Fuat Hoca Fenerbahçe maçında eldeki kadro için doğru onbiri buldu. Kulusiç iyileşirse Ahmet'in yerine Kulusic oynar. Tomiç'in yerine 90 dakika oynayacak kondisyonu varsa Kerim Zengin'i oynatır. Cezalı Pertoviç'in yerine bence geçen hafta dersini alan Jimmy'yi oynatır. Bundan sonra Artun'u sağ açıkta oynatmak gibi bir hata yapacağını sanmıyorum. Deplasman maçında güçlü bir Hurşut bize maçı kazandırabilir ancak son haftalarda savunmaya hiç yardımı olmadı. Bence Kerim Zengin doğru tercih olur.

Anadolu takımları Fener maçındaki gibi şatafatlı zaferlerden sonra bir sonraki maça konsantre olma sorunu yaşar. Burada görev Fuat Hoca'ya düşüyor. Onun da "ben artık oldum" havasına girmemesi, rakibi analiz edip takımı iyi motive etmesi lazım.

Ben bu maçta oyunun bizim kontrolümüzde olacağını, duran toplardan bulacağımız gollerle maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bu sene Vleminckx, Aykut, Kulusic, Özgür, Jimmy gibi çok iyi kafaya çıkan oyuncularımız var. Azo da duran topları çok iyi kullanıyor. Jimmy oynarsa ani ataklarımız etkili olabilir. Ne yapıp edip Vleminckx'in kafasını ceza sahasında topla buluşturmalıyız.