Sevgili Erdem, İbrahim Hoca'nın başarısı inkar edilemez ama G.Birliği bir teknik direktör takımı görüşüne katılmıyorum. Elimizde hiç olmadığı kadar zengin ve kaliteli bir kadro var. Stancu, Muriç ve Rantie gibi üç sanrtafor, Aydın, Milinkoviç gibi iki sol kanat, Serdar ve Matei gibi iki sol kanat, oyun kurucu İrfan ve Halili, ön libero Selçuk, Landel, hepsi milli deve dişi gibi 3 stoper ve ikişer sağ ve sol bekimiz var. Milli takımlara 9 oyuncu gönderiyoruz. Ben her mevkide her an oyuna girebilecek ve oyunun kaderini değiştirebilecek ikişer adet oyuncumuz olduğu bir dönemi hatırlamıyorum. Bak kendin yazmışsın, Latovleviçi ve Skulasson için Karabük'lülerin övgüler yağdırdığını. Bu oyuncular bizim burun kıvırdığımız oyunculardı.

Nasıl olmuşsa olmuş, böyle zengin bir kadro bir araya gelmiş. Ancak hocamız dahil kimse elimizdeki hazinenin farkında değil maalesef. Bugün ilk onbiri görünce doğru kadro diye sevindik. Oyuna sonradan giren yedeklerimiz Aydın ve İrfan maçı kurtardı. Halili daha ilk maçında olumlu sinyaller verdi. Rantie'yi onbirde göreceğimiz günü iple çekiyoruz. H.İbrahim kenarda bekliyor, A milli takımın öyle bir sol beki yok. Tosiç bizde olsa Ahmet Çalık, Palitseviç ve Kulusiç'in olduğu yerde forma bulamaz ama Beşiktaş'ta ilk onbirde stoper olarak oynayabiliyor.

Maça gelirsek Ahmet Çalık ve sonradan oyuna giren Aydın dışında dışında iyi oynayan oyuncumuzun olmadığı maçta 3 puanı almasını bildik. Biraz daha çabuk oynamaz isek kapanan takımlara karşı pozisyon bulmakta zorlanacağız. Stancu kanat oyuncusu olamaz. Onu kanatlarda oynatmak hem takımı bir kişi eksiltiyor hem de Aydın ya da Serdar gibi etkili kanat oyuncularından birinin kenarda beklemesine neden oluyor. İrfan onbirde sürekli oynayınca rehavete giriyor ve sahada kayboluyor, kenarda bekleyince kendine geliyor. Halili de oynadıkça tıpkı Serdar Gürler gibi bu takımın vazgeçilmez oyuncularından biri olacak.

Akhisar deplasmanından 3 puanla dönebilirsek lige verilen milli takım arasından sonra G.Saray karşısına liderlik için çıkabiliriz.