Çağrı çok güzel bir başlık açmışsın. "Kulüp tarihine geçmek" bir futbolcu için çok önemli bir motivasyon kaynağı. Bunu eski futbolcularla yaptığım sohbetlerde fark ettim.

Şampiyon G.Birliği projesi için atılacak ilk adım bunu başarabilecek yetenekte ve futbol anlayışında olan bir hoca ile hemen 5 yıllık sözleşme imzalamak olmalı. Bu hocaya altyapı dahil tam yetki verip yanına bir sonraki dönemde bu futbol anlayışını devam ettirecek G.Birliği'nin simgesi haline gelmiş eski bir futbolcumuzu yardımcı antrenör olarak atamalıyız.

Mevcut kadroda takım oyununa uygun olup ayağına top yakışan oyuncular ile beşer yıllık sözleşme yenileyip, eksik mevkiileri tamamlamak için bir izleme grubu oluşturmalıyız.

Altyapıya dünyanın en iyi hocalarından birini getirip minik futbolcuların iyi bir altyapı eğitimi almasını sağlamalıyız.

Her ne kadar şampiyonluk puan ile kazanılsa da bizim amacımız futbolun bir gösteri sanatı olduğunu unutmayarak izleyenlere keyif veren, hatta mümkünse daha önce hiçbir takımın denemedeği bir G.Birliği futbol anlayışını sahada tatbik etmeye çalışmak olmalı.

Yukarıda plan hayata geçirildiğinde tribünlerin dolacağını ve medyanın gerekli ilgiliyi göstereceğini tahmin ediyorum.