Alıntı Erdem Ceydilek demiş ki... Mesajı göster
Hleb takım için 2 ucu keskin bıçak. Eğer rakibin Hleb'i biraz ısırmak üzere sahaya çıkarsa, bizim takımın çoğu kurgusu çuvallıyor ve iş 2015'ten hatırladığımız panik futboluna dönüşüyor ve uzaklaştırdığımız top anında geri geliyor.

Stancu formsuz değil bence, sadece oynatıldığı yer itibariyle olumlu işler yapabilecek bir yeteneğe sahip değil. Kazanan dizilişi bozmamak adına böyle devam ediyoruz belki ama Stancu'yu ileride, en becerikli olduğu bölgede kullanabileceğimiz bir dizilişe ihtiyacımız var gibi. Sözleşmesini de uzatmışız Stancu'nun. Madem öyle, artık ondan verim alabilecek bir yol bulmak lazım.
Bir kaç haftadır takımın aldığı galibiyetler ile rahatlayıp yorum yazmadım bile. Bu maçtan sonra bir kaç bir şey yazmak istiyorum.
1.si Stancu'nun sözleşmesinin uzatıldığını okuyunca cidden çok şaşırdım. Çünkü hatırladığım kadarıyla geçen senenin ortasında takımdan ayrılıp Katar tarafına gideceği konuşuluyordu. Bir futbolcunun, yabancı bir futbolcunun sözleşme uzatacak olması takımdaki olumlu havanın bir eseri olsa gerek. Stancu bu sene kesin gidiyor şeklinde maç izliyordum. Belki de bonservisinden para kazanmak için bir manevradır...

2.si Aydın Karabulut'tan artık daha fazla yararlansak iyi olur düşüncesindeyim. Son anda transferi için "hayrola?" desek de adamı izlediğimizde aslen ihtiyacımız olan; ayağında top tutan, top saklayabilen, ince paslar ile pozisyon hazırlayabilen fizikli bir kanat oyuncusu olduğunu görüyoruz. Serdar ve Djalma'ya göre bana kalırsa daha tercih edilebilir bir oyuncu. Kabir'in cezalı olması ile Stancu'nun etkili olduğu yere geçmesi ve Aydın'ın da o kanada geçmesi olumlu etki yaratabilir.

Takımın orta sahasında Selçuk'un iki yönlü oyun oynayabilmesi takıma güç kazandırdı. Olaf, onun kadar ayağına hakim değil ama bjk maçında yerine oynayan Doğa Olaf kadar bile değil. Hoca, tecrübesinden yararlanmak istemiş olabilir.
Yabancılar arasında değeri bilinmeyen bir adam var ise o da bence Panos... bu adam hem fizik oyunda hem de toplu oyunda hem Olaf'tan hem de Doğa'dan daha iyi. Hocanın onu tercih etmesi belki de topun bir nebze daha bizde kalmasını sağlayabilirdi. Hleb'in de gününde olmaması ile orta sahada top tutamadık.

,Bu arada Martin ve Lato, kadro dışı mı bırakıldılar? İkisi de gözükmüyor!!!