İşin aslı, futbolcu üzerinden tek tek yorum yapmak pek doğru değil, şans faktörü ve Mali'nin dediği gibi 2 kez uyumanın verdiği bir sonuç oldu ama
ben yine de DOĞA KAYA ismini görünce 11'de maçı alamayacağımızı anladım. Ümidim baştan bitti...
Hoca ezberden adam koyuyor orta sahaya. Selçuk ve Hleb tamam ama kafasında diğer üçüncüsü konusunda Olaf, Doğa , Panos şeklinde bir sıra var ve bunu değiştirmiyor.
Kanatta veya hücumda her maç başı 11 yaparken denediği varyasyonları denemiyor.
Hocanın yerinde olsam Panos'u korkmadan oynatırım... bu adam hem toplu oyunda hem de topsuz oyunda iyi. Neden Doğa gibi sadece kesiciliği iyi olan bir oyuncuda
ısrar ediyor. Selçuk en büyük örnek. Hem kesiyor hem de top dağıtıyor. İki yönlü bir oyuncu yerine Olaf ve Doğa gibi sadece top kesebilen oyuncuların forma bulmasını ezbercilik olarak niteliyorum.
Bu arada İrfan epey form tutmuş ve Kabir de formdan düşmüş. Stancu'yu tek forvet oynatıp İrfan'ı kanatta 11'de başlatmak akıl karı olabilir.
Aydın ve Kabir de sonradan girebilir. Djalma epey aktifti ve o da form tutmuş duruyor.

Stancu'nun çıkması maçta son kalan gol şanslarımızı da aldı götürdü. Hoca baktı gördü Stancu iyi değil, direkt değişiklikle bunu halletmeye çalıştı. Stancu gerçek yerine çekilip pekala Kabir de oyundan alınabilirdi.
Hocanın bu olaylara daha erken uyanması gerek ama onun da kafasında bir şablon var ve bunu yıkamıyor anlaşılan. :-/
Gs maçında da oyuna müdahalede gecikti ve gol bağıra bağıra geldi mesela....
Oyuna ezberden değil akışa bakarak işlevsel müdahalelerde bulunabilmeli.