Oyunda üstünlüğü sağladık ancak 2. golü bulamayınca son dakikalarda bireysel bir hatadan gelen gol ile galibiyeti kaçırdık. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da İrfan ve Stancu çok etkisizdi. Ben ilk maçında Vedat Muriç'i beğendim. Öyle her girdiği pozisyonda en etkili hareketi yapacak kapasitede değil henüz ama çok çalışan, hep golü kovalayan, rakibi rahatsız eden bir oyun yapısı var. Bence oyundan alınması gereken oyuncu Stancu idi.

Uğur'un ortaları hala çok etkisiz. İleriye top taşıma isteği takdire şayan ancak orta yapmayı öğrenmeli artık. Bana göre H.İbrahim Uğur'u kestiği anda A milli takıma gidecek 4. oyuncumuz olacak. Diğer kanatta Ahmet Oğuz bugün çok iyiydi. Savunmanın göbeği de 88. dakikaya kadar hatasız oynadı. Maçın sonlarında Konya'yı az adamla yakaladık ama üç pozisyonda topu karşı kanada aktaramayıp pozisyonları heba ettik. Aydın Karabulut oyuna girdikten sonra etkili oldu. Her an onbire girebilir. Rantie bir iki uygun pozisyonda savruk hareketlerle topu kaptırdı ama bir izlenim edinebilmek için daha fazla dakika almalı.

Serdar her geçen gün daha iyi oynuyor. Umarım sakatlığı ciddi değildir.

Oynanan oyuna göre puan verilseydi şu anda 10 puan almış olmamız gerekirdi. Her şeye rağmen evinde 17 maçtır yenilmeyen Konya'dan beraberlikle dönmek kötü sonuç değil. Bir de Alanya maçındaki berbat futbolun son bulması sevindirici.