üstün ayrıldı. Mücadelede Jimmy’nin şutu üst direkten dışarı gitti. Karşılaşmaya; Ramazan, Serkan , Ante, Sedat, Tosiç, Mervan (Dk.80 Deniz), Petroviç (Dk.70 Milan), Doğa, Nizamettin (Dk.64 Tomiç), Jimmy (Dk.75 Oktay) ve Zec (Dk.83 Artun) ile başlayan ekibimiz ...

87.dakikada Uğur-Oktay verkaçında topa en son Oktay vurdu top direğin yanından dışarı çıktı ve mücadeleyi ekibimiz 1 – 0 kazandı.

Başka kaynaklarda gol pası Tomic olarak geçmekte. Uğur adlı bir oyuncumuz ise bildiğim kadarıyla yok.

İlkay_Albayrak
26-Jul-2013, 11:53
Takımı ne kadar küme düşen futbolcu varsa bu yıl bize geldi. (gosso,nizamettin,stancu) Sadece Mervan iyi transfer.

Mervan'ın takımı da İtalya'da küme düştü :)

MehmetGUNER
27-Jul-2013, 14:10
transfer dönemlerinde dikkatle izlenmesi gereken; eksik yerlerimize doğru isimler, gidenlerin yerine kadroya dahil edilmesi gereken genç yetenekler, nokta transferler artık bize çok uzak..
geçtiğimiz dönemlerde olsun yada çeşitli vesilelerle konusu açıldığında kulübümüzün bir kırılma noktası içerisinde olduğunu belirtmekteydik..
gelişmeler kırılma noktasını geride bıraktığımızı gösteriyor ve artık bizi kuşatan nispetsiz bir serbest düşüşün yaşanacağı gerileme dönemine girdiğimizi söyleyebilirim.

bu dönem süresince tek güvendiğim nokta çok ama çok kötü bir ligde mücadele ediyor olmamız ve bu kepazeligin içerisinde bizden daha kötü takımların varolduğudur..
bu gerçeğin cavcav tarafından da bilindiği ve onun için böylesine kolay ve kaçırılmaması gereken sezonların pervasızca harcandığını düşünmek için sebeplerimiz var. aksi takdirde takımın en önemli isimlerini salt para verdiler diye satıp, yerlerine son derece kabiliyetsiz ve yeteneksiz isimleri bir çocuk bile doldurmaz..
bir çocuğun bile yapmayacağı sportif ve yönetimsel hataların üstüste yapıldığı, son yıllarımıza damgasını vuran akıldışılığın, takip eden sezonların da; kulüp başkanlığının bir demokratik, şeffaf, seçimli genel kurul ile değilde. yerine kardeşini, oğlunu yada ne bileyim yeğenini hazırlamak suretiyle kaderimiz olacağını acıyla gözlemlemekteyiz..
bu durumdan kurtulurmuyuz?.. hiçbir çaba göremediğim için bilemiyorum.
allah kurtarsın..

volkan_celik
30-Jul-2013, 08:10
Ne denirse densin, ben bu sezondan çok umutluyum. doğrudur flaş transferler yapılmamış, ordusporun arka bahçesi olmuşuzdur. Vleminxxx ve Aykut dışında önemli bir kaybımız yok. Bize 90 dakka oynayayacak adam lazımdı. orta sahada nizamettin, milan, tomiç, deniz, ümit, deniz, oktay, jimmy bunlardan biri istikrarlı olursa eski 8 numaramızı sadece youtube ya da lig tv videolarından izler, adam çok iyiymiş de 90 dakika değil 30 dakika oynuyormuş, bu sezon fark ettik deriz :rolleyes:

bu sezon beni korkutan iki şey var, Özgür'ün takımdan kesilmesi, Sedat bayrak oynatcam deyip ferhat ve ahmet e yeterli şans verilmemesi.

hurşut adamımdı (bir tanıdığım kimin formasını istersin dediğinde sadece Hurşutun formasını isterim diğerlerine gerek yok demiştim) gidişiyle sağımızı da çok iyi kullanacağımıza inanıyorum.

Arda_Kucukahmetler
30-Jul-2013, 11:15
Ne denirse densin, ben bu sezondan çok umutluyum. doğrudur flaş transferler yapılmamış, ordusporun arka bahçesi olmuşuzdur. Vleminxxx ve Aykut dışında önemli bir kaybımız yok. Bize 90 dakka oynayayacak adam lazımdı. orta sahada nizamettin, milan, tomiç, deniz, ümit, deniz, oktay, jimmy bunlardan biri istikrarlı olursa eski 8 numaramızı sadece youtube ya da lig tv videolarından izler, adam çok iyiymiş de 90 dakika değil 30 dakika oynuyormuş, bu sezon fark ettik deriz :rolleyes:

bu sezon beni korkutan iki şey var, Özgür'ün takımdan kesilmesi, Sedat bayrak oynatcam deyip ferhat ve ahmet e yeterli şans verilmemesi.

hurşut adamımdı (bir tanıdığım kimin formasını istersin dediğinde sadece Hurşutun formasını isterim diğerlerine gerek yok demiştim) gidişiyle sağımızı da çok iyi kullanacağımıza inanıyorum.
Özgür ve Ahmet konusuna kesinlikle katılıyorum.
Formda bir Özgür'ü önlibero mevkinden kesecek oyuncu tanımıyorum. Takıma bu kadar direnç katan ve orta sahayı geçilmez kale gibi yapan bir oyuncuyu hocanın
keyfi sebeplerle kesmemesi lazım.
Yerine oynayacak oyuncunun onun kadar direnç katması ve bir de top kullanma yetisinin fazla olması gerek ki Özgür yedek kalabilsin.
Yoksa defansif orta saha olarak kimsenin onu kesebileceğini sanmıyorum.

Kulusiç'in yanında da elbette Ahmet'i görmek isteriz. Taraftarın gönlündeki kredi şu an en çok onun için var. Aykut gittiğine göre onun yokluğunu
kalbimizde en çok Ahmet dolduruyor. 32'lik Sedat'ı saymazsak Ferhat'ın da ilerleyen zamanda 2. Aykut olmasını da isteriz. O da takıma umarız iyi bir katkı
sağlar. Aytaç Sulu örneği gibi olmaz...

volkan_celik
02-Aug-2013, 08:13
ordusporun arka bahçesi olmuşuzdur.

Ordu'dan bir tek Fornezzi yakışırdı bize ....

Ozan_Güler
05-Aug-2013, 14:30
Lekiç ve Ekigho ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmış.
Zamanında niye alındıklarını anlayan beri gelsin.
Bakalım kalan 8 yabancıdan hangi 6'sı oynama şansı bulacak.
Sanırım Milan da tribüne çıkar.

Erdem Ceydilek
09-Aug-2013, 14:21
Çapa'nın Özgür'ü de gözüne kestirdiği konuşuluyor. Eğer yönetim ve Metin Hoca, Özgür'ün bu takımdan gitmesine sebep olursa taraftarın gözünde sezona 3-0 geride başlarlar

maksut_uzun
09-Aug-2013, 16:21
Eğer Fuat hoca Özgür'ü de alırsa benim gözümdeki itibarını kaybetmiş olacak. Kendisi o kadar yeni oyuncular yetiştirmenin öneminden bahseder ama yaptıkları vizyonunun öyle olmadığını, daha çok eski bildiği oyunculara güvene dayalı bir anlayışı olduğunu gösteriyor. Tabii ki umarım bu doğru bir haber değildir.

Arda_Kucukahmetler
09-Aug-2013, 22:35
offf... umarım haber doğru değildir. Korktuğumuz hep başımıza geliyor.
Daha geçen hafta maç videosunu izlerken aklımdan geçiyordu, "bu seneki performansına rağmen Özgür'e talip çıkmadı, şanslıyız" diye.
Kötü düşünmemek gerekiyormuş..
Başımıza geliyor. :-/
Özgür kadar dirençli bir orta saha bulmak an itibariyle çok zor. :-/

Bu arada yukarıdaki kritiklere katılıyorum. Hoca, gerçekten eski oyuncularına şans verip de Özgür gibi bir yeteneği harcarsa gözümüzde fazlasıyla değer kaybedecektir.

Ayrıca duruma bakarsak, takımda inceci orta saha yok. Hoca eski öğrencilerinden Doğa Kaya'ya fazlasıyla şans veriyor. Doğa Kaya geçen sene çok düşük performansta oynadı.
Ne defansif ne de ofansif anlamda yararlılığı yoktu. Top kullanma becerisi de çok düşük.
Gosso ve Doğa ile orta saha kurulacak muhtemelen ve üreticiliği az bir orta sahamız olacak. Sadece direnç üzerine bir anlayışımız olacak.
Yaratıcı kanat organizasyonları ve hareketli uç adamlarıyla sonuç almaya çalışacağız herhal. Çünkü orta sahadaki adamların hepsi "önlibero" tiplemesinde.
Azofeifa bile yeterli organizasyonu yapacak kadar ehil değilken onu bile gönderdiler.
Şu an; Gosso, Doğa, Nizamettin, Özgür, Milan, Yusuf,Petroviç gibi top tekniği çok yüksek olmayan bir orta saha oyuncu kadrosu var.
Tomiç kanattan göbeğe kaydırılırsa veya Petro bu göreve zorlanırsa belki iş çıkar ama yine de orta saha kurgusunun çok da yaratıcı olmayacağı gözüküyor an itibariyle.
Milan ise an itibariyle kapalı kutu.
Bakalım yarın TSYD'de ilk izlenimleri alacağız. Umarız korktuğumuz kadar vasat bir iş çıkartmaz orta saha kurgusu.

EDIT=Maksut, Fuat hocadan bahsetmiş. Yanlış okuyup yorum yapmışım. Metin hocadan bahsediyor sanmışım bir an için. Özür. :-)

umityasar
10-Aug-2013, 22:04
Ne denirse densin, ben bu sezondan çok umutluyum. doğrudur flaş transferler yapılmamış, ordusporun arka bahçesi olmuşuzdur. Vleminxxx ve Aykut dışında önemli bir kaybımız yok. Bize 90 dakka oynayayacak adam lazımdı. orta sahada nizamettin, milan, tomiç, deniz, ümit, deniz, oktay, jimmy bunlardan biri istikrarlı olursa eski 8 numaramızı sadece youtube ya da lig tv videolarından izler, adam çok iyiymiş de 90 dakika değil 30 dakika oynuyormuş, bu sezon fark ettik deriz :rolleyes:

bu sezon beni korkutan iki şey var, Özgür'ün takımdan kesilmesi, Sedat bayrak oynatcam deyip ferhat ve ahmet e yeterli şans verilmemesi.

hurşut adamımdı (bir tanıdığım kimin formasını istersin dediğinde sadece Hurşutun formasını isterim diğerlerine gerek yok demiştim) gidişiyle sağımızı da çok iyi kullanacağımıza inanıyorum.

Bence ilk yarı dökülürüz.
2. yarı CavCav kesnin ağzını açar ve geçici transferler yapar
tutarsa ligde kalırız yoksa seneye kombineler Cebeci İnönü Stadı'ndan.

Bu seneki rakiplerimiz Rize, Akhisar ve Konya.
Ki Konya bizi TSYD de yendi.

zekiuğurlu
12-Aug-2013, 22:00
azo, hurşut, cem can, wleminx(doğrumu yazdım), aykut, takımın iskeleti kırılmış. işimiz zor

Burak_Sezgin
13-Aug-2013, 00:55
Ante, Tosic, Petrovic, Tomic, Stancu ve de Zec ilk 18'e yazılacak banko isimler. Gosso, Smiljanic ise tribüne gidecek gibi. Lekic ve Ekigho'ya da yol verildi galiba. Aykut'un gidişinden sonra stoperde sorun yaşamamız kuvvetle muhtemel. Hurşut'un gitmesi sorun yaşatmaz bence. Hurşut'u severdik ama 1 maç oynar 10 maç top ezerdi. Sezonun kehanetinde bulunmak gerekirse yine 8. , 9. veya 10. bitiririz gibi.

İlkay_Albayrak
13-Aug-2013, 19:54
Ante, Tosic, Petrovic, Tomic, Stancu ve de Zec ilk 18'e yazılacak banko isimler. Gosso, Smiljanic ise tribüne gidecek gibi. Lekic ve Ekigho'ya da yol verildi galiba. Aykut'un gidişinden sonra stoperde sorun yaşamamız kuvvetle muhtemel. Hurşut'un gitmesi sorun yaşatmaz bence. Hurşut'u severdik ama 1 maç oynar 10 maç top ezerdi. Sezonun kehanetinde bulunmak gerekirse yine 8. , 9. veya 10. bitiririz gibi.

TSYD kupasının ikinci maçını izlemek nasip olmadı dolayısıyla daha Smiljanic'i izleyemedim fakat Gosso, Petrovic ve Smiljanic arasında orta alanda yeri garanti olan yokmuş gibi, bunlardan en az biri orta sahada yerini alacak, Stancu verilen fırsatları değerlendiremez ve Atabey bir çıkış yakalarsa, (Artun'dan iyice umudu kesmişim demek ki) Stancu yerine iki yabancıyı orta sahada bile görebiliriz, Kulusic, Tosic, Tomic ve Ermin'in yerleri bence de garanti gibi, savunamamız ise en sorunsuz yerimiz olacak bence (bu az gol yiyeceğiz demek değil, takım savunmamız kötü olursa isterse savunmada Luiz ve Silva olsun ama savunma dörtlümüz uyumlu ve etkili), savunma kanatlarımız (Serkan Yanık, Tosic ve Uğur TSYD ilk maçında gayet iyidiler, ikinci maç için yapılan yorumlara göre Serkan Kurtuluş da iyi oynamış) son senelerin en iyisi olabilir, Ahmet ve Kulusic de ilk maçta gayet uyumlu idiler, geçen senenin son maçlarında da Ahmet hiç sırıtmadı, belki Aykut'un hücumda attığı golleri arayabiliriz ama sanki Ahmet onları da aratmayacak, Konya maçında kornerlerde yaptığı birkaç kafa vuruşu ile bunun sinyallerini verdi. Takımımız hücum yaratıcılığı açısından sıkıntılı gibi, sürekli ara paslarla gol arıyoruz, hücumlarda çeşitlilik yaratan bir oyuncumuz ve çalıştrıcımız yok gibi, ilerleyen zamanda bu sorun çözülürse ve de son vuruşları gole çevirecek bir forvet takım içinden çıkarsa üst sıralara bile oynarız yoksa herkesin tahmin ettiği gibi 8-13 arsı biter lig.

Erdem Ceydilek
27-Aug-2013, 19:35
Artun Fethiyespor'a gitmiş. Bugün imzayı atmış. Kiralık olduğuna dair bir ibare bulunmuyor geçen haberlerde. Eğer bonservisiyle verdiysek, kapatalım gitsin altyapıyı.

Ergunİnal
27-Aug-2013, 20:56
Güvenilir kaynaklardan aldığım haberlere göre Artun kiralık gitmiş , Erdem

umityasar
28-Aug-2013, 11:03
Güvenilir kaynaklardan aldığım haberlere göre kiralık gitmiş Erdem
Bir anlık bile olsa Erdem kiralık gitmiş hissi oluştu
:)

mehmet galip
02-Sep-2013, 13:11
dün balıkesir-denizli maçını izledim.
balıkesir'in 2 afrikalı forveti de çok etkiliydi.
tam ben bunları nerden bulmuşlar diye düşünürken aşağıdaki mesaja denk geldim.
bakın kim çıktı transferlerin arkasından:cool:




Hayalet10Kolik yazdı:
Geçen seneki teknik direktörümüz devam ediyor..
Yabancıların ikisi birden AIK Stockholm takımından 1 yıllık kiralandı ancak satın alma opsiyonu Balıkesirspor'umuz'da..Transferlerin olmasında eski Gençlerbirliği oyuncusu menejer Fredrik Risp'in katkıları oldu..




Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=99430&p=5270514#p5270514#ixzz2djEjS6eI

İlkay_Albayrak
02-Sep-2013, 17:31
dün balıkesir-denizli maçını izledim.
balıkesir'in 2 afrikalı forveti de çok etkiliydi.
tam ben bunları nerden bulmuşlar diye düşünürken aşağıdaki mesaja denk geldim.
bakın kim çıktı transferlerin arkasından:cool:

Ben de bu adamları yazmayı düşünüyordum, millet istedimi neler buluyor diye, Emenike gibi yüksek ücretle transfer olabilir bu oyuncular da. Ben ilk hafta Tavşanlı maçına denk gelmiş orada izlemiştim, Lalawele ve Karikari, ikisi de Togo lu, tahminimce aynı menajer önermiştir diye düşünüyordum zaten bizim Risp imiş meğer, hızlılar ama genelde ülkemizdeki Afrikalı oyuncular gibi dengesiz bir hız değil sahip oldukları, güçlü ve teknik aynı zamanda, millet çok peşinde koşacak diye bir öngörü ile de bitereyim, bakalım.

Arda_Kucukahmetler
02-Sep-2013, 20:07
Olmadı bir çılgınlık yapıp Gekas veya Semih Şentürk'ü mü alsak?
:-)
http://spor.haber3.com/gekasa-bir-talip-daha-cikti-haberi-2171815h.htm

Göktan Başaran
02-Sep-2013, 23:48
Gosso'nun takıma katkısını Akhisar maçında gördük. Tribünde olacağına saha da olmalı, Özgür'ün yerine hep oynamalı bence. Deniz Naki ve Mervan'ın da daha çok şans bulup, faydalı olacağına inananlardanım.

umityasar
03-Sep-2013, 11:06
2 dakikak adam olun:
http://www.klasspor.com/tr/haber/30651-Jimmy_Icin_6_Milyon_Euro_.html

Arda_Kucukahmetler
03-Sep-2013, 11:37
Bari Semih'i de verseler..

MehmetGUNER
03-Sep-2013, 12:38
birbirinin kopyası gibi oyun stiline sahip gosso ve özgür, birbirinin tamamlayıcısı değil alternatifi olabilir ancak. gosso biraz daha iyi belki.. bu kadar..
orta sahada ileriye dönük oynatabileceğimiz bir tek oktay var.. üzgünüm ama bir duayenin takımında maalesef durum bu. nerenin duayeniyse anlayamadık gitti..

oktay'ında iyi bir kondüsyonere ve bir terapiste ihtiyacı var.. bu iki gün içerisinde kalmışsa gerçek bir 10 numara bulamazsak oktay'a bu yardımı sağlamalıyız. bize puan veya puanlar olarak döneceğine emin olalım.
bir taneside solaçık olmadığı halde oynatmamıza rağmen ileriye koymuşuz üç kişi ama topu ileriye doğru taşıyamıyoruz.. aynı şekilde stancu'da zec'in alternatifi olabilir ancak.. tamamlayıcısı değil..

topu taşıyabilen, adam eksiltebilen, çizgiye rahatça inebilen, santroforumuza etkili ortalar yapabilecek kapasitede bir solaçık ve her iki ceza sahasında da oynayabilen, yani box to box bir orta saha bulamazsak metin hocanın başını derde sokacağımız ortada..
bizimde..

İlkay_Albayrak
03-Sep-2013, 13:28
2 dakikak adam olun:
http://www.klasspor.com/tr/haber/30651-Jimmy_Icin_6_Milyon_Euro_.html

Keşke gerçek olsa, ben 5 milyon € karşılığında verdim gitti :)

Yüksek bonservis karşılığı satacaklarsa eyvallah, bizim için yeri dolmayacak oyuncu değil, Fener'e de geçmiş ola deriz ama takasla vereceklerse olmaz, Serdar iyi oyuncu ama savunmaya ihtiyacımız yok, kiralık bir oyuncu karşılığı da oyuncu satmak mantıklı gelmiyor, versinler parayı alsınlar Cimi'yi.

volkan_celik
03-Sep-2013, 15:29
Keşke gerçek olsa, ben 5 milyon € karşılığında verdim gitti :)

Yüksek bonservis karşılığı satacaklarsa eyvallah, bizim için yeri dolmayacak oyuncu değil, Fener'e de geçmiş ola deriz ama takasla vereceklerse olmaz, Serdar iyi oyuncu ama savunmaya ihtiyacımız yok, kiralık bir oyuncu karşılığı da oyuncu satmak mantıklı gelmiyor, versinler parayı alsınlar Cimi'yi.

