Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 33

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 11. hafta / Gençlerbirliği - Trabzonspor

Hybrid View

  1. #1
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167

    2013 - 14 / Süper Lig 11. hafta / Gençlerbirliği - Trabzonspor

    10.11.2013

    Ankara 19 Mayıs

    Saat : 16.30

  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    eskiden adminlerin göreviydi maç topiği açmak ama adminler kayıp.
    kimi evlendi, kimi kuzeyde nirvanaya erdi, kimi tv yıldızı oldu

    mecburen müdahale ediyoruz

  3. #3
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    takımdan ümidi kestikleri için maç topiği açmıyolar.bu senede yaşlı cavcav ın marifetiyle kayboldu gitti.bu yaşlı cavcav gene başkan olarak takımın başında kalırsa vallahada seneyede kayıp olacaktır.

    kalbi sadece gb için atan genç ,dinamik ve çok akıllı bir başkan arıyorum.

  4. #4
    16.30'a maç koyuyorlar. ilk yarı maçı bırakıp güneşin batışını izliyoruz. tff çok romantik

  5. #5
    Es-Es maçından sonra yazamadım bir türlü... Çok yoğundum.
    Umarım hoca yarın Özgür'ü kesmez. Doğa - Özgür değişikliği için "Erkan Zengin'i durdursun diye oynatıyor Doğa'yı" dedi tribünde arkadaşlar
    fakat Özgür gibi bir adam kesilmemeli.

  6. #6
    Genelde haklısın da, bu sene Özgür hiçbirşey oynamadı. Yeterince kuvvetli değil kuvvetsiz olunca da hiç çekilmiyor.

  7. #7
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    yok artık şifo..
    hoca değişimlerinde biraz kıpırdanma, toparlanma ne bileyim bişeyler olur ama bu normal bir gelişme değil..
    avrupadan yüksek moral motivasyonuyla dönmüş bir trabzonsporu üstelikte ilk yarıda skoru yakalamış bir trabzonsporu bu ligde yenebilecek başka bir takım çıkarmı bilemiyorum..
    geçtiğimiz üç haftayı çıkaralım, bunu ligin dibine demir atmış bir takımın yapabilmesi ise çok daha garip kılıyor durumu.. mucize dedikleri bu olsa gerek..
    işi anlaşılmaz kılan birkaç nokta var ki; akıl burada iflas ediyor.. takım kadrosu değişmediği gibi; ilk 11'i ve taktik dizilişi de değişmemiş.. takımımız düşüş sürecindeyken önerdiğimiz tosiç gibi, mervan gibi oyuncuların hiçbiri gene kadroda yok.. takım gene üçlü forvet oynuyor, gene ayağına top yakışan tek oyuncumuz tomiç son 15 dakika şans bulabiliyor..

    pekii ne değişti?. diye soruyor insan.. yada sormasak da; hep dikkat çektiğimiz bir konuda: "benim futboldan ne kadar anladığımı herkes görmüştür artık" diyen sn. cavcav'a mı katılsak?.
    10 senedir bu kadar rezil rüsva, yeteneksiz ve basiretsiz hocaları bulup getiren kimdir?. diye sormasak mı?..

    takım kadromuz ilk 11'ine kadar aynı.. aynı isimler aynı dakikalarda değişiyorken bile; sadece ve sadece takımın kazanmaya odaklı ileri doğru oynaması olabilirmi bu?.
    hatırlayan olursa eğer; hiçbir hoca hakkında peşin konuşmamıştık ama evladımız metin diyadin lafı geçtiğinde hemen eleştiriyi yapıştırmıştık:
    yaşları 18 - 20 arasında değişen "tabanca gibi takım" hacettepeye bile defans oynatmış, korkak, kişiliksiz ve basiretsiz bir hoca diye?.
    mantalite farkından başka bir şey olabilir mi?. bu takım bunu dibe vurunca kendiliğinden yapmıyor mu?. akhisarspor maçının teknik-taktik topiğini açıp bakın.. hep aynı yorumlar..
    tabanca gibi takım hacettepede de bu potansiyel vardı, bu takımda da bu potansiyel var.. sen bunları ileriye göndermezsen zaten geride oynamayı bilmeyen ve sevmeyen bu takım düşer.. ileri gönderen hocada ahanda böyle kahraman olur..
    sonrada zavallı başkan çıkar "bana duayen deyin, bu hocayı ben buldum" diye övünür..
    sanki bundan önceki beceriksizleri biz bulduk?..

  8. #8
    3 maçlık galibiyet serisi elde etmiş olsakta, oyun olarak hala iyi değiliz.. Ama yine de takımdaki istek, hırs ve skor ne olursa olsun oyuncuların maçı bırakmaması ilerisi için umut verici.. Oyunda, hocanın takıma etkisi ve milli takım arasında ki gerekli çalışmalarla daha iyi düzeye gelecektir..

    Yediğimiz ilk golü tribünden tam göremedim.. Sahaya baktığımda Henrique çizgide debeleniyordu.. Topu tuttu, düzeltti, vurdu.. Tüm bunlar olurken Ramazan neden köşeyi kapatmadı onu anlayamadım.. Eve geldiğimde özetlerden izlediğim kadarıyla top Ramazan'ın ayağına çarpıp giriyor.. Akşam bir iki spor programında da ''dünya derbisi''nden fırsat buldukça bizim maçı da daha doğrusu Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'un neden kaybettiğini konuşurlarken onlarda söyledi topun aslında Ramazan'ın ayağına çarparak gol olduğunu, temas olmasa belki de kaleye paralel gidebileceğini..

    Gosso ve Doğa inanılmaz oynuyor, yaptıkları pres ve kestiği-kazandığı toplarla savunmayı oldukça rahatlatıyorlar.. Ama takımda bu kazandıkları topları etkili kullanabilecek bir ayak olmadığı için çoğu zaman hücuma çıkmakta zorluk çekiyoruz.. Tüm takım deyim yerindeyse Jimmy'nin ayağına bakıyor.. Onun oyunda aktif olmadığı zamanlarda takımda tüm etkisini yitiriyor.. Oyun kurması beklenen Petroviç fazla ağır.. Ayağına geldiği tüm toplarda topa basması, önüne alması, düşündüğünü uygulaması fazla zaman alıyor.. Nizamettin bunları daha iyi yapıyordu ama onunda sakatlığı ne yazık ki fazla uzun sürdü.. Umarım en kısa zamanda takımdaki yerini alır..

    Bunun yanında Zec ve Uğur'la sol kanadımız ölüyor.. Maç boyunca bu iki oyuncunun tek bir ortasını yada çizgiye inip rakip ceza sahasında tehlike yarattıklarını hatırlamıyorum.. Uğur'un penaltı pozisyonunda ki müdahalesi ve ardından Malouda'nın yetişemeyeceği topa gitmemesi için ayağını kaldırması çok acemiceydi.. Geçen seneki Tosic-Jimmy ikilisi nerede bu ikili nerede..

    Stancu'nun formu dikkat çekici.. Son 3 maçta attığı 4 golle takımın gol yükünü çekiyor.. Ligin başında iyi savunma yapıp gol atamıyorduk şimdilik bunu da halletmiş olduk..

    Taraftarın 60.dakikadan itibaren performansı harikaydı.. Oyuna 12.adam olarak etki ettik ve takımın geri dönüşünde ve maçı kazanmada oldukça etkili olduk..

    İlerleyen zamanlarda C Blok'ta ki sorunda kesin çözüme varırsa hem tribünden hemde sahadaki oyundan zamanla daha da keyif alacağız..

  9. #9
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    bu gece rüyamda mehmet özdilek i gördüm ve çok yüksek ve çok uzak bir bir yerden kaleye şut çekti ve inanılmaz bir şey oldu.Top gol oldu herkes çok çok şaşırdı.Bu rüyanın anlamı ne acaba?Yoksa kalan 6 maçtanda 6 galibiyet mi alacağız.Keşke böyle olur.

  10. #10
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    26 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    23
    dün bi ara kendimi deplasmanda hissetmedim değil..
    ammavelakin birçokları tarafından merakla beklenen ve hatta etrafımda yüksek megapixelli telefonlarını çıkarıp çekim yapmak isteyen efendilerin "61nci dakka şovu"nu, "KIRMIZI KARA BURASI ANKARA" ile bastırmamız,kendimi evimde hissettirdi..acaba Trabzon tarafından yada biyerlerden "61nci dakka KIRMIZI KARA BURASI ANKARA şovu"nu çeken olmuşmudur?
    ondan sonra film koptu zaten..
    iyi oldu bu galibiyet.Trabzon hem Avrupa yorgunuydu hemde Zeki gibi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Zeki_Ayvaz) kalecileri varken 2-0'dan sonra beraberlik bile çok kötü sonuç olurdu... belki iyi bi kaleci olacaktır ama bu maçta olmamalıydı..

  11. #11
    farkettiniz mi bilmiyorum...

    maçtaki en garip olaylardan biri; 2 fenerbahçe taraftarının fb logolu montlarla ve ellerindeki fb atkılarıyla maça gelmesiydi. maç sonunda bazı taraftarlar bu duruma sinirlendi. fakat buna karşın olay çıkardı bu gençler. gelirim, fb atkısını tutup sallarım diyorlar. dingonun ahırı sanmış olabilirler.

    yumuşak yüzümüz ve iyi niyetimiz böyle terbiyesiz adamlara tahammül etmemiz anlamına gelmiyor. daha önce de istanbul taraftarının aramızda oturarak, kendi takımları gol attığında sevinç gösterileri yapmak suretiyle yaşanmıştı buna benzer olaylar...

    gençler taraftarının modern tavrını istismar ediyorlar. "bu adamlar efendi düzgün adamlar. biz burada her türlü terbiyesizliği yapabiliriz. seslerini çıkarmazlar" diye düşünüyor olmalılar!..

  12. #12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •