2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 29 ve 29

Konu: Gençlerbirliği için devrimden başka yol yok!

  1. #26
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    Bu yazıyı yazdığım zaman Metin Diyadin vardı ve ligde dipteydik. Cavcav'ın bu hafta içindeki açıklamalarından sonra, yazıyı aşağıdaki ufak giriş paragrafıyla bir gazeteye yollamaya karar verdim. Bugün SoL gazetesinin spor sayfasının manşetinde yayınlandı yazı. Aslında Cavcav'ın kendini aklamaya çalıştığı şu zamanlarda daha manidar bu taleplerimiz.

    "Metin Diyadin’in takımdan ayrılışı ve Şifo Mehmet’in teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla yakalanan üç maçlık galibiyet serisi, Gençlerbirliği’nin yapısal ve kronikleşen yönetim sorunlarının görmezden gelinmesine neden olmamalı. İlhan Cavcav’ın hafta içinde yaptığı “beni eleştirdiniz ama bakın işte nasıl takır takır top oynayan takım kurmuşum” minvalindeki açıklaması da bu yapısal sıkıntıların yine hasıraltı edileceğinin bir göstergesi."

    http://haber.sol.org.tr/spor/bestepe...t-haberi-82561

  2. #27
    Arkadaslar
    İlhan ağabey mesajı almıştır ve de Ocak'ta takviye yapacaktır bence..Yapmazsa ısımız çok zorlaşir ama Ocak transferlerinin de faydaları bir yere kadar diyelim.Bizim ana omurga iyi olmalı yanına alacağımız en fazla 2-3 kisi.Forvet orta saha vede geriye 1 er takviye ancak.

  3. #28
    Eline sağlık Erdem... Olması gerekeni her fırsatta ve platformda ortaya koymalıyız. Benim hayalim, Barcelona gibi binlerce üyeli bir kulüp... İlk aşamada hiç olmazsa 19 Mayıs Stadı'nın seyirci kapasitesi kadar kombine biletli üyemiz olmalı... Aslında Gençlerbirliği'nde olsun, diğer tüm spor kulüpleri ve derneklerde olsun (hatta sendika ve kooperatiflerde) üyelik konusunda dernekler mevzuatından da kaynaklanan, yönetimde olanın lehine bir istismar olanağı var. Yönetimde olanlar özellikle seçim zamanı sıkıştıklarında, kendi taraflarında yer alacak, kendilerine oy verecek kişileri üye yaparak iktidarlarını sürdürme yoluna giderler. Bunu geçmiş dönemde bizim kulüpte yapılan seçimde yaşadık. Bugün kulübün en saygın üyesinin, divan kurulu başkanının kulüp yönetimine yaptığı üyelik teklifleri bile kabul görmüyorsa sebebi biraz da burada: "Kime oy verecek? Bizden mi, yoksa onlardan mı? Bizdense sorun yok. Ama ya onlardansa?!" Bana göre, şu anda Cavcav, Gençlerbirliği'nde tek adam gibi gözükmekle birlikte kulüp yönetiminde Cavcav'ın dengelediği oligarşik bir yapılanma var ve Cavcav sonrasında kulübün parasal durumunun da etkisiyle ciddi bir mücadele söz konusu olacak gibi gözüküyor.

    (Not: Konuyu önemli bulduğumdan, tartışma belki burada da canlı bir biçimde sürer diye düşünerek Facebook'ta yazdığım mesajı buraya da kopyaladım)

  4. #29
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    Necdet abi, bizim behzat başgan kulübe üye olmuş. Bir üye bir üyedir

    Şaka bir yana, köhne dernekçilik anlayışından dolayı kulüp bir çıkmazın içinde olabilir ama bu konuda da muhtemel çıkış yolları vardır diye umut ediyorum.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •