Alıntı Necdet Özkazancı demiş ki... Mesajı göster
Bugün, cenaze töreninden sonra arkadaşlarla İlhan Cavcav hakkındaki anılardan söz ediyorduk. Ben de bundan 13 yıl önce 26 Ekim 2003 günü Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Rizespor maçından bir olayı anımsadım ve anlattım. Bu maçta eski futbolcularımızdan Ali Eren Rizespor'da oynuyordu ve bir ara Youla ile itiştiler. Hakem Cem Papila da yancının uyarısıyla Ali Eren'e kırmızı kart gösterdi. Tabii ortalık karıştı. Bu olayı "Yenilsen de Yensen de" kitabındaki "KARAKOLDAKİ NANKÖR ERKEK GÜZELİ VE SAHANIN DEVRİLMESİNİ ÖNLEYEN KAPTAN" adlı hikâyenin (Sayfa 97-105) sonunda anlatmıştım. Oradan alıntılayarak devam edeyim:


Şimdi de biraz soyunma odalarının olduğu yere gidelim ve orada neler olmuş bir bakalım: Maçtan sonra Ali Eren soyunma odasına giden Youla’nın üstüne yürüyerek ona bir kafa atıyor. Araya futbolcular ve görevlilerin de girmesiyle olay yatıştırılıyor. Ama Youla üç gün rapor alıp şikayetçi oluyor. Ali Eren de Youla’yı kendisine Ginece küfür ettiği gerekçesiyle şikayet ediyor ve karakolluk oluyorlar.

Olay sonrasında Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav’ın verdiği demeç ise şöyle: “Ali Eren bu kulübün ekmeğini yemiş bir futbolcudur. Ama hiç akıllanmadı. Bu yaptığı nankörlük! Daha önce de tesislerde Phiri’yi bıçakla kovalamış ve öldürmeye kalkmıştı. Phiri’yi elinden zor aldık ve Ali Eren’i de kulüpten uzaklaştırdık. Bu olay Ali Eren için çok normal. Kendisinden davacıyız!…”

Toprağın bol, mekanın cennet olsun başkan...

Kısa bir bilgi: Bugün, Ali Eren de cenaze törenindeydi.
http://arsiv.ntv.com.tr/news/240928.asp