Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Transfer Beklentileri, Önerileri ve Haberleri



Sayfa : 1 [2]

selim_turker
23-Jan-2014, 14:29
takımda plan nizam yok. yabancılar verimli değilse, kontenjanı boşaltmak için girişim yapacaklardı. ligin ara döneminin başında birkaç yabancı santrafor adı verip, taraftarı gazladılar. şimdi de yabancı kontenjanını boşaltamadık, o yüzden yabancı forvet alamıyoruz diyorlar. komedi..

Arda_Kucukahmetler
30-Jan-2014, 18:59
http://www.klasspor.com/tr/haber/31817-Cavcav_Necatiyi_pahali_diye_almadi.html

Nevzat_Akcaoglu
31-Jan-2014, 16:26
Arkadaslar
Dövizin bu durumunda artık herhangi bir transfer kıs sezonu yapılmaz bence.Mevcuta ve de alınanlara önümüze bakalım. Artık yeni sezona bu istekler.....

Arda_Kucukahmetler
31-Jan-2014, 23:41
Bari 2.ligden falan uygun fiyatlı geleceği olan bir golcü transfer etsek. Ara sıra yedekten maça girer bir iki top teper kaleye. Hiç mi yok o tarz bir adam?
Golcü eksikliğmiz var.. Mesela Erciyesspor'da 2 sene öncenin PTT ligi gol kralı Üstün Bilgi var... takasa kiralık oyuncu falan vererek alsak!
:-D

Orhan_Kucukahmetler
05-Feb-2014, 11:06
İşte Gençlerbirliği'nin transfer karnesi. AMK gazetesinden.

Gelenler (3): Johan Dahlin (Malmö), Artem Radkov (BATE Borisov), Hakan Aslantaş (Bursaspor)
Gidenler (3): Atabey Çiçek (Boluspor-kiralık), İlkay Durmuş (Medical Park Antalyaspor), Serkan Yanık (Mersin İdmanyurdu)

Anladığım şu. Sn Özdilek başkanın tüm düşüncelerini benimsemiş, kendi bilgisini rafa kaldırmıştır. İzlenen transfer politikası bunu göstermektedir.

serkan_gungordu
08-Feb-2014, 01:13
Devre arasında transfer yapılmaz denilse de, bence en iyi transfer devre arasında olur. Sezon başı transfer karışıktır; geleni gideni çok olan, yeni bir takım kurulur. altyapıdan birileri çıkar, bazı oyuncuların antrenman performansı iyidir, bazıılarının kötüdür; illa bir resmi maçta boy göstermeleri gerekir. takım köklü bir değişim geçirmiştir, oyuncuların performansını görmek için herkesin birbirine alışması lazımdır. Bazı oyuncular verilen aradan sonra daha uzun sürede form tutar, takıma katkısını görmek için sabretmek lazımdır.
Ama devre arası öyle mi? En az 17 maç yapmış bir takım, nelerin doğru yapıldığı, nelerin eksik yapıldığı, eksiklerin ne tip oyuncularla giderilebileceği çok net ortadadır. Oyunculara yeterince şans gelmiş, hangilerinden medet umulacağı, hangilerinden fayda gelmeyeceği anlaşılmıştır. Takımın hepsi birbirine alışmış, taşlar yerine oturmuştur. Devre arası, nokta transferin yapılacağı en uygun zamandır. Gelecek oyuncu da hazır, antrenmanlıdır üstelik. Geçen sene vleminckx son yılların en iyi transferi olarak devre arasında geldi. Hazır takımda ihtiyaç duyulan adamdı ve başarılı oldu. Sonra sezon başı yeniden yapılanan bir takıma gitti ve diğer arkadaşları gibi o da uyum sağlamakta zorlandı. O takım şimdi ligin son sırasında. Daha önce ahmed hassan, el saka, okan koç, cafer ihtiyaç üzerine devre arasında transfer edilmişlerdi. Takımı düşme potasındayken UEFA seviyesine çıkardılar. Aynı şekilde ayman da böyle bir devre arası transferi olarak büyük fayda sağladı. Azo ile Yasin de devre arasında gelip, hemen katkı veren futbolculardı. Jedinak da devre arasında ihtiyaca binaen alındı.

Bu devre arası bu yönden harcanmış bir dönem oldu. Takım var, defans var, idare eder bir orta saha var. Taş gibi bir forvetle hem bu senenin hem de gelecek senenin takımı kurulabilirdi. Ama iş bilmemek böyle bir şey, gençlerbirliği’nin tek bir maçını bile izleyenler “forvet ihtiyacı” teşhisi koydu. Ama o transfer yapılmadı. Bildiğin Gençlerbirliği aklı!

Arda_Kucukahmetler
02-Jun-2014, 20:48
Yine gurbetçi ve genç bir transfer...
Bu sefer de Belçika Leuven'dan.
http://www.sporyolu.com/HD35181_ogn-ayta-genlerde.html

İlker_Karabulut
10-Jun-2014, 11:30
Taylan Antalyalı'yı almışız. https://twitter.com/Tantalyali48/status/476062818861850625

Kendisi ile ilgili tanıtıcı bir yazı: http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-taylan-antalyali/

Mustafa Ates
10-Jun-2014, 11:48
Taylan Antalyalı'yı almışız. https://twitter.com/Tantalyali48/status/476062818861850625

Kendisi ile ilgili tanıtıcı bir yazı: http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-taylan-antalyali/

öyle bir anlatmışlar ki;
Petroviç'in yerine direkt oynayacak gibi duruyor...

Arda_Kucukahmetler
11-Jul-2014, 00:30
Gaziantepsor'dan Orhan Gülle'yi de almışız... Yaratıcı orta saha oyuncusu diyor. Nizamettin ve Petroviç'e alternatif.
http://www.klasspor.com/tr/haber/36635-Orhan_Gulle_Genclerbirligide.html

cengizirken
11-Jul-2014, 13:30
Sabri de bedelsiz.Alırız artık.

Nevzat_Akcaoglu
20-Jul-2014, 11:33
gecen ay Ankara ya gittigimde klubu bastan asagi gezdim.Altyapi secmeleri vardi tum veliler dikkatle cocuklarini altyapiya sokturabilmek icin buyuk gayret icindeydi. Birkaciyla konustuk.Buyuk gurur duydum klubumuzle onu bu gunlere tasiyan tum emek verenlerle.piril piril tesis vede altyapi takimlarimiz.
Boyle bir altyapi varken tecrubelilerin yanina 6 tane Hacettepeli kardesimizle genc transferlerle baslamanin sezona icimizden bir Teknik Heyetle baslamanin neresi yanlis bulamadim.Ben Kemal hocanin Gonderilis sekli haricin de su anki kadroyu teknik heyeti ve bu bakis acisini tumuyle destekliyorum vede yeni sezonda hizli tren olursa trbunde yaninizda olacagimi bildiriyorum Arkadaslar.
Nevzat

Nevzat_Akcaoglu
20-Jul-2014, 11:44
Transfer yapmanin hic de kolay bir yol olmadigini anliyabilmek icin tum takimlari kadro siskinliklerine ve de elden cikarabilmek icin nasil caresiz kaldiklarina vede tabiki gelir gider tablolarina kisa bir goz atmanizi rica ederim arkadaslar.Uzun vadeli altyapiya guvenip yola cikmak baslamak bile cok onemli stratejik karardir.Bize de bunu desteklemek yakisir Arkadaslar.Kisiler kararlar gelip gecer.Klup kalicidir.Su an bu kararlari alan herkim ise ,Sayin Baskan, Yonetim kurulu ect eski bir Genclerbirli bendenizden tum destegi vede takdiri almistir.Bizler biraz ana resme bakalim eksiklerimizi tabiiki tartisalip elestirelim, ama yapici , klubu yukari tasiyici, kisisellestirmeden.. Zira kalici olan Sanli Genclerbirligimizdir....
Nevzat

Nevzat_Akcaoglu
20-Jul-2014, 11:48
Vede su suskunlugumuzu yaz rehavetimizi bir kenara birakalim.Bizler 450 km uzaklardan Klubumuzun neler yaptigini Sizlerle duyup besleniyoruz.Bizleri bundan mahrum etmeyin Arkadaslar....
Nevzat

Arda_Kucukahmetler
30-Jul-2014, 14:59
Lekiç, Milan, Atabey ve Ersel Aslıyüksek, Slovenya kadrosuna alınmamış.
İlk 3'ünü anladım da Ersel yeni transferdi.. Golcü açığımız da varken neden gözden çıkartıldı acaba?
:-)
http://www.klasspor.com/tr/haber/37798-Genclerbirliginde_o_isimler_Slovenyada_yok!.html

Arda_Kucukahmetler
01-Aug-2014, 18:47
Fleminks kadro dışıymış..
Alınır mı, alınır!
http://www.klasspor.com/tr/haber/37902-Vleminckx_kamp_calismalarina_goturulmedi.html

Arda_Kucukahmetler
02-Aug-2014, 15:29
GOSSO geri dönmüş...
http://www.klasspor.com/tr/haber/37933-Gosso_evine_dondu.html

Devrim_Karaca
06-Aug-2014, 10:28
Gosso 'dan sonra Vleminks transferini de dört gözle bekliyorum, yabancı kontenjanı sorunu aşılırsa çok zorlayacak bir transfer olmaz, zaten Erciyes gözden çıkarmış ve 5+3 e takılmamak için bir an önce göndermeyi düşünecektir, Vleminks ise kariyeri açısından bu saatten sonra dibe vurmuşken daha başarılı olacağı ve çıkış imkanı bulacağı başka bir kulüp söz konusu olamaz, O nunla geçen sene sözleşme imzalansaydı şimdi, Bizans üçlüsünün düşündüğü bir futbolcuydu, bizim de ihtiyacımız olduğu bir gerçek... Bu transfer olmalı...

Devrim_Karaca
06-Aug-2014, 14:34
Aklın yolu bir :)

http://www.klasspor.com/tr/haber/38098-Kaplan_Vleminckxi_kadromda_gormek_istiyorum.html

selim_turker
12-Aug-2014, 09:54
vleminckx kesinlikle geri gelmeli.

Nevzat_Akcaoglu
25-Aug-2014, 21:05
Arkadaslar
Takımın durumunu en son maclarda ızleyen hıcbır arkadas yok mudur ? Oyuncuları yorumları merak edıyoruz .
Selamlar

mehmet galip
26-Aug-2014, 12:19
nevzat bey,
tsyd maçlarına gidemedim ama bilgi aldım. öğrendiklerim şöyle.
forvette sorun büyük.
sadece stancu nun eline bakıyoruz.
en ufak bir sakatlıkta takım içinde alternatifi yok. en azından süper lig düzeyinde yok.
maçı izleyen arkadaşım kanatlar çalışmıyor dedi.
mervan ı kanata koymuş hoca ama olumlu görünmemiş.
biz yıllardır kanatlarla birşeyler yapabiliyorken bu sene o da zor gibi sanırım.
guido koçer istekiymiş ama harikalar yaratacak gibi görünmüyormuş.

kısacası ilk bilgiler çok içaçıcı değil.
yani; aynı hamam aynı tas.

serkan_gungordu
26-Aug-2014, 23:17
nevzat abi ben ikinci maçı izledim. takım hakkındaki görüşlerim şöyle:

1. konyaspor maçında inanılmaz derecede kötü bir savunma tertibi ile çıktık. göbekte sedat ve hikmet ikilisi hem uyumsuz hem de savruk göründüler. oyun anlamında konyaspor karşısında ezilmesek de, bu ikilinin kötü performansına ramazan'ın da şaşkınlığı (ramazan'ın uzun aradan sonraki durumu şimdilik feci, ama toparlayacaktır) eklenince 4-1 ortaya çıktı.

2. sağ bek olarak oynayan "küçük ahmet" , ikinci yarıda oyuna giren ön libero çağrı bülbül, yine ikinci yarıda oyuna giren irfan can (bugün için değil ama) gelecek için umutlanmamızı sağlayan isimler.

3. ilk maç olmasına rağmen deniz'in performansı geçen seneye göre daha iyi göründü. yeterli mi? hayır.. guido ışık verdi, yeterli mi? hayır...

4. gosso geçen seneki gibi top kazanarak ama en az kazandığı kadar kaybederek oynuyor. mervan yetersiz göründü. tosic takımın en yararlı ve en zararlı adamı, takımın en güçlü ve en zayıf halkası. hücuma katkı yapıyor diye seviniyorsunuz ama o anda bir top kaybediyor, takımın bütün savunmasını perişan ediyor.

5. nizo iyidir, candır

6. sahada ne yaptığını bilen, topa yumuşaklığıyla içinizi rahatlatan tek bir adam var: stancu.

7. kötü olmamıza rağmen, maçın başından sonuna kadar konyaspor karşısında topu ve oyunu tutan takım olduk. hatta 3-1den geri gelmeye çok yaklaştık ama stancu penaltı kaçırdı. savunmanın ve ramazan'ın hataları ile alınan 4-1lik mağlubiyet, oyunun hakkı değil.

serkan_gungordu
26-Aug-2014, 23:18
bu arada bundan sonra facebook'da alkaralar sayfasını takip etmenizi öneririm. teknik taktik mevzular orada daha ateşli tartışılacak.

Mustafa Ates
27-Aug-2014, 10:06
bu arada bundan sonra facebook'da alkaralar sayfasını takip etmenizi öneririm. teknik taktik mevzular orada daha ateşli tartışılacak.
Serkan; maalesef (artık) facebook kullanmıyorum.
Yukarıdaki açıklamandan da anladığım kadarı ile, Alkaralar Forum da C blok trübünü gibi pasoligle birlikte eriyip gitme moduna girmiş...

mehmet galip
28-Aug-2014, 15:55
burada topik açılmayacak mı?

Mehmet Ali Çetinkaya
07-Dec-2015, 21:41
Gençlerbirliği Lig Tarihinin En Kötü 4. Sezonu
07.12.2015 | gencler.org

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir'e 2-0'lık skorla yenilen ve haftayı puansız kapatan Alkarlar, 14 maçta topladıkları 13 puanla lig tarihlerinin en kötü 4. sezonuna imzalarını attılar.

En üst futbol liginde 44. kez yer alan Kırmızı-Siyahlılar, 14. hafta itibariyle topladıkları 13 puan ve -7 gol averajıyla en kötü 4. sezonlarını yaşıyorlar. Bu sezonu 11 puan ve -8 averajla Milli Lig'in ilk sezonu olan 1959 sezonu, ardından yine 11 puan ve -10 puanla 2001-2002 sezonu takip ederken son sırada 10 puan ve -12 averajla ilk kez 2. Lige düştükleri 1969-1970 sezonu yer alıyor.

kaynak: http://gencler.org/puan_performans.php?hafta=14

Arda_Kucukahmetler
07-Dec-2015, 23:26
Benim açtığım başlıktı bu...
3 maç sonra devre bitiyor ve Ocak ayında ara transfer var...
Hopf, Ante, Lato, Atta, Panos, Olaf, Martin, Landel, Campos, El Kabir, Stancu, Tomç; hepsi 12 tane
Daha da var mı transfer hakkı, kuralı bilmiyorum, 14 diyorlardı.
Daha hak var ise yeni yabancı bakılıyordur ama yok ise yerli oyuncu nereden bulacaklar bilmiyorum.
2. lig'den gelen veya gurbetçi oyuncu ile takım yama tutar mı bilinmez?

serkan_gungordu
08-Dec-2015, 15:42
Benim açtığım başlıktı bu...
3 maç sonra devre bitiyor ve Ocak ayında ara transfer var...
Hopf, Ante, Lato, Atta, Panos, Olaf, Martin, Landel, Campos, El Kabir, Stancu, Tomç; hepsi 12 tane
Daha da var mı transfer hakkı, kuralı bilmiyorum, 14 diyorlardı.
Daha hak var ise yeni yabancı bakılıyordur ama yok ise yerli oyuncu nereden bulacaklar bilmiyorum.
2. lig'den gelen veya gurbetçi oyuncu ile takım yama tutar mı bilinmez?

doğru düzgün gibi işe eğilecek bir teknik direktör gelirse, gitmesi gerektiğini düşündüğüm koyu renkler gitmese ve yerlerine transfer yapılmasa bile, bu takımın ligi ilk 10'da bitireceğini düşünüyorum.

onur_aydogan
08-Dec-2015, 20:25
Şu an boşta olan Hamza Hoca ile birlikte iyi bir kaleci ve Hleb gibi bir orta saha oyuncusu ile bu ligin tozunu atarız.

Nevzat_Akcaoglu
08-Dec-2015, 20:49
Hoca Değişikliğine bence gerek yok.
2 tane ters galıbiyet işi yoluna sokar.
Kadroda sıkıntı olduğu bellı ..
Bilhassa yabancılarda.
Sivas fener ve Eses maclarından en az 5 puan beklıyorum.
ESES deplasManında trıbunlerdeyız ınsallah.

Nevzat_Akcaoglu
08-Dec-2015, 20:59
Gecen sene ara transferde 3 de 3 yaptık unutmayalım...

Arda_Kucukahmetler
09-Dec-2015, 00:18
Serkan'ın altını çizdiği oyunculardan Panos'a yeterince şans verilmediğini düşünüyorum.
Olaf'tan da Martin'den de daha verimli oynayabilecek bir eleman benim gözlemim ama hoca neden tutmadı bilmiyoruz.

Tomiç, sevdiğim tarz teknik ve ayağına hakim oyuncu çeşitinden olduğu için hep bir ümit parlamasını bekledim ama ne zaman 1 adım atsa 2 adım geri düştü
sonrasında. Belki de gitse kendi adına da iyi olacak. Daha, genç sayılırken tekrar oynayıp kendini toparlayabileceği bir yer iyi olabilir.

Kalecimiz bence iyi ve güven veriyor, yediği goller fazlasıyla defans ve takım hatası. Benim içim rahat kaleci konusunda ama takımı çekip çevirecek bir orta saha maestrosu
gerek. Başı çekecek oyuncu eksikliğimiz had safhada. Tepkimeyi asıl başlatacak element yok ama yan elementler var sanki.. takım bu görüntüyü veriyor.
Belki bir de ofansa golcü bir isim daha.. belki de geçici süreliğine bir sağ bek.

Ama şu an için teknik taktik herşeyi yapsak da takımdaki ruhsuzluk ve motivasyon sorununa ne yapacağız bilmiyorum. Cavcav aba altından sopa gösterme taktiğini uygular belki. Geçen sene antremanda kaleci Dahlin dahil bir çok oyuncuyu tek tek isimle azarlamıştı. :-/

Arda_Kucukahmetler
09-May-2016, 00:13
Sezon bitiyor ve bu başlığı hortlatma zamanı geldi sayılır.
Takımdan gidecekler ve gelecekler, futbolsuz geçecek zaman dilimindeki en büyük heyecanımız olacaktır yine.

İbrahim hoca geçen pazartesi günü Maraton programında "başkan benden, takımdan gidecek oyuncuların listesini istedi ama inanın elim hiçbirisini listeye yazmaya gitmiyor" dedi. Hatta tam olarak ayrıntısını vermedi ama "Panos diye bir oyuncum var, kadroya giremediği için duygusala bağlamış, odama çıkıp benle konuştu" diye de ekledi. Takıma bakacak olursak gidecek oyuncular belli gibi.
Yabancılardan, uzun süredir kadroda şans bulamayan; Martin Spelmann, Iasmin Latovlavici kesin gidici gibi. Yine, yarım yamalak kadroda yer bulan Panos ve Olafur Skulasson'un durumu da pek iç açıcı gözükmüyor. Olaf belki ama Panos da gidici sanki.
Hleb'e de teşekkür edecekler diye herkes düşünüyor... keşke uygun bir ücrete anlaşsalar da o da Selçuk gibi bir sezon daha kalsa diye de düşünmeden edemiyoruz. Ne olursa olsun bir dünya starının takımda olması başka bir hava veriyor.
İbrahim hoca "Ante ve Djalma çok iyiler ve kesinlikle kalmalarından yanayım" dese de onlar da fiyat konusunda zorluk çıkartacak gibi.
Bir yandan da Ahmet, İrfan ve belki de Hopf için kapımızı çalanlar olacaktır.
Ayrıca Berat, Atabey, Çağrı, Guido, Hikmet gibi geri dönecek gençler var. Onları da belki tekrar kiralık verirler.
El Kabir ise tam bir soru işareti.

İşin özeti, Mustafa Kaplan kaktırması yabancı transferlerin gitmek istememeleri sonucunda ödenecek olan tazminatlar, form tutan ve sözleşmesi biten oyuncuların isteyeceği sıkı fiyatlar ve yapılması zorunlu olan 3-5 yeni transfer karşısında başkanın tavrı ne olur bilinmez ama sıkı bir dönemin bizi beklediği açık.

Benim aklıma transfer olarak ilk gelenler şunlar.
Muhtemelen hoca, bjk'nin göndereceği Mustafa Pektemek'i isteyecektir...
Bunun haricinde de şayet düşerse Sivasspor'dan Atıf Şeysu'yu Djalma'nın muhtemel gidişi hainde yerine alabilirler. Kayserispor düşerse de Biseswar da gelebilecek oyuculardan birisiymiş gibi her maç özetinde gözüme çarpıyor.
Ayrıca Trabzonspor'u FIFA'ya veren Oscar Cardozo da işimize yarayabilir El Kabir yerine...

Şayet duyumlarınız veya yorumlarınız var ise başlığı hareketlendirirseniz iyi olur diye düşünüyorum. :-)

onur_aydogan
09-May-2016, 08:34
Ante, Djalma kesin kalmalı
Sadece Atıf Şeşu ve Rodaega tranferleri bizi ilk 3'e oynatır.
El-Kebir, Hleb ve oynamayan yabancılar gidebilir.
Politeviç kalmalı.

Mustafa Ates
09-May-2016, 09:52
Hleb ne olursa olsun kalmalı. Oyuncu değil, kulübenin ve antremanların abisi olarak bile kalabilir.
El Kabir gitsin, Aatif gelsin.
Bir de şu kadroya bile giremeyen Mustafa Kaplan kakalaması Avrupalıların hepsi gitmeli..
Alanya'da kiralık oynayan Tayfur Bingöl Sol bek-açık olarak direkt oynatılmalı...

Arda_Kucukahmetler
09-May-2016, 10:03
Ante ve Djalma iyi piyasa yaptılar ve serbest kalıyorlar. Takımla gönül bağları olsa da başka takımlardan 2-3 misli bir ücret alacak olurlarsa muhtemelen giderler.
Paliteviç'in sözleşmesi daha var. Muhtemelen Ahmet veya Ante ikilisinden birisi gidecek diye alındı...
Seneye Paliteviç-Hikmet veya Paliteviç-Ferhat ikilisini görebiliriz stoperde...

El Kabir ise cidden taraftarda kendisine bağlılık oluşturmayacak bir hava bıraktı. Bencilliği ve sorunlu hali bunu getirdi.

Bu arada Beyaz Rus pazarına yönlenirlerse hiç şaşırmam. Palteviç'in başarısı ve o pazardaki maliyetlerin ucuzluğu bunu sağlayabilir. Hleb'in önereceği futbolcular illaki
vardır. :-)

Arda_Kucukahmetler
09-May-2016, 10:07
Ante, Djalma kesin kalmalı
Sadece Atıf Şeşu ve Rodaega tranferleri bizi ilk 3'e oynatır.
El-Kebir, Hleb ve oynamayan yabancılar gidebilir.
Politeviç kalmalı.

Halil İbrahim'in takıma direkt fayda vermesi için daha çok fazla tecrübe toplaması gerek. Topu ayağına her aldığında nasıl kullanacağını bilmeden eziyor.
Uğur da ilk başta böyleydi şimdi daha olumlu top kullanıyor ama onun bile hala iyi orta yapma ve bindirmelerde son pas tercihlerinde problemleri var. O işi bu sene iyi ilerleten Ahmet Oğuz oldu. Hele son maçtaki içeri yaptığı gollük aşırtma çok fiyakalıydı.
Sol kanada yabancı yerine Tayfur gibi kendi içimzden bir oyuncu alternatifi cidden şık durabilir.

Bu arada Hleb'in "abi" konumunda kalmasını tüm taraftarlar istiyor gibi. Gerektiğinde takıma müdahale edebilecek bir tecrübenin takımda kalması iyi olabilir.

umityasar
09-May-2016, 11:32
O gider bu kalır için henüz erken sanırım
Bu haberin %1 i bile doğru ise Yine taraftarı kara günler bekliyor:

"Gençlerbirliği'nde flaş iddialar

İlhan Cavcav İbrahim Üzülmez ile çalışmak istemiyor. Ancak alınan başarılı sonuçlar nedeniyle kamuoyu baskısını yok etmek için formalite sözleşme imzalandı.
Her maç sonrası olduğu gibi Sivasspor maçından sonra İbrahim Üzülmez'i arayıp oyuncu değişiklikleri ve El Kabir'in Sivas'a götürülmemesini set bir şekilde eleştirdi.
Yabancı bir hoca ile anlaşan Cavcav, bu ismi hocanın takım çalıştırması ve takımın şampiyonluğa oynaması nedeniyle gizliyor.
Bu ismi çok az kişi biliyor.
İlhan Cavcav sezon başlamadan İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıracak ve sezona yabancı hoca ile girecek."

Kaynak: http://www.yurtspor.com/mobil/haber/12843/genclerbirliginde-flas-iddialar.html

Arda_Kucukahmetler
09-May-2016, 11:40
Haberi sabah ben de okudum.. bu site bizim takımdan dışarıya sızmayanları da veriyor çünkü.
Haber doğruysa bile bunun en büyük nedeni, "gelecek-gidecek oyuncularla ilgili yaşanacak maliyetlerdir" diye düşünüyorum.
İbrahim hoca takıma şu an çok hakim ve oyuncuların hepsinin ciğerini okumuş durumda.
Yeni bir yabancı hoca ile çok fazla transfer yapmadan ve eldekileri gönderip tazminat ödemeden başlama şansı olabilir.
Takım yine güme giderse de ufak tefek 1-2 transfer ve hoca değişikliyle de her sene olduğu gibi çözer ne de olsa... Alıştık artık senaryoya.
Fakat, paranın artık maç kazanılarak elde edildiğini de unutmamalılar.
Oyuncu satma devri bitiyor... İrfan veya Ahmet Çalık'ı satarak bu kulüp döner mi bilinmez.

onur_aydogan
10-May-2016, 08:43
Ben haberin doğru olduğuna inanmıyorum. İbrahim Hoca ile çalışmamak için hiç bir neden yok. Bu tür haberler kulübümüze çok zarar veriyor. Teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar okuyor, herkesin keyfi kaçıyor. Uyduruyorlarsa yaptıkları affedilir gibi değil.

Arda_Kucukahmetler
10-May-2016, 14:22
http://www.yurtspor.com/haber/12862/genclerbirligine-gurbetci-sag-kanat.html
Sağ bek gurbetçi...

onur_aydogan
12-May-2016, 08:12
Yurtspor'un Gençlerbirliği haberlerine baktım, sürekli eleştiri, abartı ve karamsarlık var. Tamam, eleştirilecek çok şey var, dört dörtlük bir kulüp değiliz ama olayı bu kadar kişiselleştirmek, abartmak haberlerin inanılırlığını sorgulatıyor. Biraz ölçülü olmak lazım.

Gurcan Akgoz
14-May-2016, 18:09
Yurtspor'un Gençlerbirliği haberlerine baktım, sürekli eleştiri, abartı ve karamsarlık var. Tamam, eleştirilecek çok şey var, dört dörtlük bir kulüp değiliz ama olayı bu kadar kişiselleştirmek, abartmak haberlerin inanılırlığını sorgulatıyor. Biraz ölçülü olmak lazım.

Bugün basından haberler başlığında o sitenin haberini paylaştıktan sonra biraz daha gezinerek ben de farkettim. Özellikle bir yöneticimize çok yüklenmişler. Bir şeyler mi dönüyor yoksa haberler gerçek mi bilmiyorum

Gurcan Akgoz
14-May-2016, 18:11
Transfer için ise son dönemde yükseldiğini gördüğüm Slovakya ve Cezayir pazarı değerlendirilebilir gibi. Ümit milli takımımızın Slovakya ile yaptığı maçta rakip takımdan çok temeli sağlam futbolcular gördüm. Tabii kariyerlerinin bütününde böyleler midir bilemem

Arda_Kucukahmetler
16-May-2016, 17:47
http://www.klasspor.com/tr/haber/71108-Genclerbirligide_ic_transfer_islemi_basladi.html#y orum

Hleb, El Kabir, Skulason, Doğa ve Ferhat sözleşme yenilenmeyecek olanlarmış.
Aralarında bir tek Hleb'e üzülürüm. Diğerleri de (Kabir hariç) kişilikleri ile takıma yakışsalar da taraftarda oyunculuk bakımından buruk bir hissiyat bıraktılar.

Fakat asıl soru, Mustafa Kaplan kaktırması transferlerin ne olacağı. Kadroya alınmasalar da idmana çıkan Iasmin ve Martin, 18'e girse de forma giyemeyen Panos var.
Bunların tazminatları muhtemelen Cavcav'ı sıkıntıya sokuyordur. Ama kadroya da giremiyorlar...,
,
Bakalım ne olacak?

Bu arada, Ferhat'ın yerine illaki bir kaleci de gelecektir. Übeyd'i, direkt olarak Hopf'a yedek oldurmazlar herhal?

Arda_Kucukahmetler
17-May-2016, 23:26
Çeşitli yerkerde çıkan haberlere göre Skulason, İbrahim hocanın özel isteği ile bir sezon daha kalmış. Hoca istediyse vardır bir bildiği.. Aslında şu Hleb de bir sezon daha kalsa. Öyle bir tecrübeye her zaman ihtiyaç var.

MehmetGUNER
18-May-2016, 12:12
hedefi olmayan gemilere ait uzun uzun yazmışlığımız var..
hedefsizliğin ne olduğunu anlatmayacağım bu yüzden..

el kabir gibi oldukça yetenekli ve hareketli, üstelikde ülkede sıkıntısı had safhada olan sağaçık pozisyonundaki oyuncuyu öyle kolay "giderse gitsin" demek olmadı bana göre..
geldiği sezona bakalım derim ben.. nooldu?. bir senede unuttumu futbolu.. yetenek unutulacak bir şey mi?. bütün bunların yerine bizim neden hedefimiz yok? onu düşünmeliyiz..
el kabir düşünmüş.. oyna oyna nereye kadar?. küme düşmemek bu tip yetenekli oyuncuların hedefi olabilir mi?. boşa zaman geçirdiğini gördü o..

lütfen dikkat: mario gomez kalmak için tek şart koştu; o da kadro..
adama bak beşiktaşın şu andaki kadrosunu yetersiz buluyor.. ne için?. önlerindeki şampiyonlar ligi hedefi için.. bizim yorumcuların bütün kanallarda yere göğe sığdıramadığı kadroya adam yetersiz diyor..
bütün bunlar bizim gözümüzün önünde oluyor.. bizim böyle bir hedefimiz mi var ki; el kabiri göndereceğiz?. fazla söze ne hacet..

kalmasını istediğimiz oyuncunun tecrübesine diyecek yok ama yaş gelmiş 36'ya.. bundan sonra 90 dakika yorumculuk bile yapamaz sevgili hleb..
önce hedefimizi koyalım, sonra bu kadro yeter mi yetmez mi onu konuşalım. hedef kümede kalmaksa cavcav felsefesine göre bu kadro yeterli.. hatta fazla bile..
şampiyonluğun birbirine defalarca ikram edildiği, küme düşmek için can atıldığı böyle bir ligde ahmet çalık, ick, el kabir, stancu gibi özellikli oyuncularımızı da satmakta fayda var..

Arda_Kucukahmetler
19-May-2016, 23:17
Djalma'yı elimizde tutamazsak ne yapıp edip şu Atıf'ı Sivasspor'dan almalıyız... bize bırakmazlar muhtemelen satılacak olursa ama adam tek başına bir takım gibi. :-)

MehmetGUNER
20-May-2016, 10:32
djalma daha önceki sezonlarından çok daha iyi bir performans sergiledi.. çok şaşırttı.
aynı çıkışı aydın karabulut gösteremedi mesela.. saman alevi gibi parladı, söndü.. ama o küçük zaman diliminde bile gösterdi ki; kazanmalıyız..
diğer transferlerimiz için fikrim olumsuz.. tecrübe falan bunlar hikaye.. tecrübe tavlada olur.. yelken sporunda veya teniste de faydası görülebilir ama futbolda hocanın tecrübeli olması yeter.. gerisi zeka, çabuk düşünebilme, çeviklik ve aynı zamanda da iş ahlakına sahip olması aradığımız kriterlerdir.

böyle bakıldığında ise alabileceğimiz oyuncu sayısı çok az ve yüksek bonservis bedellerine sahip.
ama bu sezon tekrar gösterdiki alt yapıdan gelen oyuncularımız ahmetler, ick, ferhat g., h. ibo tavır koyabilecek ahlaka sahipler.
özellikle alt yapı terbiyesi almış oyuncularımızın sergilediği iş ahlakı, aidiyet ve sahiplenmesi ile bu sene yırttık.. ve tabii bunu yakalayıp, ortaya çıkaran ibo üzülmezinde katkısıyla..

sonuçta dönüp dolaşıp şu noktaya geliyoruz ki; on sene öncede önerdiğimiz de buydu:
biz artık dış transferi bırakmalıyız. bütün eksik mevkilerimizi veya mevcut mevkilerimize takviyelerimizi kesinlikle ve kesinlikle alt yapıdan, hacettepeden yapmalıyız..
hiçbir yerde bulamazsak -ki; bu alt yapıyla imkansız- o zaman dış transferde parası neyse verip alabiliriz..
ne yaparsan yap düşemediğin bu ligde neden çekiniyoruz ki?. bir tek bunu anlayamıyorum.. on sene öncede yapmamız gereken buydu..
hani şu; skoko ve el saka hacettepeye, isim ve lig değişikliği, en az 5 yıl şampiyonluğa ambargo.. isterseniz yıldız da takabilirdik..
olmadı mı sanki?. oldu.. gene olabilir..
ama genç ve şavaşçı bir yönetimle..

Erdem Ceydilek
03-Jun-2016, 10:11
Sözleşme yenilenenler:

Ante, Olaf, Aydın, Görgülü

Gelenler:

Vedat Muriqi (Giresun), Nihat Şahin (MİY), Milinkovic (Slovan Bratislava), Gbakle (Metz), Taha (Hacettepe)

Gidenler:

Ferhat Kaplan, Djalma Campos, Hakan Aslantaş, Hleb

Söylentiler:

Eskişehir'den Kaan Kanak ve Kamil Ahmet Çörekçi
Denizli'den Leandrinho

Alanya'da kiralık olan Tayfur'un geri gelme durumu var.

Mustafa Ates
03-Jun-2016, 11:16
Sözleşme yenilenenler:

Ante, Olaf, Aydın, Görgülü

Gelenler:

Vedat Muriqi (Giresun), Nihat Şahin (MİY), Milinkovic (Slovan Bratislava), Gbakle (Metz), Taha (Hacettepe)

Gidenler:

Ferhat Kaplan, Djalma Campos, Hakan Aslantaş, Hleb

Söylentiler:

Eskişehir'den Kaan Kanak ve Kamil Ahmet Çörekçi
Denizli'den Leandrinho

Alanya'da kiralık olan Tayfur'un geri gelme durumu var.

Djalma gitmeyeydi iyiydi...

serkan_gungordu
04-Jun-2016, 15:35
Geçen sene gelen ve takımda düzenli yer bulamayan yabancı oyuncuların durumu ne oldu? Dimitraidis? Spelmann? Latovlevici? Futbolcu almak kadar, forma şansı bulamayacak oyuncuyu göndermek de önemli.

MehmetGUNER
05-Jun-2016, 13:28
transfer yapmayı, yaparken hesapsız giderek takımlarını batırmayı UEFA bizimkilere yasakladı.
baktı bizim çapsızlar beceremiyor, ucu kendi turnuvalarını etkileyecek; daha fazla seyirci kalamadı.
olmayan paralarına güvenip, sınırsızca borca girmemelerini beyinlerini açıp içine soktu. tabiri caizse..

bize de elimizdeki parayı çar-çur etmememizi dikte etse iyi olur kanaatindeyim.
geçen sezon ve her sezon aldığımız 10'un üzerindeki futbolcu sessiz sedasız varlığını sürdürüyor ve aynı şekilde gözden kayboluyor..
bu savımızın dışında kalan tek ve yegane oyuncu djalma. bu sezon kesinlikle bu kalıbın dışına taşan tek oyuncumuz o..
bütün istatistikler bunu söylüyor.. oynadığı mevkiyle kıyaslandığında attığı gol adedi ve özellikle asist sayısı inanılmaz..

paraya ihtiyacımız olsa satılmasına zorda olsa ikna olabiliriz ama onun yerine aynı özelliklere sahip bir oyuncuyu kaça o mevkiye koyacağız?. transferde bu önemli değil mi?
neden bizim transferlerde -miktarı önemli değil- para ön plana çıkıyor.
para dendiğinde akan sular duruyor. her şeyin sonu geliyor..
hepsinden önemlisi ibo hoca buna ne diyecek?

Arda_Kucukahmetler
05-Jun-2016, 23:36
Mehmet abi.. Campos bir sezonluğuna kiralanmıştı. Bonservisi bizde değil.
Dolayısıyla bu kadar piyasa yapınca tutmak mümkün olmayacak. Kendisi de pek kalma yanlısı değil zaten.
Sırp oyuncuyu onun yerine aldılar. Bırakalım gitsin bence... adam geldi ve oynadı, takımı düşmekten kurtardı ve şimdi de haliyle daha fazla kazanacağı bir yere gidecek.

MehmetGUNER
06-Jun-2016, 09:32
sevgili arda mesele tamda burada başlamıyormu zaten?.
geçen sene kiraladığımız oyuncuyu bu sene kiralayamıyoruz mesela.. neden?. fiatı yükseldi diye..
oyuncunun fiatı yükseldi, bizim hedef yerinde saydı demek oluyor yani..

abicim bizim hedefimiz ne?.
hedef kümede kalmaksa bu kadar transfer niye?. adama gülerler yahu.. hacettepenin yükselen yıldızları fazla bile gelir.. çünkü hepimiz görüyoruz ki; bu ligden ne yaparsan yap düşemiyorsun..
hedef oerta sıra takımı olmaksa bu arkadaşı niye tekrar kiralayamıyorsun?. bizden başka isteyeni bir tek Bursaspor.. onlarda yarı gönülsüz..
hedef üst sıraları zorlamak yada ilk 6 diyelim.. o zamanda djalmanın yanına en az onun gibi topu ileri taşıyabilen, ileride tutabilen kabiliyetli ve güçlü iki oyuncu daha lazım..

bosman kanunu diye birşeyden hiçmi hiç haberimiz yok..
transferler ya tutarsa diye yapılmış snırsız sayıda futbolcular.. belli bir politika izlenmemiş.. kuralsızca doldurulmuş oyuncu torbası gibi..
hedef parlayanı satmak bile değil.. çünkü o da bu şekilde yapılmıyor.. üçe aldığını beşe satmak için bile yukarılarda yer almak zorundasın..
bkz. kasımpaşanın, başakşehirin, konyasporun oyuncularının değerine..
takım değerlerinin dolar açısından sezon başındaki ve şimdiki değerlerine..

hedef yok hedef..
ve bu hedefsizlik bizim bütün skıntılarımızın tek ve yagane sebebi..
djalmayı sat. skulassonla devam edeceksek biz daha neyi yorumluyoruz ki; dimi ama..
bunun yorumu mu olur?..

cengizirken
17-Jun-2016, 13:01
Petroviç Sporting Lizbon'a gitmiş. Çok beğendiğim bir oyuncu idi. Daha da başarılı olacaktır.

Aksit Ozkural
18-Jun-2016, 10:54
Eğer sevgili Cengiz kardeşimin Petroviç ile ilgili haberi doğru ise hoş bir durum değil. Ben daha sözleşme süresi bitmedi diye biliyordum.

onur_aydogan
19-Jun-2016, 02:12
Bazı sitelerde Petroviç'in bonservis bedelinin 60 milyon Euro olduğu yazıyor. Bilemediniz kıymetini Petroviç'in. Bizde kalsaydı o paraya gitmezdi o ayrı konu.

cengizirken
21-Jun-2016, 16:56
Leandrinho biraz sorunlu tip. Ama iyi futbolcu.

Arda_Kucukahmetler
22-Jun-2016, 02:05
Doğa Kaya, Eskişehirspor ile anlaşmış.. yolu açık olsun. Her ne kadar taraftarın beklentisini teknik olarak karşılayamasa da efendiliğiyle örnek bir futbolcuydu.

Serdar Şengül
22-Jun-2016, 20:08
Geçen seneki kadro 2.yarıda 32 puan topladı.Başımızda İyi bi başkan olsaydı jcalmayı gördermezdi.hlep de kalmalı idi.kaleci ferhat gitmesi çok iyi,doğa kaya da öyle.küme düşen takımdan futbolcu alınmaz.miy dan 3.sınıf kaleci aldıkları yzaıyor.Demek ki bu tüm sene tribünde maç seyredip parayı çalışmadan alacak.Ah cavcav ahh.

Kaliteli topçulara gelince zaten bunlar çok azdır vegörünümlerinden kaliteli olup olmadığı hemen anlaşılır.Kaz gelecek yerden cavcav pilici esirgiyor ve ondan sonra da dövünüyor.Ve daha çok zarara giriyor.

Meriç Ayberk Özkaya
23-Jun-2016, 19:34
Sırbistan takımlarından Radnik'in sol kanadı Samuel Owusu'yu transfer ettik bugün. Oyuncu kesinlikle potansiyel vaadeden bir genç henüz 20 yaşında fiziksel gücü hariç çoğu özelliği için olumlu konuşabilirim bu sezon 30 maça çıktı 7 gol 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Sağ kanatta ve forvet arkası da oynayabiliyor. Ayrıca izledikçe göreceksiniz geriye de oldukça yardımcı,marke ettiği oyuncuyu takip ediyor maç içinde sürekli çabalıyor Djalma'yla karşılaştırma yapılamayacak kadar genç ama stil olarak onu da andırıyor biraz PSV ve Basel gibi önemli kulüpler tarafından da uzun süredir takip ediliyordu. Bonservis bedeli hakkında bilgim yok maalesef ama oyuncunun sözleşmesi devam ediyordu diye biliyorum ve bir bonservis bedeli ödedik büyük bir ihtimal bu bedelinde en az 600-800 bin euro civarında olacağı kanaatindeyim iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum umarım geçen sene gelen İskandinavlar gibi yatmak yerine oynamayı tercih eder ve tahmin ettiğim katkıyı sağlar

Arda_Kucukahmetler
24-Jun-2016, 09:43
Oyuncunun videosunu ben de izledim... ligler arasında sertlik dozajı ve kalite farkı var ama sabredilip de bolca şans bulursa ileride yıldız oyuncu olmaya aday.
Bu arada oyuncu kadrosu epey şişti ve daha eski yabancıların sözleşmelerinin feshedildiğine dair bir haber yok... bakalım nasıl bir curcuna olacak takım toplandığında.

Serdar Şengül
24-Jun-2016, 16:39
Oyuncuncuların videoları sizi yanıltmasın.Menejerler en iyi oynadığı 3-4 maçı videoya koyuyorlar.Kalan 30-35 maçı videoya koymazlar.Önemli olan tüm videoları izlemek.O ülkenin basın mensuplarına hatta oynadığı takımın taraftarlarına sormak gerek.Cavcav bu yüzden kaç kere öpüldü.Her futbolcunun ne kadar kötü de olsa sene de 1-3 maç iyi oynadığı maçlar olur.Cavcav Dedeye söyleyin sözüme kulak versin ve artık bu yaşdan sonra öpülmesin.Hiç bir menejere de sakın güvenmesin!Kazanan sonunda kendisi olacaktır.
Bu alınan topçu bana göre vasat orta düzeyde birine benziyor.Bizim aradığımız en üst düzeyde topçu.Çünkü şampiyonluk için en üst düzey topçular lazım.

Abreg Çelem
27-Jul-2016, 12:48
Son durum şu şekilde, unuttuğum transfer varsa ekleyin lütfen:

Gelenler:
Aleksandar Scekic(FK Bokelj), Ömer Akyörük(Berliner), Onur Uslucan(Babelsberg 03), Dieudonne Gbakle(FC Metz), Nihat Şahin(Mersin İdman Yurdu), Enes Uzun(Babelsberg 03), Marko Milinkovic (Slovan Bratislava), Vedat Muriqi(Giresunspor), Orhan Şam (Kasımpaşa), Taha Cengiz (Hacettepe), Samuel Kwame Owusu (Radnik Surdulica)

Gidenler:
Turgut Şahin, Ferhat Kaplan, Aleksandr Hleb, Doğa Kaya, Hakan Aslantaş(Kardemir Karabükspor), Djalma(PAOK Saloniki), Guido Koçer, Çağrı Bülbül (Giresunspor), Tayfur Bingöl (Göztepe), Mustafa El Kabir

ozgur_dinc
27-Jul-2016, 16:40
Samuel Kwame Owusu yeni geldi diye hatırlıyorum abi ama karışmış sanırım.

Abreg Çelem
27-Jul-2016, 21:02
Samuel Kwame Owusu yeni geldi diye hatırlıyorum abi ama karışmış sanırım.

Copy-paste kültürüyle 30'undan sonra tanışmış bir nesiliz; yaparız böyle hatalar :cool: Hemen düzeltiyorum, çok sağol Özgür...

MehmetGUNER
29-Jul-2016, 10:52
kopyala-yapıştır yapmakta bile zorlandığımız, pek çoğundan haberimiz bile olmadığı onlarca transfer yapıyoruz.
sadece bu sene değil, geride bıraktığımız on sene boyunca da durum buydu.
bizim söylediğimiz tamda buydu. hani şu geçmiş forumlarda kalan "fenerbahçe ve bizden başka transfer yapan yok" meselesi.. sadece bu sene beşiktaş ve trabzonsporda katıldı bize..

bence hiç transfere ihtiyacımız yok ama, bu kadar transfer yaptığımıza göre çok daha yukarılarda olmamız ve takımımızın değeride çok daha yükseklerde olması lazım değil mi?. sonuçta hacettepe'den takviyelerle çıksak, şu çetin ligde 9.luktan aşağıya düşmeyiz. onca transfer sonra olabildiğimiz gene lig 9.luğu.. memonun dediği gibi: "e ağam biz bu pohu niye yedik?"
yapılan transferlerin niteliğine bakılırsa borç içinde yüzen anadolu takımlarına benzediğimizi görüyoruz. bu kadar gelen-giden oyuncu trafiğinin yaşandığı ortamda kasamıza kaç para girdi merak ediyorum. yada kasamızda para kaldı mı?. alt yapımızın durumunuda izah etmeye çalıştık. çok kötü yönetildiğimiz ortada.. ne yaptığımızı bildiğimizin farkında olduğumuzu zannetmiyorum artık.

bir duayene notlar:
transferde nitelikli oyunculara fazla ücret ödenirse kasadaki para bitmez..
aksine takımın değeri yükselip, daha yukarılarda yer almaya başlayınca çok daha yüksek bedellerle satılacağından, başta pahalıya mal ettiğimiz oyuncuların takıma getirisini anlatmaya gerek yok..
ki; aklı başında kurumsal bir yapının kulübü böyle yönetmesi gerekir. endüstriyelleşen futbolla birlikte artık hiçbir oyuncunun jübilesini yaptığı kulüp kalmadığından bu gelişler ve gidişler arasında kulübüne ne bıraktığı önemli hale geldi.
bosman'ın dediği tamda budur. ama sen bosman'a sırtını dön, osman'ı dinleme, gelişen ve değişen dünya futbolunun dinamiklerini reddet, zamanında kazandırdığın bir kaç doların üzerine çöreklen, hala ben bilirim, ben duayenim, gene bir yıldız bulacağım, gene tüm dünya beni konuşacak, ben duayenim, duayenler ayakta ölür.. gibi saçma sapan hırsının gözünü kör ettiğinin farkına varma bakalım ne olacak?.
sadece şunu düşün: ahmet çalık çocuğu çıkıpta: yılmaz vural ile çalışmak istemiyoruz, ibrahim üzülmez'i istiyoruz demeseydi, şu anda neredeydik?.

Serdar Şengül
29-Jul-2016, 15:26
Mehmet güner agabey yazdıklarının altına imzamı atarım.Ben de başka siteler de yıllardır aynı şeyleri yazdım.İhdiyar cavcav ın devri bitti.Başkanlık yapacak bir durumda değil.Yaşı gelmiş 85 e.hemen bugün emekli olması gerek.Zaten kendisi Genclerbirliği taraftarı değil.Şöyle bir düşünün fenerbahçe başkanı ben galatasaray taraftarıyım derse ne olur?Fenerliler Aziz Yıldırıma ne yapar?İşte sorunun kaynağı bu ihdiyarın gitmesi.İnan sen başkan olsan bu ihdiyardan klübü çok daha iyi yönetirsin.

MehmetGUNER
30-Jul-2016, 11:42
sevgili serdar. bişey iç benden..
ben sn. cavcav'ın -kendi söylemiş olsa bile- başka takım taraftarı veya sempazitanı olmasına o kadar takılmıyorum.
kaldı ki; geride bıraktığımız 10 sene kadar bir zaman hariç çokda başarılı buluyorum. önemli olan bir başkan olarak kulübümüze neler kazandırdığı.. takımımıza kazandırdıkları inkar edilemez ve kolay kolay da başarılacak şeyler değil bunlar.. sonuçta bizi çamurdan çıkaran ve avrupada çeyrek finale kadar götüren odur..
gençlerbirliği formasını giydirdiği onca futbolcumuzun bonservislerini yüksek fiatlara satmayı becermiş ve bunu da doğru yatırımlara yönelterek kulübümüzü bugün için kıskanılacak kulüpler arasına sokmuştur. ama orada kalmıştır.
elleriyle büyütüp beslediği çocuğu gibi gördüğü kulübümüzü korumak için sıkı sıkı sarılmış ama çocuk boğuluyor farkında değil..

seninde belirttiğin gibi o devirler artık bitmiştir.
kendini yenileyememiş olması ve endüstriyelleşme ile birlikte çok hızlı değişen ve gelişen futbol dinamiklerini -anlayamadığı için- ıskalaması bizi bitirme noktasına hızla yaklaştırmaktadır.
o hala afrikadan kimsenin görmediği, bilmediği yetenekleri bulup, real madride kakalamak ve bunuda çıkıp tv lerde anlatmak sevdasındadır ama öyle değil artık..
dedik ya endüstriyelleşme ile birlikte sn. cavcav'ın yaptığı işi şimdi milyonlarca menecer -simsar- yapıyor. haliyle rakipleri hayli kalabalık ve olabildiğince açlar.. bunca simsar arasında artık cavcav'a bu piyasada mama kalmadı..
ama onun bu konudaki kör inadı bizim sonumuz olacak.. define avcıları gibi bu sevda bizim hevesimizi bir delikte sonlandıracak..

panik yok.. hala bir kaç geri dönüm noktası mevcut. çaresiz değiliz..
çareyi de diğer topiklerde uzun uzun yazdık.. ya bu deveyi deveciler gibi güdeceğiz, yada bu ligden gideceğiz..

umityasar
01-Aug-2016, 13:20
Tayfur keşke kalsaydı bizde :(

Ahmet_Ay
01-Aug-2016, 23:06
Umut Bulut'u kiralamak için girişimlerimiz olduğu haberleri var.

Mustafa Ates
03-Aug-2016, 11:14
http://www.genclerbirligi.org.tr/balkanlarin-agasi/


Yukarıdaki linkte Vedat Muriç Röportajı var...
İlginç bir hayat hikayesi.
Bence destek olmak lazım, umarım başarıyı yakalar...

MehmetGUNER
03-Aug-2016, 14:36
transfer önerimiz olsa ne olacak olmasa ne?. engin bekdemiri önerdik de ne oldu?.

peki biz neden engin bekdemiri önermiştik?.
dünyaya pas oyunundan gına geldi. topla hızlı hareket edebilen, kanatları etkili kullanabilen, çabuk kaleye inebilen oyunculara yeniden rağbet arttı.
bizde de yürür gibi adam geçebilen, kanatları koridor gibi kullanabilen iki oyuncumuz vardı.. el kabir ve djalma..
birinin kiralama bedeli yüksek, diğerini de disiplinsiz gibi dünyanın en saçma bahaneleriyle gönderdik. yada gitmelerine engel olamadık.
bir tek ick kaldı elimizde. onunda tek başına bişeyler yapamayacağını biliyoruz.

güzellik yarışmasına katılmıyoruz arkadaşlar, puan mücadelesine çıkıyoruz.
bir futbol takımında olmayacak şeylere kulp yapıştırmayalım. adam balotelliyi alıyor, oynatabileceğine inanıp, etkili oyunundan yararlanmayı planlıyor.
biz kaç sezondur bizde olan, her sene 10 golün üzerinde ve bir o kadar da asist yapan oyuncuları sanki onlardan çok varmış gibi gönderiyoruz.
ne yaptığımızı bildiğimizin farkında olmadığımızı sanıyorum.

serkan_gungordu
08-Aug-2016, 13:53
5 tane işe yaramaz yabacı transferi yapacaklarına, yalnızca djalma'yı takımda tutabilmiş olsalar lige çok daha iyi bir takım olarak başlayacaktık. gelen futbolcuların hiçbirinin takıma katkı sağlayacağını sanmıyorum.

MehmetGUNER
09-Aug-2016, 10:31
değerli bir hoca oluşunun yanı sıra, futbol filozofu olmuş boby robson'ın sözlerini hatırlatmaya gerek yok.
önümüzdeki süreç tamda onun dediği gibi olacağa benziyor.

devre arasına kadar bu naçar ve takatsiz kadro ligin dibine demir atar.
ne duayeni olduğunu bir türlü anlamadığımız ama etrafı tarafından duayen diye çağrılan başkanımız, tıpkı gene bu durumda bizi alıp, yukarılara taşıyan şifo memede yaptığı gibi, benzerliğin böylesi bir durumda bizi alıp gene yukarılara taşıyan İbrahim üzülmezi kovar.. daha öncede ersun yanala yaptığı için bu olacaklardan artık eminiz..

devre arasında yine kendini kanıtlamak isteyen genç ve heyecanlı bir hocanın dinamiği ve başta yapılmayan ama o zaman pahalı olsada alınacak bir kaç yeteneğin katkısıyla yine bu çok zor ligde kalmayı başarırız..
2003-04 sezonu hariç, 38 yıldır her sezon olduğu gibi..

Gurcan Akgoz
12-Aug-2016, 15:55
Yeni transferimiz matei, bir maçta değerlendirme ne kadar doğru olur tabii bilinmez ama, topla ilişkisi ve ayağına ilk gelen toptaki mücadelesi iyi sinyaller verdi. Hem teknik hem inatçı. Yeni bir Azofeifa olmasın ne dersiniz? Girdiği pozisyonda da topu önüne alışı iyiydi ama sonraki hareketinde kaleye şut cekmedi de serdar'a pas verdi sanki. Fanteziye kaçtı

Abreg Çelem
17-Aug-2016, 16:29
Kulüpten yapılan açıklama:

Bilgilendirme |
Takımımıza geçtiğimiz sezon katılan Olafur Ingi Skulason ile kulübümüz arasında bulunan sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Skulason’a takımımıza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Abreg Çelem
21-Aug-2016, 13:33
Gelenlerin ve gidenlerin son durumunu Klasspor'dan hortumladım, buyrunuz:

GELENLER:

KALECİ
Taha Cengiz Demirtaş (22), Geldiği Takım: Hacettepespor
Nihat Şahin (26), Geldiği Takım: Mersin İY

DEFANS
Orhan Şam (30), Geldiği Takım: Kasımpaşa

ORTA SAHA
Samuel Owusu (20), Geldiği Takım: Radnik
Marko Milinkovic (28), Geldiği Takım: Slo. Bratislava
Dieudonné Gbakle (20), Geldiği Takım: FC Metz
Aleksandar Scekic (24), Geldiği Takım: FK Bokelj
Cosmin Matei (24), Geldiği Takım: Atromitos Athen
Serdercan Eralp (19), Geldiği Takım: Gençlerbirliği U21
Mahmut Bilir (21), Geldiği Takım: Hacettepespor
Kamal Issah (24), Geldiği Takım: Stabaek

FORVET
Vedat Muriqi (22), Geldiği Takım: Giresunspor
Noyan Öz (25), Geldiği Takım: Boluspor

Not: Özkan Karabulut, Taylan Antalyalı ve Panajotis Dimitriadis kendilerine kulüp bulana kadar takımdan ayrı çalışmalara devam ediyor.



GİDENLER:

KALECİ
Ferhat Kaplan (27), Gittiği Takım: Antalya

DEFANS
Hakan Aslantaş (30), Gittiği Takım: Karabükspor
Iasmin Latovlevici (30), Gittiği Takım: Karabükspor
Hikmet Balioğlu (25), Gittiği Takım: -

ORTA SAHA
Tayfur Bingöl (23), Gittiği Takım: Göztepe
Aleksandr Hleb (35), Gittiği Takım: BATE Borisov
Guido Koçer (27), Gittiği Takım: Giresunspor
Yunus Emre Gültekin (23), Gittiği Takım: Boluspor
Çağrı Bülbül (24), Gittiği Takım: Giresunspor
Martin Spelmann (29), Gittiği Takım: Aarhus GF
Turgut Doğan Şahin (28), Gittiği Takım: Kasımpaşa
Djalma Campos (29), Gittiği Takım: PAOK Saloniki
Doğa Kaya (32), Gittiği Takım: -
Ólafur Ingi Skúlason (33), Gittiği Takım: -

FORVET
Atabey Çiçek (20), Gittiği Takım: Bandırmaspor
Moestafa El Kabir (27), Gittiği Takım: Sagan Tosu
Artun Akçakın (23), Gittiği Takım: Şanlıurfaspor
Ersel Aslıyüksek (23), Gittiği Takım: BB Erzurumspor
Berat Tosun (22), Gittiği Takım: Boluspor

Not: Sezon başında Gençlerbirliği’ne alınan Enes Uzun, Onur Uslucan ve Ömer Akyörük yeni sezonu Hacettepespor’da kiralık olarak geçirecekler.

Aksit Ozkural
21-Aug-2016, 17:05
Bilgiler için çok teşekkürler Abreg'ciğim.

Bu arada Kuzey'liler kombinelerini aldılarmı? :)

Abreg Çelem
21-Aug-2016, 22:58
Bilgiler için çok teşekkürler Abreg'ciğim.

Bu arada Kuzey'liler kombinelerini aldılarmı? :)

Mesaj alınmıştır, sorunun cevabı Kombine başlığında verilecektir... :) :)

Necdet Özkazancı
24-Aug-2016, 00:35
Kamal Issah (24), Geldiği Takım: Stabaek

Kulüp dışından, Başakşehirli güvenilir bir kaynaktan yazılması kaydıyla aldığım bilgiye göre turnayı gözünden vurmuşuz. İlerleyen haftalarda göreceğiz, bakalım kaynağımız haklı çıkacak mı? Hadi hayırlısı. :)

serkan_gungordu
24-Aug-2016, 10:44
Kamal Issah (24), Geldiği Takım: Stabaek

Kulüp dışından, Başakşehirli güvenilir bir kaynaktan yazılması kaydıyla aldığım bilgiye göre turnayı gözünden vurmuşuz. İlerleyen haftalarda göreceğiz, bakalım kaynağımız haklı çıkacak mı? Hadi hayırlısı. :)

oturup adamın maçını izledim abi youtube'da, pek öyle turna falan göremedim :D

Erdem Ceydilek
27-Aug-2016, 13:37
son aldığımız tokelo rantie sanırım hepimizi heyecanlandırmıştır. güney afrika milli takımında da oynayan, 2013'te, başarılı bir Malmm kariyeri sonrasında Premier League'e, Bournemouth'a giden, ilk 2 yıl forma şansı bulsa da, 2015-2016 sezonunda sadece 1 maça çıkabilen, son aylarda çalışmalarına Güney Afrika'da salonda devam eden, dripling yeteneği üst düzey, kanat bindirmeleriyle ve hızlı hücumlarda etkili olabilecek bir oyuncu. Henüz 25 yaşında. İngiltere'de hem uyum problemi yaşamış hem de hocayla yıldızı barışmamış. Form tutmasının ardından can yakan, skora doğrudan katkı yapan bir oyuncu haline gelecektir. Çok umutluyum.

Bu arada 2013'te 4 milyon euro'ya gitmiş İngiltere'ye, ki bu kulüp tarihinin rekor transferiymiş. Bize yıllık 300 bin euro ücretle 2 yıllık imza attı. İngiliz kaynaklarında transferin "açıklanmayan bir bedelle" gerçekleştiği de söyleniyor, 1,8 milyon İngiliz sterlinine anlaşıldığı da söyleniyor. Ama 7 milyon tl'den yüksek bir miktara tekabül ediyor bu, ve bizim bildiğimiz Gençlerbirliği için imkansız bir fiyat. :)

4-2-1-3 gibi bir taktikle oynayıp, selçuk-landel, önlerinde irfan, onların önlerin stancu-vedat-rantie! uğur ve ahmet oğuz da beklerden destek veriyor. çok güzel geliyor kulağa :)

Aksit Ozkural
27-Aug-2016, 23:08
Uğur ileri çıktığı gibi geri dönebilirse mesele yok:)

Abreg Çelem
31-Aug-2016, 16:42
Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Abdul Rahman Khalili ile anlaşma imzalandı.

İsveç doğumlu olan Khalili, 24 yaşında ve 1.80 boyunda. Ön libero ve forvet arkasında görev alabilen oyuncu Högaborgs BK’in altyapısında yetişerek 2008 yılında Högaborgs BK’nin A takımına yükseldi. 2009-2011 sezonunda Helsingborgs IF’de 2 maçta görev aldı. 2009 yılında ise eski takımı olan Högaborgs BK’de kiralık olarak forma giydi ve 21 maçta 9 gol kaydetti. 2011’de Helsingborgs IF tarafından IFK Värnamo’ya kiralanan genç futbolcu ve 2012-13 sezonunda IFK Värnamo tarafından bonservisi ile birlikten alındı. IFK Värnamo forması ile çıktığı 28 maçta 4 gol kaydetti. 2014’de Helsingborgs IF’ye tekrar geri dönen oyuncu 12 maçta 1 gol kaydetmiş ve son olarak 2014’ün yaz transfer döneminde Mersin İdman Yurdu’na transfer olmuştu.

Ayrıca sezon başında gelen Gbakle bir seneliğine Manisaspor'a kiralandı! :confused:

Ahmet_Ay
31-Aug-2016, 18:13
GBAKLE, MANİSASPOR'A KİRAYA VERİLDİ...
Gençlerbirliği, bu sezon transfer ettiği Gbakle'yi 1 seneliğine Manisaspor'a kiraya verdi.
20 yaşındaki Malili kanat oyuncusu, Gençlerbirliği'ne Mentz kulübünden gelmişti.
Klasspor

Abreg Çelem
05-May-2017, 14:51
Haber merkezimize az önce gelen bilgiye göre Rizespor'dan ayrılan Ahmet İlhan'la anlaşma sağlamışız, seneye bizdeymiş.
Ayrıca bu sezon sözleşmeleri biten Hopf ve Palitsevich ile de anlaşmışız, sözleşmeleri uzatılacakmış.
Selçuk, Ferhat Görgülü ve Anıl Karaer ile görüşmeler sürüyormuş; sözleşmeleri uzatılacak gibiymiş...
Aynı şekilde Serdar ve Aydın'la da görüşmeler sürüyormuş ama pek (hatta hiç) umut yokmuş. Zaten bir süredir Serdar'ın Osmanlıspor'la anlaştığı iddia ediliyor.

Kaynak: Doğru çıkan haberler Alkaralar Haber Ajansı'ndan, yalan-dolan haberler ise Klasspor'dan alınmıştır...

Ahmet_Ay
09-May-2017, 17:31
Ulusal basında Uğur Çiftçi'nin Gs ile anlaştığı haberleri dolaşıyor.

Mehmet Ali Çetinkaya
16-May-2017, 10:54
2016-2017 Sezonunda 20 yabancımız varmış.

Bunlardan 6'sı satıldı ya da fesihle gönderildi.

Ante Kulusic
Panajotis Dimitriadis
Samuel Owusu
Michel Landel
Dieudonne Gbakle
Bogdan Stancu

Elde kaldı 14 tane...

Johannes Hopf - 31.05.2018 + Uzatıldı ama kaç yıl bilmiyorum şu and
Sergey Politevich - 31.05.2019
Aleksandar Scekic - 31.05.2019
Luccas Claro - 31.05.2019
Abdul Rahman Khalili - 31.05.2019
Kamal Issah - 31.05.2019
Jonathan Ring - 31.05.2019
Cosmin Matei - 31.05.2019
Marko Milinkovic - 31.05.2018
Bady Renato Baruffi - 31.05.2019
Agon Mehmeti - 31.05.2018
Tokelo Rantie - 31.05.2018
Vedat Muriqi - 31.05.2019
Etien Velikonja - 31.05.2018

Şimdi asıl soru şu; "Acaba sezon sonu bunlardan kaçı satılacak, kiralanacak ya da fesihle, tazminatla gönderilip kaç tane yeni yabancı alınacak?"

Geçenlerde Ümit özat 4-5 tane trasnfer yapacağız dedi mesela. Hem kadronun boşaltma şekli hem de yeni gelecekler aslında kulübün yeni yönetimiyle aşağı yukarı nasıl yönetileceğini de gösteriyor nitelikte olacak...

umityasar
21-May-2017, 23:00
Ahmet İlhan fayda eder mi dersiniz?

mehmet galip
07-Jun-2017, 22:17
ahmet ilhan tam beğendiğim futbolcu tipi ve başarılı olacağını umuyorum.

benim esas favorim yusuf erdoğan. bizim yönetimin bir aklına gelse...

MehmetGUNER
09-Jun-2017, 11:27
diğer topiktekilere ilaveten vesileyle bişey söylemek isterim.
biliyorsunuz müjganla ağlaşıp, vesileyle söyleşiriz..:D

artık dış transferi bırakmamız lazım.. çünkü bilmiyoruz..
biz değil bütün ülke bilmiyor.. ligimiz topçu hurdalığına döndü kimse farkında değil.. zamanında haklı şöhrete ulaşmış ama artık dizlerinin feri gitmiş yorumculuktan önce son bir vole vurmayı planlayan topçuların son durağı olduk. üstelik bunları bulmak için derin araştırmaya gerek de yok.. otur tv'nin başına futbol mondialda hepsi tek tek geçiyor.. kaliteye değil, isme bakan taraftar da zıplıyor.. sezon içerisinde yüzyıllık armalara olmadık rezaleti yaşatan yönetici kılıklı tefeciler, sezon sonunda isim sızdırma yöntemiyle taraftarın aklını tırmalıyor..

thomas ve skoko örneklerinde olduğu gibi; takımı sıtlayıp, sevk ve idare edebilecek orta sahaya, forvete birer kaliteli yumuşak ayak alıp, gerisini hacettepedeki genç yeteneklerle takviyeli bir kadro oluşturabiliriz..
şu kulüp yapılanmasınıda inkar etmemiş oluruz.. dışarıdan bu gün gelmiş birine kulübümüzü gezdirsek, adam der: şampiyonluğu hakeden tek takım bu.. gerçekte budur zaten..
ee bu ne haldir peki?.

düşeriz diye korkan olursa söyleyeyim: düşmeyiz..
ne yaparsan yap bu ligden düşemiyorsun.. şu geride bıraktığımız sezona dikiz: Bursaspor mesela.. elinden gelenin de fazlasını yaptı.. yok abicim yok.. düşemiyorsun.. o halde ne duruyorsun be adam at kendini denize..

rahmetli cavcav bunu görmüştü.. arada bir kontrolden kaçıp, valecia'ya vuran takıma bir santrofor alıp, seneye onuda geçmek yerine o takımın hocalarıda dahil, tamamını satıp ligde orta sıralarda gezelemeyi yeğledi..
o zaman bu yapılanmaya neden gerek duydu?. bu lig için çok fazla.. avrupa için ise ufak tefek güncellemeler gerekiyor..
hayır şimdi; rahmetli biliyor.. çağdaş futbol kulübü olmak bunları gerektirir. üst düzey kulüp olmak böyle olur..
gidip gidip kapısından dönmek de ne?. düşecez mi?. bi tarafımıza bişey mi olacak?. taraftarımız mı kalmayacak?.
korka korka nereye kadar..

bakın ankaragücüne; 2. ligde 27.000 kişiyle deplasmana gidiyorlar..
yeter ki hedefin olsun..

Ahmet_Ay
11-Jun-2017, 23:57
Aydın Karabulut Antalya ile anlaşmış. Antalya başkanı açıkladı.

MehmetGUNER
13-Jun-2017, 10:56
ne güzel işte, seyircin yok.. baskı yok.. hedefin yok..
senden bişey bekleyen yok..
paran çok.. alt yapıdan yetiştirdiğin oyuncu çok..

yeniden yapılanma veya mevcut yapılanmayı yeni bir anlayışla harekete geçirmek için bundan güzel bir fırsat mı olur..
ne duruyorsun be..
at kendini denize...

maksut_uzun
30-Jun-2017, 11:58
Yeni sezondan bir Gökhan Ünal transferi bekliyorum. Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş gibi, bonservisi de elindedir. :)

Şaka bir yana bu sezondan ümidim, nokta transfer yapmak yerine belli bir bölgeye futbolcu istiflemezler umarım.

Ahmet_Ay
01-Jul-2017, 01:18
Şuanda genel görüş; transferleri kimse yeterli görmüyor. Kulüp sosyal medya hesabında haberlerin altındaki yorumlarda bu durum bariz göze çarpıyor.

Gurcan Akgoz
02-Jul-2017, 03:42
Şuanda genel görüş; transferleri kimse yeterli görmüyor. Kulüp sosyal medya hesabında haberlerin altındaki yorumlarda bu durum bariz göze çarpıyor.

Ki gerçekten de öyle. Ben bu sene 2015/2016 sezonunun ilk yarısına benzer bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. Bu sene bizi kurtarırsa yine devre arası transferleri kurtarır. Vaziyet oraya doğru ilerliyor sanki. Tabii yönetim kısa sürede ligler başlamadan seri bir transfer hareketi başlatmaz ise.

Ümit Özat da röportaj esnasında sanki çok durgun,mutsuz ve umutsuz gibiydi. Çok çelişik bir durum ama giden oyuncular düşünülürse tek ekstra transferin Petar olduğu gibi doğru bir tespit de söyledi. Tam yönetimden istediği transferleri alamadığı için bozulmasından dolayi ben de acıyayım diyorum ama geçen sene Üzülmez transferlerin yetmedigini söylediği için gonderildikten sonra geldiğinde "bu takim bana yeter. ilk beşe sokarım. Transfer istemez" sözleri gelip meslektasini küçümsemesi aklıma geliyor, vazgeciyorum. :)

Ergunİnal
05-Jul-2017, 18:05
Ümit hoca 2yerli 2 yabancı transferi istiyor yabancı transferler olursa kadrodan kimler gider?

Ergunİnal
05-Jul-2017, 18:14
Hopf Sergei Luccas zaten demirbaş hocanın dediğine göre Issah Scekic Khalili de kalacaklar. Skuletiç ve Ndiaye yeni transfer onlar da kalacaktır. Bu durumda Bady Matei Rantie Velikonja Muriqi Milinkovic ten gitmesi en muhtemel ilk etapta Matei gibi gözüküyor. Sonra da Milinkovic Velikonja veya Muriqi olabilir Rantie veya Bady nin gönderileceğini düşünmüyorum

Necdet Özkazancı
05-Jul-2017, 20:34
Sırbistan’ın Kızılyıldız takımında oynayan Mitchell Donald'a kancayı takmışız. :)

http://www.klasspor.com/tr/haber/88532-Genclerbirligi_Hollandali_oyuncuya_kancayi_takti.h tml

Necdet Özkazancı
05-Jul-2017, 21:01
Mitchell Donald hakkında bilgiler...

https://www.transfermarkt.com.tr/mitchell-donald/profil/spieler/45511

Ahmet_Ay
07-Jul-2017, 19:47
Zeki Yavru takımımızın idmanında.

Erdem Ceydilek
07-Jul-2017, 20:33
Uzun zamandır bu kadar heyecanlı bir transfer sezonu gevirmemistik :)

Ergunİnal
07-Jul-2017, 21:03
Biz öne transfer beklerken hep defansif transferler yapılıyor sonumuz hayrolsun

Necdet Özkazancı
07-Jul-2017, 23:54
Transfermarkt sitesinde bugün itibariyle Zeki Yavru'nun yeni kulübü Gençlerbirliği olarak gözüküyor. TFF sitesinde ise sözleşmesinin karşılıklı olarak sona erdirildiği yazılmış ve yeni takımı belli değil. "beIN SPORTS Türkiye‏" de Zeki Yavru'nun Gençlerbirliği ile anlaştığını son dakika haberi olarak duyurmuş. Ekşi Sözlük'te Zeki Yavru hakkında yazılanları okudum, anladığım kadarıyla Trabzonspor seyircisinin gözünde iyi ve umutlu başlayıp kötü giden bir kariyeri var. Trabzonspor seyircisine futbolcu beğendirmek zordur ve hatta bazen iyi ve başarılı bir kariyeri olan futbolcuları bile oynayamaz hale getirdikleri de çok görülmüştür. Bu yüzden onların değerlendirmelerine biraz ihtiyatla yaklaşırım hep. Serdar Gürler ve daha birçok futbolcunun Trabzonspor'da barınamadığını dikkate alırsak, yaşı (26) itibariyle futbol hayatının en verimli çağındaki Zeki Yavru'ya ön yargılı yaklaşmıyor, Gençlerbirliği'nde başarılı olma ihtimali oldukça yüksek diye düşünüyorum.

Sonuç olarak Gençlerbirliği'ne hoş geldin "Lampard Zeki"... Başarılar... :)

https://www.transfermarkt.com.tr/zeki-yavru/profil/spieler/98131

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=859085

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/883379543771369473

https://eksisozluk.com/zeki-yavru--2514865?p=1

https://eksisozluk.com/lampard-zeki--4500764

Necdet Özkazancı
07-Jul-2017, 23:57
Ben yukarıdaki mesajımı yazarken, Zeki Yavru'nun Gençlerbirliği'ne transferinin haberi biraz önce Klasspor'da da yayınlanmış.

http://www.klasspor.com/tr/haber/88602-Zeki_Yavru_Genclerbirliginde.html

zekiuğurlu
08-Jul-2017, 00:20
Eskişehir malesef zor durumda, ordan alınabilecek oyuncular var. Benim favorim Erkan Zengin. Alınırsa Serdar ve Aydından oluşan boşluğu doldurur.

zekiuğurlu
08-Jul-2017, 00:26
Zeki Yavru defansif olarak iyi bir sağbek. Ama gördüğüm kadarıyla genelde duyguları aklının önüne geçiyor. Trabzonda Yusuf Erdoğanın durumu nedir, Ersun hoca geldikten sonra takımda yok. Sakat falan değilse alınabilirse iyi olur

Necdet Özkazancı
08-Jul-2017, 13:13
Zeki, Erkan Zengin'in Trabzon'dan Eskişehir'e parayı pek düşünmeden geldiği söyleniyor ve Eskişehir'de sevilen bir futbolcu. Eskişehirspor'la 31 Mayıs 2019'a kadar sözleşmesi var. Eskişehirspor'un bu zor günlerinde takımdan ayrılmak istemeyebilir. Zaten yaşı da 32... Ama tabii bir şekilde Eskişehirspor'dan ayrılırsa ve maddi şartlarda anlaşma olursa Selçuk'tan boşalan yeri doldurabilir. Trabzon'da Yusuf Erdoğan'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2018'e kadar devam ediyor. Sanırım orada devam eder...

Necdet Özkazancı
08-Jul-2017, 15:39
Biz burada "Gençlerbirliği'ne hoş geldin "Lampard Zeki"... Başarılar..." derkene, PİT (Polatlılı İstihbarat Teşkilatı) ajanlarından aldığım duyumlara göre, Whatsapp grubunda "Lampard Zeki" transferine tepki gösterilip veryansın ediliyormuş. "Lampard Zeki" transferi hakkındaki tepki ve yorumlar için arkadaşlarımızı piste, pardon bu başlığa davet ediyorum. Tepki ve yorumlar kayda geçsin ki, yarın öbür gün Zeki Yavru, Lampard gibi sahada döktürüp de harikalar yaratmaya başladığında ve Serdar Gürler ile Aydın Karabulut gibi başka takımların transfer gündemine girip takımdan ayrılması söz konusu olduğunda yazılacak mesajlarla ve gösterilecek tepkilerle bir karşılaştırma imkanımız olsun, öyle değil mi? :)

celiltoruner
08-Jul-2017, 16:39
Zeki Yavru transferine çok olumsuz bakmıyorum açıkcası..Orhan Şam'ın abiliğinde ve agresifliğini bir kenara bırakırsa, Ahmet Oğuz ile gireceği rekabet takıma olumlu yansıyacaktır..
Aynı tarz bir transfer de sol beke gerekiyor..Uğur'un kendini geliştirememesinin hatta geriye gitmesinin sebebi alternatifsiz kalması, o bölgede rekabetin olmaması..

Necdet Özkazancı
08-Jul-2017, 19:34
Zeki Yavru transferine çok olumsuz bakmıyorum açıkcası..Orhan Şam'ın abiliğinde ve agresifliğini bir kenara bırakırsa, Ahmet Oğuz ile gireceği rekabet takıma olumlu yansıyacaktır..
Aynı tarz bir transfer de sol beke gerekiyor..Uğur'un kendini geliştirememesinin hatta geriye gitmesinin sebebi alternatifsiz kalması, o bölgede rekabetin olmaması..

Ekşi sözlükteki bir yazar, "Lampard Zeki" başlığındaki mesajında şöyle bir paragraf yazmış:

"savunmanın sağında sıvadığı zamanlardan sonra, hami mandıralı'nın takımın idaresini almasıyla geçtiği orta sahanın ortasından öne attığı 2 pas sonrası kendisine bir takım trabzonspor taraftarının taktığı isim."

https://eksisozluk.com/lampard-zeki--4500764

Anladığım kadarıyla "Lampard Zeki", Ahmet Oğuz'un önünde, orta sahanın ortasında ve sağında da oynayabilecek gibi gözüküyor Celil.

Uğur'a gelince... Ben bu sezon Uğur'dan çok umutluyum. Bu sezon çok iyi işler yapacak ve ön plana çıkan futbolculardan biri olacak gibi geliyor bana... Kanıtın var mı, garantisi var mı diye sorulacak olursa kanıtım yok ve garanti veremem. :)

Aksit Ozkural
08-Jul-2017, 19:47
Bu sahifedeki transferler gerçekse eğer takımımız rakiplerini Ostim'de perişan eder.

Tabii buna bir de taraftarımızın boğucu etkisini eklersek düşünün artık gerisini.

zekiuğurlu
09-Jul-2017, 10:03
Zeki, Erkan Zengin'in Trabzon'dan Eskişehir'e parayı pek düşünmeden geldiği söyleniyor ve Eskişehir'de sevilen bir futbolcu. Eskişehirspor'la 31 Mayıs 2019'a kadar sözleşmesi var. Eskişehirspor'un bu zor günlerinde takımdan ayrılmak istemeyebilir. Zaten yaşı da 32... Ama tabii bir şekilde Eskişehirspor'dan ayrılırsa ve maddi şartlarda anlaşma olursa Selçuk'tan boşalan yeri doldurabilir. Trabzon'da Yusuf Erdoğan'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2018'e kadar devam ediyor. Sanırım orada devam eder...

Herkese günaydın, dün Eskişehirdeki arkadaşlarla mesajlaştığımda Erkan Zenginin bonservisinin alacakları nedeniyle boşa çıktığını söylüyorlardı, boşa çıkmasada Es-es in borçlar nedeniyle tutabileceğini sanmıyorum. Zaten bizde Eskişehir yolcusu gibiyiz yabancılık çekmez :)
Yusuf Erdoğan'ı Konya almaya çalışıyormuş ama fenerden Volkanı alırlarsa vazgeçebilirler. Bence her iki oyuncuda bize çok fayda sağlar bugünkü kadro dikkate alındığında.
Zeki Yavru faydalı olacaktır kesinlikle, bu transfer bence Ahmet Oğuz'u pazarlamanın ön hazırlığı gibi sanki.

zekiuğurlu
09-Jul-2017, 10:06
Zeki Yavru transferine çok olumsuz bakmıyorum açıkcası..Orhan Şam'ın abiliğinde ve agresifliğini bir kenara bırakırsa, Ahmet Oğuz ile gireceği rekabet takıma olumlu yansıyacaktır..
Aynı tarz bir transfer de sol beke gerekiyor..Uğur'un kendini geliştirememesinin hatta geriye gitmesinin sebebi alternatifsiz kalması, o bölgede rekabetin olmaması..

Hakan Aslantaş ve Halil İbrahimin durumu nedir bilen varmı?

celiltoruner
09-Jul-2017, 11:32
Hakan Aslantaş Karabükspor'da (geçen sene Kayserispor'a kiralandı).. Halil İbrahim şuan bizim oyuncumuz ama şans bulacağını sanmıyorum. Kamptan sonra tekrar kiralanma ihtimali yüksek..

Ergunİnal
10-Jul-2017, 16:25
Sol açık Elvis Manu ile anlaşmışız

Necdet Özkazancı
10-Jul-2017, 17:10
Sol kanat oyuncusu Elvis Manu 24 yaşında, Feyenoord alt yapısından yetişmiş, 2014 yılında Hollanda'nın Cambour takımına kiralanmış, 2015 yılında da İngiltere Championship takımlarından Brighton&Hove Albion takımına satılmış, oradan 2016 yılında Championship takımlarından Huddersfield Town'a, 2017 yılında da Hollanda 2. Lig takımlarından Go Ahead Eagles Deventer'e kiralanmış, şimdi de bonservissiz olarak Gençlerbirliği'nde... Hollanda U19, U20 ve U21 milli takımlarında az da olsa forma giymiş. Feyenoord alt yapısından yetişmiş olması iyi, inşallah ilk 11'e girip yararlı olur ama bizim bu sezon biraz paraya kıyıp özellikle yabancı oyuncu transferinde takımı güçlendirecek şekilde en az iki tane nokta atışı yapmamız lazım bence. Çünkü bu sezon stat sorunu nedeniyle çok zor geçecek.

https://www.transfermarkt.com.tr/elvis-manu/profil/spieler/198070

http://www.mackolik.com/Futbolcu/111311/Elvis-Manu

zekiuğurlu
11-Jul-2017, 00:33
Muhammet Demir'in sözleşmesi feshedildi
Trabzonspor'da Muhammet Demir'in sözleşmesi feshedildi. 25 yaşındaki golcü 2015-2016 sezonunun devre arasında katıldığı takımda beklenen performansı sergileyememişti.

Ergunİnal
11-Jul-2017, 12:36
Elvis'e bonservis ödememişiz 2 yıllık mukavele yapmışız. bazı kaynaklar kiralık geldiğini yazmış ama bonservisi ile almışız.