Gösterilen sonuçlar: 1 ile 23 ve 23

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 32. hafta / Galatasaray - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #23
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    işin teknik-taktik yönüne hiç girmemek akıl ve ruh sağlığımız açısından yararlı olur kanaatindeyim.
    mesele sadece deniz naki ile sınırlı kalsa görmemezlikten gelinir. an itibariyle de, şifo hoca ile ve futbolu ezberlemiş bir "ceo" temini ile önümüzdeki yıllara bakmak gerektiği hasıl oldu. sn. yaşlı cavcav'la bu işin yürümeyeceği gün gibi ortada..

    stancu ile zec'in birlikte oynamayacağını talihsiz sakatlıklar gösteriyor.. şifo değil..
    her ikisininde gerçek bir santrofor olduğunu ve ancak birbirlerinin yedeği olarak üçlü forvetin ortasında -kanatlarında değil- oynayabileceğini görmek için allahaşkına hocamı olmak lazım?. zec kanata gitti öldü.. stancu kanata gitti öldü.. ama ne hikmetse bu ikisi santrofora geçince coşuyorlar.. çift santrofor oynattı diyeceğim ama çift santrofor böyle oynamaz ki.. zaten her ikiside birlikte oynadıkları maçlarda hiç coşmadılar..
    herkes heryerde oynar gibi saçma sapan bir yalana sarılsak bile bu santroforlar için geçerli olmaz.. çünkü bir santrofor, değil forvet hattının kanatlarında sahanın hiçbir yerinde oynayamaz.. hiç adamın kalmamışsa; -ki nasıl olacak- o zaman stoperde belki.. oda gol yollarına vakıf olduğu, golün nereden atılacağını bildiği ve hava toplarına olan kamiyeti için.. şuna bak ya.. dünyanın en saçma tercihi için satırlarca açıklama yapmak zorunda kalıyoruz.. ne taktiği ne tekniğinden bahsediyoruz..
    hakan aslantaş gibi bilekleri yumuşak, ortaları isabetli bir oyuncumuzun kesinlikle sağaçıkta değerlendirilmesini yazmaktan klavyenin tuşları eskidi.. hatırlarsanız geçmiş dönemlerde biz bu yeteneği solbek oynattık durduk.. solbekle sağaçık arasındaki mesafe, futbol sahasındaki en uzak mesafe.. sonrada istenen elektriği alamadık diye sattık.. arkasından da onda bu yeteneği göremeyen hocaları.. değirmen mi olduk arkadaşlar?. ne öğüttüğümüze dikiz..

    ne taktikğinden bahsediyorsunuz arkadaşlar?.
    hangi cahill, tosiç gibi bir sol kanat şimendiferini stoperde oynatır?. üstelik her yer stoper, her yer yetenek iken..
    içeride üçlü forvet, dışarıda üçlü forvet uğruna, yengeç misali yana doğru oynayan orta sahamızda ileri top taşıyan yegane oyuncumuz oktay'ı kim solaçıkta oynatır. dikine oynayabilen bir diğer oyuncumuz özgür -soyadı bile ileri- kaç kez ilk 11'de yer bulabildi?
    doğru olan tomiç-stancu (zec)-cimmy durmaz şeklinde taktik diziliş değilmidir?. eee... lig bitti biz bunu sadece bir haftada görebildik.

    ama başka bir şey oldu..
    şifo hoca asli görevi olan eldeki kadroyu limitlerde kullanma işini yukarıda yazdığımız şekilde değilde; nedeni bizce anlaşılmayan başka bir yolla yaptı..
    biz anlamadık diye yapılan işlerin her türlü takdirin ötesinde olduğunu görmeyecek değiliz.. kesinlikle ve kesinlikle düşmüştük, trabzonun ve kasımpaşanın puan kaybettiği bu haftada üç puanımızı çalmasalardı avrupa hayalimiz gerçeğe dönmek üzereydi..

    onun için derim ki; şifo ile önümüzdeki yılları kapsayacak uzun süreli bir anlaşma olmalı ama takımımızın kadrosundan, yürürlülüğünden sorumlu çok tecrübeli yeni moda deyimle kulüp ceo'su ile çalışmalı..
    kurumsallığa giriş.. kulübümüze hayırlı olsun..
    Konu MehmetGUNER tarafından (07-May-2014 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirecem işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •