Alıntı serkan_gungordu demiş ki... Mesajı göster
tanıl abi'nin İrfan'ın iyi olmasını ne kadar istediğini biliyorum. Aynı şekilde mehmet abi, necdet abi, ben, erdem, ali hepimiz gizli irfancıyız. sadece irfan da değil, m0esela ahmet oğuz'u da çok istiyoruz. dikkat edin hep bu adamları konuşuyoruz. yani olacakları, iyi bir yere gelecekleri ortada ama hala eksikleri var. bütün enerjimizi eksiklerini biraz görmezden gelmek için, işi "o kadar kusur kadı kızında da olur"a bağlamak için harcıyoruz. ama mesela onlarla aynı yaştaki ahmet çalık'ı konuşmuyoruz. çünkü ahmet'in konuşulacak bir tarafı yok. onu savunmaya, aman ahmet'e şans verilsin dememize gerek yok. çünkü adam taş gibi çıkıp her maçı iyi oynuyor.

hleb'in gelmesi bence en çok irfan'a yarar. çünkü irfan yetenekleri ile hepimizi göklere çıkardı. bir hayale, bir rüyaya götürdü ama beklentilerimiz altında da ezilmeye başladı. çünkü kim ne derse desin henüz hazır değil. oyuna sonradan girmenin güzel bir tarafı var. 70. dakikada oyuna giren adam 20 dakikada tüm enerjisini ve konsantrasyonunu sahaya daha iyi verir. irfan ligin ilk yarısında ilk 11de çıktığı maçların çoğunda bir dağılma yaşadı. 5 dk oynadı, 10 dk gezindi, 15 dk ayağına adığını ezdi. çünkü bence mental olarak henüz bizim beklediğimiz seviyeye gelmedi. ama önünde bir hleb varsa, onun kadar yetenekliysen ve tempo olarak da ondan iyiysen, 70. dakikada onun yerine girdiğinde ne yapman gerektiğini daha iyi bilirsin. irfan'ın biraz böyle hafif ateşte pişmeye ihtiyacı var. tekrar "ben çalışmalıyım" demeye ihtiyacı var. hleb'in arkasında uçmaya, onun rüzgarından nemalanmaya ihtiyacı var. sonrasında bu dönemi iyi götürürse, bizim hayalini kurduğumuz adam olmayı da becerecektir. şanslıyız, sınırsız yabancı kuralı sayesinde kimse onun bölgesinde türk oynatmadığı için, önce bizi avrupaya götüren kadronun içinde olup, sonrasında da bir premier ekibine transfer olabilir. biz de buradan ingiltere'yi de takip ederiz, şahane olur!
Daha önce de belirttim;
İrfan'ın yerinde olsam Hleb'in arkasından yarım metre ayrılmazdım. Kramponlarını taşır, cilalar bu arada sağına soluna bakar acaba kramponlarda mı bi numara var diye bakardım.
Topa nasıl vurduğunu, hangi anda topla buluşup vedalaştığını çok iyi incelerdim.
Kısacası onun çekirgesi olurdum.
Şaka bir yana yaşını almış 1-2 karakterli oyuncu bu takıma şart, felsefe olarak şart. Alttan gelen oyucuların üzerinde durup, onların elinden tutacak ve yönetime rapor verecek 1-2 sağlam isim bulduk mu problemlerin çoğunu çözeriz.