Alıntı Adem Erkoçak demiş ki... Mesajı göster
dün akşam türkiye'nin en pahalı kadrosu ile en mütevazı kadrolarından biri karşı karşıya geldi. evet, fenerbahçe iyi oynadı. ama "bizden" iyi oynadı. iyi bir futbol oynamadı. dolaysıyla, ülkedeki en üst seviye buysa, bizim gibi çalkantılı günler geçiren ve ne idüğü belirsiz bir futbol oynayan takımın durumu normal işte. bunun nedeni, ülkedeki futbol seviyesinin çok alt seviyede olmasıdır. biz o seviyeye yakın değiliz, seviye fazlasıyla aşağıda. hatta, heyecan, estetik, tutku, vb. şeyler de aşağıda. mevcut hükümet hayatımızdan, dolaysıyla futboldan elini çekene kadar da maalesef bu iş düzelmeyecek...
kanka ben öyle düşünmüyorum. skordan bağımsız olarak fenerbahçe sahiden çok iyi oynadı. topu neredeyse bize vermediler ve verdiklerinde de hemen aldılar. bir tek tempoları eksik, hocalarının ilk senesi olduğu düşünüldüğünde bu da çok normal. aynı hoca kalır, gelecek sene yıldız değil ama gerçekten ihtiyaç olan oyuncular alınırsa, durdurulamaz bir takım olur. tribünden izleyenlerin benimle aynı fikirde olduğuna eminim. Birkaç kişi yorum yazsa da görsek.

bizim kötülüğümüz ise çok net. kötüyüz, hem kadro olarak kötüyüz, hem de bu kadronun yapabileceğinden daha kötü bir iş çıkarıyoruz.