2. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 50 ve 372

Konu: Transfer Beklentileri, Önerileri ve Haberleri

  1. #26
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    daha öncede böyle bir tartışma olmuştu da gene aynı şeyleri söylemiştim.. kusura bakmazsanız tekrar etmek zorunda kalacağım.
    hocanın tahtaya yazdığı veya ben 4-1-2-1-2 oynayacağım demesi bizi ilgilendirmez.. ben sahada ne görüyorsam onu söylüyorum..

    bir orta saha oyuncusu pres yapar, geriden top çıkarır, hücuma destek verir, rakibine baskı yapar ve baskı altında da defansla birlikte hareket eder..
    ters ayakla harikalar yarattığını -dünyada iki örneği var- ileri sürdüğünüz hurşut bunların hangisini yaptı?. geri gelmeyen orta sahamı olur?. cimi içinde aynı şeyler geçerli değil mi?.
    ama bunun dışında tam bir açık gibi oynuyor.. yürür gibi adam geçebiliyor, rakibini karşısına alıp çalımlarla panik çıkarabiliyor.. ha bunların sonunda orta yapması lazım çünkü iki ortanın birini gol yapabilen çok etkili bir santroforumuz var..
    bizde ne dedik: şu adama biraz olsun orta yapın.. quantum fiziği sormadık arkadaşlar?. ortada yapılması gereken çok ama çok basit bir hamle varken kalkıpta kulağımızı diğer tarftan gösteremeyecek şeyleri hiçmi hiç konuşmayalım..
    hurşut sağdan çok rahat gidiyor, çizgiyede iniyor ki; inebileceğini söyledik zaten.. ama orta yapmak için geri dönüp sol ayağına almak zorunda kalıyor.. rakibe bu kadar uzun zaman tanıdıktan sonra hücumda yokuz demektir bu.. hurşut kendi kendini tatmin ediyor ki; bunda kabahati hurşutta aramıyorum. direk sorunun müsebbibi hocasıdır..
    söylenen bir başka konuda vardı: sağdan girip, içeri katedecek ve gol yapacakmış.. bu güne kadar hiç oldu mu?. bunu gören var mı?. hala mucize bekleyenler var..
    bekleyin beklemesine ama bu arada hurşut gibi bir yetenek ölüyor.. o noolacak?. biz mucize görecez diye çocuk niye ölsün?.
    limitlerde kullanması gerekirken, elindeki bütün imkanları bizzat kendi yokeden fuat hocanın tutulacak yanı yoktur..

    zec ters ayakla olsa veya düz ayakla olsa ne?. adam bir kere kanat oyuncusu değil gerçek bir santrofor..
    onu kanatta oynatmak cinayetle eşdeğer.. adam eksiltebildiğini, top sürebildiğini gören oldu mu?. ama buna karşın 18 içinde veya çevresinde topla buluştuğu anda rakibinden sıyrılıp, önünü açabiliyor. çok etkili noktalara isabetli şutlar çıkardığını hepimiz görüyoruz. bizde görünce söylüyoruz zaten: bu santroforu kanatta oynatmak ancak ve ancak bir işbilmezin tercihi olabilir diye.. halbuki istisnasız bütün hava toplarına vurabilen vleminckxs ile muhteşem ikiliyi oluşturabilirlerdi ama bizim o taraklarda bezimiz olmadığı için tüm gücümüzü boşa harcamış bulunuyoruz..

    özgür için arkadaşlarım niye bu kadar telaş yapıyorlar anlayamadım. özgür bu takımın vazgeçilmezi.. hele hele metin diyadin'in 4-4-2'sinde gözbebeği olacak bir oyuncumuz..
    birde forvete yapabildiği kadar destek veren ama geriye hiç yardımı dokunmayan azo'da ısrar edeceksek kesinlikle orta sahada en ihtiyaç duyduğumuz isim olacak..
    biz niye yekta kurtuluş dedik.. yaratıcı oyuncumuz yok.. özgür ile birlikte bizi üst sıralara taşıyacak orta sahanın oyuncusu bu.. fiatı bizi neden ilgilendiriyor?. biz bu kulübün başkanımıyız?.
    onu en yaratıcı oyuncumuz hem hücumda hemde defansta en sıkıntılı bölgelerde sorumluluk alabilen ve o bölgelerde takımımızı rahatlattığına şahit olduğumuz tenten'i satanlar düşünecek?.
    azo'nun 34 maçı çıkaramayacağı belliyken, ben böyle bir orta sahadan tenten'in satılmasına inanamıyorum..

    erkan, yekta ve yiğit sadece işini yapan, sürekli işini yapan, ısrarla işini yapan, maç boyuncada bunu yapan orta saha oyuncuları oldukları için mutlaka alınmalı.. biri eksik olsa olmaz..
    bunlar olmadan 3'lü orta saha oynamak zır cahillik olur.. bizde bu sene bunu yaptık..

  2. #27
    Ben takımın hocası olsam, maça bir kişi ile çıkacaksın deseler Özgür'ü yazarım. Adam uzun bacaklarıyla rakibe müdahale edecek mesafeye geldiğinde tereyağından kıl çeker gibi topu alıveriyor. Hem hava toplarına hakim, hem boyuna göre çok çevik. Takımda ona topu kullanma görevi verseler onu da en iyi şekilde yapabileceğini belli ediyor. Sadece G.Birliği için değil, Aykut ile birlikte A milli takım için bile mevkisinin en iyi oyuncusu bence. Özgür'ün sahada olmadığı F.Bahçe maçının ikinci yarısı ve Beşiktaş maçlarında yediğimiz üçer gol ve savunmanın dağınıklığı sanırım maçların gizli kahramanı hakkında bir fikir verdi.

    Petroviç ise Özgür'den farklı olarak topu çok iyi saklayan, kısa alanda rakiplerinden sıyrılabilen, doğru ve zamanında paslar atan, etkili şutlar çıkarabilen bir oyuncu. Baskı yediğimiz dakikalarda top Petroviç'e geldiğinde takım nefes alıyor, rakibin hızı kesiliyor. Ancak top rakibe geçtiğinde yalandan savunma yapan bir oyuncu. Hocası onu gönülden savunma yapmaya ikna edebilirse zaten mevcut top tekniği ile süper lige iki gömlek fazla gelir.

    Vleminckx'in kalacağı heniz kesinleşmedi. Menejeri ile sorun yaşanıyor. Bugünlerde belli olacak. Kalacaksa sağ açıkta mutlaka Tomiç oynamalı. İkisi çok iyi anlaşıyor. Takımın iyi orta yapan diğer oyuncusu Hurşut'u (bu sezon 8 asist) Metin Hoca zaten alternatifimiz olmadığı sol açıkta oynatabilir. Bu hareketi ile Mehmet Abi'nin de gönlünü ve desteğini kazanır.

    Orta sahanın ortası sezon sonuna kadar tecrübe kazanması için Samsun'a kiralanan ve kulübümüzle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mustafa Kayabaşı ile takviye edilebilir. Yanına bir de yukarı saydığımız kaliteli yabancı oyun kuruculardan birini alırsak çok mutlu bir sezon geçiririz.

    Azofeifa için net bir karar veremiyorum. Duran topları çok etkili ortalıyor. Hücumda ince paslar atabiliyor. Ancak bizim orta sahayı hızlı geçememizi sağlayacak daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız var gibi. Savunmaya katkısı da zaman zaman yeterli olmuyor. Bu nedenle Metin Diyadin'in kurmak isteyeceği dinamik ve savaşçı orta saha kurgusunda yer bulamayabilir. Aynı durum Petroviç için de geçerli.

  3. #28
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Angara'nın göbüğü
    Mesajlar
    177
    Mehmedim Günerim, yapma etme sanki takımdan hiç bir futbolcu gitmiyormuş gibi kadro kurma.
    Sarı bebe, Azo, Cem Can'ın sözleşmeleri bitiyor ve % 99 gidiyorlar.
    Onur Aydoğan kaynaklı habere göre Lekiç de gidiyormuş.
    Sen şimdi kadroyu yeniden kur.
    Örneğin; kalede: Ramo, Özkan, Ferhat
    Sağ bek: Serkan Kurtuluş, ????

  4. #29
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    arapça öğrenecem.. bazı mesajlar anlaşılmıyo, bundan sonra arapça yazmaya karar verdim.. birde öyle deneyelim..
    abicim o yekta ve orhan şam transfer önerilerini hangi bölgemiz için yazdık?.

    karcemaskas ve serkan kırıntılı önerimizde çok evvelki topikte var bu arada..
    onlarıda kanatlarda oynatmayı düşünüyorum..

  5. #30
    Özgür konusunda şunu söylemek isterim ki ben Özgür'ün çok yetenekli olduğuna inanıyorum, özellikle geçen sene en beğendiğim oyuncuydu, fakat bu sene için -yazdıklarınızı okuyunca sanırım ben birşeyler kaçırıyorum diye düşündüm- maçlarda ileriye çıktığını, rakipteki topa orta sahada hamle yaptığını veya dikine oynadığını - burada tüm suç onda değildi tabii- görmedim. Özgür yeteneklerinde bir oyuncunun takıma katacağı çok şey varken bu kadar az katkı yapmasını istemiyor ondan daha fazlasını bekliyorum sadece.

    Mehmet Güner Ağabey'in tekrar affına sığınırak, dizilişle ilgili bir iki kelam edeceğim gene, Fuat Hoca'nın nasıl oynattım dediği değil de ben de sahada gördüğüm kadarıyla konuşmaya çalıştım aslında, daha evvel de yazdığım gibi çok fark yoktur aralarında ama üçlü forvette de 3 lü forvet arkasında da hücumda 3 hatta 4 lü forvet gibi oynar takım ve ceza sahası içinde en az 2 ya da 3 oyuncu olur takım hucümdayken fakat ben bu sene Vleminkx'in yanında ceza sahasında veya savunmadayken karşı sahada bir oyuncu dahi görmedim, yanlış gözlemim olduysa bilemiyorum. Kanat oyuncuları için yazdığınız özellikler çok doğru, Hurşut bunları sene içerisinde biraz da yapmaya çalıştı- savunmaya yardıma gelmek, ileriye top taşımak gibi- ama yetersizdi fakat ben Jimmy'i beke koysanız savunma yapacağını sanmam. Ters ayak konusunda da sadece Hurşut'un ters ayaklı oynadığını, bahsettiğiniz sorunların ondan kaynaklanmadığını yazmak istemiştim. Zec bence değil takımda ligde Battala ile beraber ayağına topun en çok yakıştığı iki oyuncudan biridir. Fakat onun da kanatta oynamasına, sağda Hurşut'tan başka oynayacak oyuncu olmaması-Tomic maalesef 6 yabancıya takılıyordu- solda da Jimmy'nin istikrarsızlığı neden oldu. Bence de Zec'ten ileride yaralanmak en verimli yol olacaktır, bu yüzden de üçüncü kez, orta saha soluna ve ortasına -Azo yerine- transfer yapılmalı diye yazıyorum.

    Ayrıca kimsenin hevesini kırmak istemem ama bonservis bedeli ödenip de ligden oyuncu alınacağını hiç sanmam, seneye gene kısıtlı ve hatta Vleminckx ve Aykut'un gitmesi durumunda daha da kısıtlı bir kadro görünüyor. Son bir maçımız daha var gerçi kazansak bile en üst 6.lık -diğer maçlarında sonucuna göre elbette- oluyor ama ben önümüzdeki sene için de daha yukarısının geleceğini sanmıyorum. (Daha şimdiden sermiş gibi oldum kusura bakmayın, umarım yanılırım)

  6. #31
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    yavaş yavaş takım şekilleniyor.. böyle olmalı. -bence-
    sıcak örnek: ersun yanal - mesut bakkal çatışmasında olduğu gibi çatışmadan başarılı sonuç doğar..

    daha önceki mesajlarımda hatta hiç gereği yokken bile maç topiklerinde yazmıştım.. savunmaya dönük orta saha nasıl olur görmek isteyen özgür'ü izlesin diye..
    pekii bu kadar iddialı bir lafın üzerine 3'lü orta sahaya neden yazmadım da erkan-yekta-yiğit diye belirttim?. neden olacak sevgili ilkay, tamda o bahsettiğin sebepten..
    üçlü forvet oynamaya karar vermişsen orta sahanda oynattığın 3'lünün tamamı dinamo ve ayağına top yakışan cinsten ve bunu maç boyunca yılmadan, bıkmadan yapabilecek oyunculardan oluşmalı.. bkz. barça orta sahası..
    biz ne bu üçünü alırız, nede alsak bile metin hocamız 3'lü forvet oynar.. sıkıntı yok özgür, 4'lü orta sahanın değişmez oyuncusu.. sol hafta hurşut, sağhafta tomiç ve hücuma dönük azo yada tenten'le transfer yapmadan bile çok sağlıklı bir dörtü orta saha kurulabiliyor ama dediğimiz gibi 4'lü orta saha hocaya zaman kazandırır, işini devan-m ettirmeye yarar.. takıma ve seyirciye vede oynayana 4-3-3 kazandırır..

    ermin zec asla ve asla kanat oyuncusu değil yalnız.. ne bir adam geçebiliyor, nede top sürebiliyor. orta attığını gören olmamıştır sanırsam..
    ama buna karşın 18 üstünde ve civarında topla buluştuğu anda markajcısından ayrılıyor. bu çok müthiş bir santrofor özelliği.. tek vuruş ustası.. önünü açıp köşeyi çok güzel görüyor.. aslında vleminckxs'in yanına arayıpta bulamadığın birisi ama onu kanatta oynatarak rakip takımın hocasının yapmak istediğini yapıyoruz..

    dikkat eden olduysa;
    bu defaki mesajda hiç yeni isim kullanmadık.. eski oyuncularımızı hiçde yapamayacakları mevkilerde değilde en verimli olacakları mevkilere yazıp mantıklı bir kadro kurabiliyoruz.. bunu yapmak bu kadar mı zor?. e aklın herkese mavi boncuk dağıtmak gibi başka yerlerde olursa elindeki cevheri göremez, eksiğim var deyip durursun.. 11 tane oyuncu almışız hala eksik var öylemi?. bizdede bir duayen var..

    yekta ve yiğit isimlerini duyunca pahalı veya cavcav almaz diyenleriniz olabilir..
    son sezonlarda ucuz transfer yapmıyoruz arkadaşlar.. lütfen dikkat skoko'dan beri her sene şu lafı duyuyorsunuz: "gençlerbirliği'nin tarihindeki en pahalı transferi".
    yani her sezon artan bir şekilde bir önceki pahalı transferimizi geride bırakacak daha pahalı bonservislere para ödüyoruz..
    e bizde diyoruz ki: 11 tane oyuncu alacağına bu üçünü al.. kim karlı çıkar bi görelim..

  7. #32
    Alıntı Ozan_Güler demiş ki... Mesajı göster
    Onur Aydoğan kaynaklı habere göre Lekiç de gidiyormuş.
    Yönetimin niyeti bu yönde, talip çıkarsa gönderilecek.

  8. #33
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Angara'nın göbüğü
    Mesajlar
    177
    Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
    arapça öğrenecem.. bazı mesajlar anlaşılmıyo, bundan sonra arapça yazmaya karar verdim.. birde öyle deneyelim..
    abicim o yekta ve orhan şam transfer önerilerini hangi bölgemiz için yazdık?.

    karcemaskas ve serkan kırıntılı önerimizde çok evvelki topikte var bu arada..
    onlarıda kanatlarda oynatmayı düşünüyorum..
    Tamam o zaman, ben de Farsça yazmaya karar verdim.
    Bizden İstanbul takımlarına transfer olup da bize geri dönen bilmem var mı? Bu yüzden sağ bek olarak Orhan Şam'ı düşünmesek iyi olur. Azonun yerine Yekta cuk oturur ama onu da Fatih Terim bırakmaz.
    Karcemaskas ise yalnızca bizim değil tüm takımların hayalini kurduğu bir kalecidir ama ... Aması şu ki, taraftar bakış açısıyla transfer komitesi(yani Cavcav+Onuk) bakış açısı farklı biliyorsunuz. Onlar Kolombiyalı bir kaleci alacaklarmış.
    Falan filan...

  9. #34
    Kolombiyalı David Ospina'nın adı geçmişti, inanmamıştım. Ciddi ise müthiş bir kaleci, maliyetini duyunca vazgeçmişizdir tabiki. Karce'den çok çok daha iyi..

  10. #35
    Kaleci arayışına anlam veremiyorum. Altyapımızdan bir kaleci yetiştirmişiz. Son iki sezonda 60 maç kalemizi teslim etmişiz. Bazı maçlarda hataları olmuş olsa da genel olarak başarılı bir performans göstermişken, şimdi yabancı kaleci arayışı niyedir? Üstelik yabancı sınırlaması gelecek sezondan itibaren artacak.

    Aklıma iki neden geliyor: Ya Ramazan'ın çok ciddi sakatlığı var, uzun süre oynayamayacak, ya da ciddi talibi var satılacak.

    İnşallah transfer komitesi saçma sapan işler yapmaz yine transferde.

  11. #36
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    son yıllarda ucuz transfer yapmıyoruz.. bunu bi kere aklımıza koyalım..
    yanılmıyorsam zec'e 2.5 vermiştik. e bizde buna dayanarak 3 civarında alınacak yekta'yı önerdik..
    hem bunu tenten'i gönderen adam düşünecek size ne?. yekta'ya galatasarayın orta sahasında yer yok.. yönetim onu satmak için oynatıyor zaten..
    alabileceğimiz orhan'dan başka sağbek varsa buyrun yazın.. vardıda galatasaray niye sabriye muhtaç kaldı?. tarbzonspor 36 yaşındaki serkan'a katlanıyor..
    bursanın sağbekinin adını bile bilmiyorum.. beşiktaş'ınki veli.. buyur.. diğerlerini niye sayayım ki; benim rakibim değilki onlar..

    cavcav'ın anlamadığını bize anlatmaya uğraşmayın.. biz artık parası olan bir kulübüz.. cavacv'ın hedefi yok ama bu takımın var..
    bizde aynı istanbul takımları gibi artık oyuncu yetiştirmekle uğraşamayız.. bundan böyle bize olmuş, pişmiş oyuncu gerek.. takımın değeri yüksek, bunu görelim lütfen..
    yada böyle önerdiğiniz gibi cavcav babamız bize yetenek bulup getirecek de, bizde avunacaz da, falan filan meseleleri daha öncede bahsettiğimiz üzre boyun bükmedir, kaderine razı olmaktır, köleliğin kabulüdür..
    kendimizi inkar da; nereye kadar?. bize kim lazımsa gidip alacağız.. gücümüz var.. mustafa pektemek, okan koç meselelerinde olduğu gibi istanbulluların veremeyeceği imkanlarımız mevcuttur..
    sorun bu imkanları cavcav'ın egosu için değil takım için kullanıp kullanmamakta..
    yekta pahalıda takım ucuz mu?.

  12. #37
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    engin bekdemir'i nasıl unuttuk..
    alın işte çok etkili bir sağaçık.. ööle forvet hattının sağ tarafı, sağ ileri orta saha, sağ kanat oyuncusu (ne demekse) falan değil..
    nokta tarifi, net ve kesin sağaçık.. pire gibi, çalımlarla çizgiye inebiliyor ve ortaları santrofora nişanlıyor..
    sağbek soran vardı.. bunlarda birde sağbek var ama 1.90 boyunda.. iyide oynuyor ama bana 1.90 boyunda bir sağbek biraz garip geliyor..
    salih dursun..

  13. #38
    Mehmet abi... Bursaspor'un sağ beki Polatlı Bugsaşspor'dan devre arasında transfer edilen çok yetenekli bir çocuk. Şimdi ismini hatırlamıyorum ama çok sağlam oynuyor...
    hatta bir maçta ceza sahasının sağ çaprazından galibiyet golünü atmıştı.
    Böyle bir adamı biz de bulmalıyız... 2.lig'den al, takıma koy ve direkt oynasın.

    Bu arada güzel başlık açmışım... taraftarın çok söyleyeceği şey varmış. :-)

    EDIT= Şener Özbayraklı'ymış çocuğun ismi... Bu da haberi.
    http://www.gazete5.com/haber/bursasp...sti-272451.htm

  14. #39
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    evet.. gerçektende güzel başlık olmuş çünkü hepimizin bu konuda söyleyeceği şeyler var.. yerine getirilmeyeceğini bilsek bile..

    hep söylediğimiz birşey var:
    çıkışa götüren yollar mevcut ama kimse bu yolların nerede olduğunu gerçekten bilmemektedir.
    gençlerbirliğini yakından takip eden taraftarlarının bile çözüm önerileri konusundaki fikirleri çeşitlilik gösterse, bu konuda tam bir fikir konsesyonu sağlanmamış olsa bile bu yolların mevcudiyetinden ve ulaşılabilir olduğundan bahsetmemek için bir sebep olamaz..
    yeri geldikçe bahsediyoruz: gençlerbirliğimiz yine bu yönetimimizin bu güne kadarki basşarılı hamleleriyle tarihi bir dönüm noktasına gelmiş bulunuyor.. ama bu noktadan sonra profesyonel bir kulüp yönetimine geçiş en önemli işimiz olarak önümüzde duruyor.
    böyle bakıldığında; kulüp sorunlarına kayıtsız, kendini içinden geçmekte olduğumuz sürecin dışına atmış, yozlaşmış parasal iktidarını güç belleyen, önerilere kapalı, sportif başarı endişesi taşımayacak derecede rakipsiz kalmış yönetimimizin kendiliğinden bizi çıkşa götüren yollara ulaştırması beklenemez..

  15. #40
    Başkan Ziya Eren, Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ile 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı. Birkaç gün içerisinde transferlere başlayacaklarını Gençlerbirliği'nden 2 yabancı, Orduspor ve Sivasspor'dan 2 oyuncuyla anlaştıklarını söyledi.

    Azofeifa ve Vleminckx'dir bu yabancılar muhtemelen.

  16. #41
    Az önce babamla telefonda konuşuyorduk bu haberi o da söyledi. Benim de aklıma ilke gelen Azo ve Fleminks oldu. Azo muhtemelen ailesini Ankara'da bırakıp kendisi
    3 saat mesafedeki Kayseri'de top oynar. Bu arada Fleminks'i oraya kaptırırsak çok amatör bir görüntü veririz. Çok yazık olur...
    Seneye yine Lekiç ve Ekigho benzeri bir golcü ile idare etmeyiz umarım.

  17. #42
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    İBB'ye güle güle deyip göz yaşlarına boğulduğumuza göre, Holmen'i transfer etmek için girişimlere başlayabiliriz bence.

  18. #43
    Alıntı Erdem Ceydilek demiş ki... Mesajı göster
    İBB'ye güle güle deyip göz yaşlarına boğulduğumuza göre, Holmen'i transfer etmek için girişimlere başlayabiliriz bence.
    Lig iyice İstanbul ligine dönmüştü, 18 takımdan 5'i İstanbul'dan, hani oynayana oyuncular için üzücü olmuştur ama iyi oldu İBB'nin düşmesi, Holmen de iyi bir transfer olur, ihtiyacımız olan bir oyuncu ama bize yar ederler mi bilemiyorum.

  19. #44
    Fenerbahçe devredeymiş Holmen için... bize düşmez Holmen. :-/

  20. #45
    Transferde tek ve yegane öncelik Bjorn olmalı. Ne yapıp, edip bu işi bitirmeliler. Adam kesinlikle seneye ligin gol kralı.. Eger lige yeni çıkan Erciyes karşısında bu oyuncuyu Ankara'da tutmayı beceremiyorsa Gençlerbirliği kulübü başka hiçbir işe kalkışmasına değmez.. Zahmet etmesinler

  21. #46
    Vleminckx büyük ihtimal Erciyes'e gider. Menajerine ayın 15'ine kadar süre verilmişti. Tercihi Fuat Hoca'nın çalıştıracağı takımda oynamak. Kulübün de yapacağı fazla birşey yok. Bundan sonra bizde kalırsa büyük sürpriz olur.

  22. #47
    Zaten maç çıkışı seyirciye gelmeyip direkt içeri girdi hızla... herhalde yüzlşmek istemedi. :-(

  23. #48
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    erciyesspor başkanı gençlerbirliğinden 2 yabancı futbolcu ile görüşüyoruz demiş basına bugün.

  24. #49
    Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
    Vleminckx büyük ihtimal Erciyes'e gider. Menajerine ayın 15'ine kadar süre verilmişti. Tercihi Fuat Hoca'nın çalıştıracağı takımda oynamak. Kulübün de yapacağı fazla birşey yok. Bundan sonra bizde kalırsa büyük sürpriz olur.
    Süreç içerisinde giderek zor bir transfere dönüştüğü açık, ancak zaten iyi yönetimler bu tip transferleri bitirebildikleri için iyi olurlar. Yapılacak birşey her zaman vardır, Bjorn profesyonel bir futbolcu Fuat Çapa da babasının oğlu değil... Yönetimin teklifini iyileştirip, Bjorn ve menejerini de adam gibi karşısına alıp ciddi bir görüşme yapması lazım..

    Aslında yapılması gereken önce Bjorn'un transferini bitirip, hocayı daha sonra göndermekti. Ancak o tren kaçtı..

    Bizimkiler bu işi yapmanın gerektirdiği fedakarlıkları yaparlar mı ve/veya beceriyi gösterirler mi, bence de gösteremezler.. Gösteremezlerse de bizim ligde "idareten" duran bir takım olduğumuz milyonuncu defa tescillenmiş olur..

    Bjorn ise giderse hata yapar. Zira Çapa'nın Erciyes'den 3 ay sonra gönderilmesi ve Bjorn'un de parasını UEFA aracılığıyla istemek zorunda kalması ihtimali çok yüksek.. Ama işte bunları oyuncuya anlatmak lazım.

  25. #50
    Sorun şu ki Fuat Çapa ile Bjorn Vleminckx çok iyi arkadaş ve ailecek görüşüyorlar. Bence Fuat Çapa devre arasında onu ikna ederken söz verdi ben nereye sen oraya dedi. Erciyes ile görüşürken de Kayseri'ye gelirim ama ön koşulum Vleminckx'in de gelmesi dedi.

    Erciyes başkanını şahsen tanımam ancak okuduklarım ve bana anlatılanlara göre takımda istikrara çok önem veriyor, ayrıca Mustang ve Porsche’nin tedarikçisi olan, cirosu 500 milyon lirayı bulan bir iş adamı imiş.

    Şu anda Erciyes'in amacı ligde kalıcı olabilmek ve Fuat Çapa bunun için biçilmiş kaftan. Erciyesspor'un ligde kalıcı olmasını başarabilirse -ki benim tahminim o yönde- Fuat Çapa uzun yıllar Kayseri'de.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •