sevgili Arda'nın yazdıklarına göre tomiç'de kadro dışı bırakılacaksa, ayağı topa yakışan oyuncu sayısı azalıyor demektir..
iyi de; bu iş nasıl olacak?. anlayan varsa beri gelsin.. karşımızdaki de; ligin dengeli savunma yapan, sahaya çok iyi yayılan ekiplerinden biri.. belkide bunu yapabilenlerin en iyisi..

yahu biz bunu yazmaktan bi hal olduk.. sene oldu 2015-16 kulübümüzde hala bu oyunun güç gösterisi, atletizm müsabakası, sidik yarıştırması sananlar var gibi..
biz bunun için diyoruz ki; devre arasında orta sahamıza "yedekleriyle birlikte en az 6 kabiliyetli oyuncu alınması lazım" diye..
bizim sorunumuz budur zaten her sene bir iki tane kabiliyetli, 6-7 tane kazmayla mücadeleye katılmak.. buraya dikkat: kabiliteli için para çıkıyor cepten, bunları oynatmak için gene para çıkıyor, bunlar oynadıkça da; para çıkmaya devam..
ama sn. cavcav sadece çıkan bölümüne takıldığı için bu beklentilerimiz yerine gelmiyor gelmeyecek de.. bunlar oynadıkça para geleceğini, hemde son düzenlemelerle hatırlı bir para geleceğini göremedi 36 yılda.. bundan sonraki 36 yılda görür mü?. biz de bunu bekleyip göreceğiz..

ahmet çalık, kulusiç, ahmet oğuz, al kabir, stancu, irfan can gibi nispeten top yapabilme kabiliyetine sahip oyuncuların arasında, djalma, spelman, landel, guido koçer, skulasson ve daha ismini sayamadığım bir sepet dolusu futbolcu artığı kazma ile bu iş nasıl olacak?. bende hep bunu soracağım..

11 tane kazma ile kanal bile kazamayız..
bu kadar düz bi işte bile; kazılacak yeri belirleyecek, istikameti çizecek, derinliği hesabedebilecek, nereden başlanacak, kimler küreğe geçecek gibi az buçuk bile teknik gerektiren adamlara ihtiyaç var..

rakibin durumunu yukarıda bahsetmiştik, bizim durumumuz da bu.. sonuç ne olur?. tahmin etmek zor değil..
ama rahat ve gamsız oyunumuzdan, hedefi olmayan bir diğer takım olan başakşehir etkilenir de, işi serer mi?. bilemiyorum..
bu takdirde beraberlik düşünülebilir.. aksi halde durum ortada..