bizim gibi biat etmiş, kabullenmiş, nicel seyrek camialar için düşmek çözüm olsa bende düşelim diyeceğim ama düşmek asla yeniden doğuş olamaz.. en azından bizim için..
zaten senelerdir o kadar büyük hatalar yapıyoruz ki; etrafta bu kadar aptalca yönetilen takım varken bizim düşmemiz ancak ve ancak kendimiz çekilirsek olur..

defalarca yazdım gene yazıyorum:
bizim sorunumuz sn. cavcav değil, cavcav'a alternatif bir yönetimin çıkmayışıdır.
insanın aklı mantığı almıyor.. herkes kabullenmiş: gençlerbirliği cavcav'ın takımıdır diye..
sn. cavcav'da kendisinden önceki diğer başkanlarımız gibi kulübümüzün başkanlığını başarıyla yapmıştır.
yine tekrar edelim belkide en başarılı olanıdır. bizi çamurdan çıkarmıştır, kazayla bile olsa avrupada çeyrek finale kadar taşımıştır.
uefa kriterlerini sağlayan tek ve yegane kulüp haline getirmiştir. insanların saygı duyduğu budur. ligin dibinde yer alan borç batağındaki kulüplerin bile seçimlerinde silahlar çekilirken, borçsuz harçsız bir kulübün yönetimine alternatif çıkmayışının başka bir nedeni olamaz.. kahrolası saygı.. yada biat..

artık afrikadan bedava oyuncu bulamayınca, tek kriteri "ucuzluk" olan futbolcu seçimleriyle kulübümüzü çöplüğe döndüren;
üç kere kovduğu hocaları tekrardan dördüncü kez çağırırken ne düşündüğünü bilemediğimiz;
cavcav tipi yönetimin çağdışı kaldığını, ama bu yönetim biçiminde ısrarın sonumuz olacağını kavramış,
kurumsal yönetimi ilke edinmiş, bilime dayalı, içinden geçmekte olduğumuz sürecin dinamiklerini yakalamış, bizi yeniden yapılandıracak gerekirse birleşik alternatif yönetim beklentimizi her koşulda ve her şartta dile getirmeliyiz..
budur bizim yapabileceğimiz..