Gösterilen sonuçlar: 1 ile 21 ve 21

Konu: 2012 - 13 / Süper Lig 32. Hafta / Gençlerbirliği - Kasımpaşa

Threaded View

  1. #4
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    benim kümede kalma hesaplarımda yenebileceğimiz tek takım buydu..
    tabii bu hesapların içinde galatasaray ve fenerbahçe galibiyetleri yoktu. bu iki beklenmedik maç sonucunda kazanılan 6 puan kaymaklı ekmek kadayıfı gibin geldi.. hemide altı bilem kızarmış..

    şimdi:
    özgür ve azo'nun göbekte yer aldığı bir orta sahada petroviç'in, ilaveten zaten yedekte beklettiğin tomiç'in yokluğunu bahane gibi öne sürüp kadayıf keyfini şalgam suyuna feda etmenin bir alemi yok..
    kasımpaşa çok etkili bir oyun sistemine sahip değil.. tamamı bireysel yetenekler üzerine kurulu bir kazanma planları var.. buna plan denilirse eğer.. üstelik şota'da bunu körüklemiş ama değiştirebilmiş değil..
    oyun disiplininde ısrar eden, maçı adım adım kazanmayı prensip edinen takımlar çok rahat geçerler kasımpaşayı.. bkz. uche'nin kayıpları oynadığı eskişehirspor maçı..
    bir tek iyi yanları var yalnızca; kanatları çokca kullanıp topu uche'yle buluşturuyorlar. bunu o kadar çok yapıyorlar ki; kazma uche gol krallığında iddialı hale gelmiş.. eskişehirspor gibi gol yese bile ileride basan, yardımlaşarak rkibini boğan, bunaltan takımlar karşısında bunu yapamıyorlar haliyle..
    kümede kalma korkusunun olmadığı, hocanın oyuna etkisinin azaldığı son haftalarda bende takımımızdan bunu bekliyorum. bireysel yeteneklerimiz kasımpaşa ile kıyaslanmayacak derecede üstünlük sağlıyor bize..
    tek ihtiyacımız olan: dayanışma.. uefa'ya gidecek tek yol bu güne kadar yeterince sergilemediğimiz dayanışmadan geçer bizim için..
    Konu MehmetGUNER tarafından (30-Apr-2013 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirdim işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •