Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 50

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 1. Hafta / Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #31
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    10 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    51
    kolay kazanacağımız bir maçı metin diyadin sayesinde kaybettik. hocalık, yöneticilik yetenek analizi ve eldeki yetenekleri kullanmak ile olur. Özgür'ün Petroviç'in ne eksiği vardı da Gosso geldi. Bunu bilelim ki ona göre tepkimizi ortaya koyalım. forvet izlemeye gidiyorsun ön libero alıyorsun, yetmiyor bir tane daha alıyorsun üstelik ikisi de yabancı.

    Erciyes'in Antalya maçını izliyenler ve Erciyes'in bundan sonraki maçlarını izleyecekler; gidenlerin yerleri dolmayacak adamlar olmadığını anlayacaklardır(Aykut hariç). Lakin ele geçen fırsatları kullanmak şartıyla. Federasyon yabancı sınırlaması getirmişse buna göre transfer yapacaksın 6+0+4 ise sen kadronda maksimum 6 yabancı istihdam edeceksin. Bu fırsatı değerlendirip Ahmet'i, Ferhat Görgülü'yü, Özgür'ü, Deniz Naki'yi, Atabey'i, Artun'u, Uğur Çiftçi'yi kazanmaya çalışacaksın.

    Bildiğim adamlarla çalışırım demek ben hoca değilim, yönetici değilim, liderlik benim ruhumda yok demektir. O zaman çok uğraşmasaydık Ralph Zumdick boştaysa onu çağırsaydık, o en azından kendi aldığı adamı (Mervan) maçın ilk yarısında oyundan çıkararak demoralize etmez, birilerinin eline tutuşturduğu kadroyu sahaya sürer, yedek klübesinde sessizce otururdu.
    Diyeceğim şudur; Özgür Dursun, Metin Gitsin.(hoş zaten bu kafayla giderse 15 puan toplayabileceği fener maçına kadar 0 puan çeker, fener maçından sonrada istifa eder.)
    Konu volkan_celik tarafından (19-Aug-2013 Saat 09:00 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •