Gösterilen sonuçlar: 1 ile 23 ve 23

Konu: Teknik Direktör Kim Olacak?

Threaded View

  1. #7
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    bizim alkaralar olarak talebimiz, mustafa denizli veya abdullah avcı olmalıdır.
    istifanın eşiğine geldiğini bütün basına duyurmuş bulunan başkanın işine gelen isimleri önererek ona zaman kazandırdığınızı görmüyormusunuz?.
    yukarıda saydığımız iki ismin birine zaten gelmez, diğerine pahalı diyerekten cavcav gibi düşünüp cavacav'ın gitmesini istemekde ne oluyor?. zaten cavcavda aynen böyle düşünüyor ve zaten bu hale böyle düşündüğü için gelmedik mi?.

    bu iki isimden başkası olmaz..
    bizi bu bataktan çıkaracak olan bu iki isimdir.. yıllarca sakladığımız, üzerine çöreklendiğimiz paracıkları harcamanın zamanı geldi..
    bu iki isim olursa ya kurtuluruz yada bir ayağı zaten dışarıda olan cavcav bunların bir demeciyle gider.. cavcavı bizden başka bütün kamuoyu tanıyor artık, bu isimleride.. "verilen sözler tutulmadı demesi" yeter.. ersun yanal'ın -o zamanlar- demesi başka, bunların demesi başka.. üzerine çullanacak medya baskısına dayanacağını sanmıyorum. bu güne kadar medya baskısıyla karşılaşmadı çünkü. basın hep arkasında durdu. "duayen" meselesinde olduğu gibi.. hiçbir başarısı olmadığı halde 35 yıldır başkanlık yapmasını, gençlerbirliğinin futbolcularını ucuza alıp pahalıya satmasını pohpohladılar.. başkanda bunlarla beslendi yıllarca.. işler tersine dönsünde bir bakalım..
    aksi takdirde zaten bu zamana kadar cavcav'ın hep başvurduğu, sizinde görmek istemediğiniz gibi kabiliyetsiz hocaları getirip sonradan suçu onlara yüklemenin ve böylece biraz daha zaman kazanmanın artık sonu geldi.. yalanlar, safsatalar ve spekülasyonlar sona erdi..

    boby robson yıllar önce teknik direktörlük yaparken söyledi. maalesef biz hala oraya bile gelemedik:
    "beyaz mendiller senin için sallanıyorsa korkma başkan arkanda duracaktır ama beyaz mendiller başkan için sallanıyorsa sen kendine yeni bir kulüp aramaya balasan iyi olur." demişti..
    biz hala başkana yesin diye ucuz ve kifayetsiz, kabiliyetsiz hocaları öneriyoruz.. yesinde yaşasın diye..
    Konu MehmetGUNER tarafından (22-Oct-2013 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •