Gezi parkı olayları yüzünden uzun süredir foruma yazmaya ara vermiştik..
Şuan olaylar belirli bir raddeye geldiği için tekrardan foruma takımla ilgili yazmaya geri dönebiliriz sanırım. En azından kendim adına böyle konuşayım.

İşin aslı, son yapılan genç gurbetçi transferler ilgi çekici olsa da Fleminks'in gönderilmesi birçoğumuzun hevesini çok kırdı.
Bir yönetim 30 küsür yıllık macerasında bir kez olsun taraftarını düşünmez mi? Varsa yoksa kasaya girecek veya kasadan çıkacak 3 kuruş para...

Fleminks sahada önemli bir oyuncu olmasının yanında karizması ve profesyonelliği ile tribünleri etkileyen ve heyecan uyandıran bir adamdı. O sahadayken
içimizde hep bir güven duygusu hakimdi.
Ligin son maçlarına sırf onu görebilmek için gelen İstanbul takımı taraftarlarını gördüm. Tamam hesabımızı bilelim ama bazen de bazı şeyleri gözardı edip taraftarın ve takımın heyecanını yüksek tutacak oyuncularla da anlaşalım.
Sevdiği kız başka adamla çıkmaya başlayan saf Anadolu delikanlısı gibi oldu taraftarın bu konudaki hissiyatı. Bu kadar sevdiğimiz bir oyuncunun Erciyesspor forması
ile maça çıkıyor olmasını görmek epey bir kötü hissettirecek taraftara.:-/

Bir önceki sene Tum'u gönderdiler ve yarım sezon gol konusunda zorluk çektik, şimdi de Fleminks gitti ve ortada golcü yok, yine zorlanacağız.
Yeni golcü transfer edilse de bunca gurbetçi vs arasında takım yine bulamaç halinden uyumlu bir hale geçmeye çalışacak. Aykut da %99 gidecek, Azo da gitti.
Uyum sorununu bakalım kısa sürede aşabilecek miyiz?

Bu arada, Diyadin'deki de ne özgüvenmiş kardeşim..."ben daha iyi golcü bulurum" deyiverdi. Bir bulama da o zaman taraftar seni buradan nasıl topa tutuyor görürüz sayın Diyadin.
Umuyoruz ki, ceza sahasına kadar sokulup da gol pozisyonuna giremeyen, girse de atamayan, son senelerin klasikleşmiş Gençlerbirliği'ni seninle de izlemeyiz hocam. :-/