biraz geç kaldık yazacak bir şey bırakmamışsınız.

mehmet abi ile adem arasındaki mesajlaşmalara, daha doğrusu adem'in salçalığına 10 puan veriyorum )))

passoligin laneti nedeniyle 25. dakikada, takım golü yedikten sonra maça girebildik. ilk yarının sonuna kadar, Akhisar'ın iki pozisyonu dışında ilgi çekici bir şey yoktu. kapanan ama topu kazandığında kısa paslarla çok iyi hücuma çıkan bir rakip vardı. maç 1-0dı ve beşiktaş'ın iyi oynadığı maçta bile akhisar karşısında 1-0'ı çeviremediğini hatırladım.

ikinci yarı başladı ve her şey değişti. tüm öngörüleri yıkan, tempolu, istekli bir takım vardı sahada. gol 60da geldi ama sanırım 10 dakikalık baskı sonunda 55. dakikada falan maçı izleyen herkesi gol atacağına inandırdı takım. akhisar gerçekten nefes alamadı ve 10 dakika içinde, üst süte yumruklar almış bir boksör gibi yere yıkıldı.

ikinci yarı bütün takım çok iyiydi (hopf hariç o ilk yarıda iyiydi, ikinci yarıda sadece sarı kart gördüğünde sahada olduğunu hatırladık) ben galibiyeti skulason - landel değişikliğine bağlayamayacağım. ne skulason çok kötüydü, ne de landel müthiş oynadı. ilk yarıdaki takım ile ikinci yarıdaki takım arasında, bir oyuncu değişikliği ile açıklanamayacak, bütün oyuncularda toptan değişiklikle olabilecek bir fark vardı. bence deli ibrahim devre arasında takımın hepsini delirtmiş de göndermiş sahaya.

bu sene başında forumda yazdım ya da bir yerde söyledim, "bizim uğur futboldan vazgeçmiş, kendini bırakmış" diye. akhisar maçındaki uğur, 3 yılın en iyi uğur performansıydı. bir pozisyonda rakibi, rakibin sol bekine kadar insafsızca kovaladığını gördüm. işe tekrar dört elle sarıldığını görmek beni çok mutlu ediyor.

sağ bek ahmet savunmada çok acayip işler yapıyor. ilk yarıda kolay çalım yiyordu,ikinci yarı buna çalıştığı belli. kademesi, savunması, oyun görüşü çok güçlü, hücum bölgesine şahane çıkıyor. ah bir de o ortaları yapabilse...

kulusic candır! çok seviyorum kendisini. gençlerbirliği forması en çok ona yakışıyor. türkiyeye geldiği günden beri gösterdiği gelişim, ders kitabı olarak basılmalı ve ülkedeki bütün ilk ve orta dereceli okullar, yavru vatan kıbrıs ile dış temsilciliklerimizde okutulmalı.

tek tek bütün futbolculardan bahsetmeye gerek yok, hepsi harikaydı. hleb 2-3 haftalık siliklikten sonra hem iyi oynadı, hem de irfan'ın yokluğunda 90 dk sahada kalarak fazla mesai yaptı. selçuk her zamanki gibiydi. aydın-djalma hem iyi hem de çok gayretlilerdi. hem arı oldular hem de bal yaptılar aslında söylenecek bir şey yok, her şey çok güzeldi.

deli ibrahim geldiğinden beri bütün sınavları başarı ile verdi. böyle de devam etsin. şimdi önünde zor bir soru var, en uçta stancu mu oynayacak yoksa el kabir mi? ben en başından beri stancu'nun oynamasını istedim, el kabir'in de kanatlardan birinde olması gerektiğini düşünüyorum.