Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 29

Konu: Gençlerbirliği için devrimden başka yol yok!

Threaded View

  1. #12
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    gençlerbirliğinin alt yapısı süper değildi.. adı koyulamayacak kadar süperdende öteydi..
    mevcut yönetimin beceriksizliğini ve basiretsizliğini kurtuluşumuzun tek çaresi olan çocuklarımıza yüklemenin hiç alemi yok.. istanbul üçlemesi bu gün süperlige çıkardığı bir oyuncuyu gösterip kendilerine övgüler düzerken, bizim malzemecisi, masörüde dahil bir takım çıkardığımız görülmüyorsa üzülürüz şimdi.. yönetme melekelerini yitirmiş, tıstikisi bitmiş kulüp iktidarı son yıllarda aldığı üstüste facia denecek kararlar gibi gençlerimizin etrafından sansarları uzaklaştıramadı.. onlara 4 senede 3 lig şampiyonluğu, birde lig üçüncülüğü -cebren ve hile ile- yaşatan hocalarını sudan bir sebeple kovdu, dünyada bir ilk: bir futbol kulübü daimi arpalık haline getirdi ve başına şimdiki sonumuzu hazırlayan kendi öz evladımız ama beceriksiz ve kariyersiz metin diyadini getirdi.. zaten o, tabanca gibi takım hacettepe gençlerbirliğini bile çıkaramamıştı.. başka bir evladımız osman hoca olmasaydı.. sonrada üzerine titrememiz gereken gökhan gönül fenere, giray trabzona yok denecek fiatlarla gönderildi. bunlar herkesin dikkatini çektiği için seçtiğim örnekler.. şu anda ligin kalburüstü her takımında bu alt yapıdan yetişmiş, oynadıkları takımın önemli oyuncuları olmuş oyuncularımız var.. hepside sıralamada bizim üzerimizde olduğuna göre birinin doğruyu bulamadığı gerçek..
    para harcamayı sevmeyen ama bu durumda da alt yapıdan başkada çıkışı bulunmayan bu tükenmiş yönetimin bunu görmesini beklemiyorduk inşallah..

    hep söylediğimiz birşey var: bi kere yaptın bitti mi?.
    valencia'dan döndükten sonra o takıma bir santrofor takviyesi yapılmadı.. kabiliyetsiz yönetim hem alt yapıyı tarumar ediyor hemde takıma dışarıdan ihtiyacı olan takviyeleri yapmıyor.. çok zaman ve çok para kaybedeceğini gerçekler söylüyordu..
    o takımın tek eksiği etkili bir santroforu kadromuza katıp, daha sonra bursasporun bile olabildiği bu ligde üstüste şampiyonluklara ambargo koymak işten bile değildi.. üç metre ötesini göremeyen yönetimimiz ise valenciadan dönen takımı artık değeri yükseldiği için elinde tutmanın zor olduğuna kanaaat getirip, hepsini neredeyse bedelsi gönderdi..
    esas o takımı avrupada 4. tura kadar yükselten elebaşıları "ersun yanal'ı milli takım istediyse yapacak birşey yok" bahanesinin arkasına sığınıp, kendisinden 1 milyon $ alacağımız olduğu halde nazlanmadan gönderdi..
    cavcav gibi biri bir adamı bırakalım 5 kuruşu, 1 milyon $ alacağı silerek gönderiyorsa bunda bir iş olduğunu bile kimse sorgulamadı.. küçük adam büyük takımların başkanlığını yapamadı.. yapamazdıda..
    bu günlere gelene kadar olacakları sayfalarca yazdık köşeye astık.. bunlar bana hiç yabancı gelmiyor.. küçük kasaba tüccarlarının yönettiği büyüyemeyen, atlayamayan takımların sonu neyse bizim yaşadıklarımızda o.. bu yüzden çok sakinim ve olacakları bekliyor; mevcut kulüp iktidarının yönetim politikalarını tümüyle reddeden.. demokratik, katılımcı, şeffaf, taraftar ve halkla ilişkilere önem veren, dışa açılılan, çağın futbol gereksinimlerini yakalamış gerekirse birleşik alternatif kulüp yönetiminin çıkmasını bekliyorum..

    mevcut kulüp yönetiminin geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi sadece bir tek doğru kararı olsa bile biz bu paçoz ligde tutunurduk ama bu seferki sezonda aldığı bütün kararlar yanlış ve herkesin zannettiği gibi devre arasında da düzeltemeyecek..
    doğru olan sadece bu.. alt yapımızın yetersiz olduğu ve cavcavın bize gurur dolu yılları yaşatan hocamız ersun yanalı tutmaya çalıştığı doğru değil.. en küçük bir karar alımında, kıyıda köşede kalmış önemsizde olsa tek doğrusu olsa bile söylerdik.. ama bu sefer yok ve ne kadar kalitesiz olursa olsun bu lig bu kadar kabiliyetsizliği taşıyamaz..
    futbol, para değil.. kupa, kasa değil..
    Konu MehmetGUNER tarafından (12-Oct-2013 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •