Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 29

Konu: Gençlerbirliği için devrimden başka yol yok!

Threaded View

  1. #19
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    sonuçta;
    daha doğrusu yaklaşık 5 yılın sonunda bir tek onur aydoğan yazdı: cavcav'dan sonra ne olacağını yada ne olmasını beklememiz gerektiğini..
    herhalde bizim devrimimiz bu olmalı: "mevcut kulüp iktidarının yönetim politikalarını tümüyle reddeden.. demokratik, katılımcı, şeffaf, taraftar medya ve halkla ilişkilere önem veren, dışa açılmış, çağın futbol gereksinimlerini yakalamış, gerekirse birleşik alternatif kulüp yönetiminin artık ortaya çıkması gerektiğini kavramış olmak".. oh bee..

    aksi takdirde, diğer 17 takım kulüpler veya dernekler yasasına göre yönetiliyorken, yada ortada buna benzer bir yönetişim usulü varken; mevcut kulüp iktidarını seçimli genel kurul dışında ne gibi bir yöntemle değiştirip hangi ligde oynamayı planlıyorsunuz ki?.
    tamam biz küfür etmeyelim ama ankaragüçlüler bizim yönetimimizin çeyreği kadar bir süre başkanlık yapmış cemal aydın'ı tam 2 sene boyunca küfür ederek gitmeye razı ettiler.. biz ne yaparsak 35. yılını doldurmak üzere olan ve kendini kulübün sahibi sanan cavcav gider???...

    yukarıda yazdıklarımızı sağlayamayacak bile olsa en azından geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkmış bir alternatif yönetimin ilgi bulamaması, cavcav'ın karşısında ilk muhalif yönetim alternatifinin bizzat gençlerbirliği taraftarlarınca yalnız bırakılması bir daha benzer bir muhalefetin çıkmayışının sebebi olamaz mı?.
    taa o zamanlardan beri artık cavcavın miyadının dolduğunu, artık onursal başkanlığa çekilip kulübümüzü kurumsal bir yapıya kavuşturması gerektiğini kelimenin tam doğru tabiriyle suya yazdığım için söyledim bunları.

    onca beceriksiz futbolcuların ve basiretsiz hocanın değilde; onları bulup getirenin hesap vermesi gerektiğini söylerken, bu hocalardan ve bu futbolculardan mucize bekleyenlerin artık:
    elinde ve fikrinde ulaşılabilir hedefleri olan, kabul edilebilir yol haritaları ve bunları gerçekleştirecek kaynakları ortaya koyabilen bir alternatif kulüp yönetiminin ortaya çıkmasını sağlamak ve desteklemek gerektiğini görmesi ve bilmesi gerekiyor..
    her hafta birinin devrim yaptığı bir ortamda bizim devrimimizde bunun görülmesi olsun bari..
    hale bak ya.. olması gereken en basit bir şey bizim için devrim oluyor..
    Konu MehmetGUNER tarafından (22-Oct-2013 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •