Yabancı transferlerinde edilen zarara ve fiyaskoya değinmişiniz, biz hala Geremi masalını dinliyoruz.

Dünyada artık değişen teknoloji ve koşullarda kimsenin görmediği bir oyuncuyu üçe alır beşe satarım devri bitti. İngiliz, İspanyol kulüpleri 10 yaşındaki çocuklarla sözleşme imzalıyor.

Yakın zamana kadar alt yapı ve tesislerimizle övündüler, artık neredeyse her takımın alt yapısı ve güzel tesisleri var. Sportif başarı olmadığı sürece bunlar bizi öne çıkarmaz.

Cem Onuk gitti, geldi, Bir ara başkanla arası kötüydü, naptı etti geri döndü. Kesinlikle kulüp kapısından içeri girmemeli.

Hiçbir yöneticimiz veya başkanımız birgün de çıkıp hedefimiz şampiyonluk ya da Avrupa demedi. Demiş olsalar bile buna yönelik bir politikamız olmadı.(2003 dönemi hariç). Son yıllarda al oyuncuyu yeni takım kur takım sezonun ortasına doğru otursun, sivrilenleri devre arası veya sezon sonu elden çıkar( Çoğuda bonservissiz) sonra gelecek sene yeniden takım kur.İşler kötü gidince hoca değiştir.

Kulüp üyeliğine başvurup, üye olamayan taraftarlarımızda var.

Bu olumsuzluklar ve zihniyet devam ederse iyice dibe vurmamız kaçınılmaz olacak ve bizi daha zorlu günler bekleyecek. Bu sezon belki düşmeden kurtulacağız, ama öteki sezon gene aynı şeyleri konuşuyor olacağız.