Geçtiğimiz günlerde 2013/2014 kışına gıcır bir ALKARALAR atkısıyla girmek isteyen ama atkı kalmadığını öğrenen Hamdullah Abimiz'den yediğimiz "la bebeler, atkısız taraftar mı olur la!" şeklindeki fırçanın ardından vakit kaybetmeden atkı üretim tesislarımıza koştuk, şalterleri açtık, makinaları çalıştırdık ve kısa sürede 100 adet cillop gibi çift taraflı triko atkımızı hazır ettik... (Not: Hamdullah Abi tişört vakasından dolayı bana acımış olacak ki, Erdem ve Serkan'a daha fazla bağırdı, o yüzden bu defa onlar daha çok uğraştı...)

Atkınızı cumartesi günü Gaziantepspor maçında maraton C-blok'ta bulunan arkadaşlarımızdan 10 TL karşılığında alabilirsiniz. Almak isteyen arkadaşlar maçtan önce bu başlığa yazarak, ya da özel mesaj yoluyla Erdem Ceydilek'e, Serkan Güngördü'ye ya da bana ulaşarak haber ederse çok iyi olur... Şehir dışındaki arkadaşlara atkılarını kargoyla ödemeli olarak gönderebiliriz.

e.posta adresimiz: bilgi@alkaralar.com


İsim:  atki2013.jpg
Görüntüleme: 192
Büyüklük:  67.2 KB (Kilobyte)

Gelelim muhasebe-finans departmanımızın konuyla ilgili açıklamasına: 10 TL'den satacağımız atkıların tanesi 5.5 TL'ye maloldu. Maliyeti karşılayacak 55 adetten sonraki kâr ile öncelikle bu yıl ve geçen yıl yapılan domain+hosting masrafları karşılanacak (bu yılki yaklaşık 150 TL), daha sonra tişört faciasının yaralarının sarılması amacıyla kullanılacak.. ;-)


Ek bilgi: Malum, geçtiğimiz yaz ülkenin gündemi çok yoğundu, böyle bir dönemde tişört satıyoruz diye ortaya çıkmayı doğru bulmadık ve sanırım sadece 10 tane falan satıldı. Ama ileride tişörtlerin kalanı da satılır ve maliyetin üstüne bir kâr kalırsa onun nasıl değerlendirileceğini de en şeffaf şekilde tartışıp paylaşacağız...