Son yıllarda sık sık hoca değiştiriyoruz, istikrar namına birşey yok. Kulüp yıllar sonra bu sezon ilk 5 hedefi koydu heyecanlandık. Ama 10 hafta sonunda durum ortada. Sezon başı transferlerimiz boş çıktı. Her sene aynısı oluyor. Bu transfer konusunun yapılandırılması lazım kulüpte. Her sene menajer öpücüğü tadıyoruz.

İbrahim Üzülmez'in transferler boş çıkınca motivasyonu düştü. Yönetimde kimseye derdini anlatamayınca medya üzerinden gönderme yolunu seçti. Bu da sonu oldu.

Bundan sonra Ümit Özat ağzıyla kuş tutsa zor ısınırız. Hoca olarak kayda değer bir başarısı yok. Ankaragüçlüler hakkında hiç iyi düşünmüyor. Mersin'de sportif dışında adının karıştığı olaylar var. Yalnız Mersin taraftarına sordum aldığım cevap: bizde iyi başladı, mali sıkıntılar nedeniyle devamını getiremedi oldu.

Yapılacak şuydu. Hleb ve Djalma bu takımda kalacaktı. Hocanın görüşü ve de kulüp politikası doğrultusunda nokta, hazır transferler yapılacaktı. 10 tane boş beleş adam yerine 3 tane nokta transfer. Şuan bizde başka şeyler konuşacaktık.

Kulübümüzde olmadı işler oluyor, medyaya da yansıyor, üste birde rezil oluyoruz. Yazık bizim gibi taraftara.