Salih Uçan'ı verirlerse neden olmasın :)

İlkay_Albayrak
04-Sep-2013, 10:34
Salih Uçan'ı verirlerse neden olmasın :)

O benim de aklıma geldi ama vermiyeceklerine göre, para konuşur.

Göktan Başaran
05-Sep-2013, 00:22
Şimdi beğenmediğimiz Lekiç - Ekigho ve takıma giremeyen Artun takımdan gittiklerine göre Zec - Stancu ikilisine, sakatlanmasınlar ve kart görmesinler diye dua etmekten başka çaremiz yok.

Ozan_Güler
05-Sep-2013, 00:48
BJK Tosiç'i kiralamak istediğini doğrudan Tosiç'i arayarak bildirmiş.:confused:

volkan_celik
05-Sep-2013, 07:43
BJK Tosiç'i kiralamak istediğini doğrudan Tosiç'i arayarak bildirmiş.:confused:

Ozan abi haber zaytungdan mı bilemem ama işim gereği mesleki şüphecilik içinde analiz etmeye çalışıyorum. Biliç Tosiç'i Yugoslavya'dan tanıyor, bana öyle geliyor ki bu nedenle bizde kuş bir an önce yuvadan uçsun diye stopere çektik, bu durumda mutsuz olan Tosiç Biliç'i arar ve beni buradan al der.

onur_aydogan
06-Sep-2013, 09:38
İlker Kırbaş'ı transfer etmişiz. Hayırlı olsun.

http://spor.haberler.com/amator-oyuncudan-super-transfer-4994867-haberi/

Arda_Kucukahmetler
06-Sep-2013, 14:24
Mahmut Boz, eses'e bonservisi ile gitmiş!
http://spor.haberler.com/okan-aydin-bertul-kocabas-ve-mahmut-boz-5025249-haberi/

mehmet galip
06-Sep-2013, 17:14
Germencikli İlker, Gençlerbirliği yolunda
29 Ağustos 2013, Perşembe 14:40

Tweet


Fotoğraflar için tıklayın

Futbola başladığı Işıklı Demirspor’da 6 yıldır forma giyen 15 yaşındaki forvet İlker Kırbaş, Türkiye Süper Lig takımlarından Gençlerbirliğ’nin altyapısına gidiyor.



Germencik’in Turanlar Köyü’nde çiftçilik yapan bir ailenin oğlu olan İlker Kırbaş, Monaco'lu ünlü futbolcu Radamel Falcao’yu örnek aldığını ve hedefinin ise büyüyünce Fenerbahçe’de futbol oynamak olduğunu söyledi.



9 yaşından beri Işıklı Demirspor’da oynadığını belirten İlker Kırbaş, “Futbola Işıklı Demirspor’da başladım. Hocam İbrahim Gülümser’inde üzerimde çok emeği var. Gençlerbirliği seçmelerine gittik yöneticiler beni beğendi ve Ankara’ya davet etti. Babam ile birlikte üç defa Ankara’ya Gençlerbirliği tesislerine gittik ve 11 gün kaldık. Antrenmanlara çıktım ve denendim teknik adamlar beni izledi ve olumlu sonuç verdi. En geç 15 Eylül tarihine kadar temelli olarak Gençlerbirliği’ne gelmemi istediler. Biz de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bir hafta sonra babamla birlikte Ankara’ya gideceğiz” dedi.



“EMEKLERİM BOŞA GİTMEYECEK”

Baba Ergün Kırbaş ise yıllarca oğlunu motosiklet ile Turanlar Köyü’nde Germencik’teki okuluna getirdiğini ve İlker için her şeyi yaptığını ifade ederek, “Oğlum İlker'in gerçekten yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Eğer öğle olmasaydı bizi üç defa Ankara’ya çağırmazlardı. Oğlum eğitimine de Ankara’da devam edecek. Gençlerbirliği Türkiye’nin güzide takımlarından birisidir. Oğlumun da burada iyi bir futbolcu olarak istediği hedefe ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu. (BURHAN CEYHAN/HEDEF AJANS)

onur_kutuk
09-Sep-2013, 10:39
"... ve hedefinin ise büyüyünce Fenerbahçe’de futbol oynamak olduğunu söyledi."


Klüp başkanı/yöneticisi olsam ilk koyacağım kurallardan biri şu olurdu:

- Herkes hayallerinde, gelecek planlarında özgürdür ve tabii ki iş hayatında seçme şansına sahiptir. Ama aynı ligde rakip olduğumuz takımlara gitme niyet/hedef ve planlarınızı medya yoluyla ifşa etmeyiniz. Bu durum klübümüzün imajını etkileyecek ve taraftarlarımızı rencide edecektir.

Düşünsenize küçük bir bankaya eleman alıyorsunuz, ne hissettiğini soruyorsunuz. "Çok heyecanlıyım, hedefim bir gün X Bankası'nda çalışmak" diyor. Olabilir mi, olamaz! Tabii ki hedefi bu olabilir ama bunu ancak kendisine saklaması etik olur.

özhan_yüksel
07-Dec-2013, 09:58
Dün Alkaralar Facebook sayfasında Lekiç'in son 5 haftada 6 gol atıp, 2 gol asist yaptığı paylaşılmıştı. Ben de merakımdan golleri aradım ve buldum. Şu youtube kanalından, "Gol: Lekiç" başlıklı olanlara girerek izleyebilirsiniz: http://www.youtube.com/channel/UCp2kIGHx2DwoCxyGt69xt8g?feature=watch

Mehmet_Doruk
07-Dec-2013, 12:20
Yönetim iddialı olmadıkça alınan oyunculardan iddialı bir futbol beklenemez. Yinede takıma acil, iyi bir pivot forvet iyi bir kaleci ve forvet arkası lazım.

Gürbüz Güreşci
07-Dec-2013, 14:48
Semih Şentürk Fenerbahçe'den ayrılacağını açıklamış. Kendini yeniden kanıtlamaya ihtiyacı olduğu şu dönemlerde forvet hattımıza ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Yabancı kontenjanı için de sorun teşkil etmeyeceğinden yönetimin bir an evvel harekete geçmesini umut ediyorum.

Arda_Kucukahmetler
11-Dec-2013, 16:09
1.86'lık stoper almışız...
http://www.klasspor.com/tr/haber/31438-Gencler_ilk_transferi_yapti.html

özhan_yüksel
11-Dec-2013, 16:39
Takımda gerçek bir forvet ve forvet arkası noksanlığı varken, en güçlü olduğumuz pozisyonlardan birine transfer yapmanın anlamsızlığını çözmeye çalışıyorum. Ahmet son derece potansiyelli ve bu sene harika oynuyor, Ante güvenilir bir stoper olduğunu geçen yıllar içinde kanıtladı, hakeza Sedat dahi Mehmet Özdilek geldikten sonra limitlerini epey zorlayan bir performans gösteriyor. Yaz transfer döneminden sonra kış döneminde de yabancı oyuncu kontenjanımızı ihtiyacımızı karşılamayacak şekilde dolduruyoruz. Ayrıca bahsi geçen Radkov, Belarus gibi sıradan bir milli takımda dahi yalnızca 13 kez forma giyebilmiş, yurt dışı macerası vasat Rus ekiplerinin alternatif oyuncusu olmaktan öteye geçememiş bir futbolcu konumunda.

Serdal Eşgin
11-Dec-2013, 19:44
gs li cavcav olduğu sürece bu saçma transferler devam eder gider.

Devrim_Karaca
13-Dec-2013, 17:28
Kimi aldıkları nereden aldıkları sorularından çok daha fazla teknik heyetin ihtiyaç olarak belirtip belirtmediği yada teknik heyete sorulup sorulmadığını merak ediyorum, her ne kadar kulübede teknik direktör olarak" ismini her duyduğumda İsviçre maçında ki çelmesi aklıma gelen ve Gençlerbirliği ne yakışmadığını düşündüğüm Mehmet Özdilek" otursa da, transfer O 'nun talebi ile yapılmalı...

MehmetGUNER
14-Dec-2013, 13:14
zamansal ve mekânsal değişen ve değiştikçe gelişen futbolun tüm dinamiklerini ıskalayan, bilememenin ve anlayamamanın kaçışını paracıklarının üzerine çöreklenerek geçiren başkanımız.
süreç içerisinde çok geriye düşürdüğü ve yarışmanın neredeyse dışında bıraktığı artık tek gayesi kümede kalmak olan kulübümüzü yeniden yarışmacı bir ekip haline getirebilmesi için devre arasında bu güne kadar harcamaktan korktuğu paracıklarının tümünü harcaması gerekiyor.. 4 senede 3 lig şampiyonluğu yaşamış alt yapımızıda tarumar edenin gene kendisi olduğunu unutmadan yapacak başka şey varsa buyrun tartışalım..

birbirimizi kandırmayalım.
her transfer döneminde kırptıkça kırpan, en ucuzu alan sevgili başkanımızın bu transfer döneminde açılan bu makası kapatacak kadar transfer yapacağını tahmin eden var mı?.
soru bu..

Ercüment_Tunçalp
14-Dec-2013, 13:55
Değerli kardeşim bütün yazdıklarına katılıyorum. Ancak sadece sen ve ben...
Bizim İstanbul grubu içinde de ben tek kalıyorum. Hala ilk 5 e oynayacağımızın hayalini kuranlar var. İşte bu sanal duayenin en büyük şansı budur. Kulübümüzü dibe vurdurduğu halde alkışa tutanlar, İstanbul vilayetinde kendisine karşılama yapmaktalar.
Bu bakımdan bu kişi istediği gibi at oynatmaya daha çok devam eder. Biz de gücümüz yettiğince çırpınıp dururuz !

ilkay izmirli
19-Dec-2013, 20:01
cenk tosun g.antepten bonservisini alarak ayrılacakmış maddi problemlerden dolayı transfer komitesi iş başına

Mehmet_Doruk
20-Dec-2013, 07:53
Gekas, Vlemincks, bir de oyun kurucu forvet arkası.

eren topuz
20-Dec-2013, 13:33
Necati ateş. Hursut meriç. Holmen

Arda_Kucukahmetler
20-Dec-2013, 14:22
Aslında Holmen'i yarım sezonluğuna kiralayabilsek çok iyi olabilir. Fb'de paslanıyor...
Hurşut ise gelip boş mukaveleye imza atmalı. Bir süre önce Lig Tv Quiz programında izledim de ağzından sadece Gençlerbirliği çıkıyor.
Onun evi burası, oynasa da oynamasa da kadroda bulunmalı.
Avrupa görmüş bir adamın Ankara'dan sonra Anadolu'da başarılı olması söz konusu değil zaten.
Mentalite farkı uçurumlar kadar.
Ama herşeyden önce ceza sahasında etkili bir golcü şart.
İyi bir golcü gelirse bu orta saha ile başarılı olma şansı bile var.
Fakat iyi bir golcü gelmez de sadece oyun kurucu alırsak bu forvet hattı ile yine pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.

eren topuz
20-Dec-2013, 17:25
Jimmy i verip amrabat i alsak.. Her ne kadar Jimmy takımda onemli bi yer tutsa da yaptigi aciklamalar.halen aklimda...

Hem çok arzu ettiği basamagi da atlamis olur.. Amrabat un da kendini tekrar kanıtlamaya ihtiyacı var

Nevzat_Akcaoglu
22-Dec-2013, 11:24
Mehmet Hocam herhalde eksik yerlere 3-4 futbolcu aldıracak diye umuyorum ben.İsimler şimdiden bellidir.
Nevzat

maksut_uzun
22-Dec-2013, 14:40
Jimmy i verip amrabat i alsak.. Her ne kadar Jimmy takımda onemli bi yer tutsa da yaptigi aciklamalar.halen aklimda...
Sadakat açısından belki iki oyuncu da sınıfta kalır. Ancak centilmenlik açısından kesinlikle Jimmy'yi tercih ederim.

selim_turker
22-Dec-2013, 16:12
Samuel Holmen'in alinma imkani varsa cok iyi olur. İbb'deyken en begendigim oyunlardandi. Genclere ilac gibi gelir.

Zec'in yerine atak bir forvet lazim. Zec kesinlikle gitmeli.

Arda_Kucukahmetler
22-Dec-2013, 18:05
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20131222/fenerbahceden_jimmy_bombasi.html

Gökhan_Yüksel
23-Dec-2013, 20:26
Malmö'nün kalecisi Johan Dahlin ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamisiz. Kaleciye gerek var miydi? Ozellikle yabanci kaleciye tartisilir.

onur_aydogan
24-Dec-2013, 16:39
Şampiyonluğa oynamayacaksak mevcut kalecimiz gayet yeterli bence. Bazı oyuncular nedense ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Stoper sıkıntımız da yok. Bize çok acil iyi bir santrafor lazım. Laf olsun diye 3-4 oyuncu alınacağına sadece iyi bir santrafor alsak takımın cehresi değişir. Neşteri sorunlu bölgeye vurmak lazım ama anladığım kadarı ile sorunu doğru teşhis edememiş kulübümüz.

celiltoruner
24-Dec-2013, 17:32
Stancu'nun en idael mevkisi santrafor. Onu zaman zaman yapildigi gibi sol kanatta oynatmak hata olur. Zec ve Atabey'de onun iyi birer yedegi olur. Hoca sag kanatta Tomic'i nedense hic dusunmuyor. Onun icin oncelikli olarak bir sag kanat ve oyun kurucu transfer edilmeli. Kale ve savunma hattina hele ki yabanci oyuncu almaksa tamamen hata. Devre arasi Milan Smiljanic'le birlikte başka yabancilarla da yollar ayrilacak gibi gorunuyor.

Arda_Kucukahmetler
25-Dec-2013, 22:39
http://www.klasspor.com/tr/haber/31519-Iste_Ankarain_transfer_pazari.html

Yeni golcümüzün videosu. AyaĞINA HAKİM VE GÜÇLÜ... Kontratak tarzına yatkın!
http://www.youtube.com/watch?v=TS9WbqaZLvI

eren topuz
26-Dec-2013, 11:56
Sivas dan kamil grosicki..

eren topuz
26-Dec-2013, 12:03
http://www.klasspor.com/tr/haber/31519-Iste_Ankarain_transfer_pazari.html

Yeni golcümüzün videosu. AyaĞINA HAKİM VE GÜÇLÜ... Kontratak tarzına yatkın!
http://www.youtube.com/watch?v=TS9WbqaZLvI


Video ya gore son vuruslari çok iyi akilli bi futbolcu


Ama özellikle 5. Gol deki takip-ısrar-istek çok hosuma gitti

selim_turker
26-Dec-2013, 12:15
hoca takviye istemiş olmalı. ee haklı :)

kaleciye kesin gerek vardı. yeni kaleci merhem olacak mı o önemli.

forvet mevkiisine alınan dauda'nın golleri izledim. teknik var mı yok mu? açıkçası pek teknik göremedim. ama çok hırslı bir futbolcu. en önemlisi de ayağına çok hakim. bize böyle gole yakın bir forvet lazımdı. zec çoğu zaman kaleye şut bile çekmeye çekiniyordu. dauda sürekli golü düşünen bir oyuncu gibi görünüyor.

umarım bu oyuncular da elimizde patlamaz :)

ilkay izmirli
29-Dec-2013, 10:08
http://www.youtube.com/watch?v=iqkj_liBaog

bu da dauda nın 2013 videosu kontra atak için on numara oyuncu bakalım bizde ne yapacak

Orhan_Kucukahmetler
31-Dec-2013, 19:46
Beyler izlediğiniz videolar, bir filmin reklamını izlediğimiz zaman seyrettiklerimizden farklı değiller. Videosu izlenerek oyuncu alınmaz. Olması gereken, kulübün, her şeyden önce iyi bir futbolcu izleme ekibinin olmasıdır. Karar vermek için yeterince uzun süre izlenmiş olan futbolcu hakkında olumlu izlenim varsa alınır. Düşünün. Alacağınız bir cihaz için reklamlarına mı bakarsınız yoksa kullananlara mı sorarsınız? Şu an bu ekipmanların! reklamlarına bakıyorsunuz.

Alınması düşünülen kalecinin istatistiklerine baktığımızda, maç başına bir gol yediğini görüyoruz. Mutlaka kaleci alınacaksa daha iyisi olmalı derim.

Mehmet Özdilek Enaramo'yu istemiş. http://www.fanatik.com.tr/gencler-de-gundem-eneramo_3_Detail_281_349440.htm

Mehmet_Doruk
01-Jan-2014, 11:33
Enaramo ilaç gibi gelir hem hızlı hem de güçlü forvet. Ermin Zec kibar futbol oynuyor ikili mücadeleri genellikle kaybediyor çünkü zayıf.

ARIN_ALTAY
02-Jan-2014, 13:27
şu an nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama dahlin yerine antalya'nın yedek kalecisi fornezzi de adaylardan biriymiş.Yabancı hakkımızı kaleye kullanmak pek anlamlı gelmedi bana.

cengizirken
02-Jan-2014, 17:26
Orduspor da iyiydi Fornezzi. Ama küme düşmekten kurtaramadı.

MehmetGUNER
03-Jan-2014, 11:43
şifo ile kazanılan puanlar ve açıklanamayan çıkışımız taraftarı rahatlattığı gibi yönetimimizide rahatlatmış.. hatta daha çok yönetimin işine gelmiş.
gelmesi ve gitmesi ihtimal dahilinde olan isimlere bakıldığında tam bir transfer kepazeliği.. bu kadar saçma isimler bir araya getirilemezdi herhalde..

takdir etmekle birlikte şifo ile alınan puanlar kimseyi yanıltmasın. ligin ikinci yarısında alınacak puanlar değil.. yani tekrarı yok bu puanların. elazığsporun yakaladığı çıkışa ve iki kayseri takımınında listesindeki isimlere bakıldığında, ikinci yarıda işler tamamen karışacak. kaldıki esas rakibimiz olan aşağıdaki bu takımlarada puan kaptırdık.. beşiktaşı yenmek çok büyük bir başarı ama sonuçta üç puan verdiler.. erciyesspora bir maçta altı puan kaptırdık mesela.. gaziantepspora da aynı şekilde..

yönetimimizin ise bu gibi konulara uzak olduğunu ve son yıllardaki hastalığı "idare" etme fantazisine kapıldığını görüyoruz..
çok kötü yönetiliyoruz arkadaşlar.. artık bir metre önünü bile göremeyen ama nasıl olduğu bizce bilinmeyen bir duayen tarafından uçuruma doğru hızla sürükleniyoruz.
düşünüyorum, taşınıyorum yönetimimizin neden bu kadar rahat olduğunu anlayamıyorum. takımın kadrosu yıllarca o kadar tarumar edilmiş ki bu kadarda akıldışılık olamaz.. kümese sansar girmiş gibi talan edilmiş ve yerlerine alınanlar ise daha forma yüzü görememiş.. bu kadar akıldışılık fazla artık.. bu kadroyu adam etmeye, yeniden yarışmacı hale getirmeye tamı tamına ilk 11'de oynayacak 9 oyuncu alınması gerekirken, bu rahatlık kahredici.. ligin alt sıralarındaki takımlarda bile şenol güneş, abdullah avcı gibi isimler zikrediliyorken, süper olduğu pompalanan ligimizde mücadele eden takımların 7 tanesini Beşiktaşlı hocaların çalıştırmasından başka güveneceğim hiç bir şey yok..
birde ersun yanal'ın flaş ekibi fenerbahçenin arayı iyice açmasından başka.. ama o cahilinde adam zannettiği holmen, sow, emenike ve webo ile bunları yapabilmesi imkansız.. ersun yanal için kütüğü getir ondan futbolcu yapar derlerdi ama bunlar kazma..
her neyse biz işimize bakalım. ikici yarıda ligin altıda bir üstüde bir olacak demektir bu.. mücadele her seviyede kızışacak ve bizim bu transfer politikasıyla, bu mücadeleden, şifonun bu formuyla bile çıkacağımız olası görülmüyor..
-şimdilik-

celiltoruner
03-Jan-2014, 19:08
Özer Hurmacı K.Paşa'dan ayrılmak istiyormuş ve kulübü de istediği kulüple anlaşabilir demiş. Oyun kurucu açığımızı karşılayabilecek bir oyuncu. Yabancı bir kaleci düşünülüyorsa ilk 11 de Türk statüsünde kullanmak içinde iyi olur. Şuan 27 yaşında ve 3 Mil. Euro değerinde ama sembolik bir ücrete anlaşma sağlanır.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/oezer-hurmaci/profil/spieler_45004.html


Erman Kılıç'ta düşünülebilecek bir diğer isim.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/erman-kilic/profil/spieler_53556.html

ARIN_ALTAY
05-Jan-2014, 17:27
yurtspor'un haberine göre johan dahlin,radkov ve doğan şakir serttaş takımla antrenmana çıkmışlar.
http://www.yurtspor.com/haber/genclerbirligi/genclerbirligi-yenilerle-basladi/8337.html

özhan_yüksel
05-Jan-2014, 18:28
Sezon başında Aston Villa altyapısından kadroya dahil edilen Ümit Eminoğlu Hednesford Town'a transfer olmuş.

celiltoruner
06-Jan-2014, 00:52
Transferlerin kampa yetiştirilmesi olumlu ama ihtiyaca yönelik yapılmayınca bir anlamı kalmıyor.. Nasıl katkı sağlayacakları merak konusu olsa da, yabancı statüsünde oynayan stoper ve kaleci önceliğimiz değildi..

Arda_Kucukahmetler
06-Jan-2014, 12:56
http://www.klasspor.com/tr/haber/31595-Aslantas_geri_mi_donuyor_.html
Hakan Aslantaş yeniden dönüyormuş...
Bu da demek oluyor ki; Serkan Yanık ile sözleşme feshedilecek.

MehmetGUNER
06-Jan-2014, 14:46
hakan aslantaş tam bir hoca katline uğramış yetenekli bir futbolcumuzdu..
sevgili arda'nında bahsettiği gibi sağbekte oynatılması gereken bir oyuncuydu ama bizim dâhiden de dahi hocalar onu solbek oynattı..
yumuşak bileklere sahip, yürür gibi adam geçebilen ve ortaları yerini bulan bu sağ ayaklı kardeşimiz bana göre sağaçık oynatılması gerekirdi ki; o zamanda sağaçığımız yoktu ve şimdide sağaçığımız yok..
anlaşılmaz bir şekilde hocaya duyulan sınırsız aşk neticesinde bu harcadığımız kaçıncı yetenek?. bir hocaya körü körüne bağlanıyoruz en az 3 senemiz gidiyor..
öylesine inanılmaz şeyler oluyorda seyrediliyor ki deme gitsin.. solaçığımız yok mesela; sol ayaklı hurşut sağaçık oynatılıyor, ondan sonrada satılıyor.. oyun kurucumuz yok; son yıllarda yetiştirdiğimiz en kaliteli orta saha tenten her girdiğinde oyunun şeklini değiştirip, gollerde atıyor, ama kimsenin kafası basmadığı bir şekilde satılıyor.. bu sezon boyunca atılan mesajlara bakın: "orta sahada yaratıcı oyuncumuz yok".. bu kafayla nasıl olacak?. lampardı getirsem sağbek oynatmayacağınızı nereden bileyim?. bilinmez bu işte..
bize sağaçık, solaçık, oyun kurucudan önce bu çocuklardaki yetenekleri görüp yerinde ve limitlerde kullanacak hoca lazım.. hoca..

eren topuz
07-Jan-2014, 10:22
Sıklıkla obafemi Martina ismi geçmeye başladı su aralar.. Şahsi Görüşüm uche kalu düşünülebilir forvete hatta tam isabet olur

İlker_Karabulut
07-Jan-2014, 13:25
Obafemi Martins gelirse, bu Gençlerbirliği'nin adını önceden duyduğum ilk yabancı transferi (yurt dışından gelen) olacak galiba . Bu da benim kişisel taraftarlık tarihimde bir dönüm noktası :)

serkan_gungordu
07-Jan-2014, 14:46
Obafemi Martins gelirse, bu Gençlerbirliği'nin adını önceden duyduğum ilk yabancı transferi (yurt dışından gelen) olacak galiba . Bu da benim kişisel taraftarlık tarihimde bir dönüm noktası :)

babangida var. bir de türkiye'de gençlerbirliği'nden önce de oynayan el saka, ahmet hassan ;)

celiltoruner
07-Jan-2014, 15:28
Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek'in katıldığı 14-16 programından başlıklar:

Geldiğimde karamsar bir ortam vardı. İlk gün şunu söyledim; düşme ile ilgili bir düşüncemiz ya da pozisyonumuz olmayacak

Geldiğim ilk günden beri de bunu yapmaya çalıştık. 18-19 puan alır mıyız derken 21 puana ulaştık. Bunun baş mimarı oyunculardır.

Bir çok maçta taraftarımızın desteği de çok büyük etken oldu. Saha ve tribün birleşince Ankara ciddi bir deplasman oluyor

Dahlin,Radkov ve Belçika'dan Doğan'ı aldık. Doğan gelecek adına bir yatırım olarak düşünüyoruz.
2.yarı biraz daha zorlu olacak.Bu nedenle bir savunma takviyesi yaptık.3oyuncu daha katılacak.Bir hücum oyuncusu ve 2yerli olacak

Arka arkaya gelen galibiyetler oyuncuların moral ve motivasyonunu yukarıya taşıdı. Ama hep söylüyorum halen bir şey başarmadık.Başarı 34 haftanın sonunda belli olacak. Çok rüzgarlı geçse de ilk yarı bize ikinci yarının daha güzel geçeceğini gösterdi

Yeni katılan arkadaşlarımızla kolay kaybetmeyen ama kazanma alışkanlığı olan bir takım olmak istiyoruz. Gerçekçi hedeflerle uğraşmak ve ona yönelmek daha sağlıklı olur. Önceliğimiz kendimizi garanti altına almaya çalışıyoruz

Gençlerbirliği, Ankara'da çıktığı her maçta favoridir. Bu olguyu güçlendirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız

İlker_Karabulut
09-Jan-2014, 16:47
babangida var. bir de türkiye'de gençlerbirliği'nden önce de oynayan el saka, ahmet hassan ;)

Babangida zamanında ben daha cahiliye dönemindeydim :)

eren topuz
09-Jan-2014, 20:34
Fener den stoch u mu kiralasak ?

ARIN_ALTAY
11-Jan-2014, 12:52
yeni adaylar nobre ve sebastian pinto diye bir haber okudum.pinto neyse ama nobre'nin pek iş yapabileceğini düşünmüyorum,vasat bir görüntü çizer gibi geliyor bana.

Arda_Kucukahmetler
11-Jan-2014, 13:44
http://www.klasspor.com/tr/haber/31636-Martinsi_goster_Nobreyi_al.html
İşte yeni adaylar!

efesavas
11-Jan-2014, 17:44
Pinto'yu çok beğeniyorum. Nobre'den hiç emin değilim.

selim_turker
11-Jan-2014, 22:43
nobre genç ve tecrübesiz. biraz pişmesi lazım...

Erdem Ceydilek
12-Jan-2014, 01:03
Hakan Aslantaş'ın gelişiyle, Serkan Yanık da yolcu oldu. MİY'e gitmiş..

Devrim_Karaca
20-Jan-2014, 09:05
Ara transfer döneminin ilk günlerinde dillendirilen bir hücum oyuncusu vardı, nerde kaldı?
Bu kadar geciktiğine ve gündemden düşürüldüğüne göre çalışmalar büyük bir ciddiyetle tam konsantre tüm hızıyla devam ediyor demektir, ses getirecek heyecan uyandıracak bomba bir transfer bizi bekliyor galiba!!!

Arda_Kucukahmetler
20-Jan-2014, 20:32
Tomiç ve Milan'ın sözleşmeleri feshedilemediği için yabancı oyuncu alınamıyormuş... vs vs vs
Yerli de alınmayacakmış sanırım...
Facebook'taki Gençlerbirliği sayfalarından birisinin duyurusu. :-/

ramazan_celebi
21-Jan-2014, 11:35
Sarı oğlanı gönderdiler de başımıza ne haller geldi. Stancu can da sağ açık çıktı şimdi bizim takım Tomic ve Smi'yi nasıl gönderecek? Gönderseler nasıl forvet alacaklar? Kimi alacaklar? İyice pembe dizi oldu takım yönetimi.
Necati Ateş lafı dönüyor, bi bilgisi olan var mı?

MehmetGUNER
21-Jan-2014, 15:40
geçenlerde memed hocanın bir röportajı yayınlanmıştı sitemizde..
o kadar çok hoşunuza gitmişti ki; moralinizi bozmamak için hiç kurcalamadım ama durum göründüğünden daha da kötü.. imiş..
o tip taraftarın ruhunu okşayan mesajlar kulübün bir daha asla yerine konamayacak yıllarını götürüyor.. bkz. bundan öncekiler ne dedi?. şimdi neredeyiz..
bundan önceki biri tweet attı, mest olduk.. kendimize geldik, 3 senemiz gitmişş.. bir diğeri az ama öz taraftarımız dedi, bayıldık.. bi ayıldık 2 senemiz daha gitmiş.. ne gam.. hopladık ya..

arkadaşlar.. bir tek ikinci yarının çok daha zorlu geçeceği doğru, gerisi büyüklere masallar..
son maçlarda ferhat görgülü diye bir çocuk stoperde başlıyor, drogba yıldızını sahadan siliyor.. diyoruz ki kim bu?. stoper mevkiinde 4. yedekmiş..
yahu stoperdeki 4. yedeğimizi bile izlemeye doyamıyoruz, hala en kuvvetli bölgemiz olan stopere adam alınıyor.. 18 yaşında bi bebe alınmış; hoca diyor ki: ilerisi için yatırım yaptık.. barcelona olduk ya ondandır.. zirvedeki yerimizi kalıcı kılmak lazım haliyle..
cimmy'yi söyleye söyleye sola aldırıyoruz, sol tarafımız mızrak ucu gibi oluyor ama sağ tarafımızda sağbekten sağaçığa kadar kimse yok..
orta sahamızda en az ikisi oyunu çift yönlü oynayabilen, yaratıcı özellikleri olan tam 5 kişiye ihtiyaç var; biz hala aymazlıkta son nokta stoper ve kaleci transfer ediyoruz..
sonrada hocamız çıkıp diyor ki: "nokta transferler" falan fışmekan..
gerçektende nokta transferler... aymazlıkta son nokta..

celiltoruner
22-Jan-2014, 17:27
Bugün çıkan haber.. http://www.klasspor.com/tr/haber/31736-Gencler_yabanci_santrfordan_vazgecti!.html

Burası dikkat çekici.. Yabancı santrfor transferi için girişimlerimiz olmuştu. Ancak kontenjan nedeniyle bu arayışları sonlandırdık ve yerliye yöneldik. Kenara ve öne takviye planlıyoruz. Eğer 2 transfer yapamazsak hem kenar hem önde görev alabilecek bir isimle anlaşmaya çalışacağız."

Yerliden kasıt Nobre, Batuhan gibi isimlerse hiç alınmasın daha iyi. Görünen o ki en iyi transfer Mervan, Tomiç ve Nizamettin'i yeniden takıma monte etmek olacak.

Arda_Kucukahmetler
22-Jan-2014, 21:03
Bu nasıl transfer planlamasıdır ya hu? Taraftar şaşkınlıktan ölecek!
Golcü eksikliği var ve gidip kaleci ile stoper alınıyor yabancı hakkını kullanarak. Gelen kalecinin Ramazan'dan iyi çıkacağı muamma.
Ferhat Görgülü menisküs ameliyatı olmuş bugün ama o bile ilk maçında Drogba'yı durdurmuş oyuncu.
Umarız bu abuk subuk tavrı tölere edebilecek bir transfer yapabilirler!

Uğur Aydın
22-Jan-2014, 21:49
Vlemincxx yollandıktan sonra Smiye para yedirtmek gerçekten çok saçma . Bu arada elinde Ramazan gibi bi kaleci varken yeni kaleci neden ?

umityasar
23-Jan-2014, 10:28
Mehmet abi duygu ve düşüncelerime tercüman oldun.
Teşekkür ederim.

CavCav'ın yediğine içtiğine Memantin karıştırmak benim tek beklentim.