Alıntı İlker_Karabulut demiş ki... Mesajı göster
MİY maçında takımda en olumlu bulduğum şey Stancu'nun santrafora, El Kebir'in kanada geçmesiydi. Golü buluncaya kadar da bu şekilde çok iyi bir görüntü verdik. Sonra anlamsızca, gol yeme korkusuyla oyunumuz bozuldu. Şu anda en büyük sorunumuz oyunumuzun skora göre çok fazla değişmesi. Bunda Özdilek'in suçu var. "İlk yarının sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız" gibi saçma sapan bir demeç verdi geçenlerde. Bu "biz düşmemeye oynayan bir takımız" demek. Futbolcu teknik direktöründen bu mesajı alınca maçta öne geçince geriye yaslanıyor tabi.
zaten geçen sene stancu'nun sakatlığından beri süregelen anlamsız bir dizilişi devam ettirerek hata yaptı mehmet özdilek.

stancu çok yararlı bir adam ama sol çizgide oynayabileceği hangi zekanın, aklın ve mantığın ürünü bilemiyorum.

buna karşılık el kabir, iki kanatta da oynar. ve aslında zaten çizgide oynaması lazım, çünkü sprinter bir adam ve yüzü rakip kaleye dönük oynamayı seviyor. mehmet özdilek aslında doğru yapmaktan öte, içinde bulunduğu yanlıştan kurtulmayı başarmış. yeni bir hoca olsa neyse de, daha önce stancu ile çalışmış olan biri olarak bu hatayı yapmış olması affedilemez.

djalma'nın sakatlığı takım oyunu adına büyük bir şans. irfan ortada haftalardır dökülüyor. yetenek olarak tamam ama mental olarak o bölgenin adamı olmaya henüz hazır olmadığını gösterdi. bence asıl şifo'nun sınavı irfan'ı bu maçta sol çizgiye çekip çekmesi olacak. kesinlikle sol çizgide oynatmalı, mersin maçında ortada faciaydı ama sola geçtikten sonra verimli oldu.

böyle bir kadro çıkmayacağını biliyroum ama aklımdaki kadro şu:

kalede hopf

savunma ahmet - kulusic - ahmet - latovlevici

önlerinde skulason - landel ofansif orta saha dimitraidis

sağda el kabir - solda irfan - ortada stancu