Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
arkadaşlarım sağolsun sıkıntı duyduğum mevki ve isimler hakkında uzun uzun açıklamalarda bulunmuşlar ama..
yazılanları okuyunca iki misli endişe duymaya başladım..

al kabir ve irfan can bizim hücum gücümüzün nerdeyse tamamı.. bu ikisi olmadan hücumda yokuz..
yerine önerilen ve bu kaladan öbür kalaya seğirteceği, rakiplerini bir bir düğümleyeceği söylenen isimlerin ise; birinin yaşı tutmaz o dediklerinizi yapmaya, diğeri henüz hazır değil.. böyle bir yeteneği vardı da; bu güne kadar neden durdu?. tutan mı oldu?. kendini bize mi sakladı?. eyvallah yetenek sahibi olduğunu zaten biz söylüyoruz ama oyuncumuzun değil maç eksiği, sezon eksiği var..

o halde ne yapmalı?. eldeki imkanlar neye müsaade ediyor?.
bi kerre sıkıntının olduğu yerde macera peşinde koşmamalı.. beşiktaş karşısında macera aramayan delikanlı ibrahimin bu maçta da macera arayacağını zannetmiyorum.
maçı 70 dakikasında hani şu sizin çok sevdiğiniz "kontrollü" oyun, ödlek futbolu sergilemeyiz.. defans bloğumuz ve önünde çakılı oynayan -başkada beklenemez- orta sahamız bunu çok rahat yapabilir..
bu 70 dakika içinde ak saç, kara saç belli olur zaten, işler yolunda giderse son 20 dakikada rastgele deyip şansımızı denemek için çıkmayı deneyebiliriz..
bir puana razıyız. haa üç puanı ikram eden olursa neden olmasın?.
Benim düşündüğüm şeylerin aynısını şimdi Digiturk'te söyleyip uzun uzun tartışıyorlar Mehmet abi...
Aydın daha 28 yaşında ve 18 yaşında bjk'ye gitti ve olumsuz bir hareketti bu. O yaşta büyük takım olumsuz oldu. Diğer takımları da onun potansiyelini destekleyecek takımlar değildi.
Şimdi ise hem bizimki gibi oturaklı ve maddi anlamda sorunsuz bir kulüpte oynuyor hem de yaş olarak daha olgun ama yaşlı da değil.
Tamamen bunu söylediler...
Yazmadım daha önce çünkü 1-2 maçla bunları direkt yazmak istemiyordum ama hem bugünkü maçta görünenler hem de tv'deki yorumculardan da aynı düşünceleri duyunca ekleyeyim dedim.
Umarız Aydın bizi yanıtlmaz da 11'e adapte olup katkısına devam eder. :-)