Tabi ki geçtiğimiz sezon gösterdiği performanstan sonra yola Mehmet Özdilek'le devam edilmeliydi. Kısıtlı kadroyla becerdikleri bunu hak ediyordu. Maalesef bir Cavcav klasiği daha yaşandı sezona yine yeni bir hocayla başlıyoruz.

Şifo ile devam edilmeyeceği anlaşıldıktan sonra, ismi geçen hocalar içinde beni en çok heyecanlandıran Kemal Özdeş'ti açıkçası. 2011-2012 sezonunda onun çalıştırdığı Manisaspor'u çok beğenerek izlemiştim. Lig ortalamasının oldukça üstünde oyun temposuyla, içeride dışarıda cesur ve gole dönük oyunu benimsemesiyle o sezonun ilk devresinde Ersun Yanal ekolünden geldiğini açıkça belli etmişti. Tabi ikinci devrede takımın tepetaklak gitmesini de o meşhur Yanal sendromunun eseri midir bilinmez. Geçtiğimiz sezonki ikinci Manisaspor macerasını pek takip edemedim. Oyun anlayışında bir değişim oldu mu olmadı mı bilmiyorum.

Gençlerbirliği Kemal Hoca için Süper Lig'e dönüş için iyi bir fırsat. Bu yüzden çok hırslı olacağını tahmin ediyorum. Eğer kafasındaki oyuna uygun bir kadroyu bir araya getirebilirse bu sezon çok keyifli maçlar seyredebiliriz.