Gösterilen sonuçlar: 1 ile 21 ve 21

Konu: 2015-16 Süper Lig 15. hafta / Gençlerbirliği - Sivasspor

Threaded View

  1. #10
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    çaresizmişiz gibi, naçar vaziyette devre arasına kadar olacaklara razı; rakiplerimizin bize yapacaklarını kabullenmiş bekliyoruz..
    beklerken, biz çemizgezekbelediyespor değiliz.. belki onlarda beklemiyordur ama biz bu lig için; en azından yarışmakta olduğumuz diğer kulüplere göre bu ligin imkanları sınırsız bir takımıyız.. daha düz bir deyimle: bu ligin bize çok hafif gelmesi lazım.. hatta doğru seçimler bir araya geldiğinde, bir keresinde olmuştu bilenem..
    çok kötü yönetiliyoruz çookkk.. eldeki imkanlar, vardığımız sonuç meselesi..

    bi bakalım, bu vaziyette bile yapacak bişeyler vardır.
    rakibimiz okan hoca ile çalışmaya başladıktan sonra gözle görülür bir şekilde derli toplu oynamaya başladı. defansta ve hücumda daha dengeli bir oyun sergiliyorlar..
    ama genede yapabilecekleri bir yere kadar.. o da; atıf şeysu ve burhan'la sınırlı ikisinide çok iyi tanıyoruz ve futbol hayatına başladıklarından beri aynı oyunu oynuyorlar..
    yedekleriyle birlikte nsipeten oturmuş ve güven verici oyun sergileyen savunmamızın sivasspor forvetlerine gedik vereceğini sanmıyorum.. dur.. inşallah..

    irfan can kahvecinin burnunun sürtülmüş olduğunu var sayarsak el kabir ve stancu ile de bişeyler çıkarabilirmiyiz?. bilemiyorum.
    bunu yapabilmek içinde orta sahamızdaki oyuncularımızı yok sayarak -ki; zaten öyle- o bölgeyi çok çabuk terketmeli, mümkünse direkt geçmeliyiz.
    ara transfer döneminde bu bölgeye yedekleriyle birlikte en az 6 oyuncu alınmazsa bu mesaj ikinci yarıdaki maçlar içinde geçerli olur..

    maçlar orta sahada kazanılıp veya kaybedilirken, ortalıkta duayen diye dolaşan birinin takımı böyle mi olur yahu?.
    sormazlar mı adama: sen nerenin duayenisin?. diye..
    Konu MehmetGUNER tarafından (11-Dec-2015 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •