Moralimiz o kadar bozuk ki kimse birşeyler yazmamış ben 3-5 kelime yazıveriyim.
Oyun: Maça tutuk başladık. Top hakimiyeti olduğu gibi Galatasaryadaydı bu anlarda. Nitekim tam atağa çıkıyoruz derken kontradan golü yedik. Maçın başlarında 1-0 geriye düştük. İlk yarının sonralarına doğru toparlanmaya başladık atak yaptık ama gol gelmedi. Hoff bir tane yüzde yüzlük pozisyonu kurtardı.
İkinci yarı bastırdık. Değişiklikler oldu biraz geç kalınsa da. İrfan girdi. Muriç girdi. İrfan'ın artık ilk 11'de oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar kesik yeter. Bir pozisyonda(Selçuk) gol diye ayağa kalktık, ama ofsayt. Rakibin kalecisi Muslera iyi bir maç çıkardı. Olmadı, atamadık 1-0 kaybettik. Birde Hoff'un kurtalışlarına lafım yok ama oyunu başlatmakta çok geç kaldı bu maçta. 1-2 değil kaç pozisyonda aynısı oldu. Takım hızlı çıkamadı.
Hakem: Cüneyt Çakır bütün takdir haklarını rakipten yana kullanıp eyyama uydu. Rakibin zaman geçirici hareketlerine çanak tuttu. Kesinlikle iyi niyetli değildi. Hatta bir aut pozisyonunda rakip oyuncusu oyun geç başlasın sahada 2 top olsun diye dışardaki topu içeri soktu, buna bile göz yumdu.